Onderzoek naar intieme relaties tussen culturen

24 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

TL; DR: Met twee master-opleidingen in counseling, een doctoraat in de sociale psychologie en meer dan twee decennia van onderzoek onder haar riem, Dr Jennifer Jill Harman is duidelijk een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van dating en relaties.

Of het nu het analyseren van psychosociale factoren die betrokken zijn met HIV of het herkennen van machtsspelletjes tussen paren, het bestuderen van over intieme relaties is Dr Jennifer Jill Harman's brood en boter.

Als een associate professor aan de Colorado State University, is ze gedreven om ons te helpen beter te begrijpen hoe onze nauwste banden invloed hebben op onze keuzes in het leven.

load...

Veronderstellingen versus realiteit

Van het werken als raadgever in een methadon kliniek in de Bronx te onderzoeken wat echtelijke rollen betekenen in Tanzania, heeft Harman de eerste hand gezien hoe de relaties beïnvloeden mensen met verschillende achtergronden en culturen, en hoe de verwachtingen van deze relaties variëren.

Dr. Jennifer Jill Harman, een associate professor aan de Colorado State University.

“De nummer een doel in mijn onderzoek is om te onderzoeken of een aantal van de aannames die we maken over relaties zijn waar heel veel verschillende populaties,” zei ze. “Mijn werk is echt gedreven door te proberen te begrijpen als de dingen die we geloven over relaties echt uit te spelen in verschillende contexten.”

load...

Een van de meer interessante aannames Harman studies is de manier waarop mensen denken dat hun partner heeft of is deel te nemen aan dezelfde riskant gedrag ze doen, of dat nu drinken, betrokken zijn bij bepaalde seksuele activiteiten of trouw blijven.

“In dating, zien we dit de hele tijd,” zei ze. “Mensen gaan op data en we aannemen dat we meer gemeen hebben met anderen dan we eigenlijk doen. Die perceptie dat we soortgelijke kan soms een gevaar zijn als de persoon is een stuk riskanter dan je bent.”

Nieuw licht werpen op de betekenis van relaties

Voortbordurend op het thema van hoe verschillende culturen zien seks en relaties, heeft het recente werk van Harman onderzocht wat vrouwen uit de hele wereld na te denken over seks.

Bijvoorbeeld, om vrouwen in Nepal, seks is een zeer taboe en ze zijn promiscue voor eens over of betrokken zijn bij het beschouwd. Overwegende dat Amerikaanse vrouwen zijn zelfs nog verder meer open over seks en Europese vrouwen.

load...

“Ik hou van het bestuderen van de bevolking dat we niet weten veel over,” zei ze. “Door werpt een nieuw licht op een aantal van deze verschillen en wat de betekenis van de verschillende relaties zijn, ik denk dat het helpt de ogen van mensen open dat er andere manieren om de bestaande in relaties.”

“Mijn belangrijkste doel in mijn onderzoek is om te onderzoeken of een aantal van de aannames die we maken over relaties zijn waar heel veel verschillende populaties,” Dr Jennifer Jill Harman (links) gezegd.

Harman is ook de uitbreiding van haar onderzoek naar macht in relaties met hoe het invloed op kinderen in de vorm van ouderlijke vervreemding, die onderzoekt hoe vaders en moeders hun kinderen kan draaien ten opzichte van de andere ouder.

“Er is zeer weinig werk gedaan op het, en de mensen niet echt weten hoe om te gaan,” zei ze. “Ik denk dat voor mensen die weer aan het daten bent en kinderen krijgen, kan het een echt probleem zijn, omdat je exen die jaloers zijn of bedreigd worden door potentiële nieuwe partners en vervolgens gebruiken kinderen als pionnen hebben, het maken van dingen echt, echt hard.” Voor meer informatie over het onderzoek, kun je haar webpagina atwww.jenniferjillharman.com zien.

Voor degenen die meer willen weten over dit gebied van de psychologie te leren, is Harman momenteel het aanleren van een gratis online cursus met ScienceofRelationships.com.Registration nog open is, en de klasse loopt nog eens zeven weken.