Only jongens is een veilige, intuïtieve dating-app voor homo- en biseksuele mannen die partners zoeken

8 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Alleen Lads is een dating app exclusief ontworpen voor homo- en biseksuele mannen, en, sinds de lancering in 2012, is het uitgegroeid tot meer dan 3 miljoen gebruikers te bedienen. De app begrijpt ook de homo-dating-industrie, omdat het werd opgericht door homo's speciaal voor diegenen die mannelijke partners. Alleen Lads biedt homo-en biseksuele daters tal van manieren om de relaties die ze zoeken vinden - van reizen of partners chatten met echtgenoten. Het bedrijf blijft de mogelijkheden ervan innoveren om mannen met een dating ervaring op maat van hun behoeften.

Alleen Lads Oprichter Jimmy Forrester-Fellowes was vertrouwd met gay dating online, maar terwijl hij wist over de vele gay dating sites en app, dat betekende niet dat hij vond een van hen.

“Ik kende alle gay dating sites, en ik gebruikte een paar van hen toen ik jonger was. Maar ik heb altijd het gevoel dat er was zo veel ruimte voor verbetering,”zei hij.

load...

Alleen Lads Oprichter Jimmy Forrester-Fellowes sprak met ons over de uitdagingen homo- en biseksuele mannen worden geconfronteerd in de online dating wereld.

Als een alleenstaande homoseksuele man, Jimmy begrepen dat de meeste dating platforms frustrerend kan zijn voor anderen zoals hij. Als een software-ontwikkelaar, wist hij ook dat hij zou kunnen helpen om de veranderingen die hij wilde zien.

“Na vijf jaar ontwikkelen van software bij een telecommunicatiebedrijf, heb ik besloten om het in te pakken en neem een ​​schot op de bouw van de dating service die ik dacht dat de homoseksuele gemeenschap verdiend,” zei hij.

load...

Vanaf dat verlangen, was slechts Lads geboren. Jimmy uiteengezet om een ​​platform en app die zinvol zou zijn voor de homoseksuele gemeenschap te ontwerpen. Ondanks zijn kennis en belang in de onderneming, al was hij niet zeker Alleen Lads zou opstijgen. Aanvankelijk Jimmy was bezorgd over het betalen van zijn hypotheek.

Nu, meer dan zes jaar na haar oprichting, Alleen Lads is uitgegroeid tot 3 miljoen gebruikers wereldwijd, en het houdt Jimmy druk. Het overweldigende succes betekent ook dat hij niet hoeft te maken over zijn hypotheek.

“Het is hard werken, maar het is ook geweldig,” zei hij. “Ik zou nooit de kans nam ik slechts Lads te creëren.”

Een netwerk van professionals op zoek naar gelijkgestemde mensen

Alleen Lads is anders dan vele andere dating sites om verschillende redenen. Ten eerste, het is alleen bedoeld voor homo- en biseksuele mannen, zodat gebruikers niet hoeven te eindeloos zoeken naar de juiste wedstrijden nadat ze te sluiten.

Het werd ook bepaald door homo-en biseksuele ontwikkelaars die de uitdagingen mannen staan ​​met andere online dating platforms te begrijpen. Deze inzet voor de gemeenschap motiveert de hechte team om nog harder te werken voor zijn gebruikers.

load...

“We zijn een heel klein team, en ik denk soms, mensen verwachten dat wij veel groter zijn als we de exploitatie van een bruisende dating service.”

Hoewel de term “jongens” wordt vooral gebruikt in het Verenigd Koninkrijk - waar slechts Lads is ontstaan ​​- de werknemers van het bedrijf zijn afkomstig uit veel verschillende landen.

“We hebben nu meer dan 3 miljoen leden, en 1,5 miljoen van hen zijn actief gebruik van de dienst.” -Jimmy Forrester-Fellowes, Alleen Lads Oprichter

“We zijn verspreid over de hele wereld, zodat we allemaal werken meestal op afstand via thuiskantoren of co-werkplekken,” zei Jimmy. “Onze cultuur is zo progressief mogelijk te zijn, en we zijn een ontspannen bedrijf om voor te werken.”

Het engagement van de ontwikkelaars Only Lads' lijkt te sporen op de snelle toename van het platform user base, en die leden zijn zo divers als de ontwikkelaars die op het platform werken.

“We hebben nu meer dan 3 miljoen leden, en 1,5 miljoen van hen zijn actief gebruik van de dienst”, zei Jimmy. “De VS is onze grootste markt, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk. We zijn ook snel te groeien in de Indiase markt. De meerderheid van onze leden zijn professionals met een gemiddelde leeftijd van 31.”

Gebruikers zijn actief in het verbinden met anderen, als goed, met meer dan 20 miljoen berichten per maand uitgewisseld via Only Lads.

Veiligheid en transparantie zijn essentieel voor het ontwikkelen van vertrouwen

Een van de grootste zorgen voor de gebruikers van online dating sites of mobiele apps is de veiligheid. Dit is een bijzonder vitaal belang voor sommige gebruikers van Only Lads, omdat ze niet comfortabel voelen openlijk uiten van hun seksuele geaardheid in hun land van herkomst.

Alleen Lads-adressen die bezorgdheid door zijn robuuste beveiliging en praktijken die onkruid uit degenen die niet authentiek zijn met behulp van het platform.

“We besteden veel tijd en energie om ervoor te zorgen dat we de veiligst mogelijke dating ervaring”, zei Jimmy. “Ik ben er trots op dat we nu rond-de-klok matiging. We hebben ook geïnvesteerd in tal van systemen die iedereen onkruid uit die probeert om de dienst voor niet-legitieme redenen te gebruiken.”

Alleen Lads helpt gebruikers bij elkaar te vinden authentiek door de beveiliging maatregelen en transparantie.

Verder Alleen Lads wil haar gebruikers om te vinden wat ze zoeken organisch, niet door gewetenloze middelen. Dat is de reden waarom het platform is gericht op transparante relaties te ontwikkelen.

“We zijn gebouwd op het principe van het zijn een eenvoudig, oprecht en eerlijk dating service”, zei Jimmy. “We hebben geen van de duistere praktijken die sommige concurrenten te doen, zoals het verzenden van berichten van ghost profielen of mensen te laten zien als online als ze niet.”

Die kenmerken en praktijken helpen het bedrijf staan ​​in tegenstelling tot veel andere succesvolle dating platforms ontworpen met heteroseksuele gebruikers in het achterhoofd. Alleen Lads bestaat om een ​​alternatief voor de dating diensten aan te bieden, zei Jimmy.

Alleen Lads: meer dan 250.000 succesvolle wedstrijden en Counting

Jimmy uiteengezet om niet alleen een dating platform dat hij trots op, maar ook een die alle homo- en biseksuele mannen gastvrije zou vinden zou kunnen creëren. Dus hij en zijn team gebouwd Alleen Lads aan de specifieke behoeften van deze demografische pakken. Maar dat is niet het enige gebied waar het platform is uniek.

Alleen Lads onderscheidt zich door geen gebruik algorithmsbecause Jimmy is niet zeker of ze echt werken - overal.

“Ik ben niet van overtuigd dat de meerderheid van de bijbehorende systemen dating services' werken. Wij hebben geen profiel matching te doen, en we zijn zeker niet nog een veeg naar links of naar rechts service,”zei hij.

In plaats daarvan, Alleen Lads werkt als een sociaal discovery platform voor homo-en biseksuele daters, wat betekent dat het biedt hen de middelen om snel de lokale bevolking die voldoen aan hun criteria. Deze strategie werkt zo goed dat veel Alleen Lads gebruikers zijn niet langer actief, omdat ze de relatie die ze gewenste heb gevonden.

Alleen Lads is in het proces van verbetering van haar mobiele app voor zowel Android als iOS.

“We overzien gebruikers, als ze onze service te verlaten, en 250.000 leden vertelden ons dat ze liefde gevonden op ons platform. Dat is een van mijn favoriete statistieken “, zegt Jimmy. We af en toe een mooie brief in de mail ons bedanken voor het verstrekken van de dienst die hen leidde tot hun partner, en die notities altijd make me smile.”

Ondanks deze indrukwekkende matching statistieken, Alleen Lads is niet door het verstrekken van de gebruikers met handige tools om hun potentieel om anderen te ontmoeten verbeteren. Het bedrijf legt de laatste hand aan een progressieve web app die het team kijkt uit naar de invoering van de handen van de leden.

Later, het bedrijf van plan om de uitrol van native apps dat de huidige zal vervangen Android en iOS- versies van haar platform.

Jimmy is niet geheel uitgesloten van de mogelijkheid van Only Lads aanbieden profiel matching omdat, zoals matching algoritmen worden steeds geavanceerder, hij gelooft dat ze konden nuttiger worden.

“Met de komst van toegankelijke en krachtige AI platforms, het verstrekken van geavanceerde matching wordt steeds makkelijker,” zei hij. “Ik zou het niet uitsluiten als iets wat we zullen voegen in de toekomst; Echter, als we voegen matching, het zou een aanvulling op onze bestaande zoeksystemen zijn.”