Ontmoet altruïstische mensen via vrijwilligersmatch: 7 miljoen actieve vrijwilligers zoeken online naar een oorzaak

26 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: VolunteerMatch brengt mensen samen onder een gemeenschappelijke zaak. Op deze site kunt u zoeken naar een vrijwilliger evenement en een kans om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens het bedienen van uw gemeenschap. Op basis van uw vaardigheden en interesses, zal VolunteerMatch suggereren mogelijkheden in uw omgeving. Het is een perfecte manier om een speciaal iemand die uw liefde van de kunsten, dieren, kinderen, gezondheid, huisvesting, of betrokkenheid van de gemeenschap deelt voldoen. Meer dan 100.000 non-profitorganisaties hebben geregistreerd en gepost aanvragen voor een helpende hand. Van crisis steun aan begeleiding, zijn er een verscheidenheid van de dienst gebieden browsethrough, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt.

Toen ik vers van de universiteit was, kreeg ik een baan als organisator in het veld voor een presidentiële campagne. Kortom, ik was een vrijwilliger recruiter en Wrangler.

Dat was veruit de meest bevredigende en vermoeiende periode van mijn leven. Ik hield van mijn vrijwilligers (OK, niet allemaal, zeker niet degene die voortdurend aan mij aangeduid als “Amanda”), omdat de meeste van hen waren gewoon goede mensen. Als u de kern, zij waren mensen die wilde een verschil maken. Ondanks onze verschillende leeftijden, achtergronden en overtuigingen, we gebonden over die simpele feit.

load...

Om theirshifts leuker en productiever te maken, ik oftentried om matchmaker te spelen bij het plannen van mijn vrijwilligers. Ik vond als ik upsimilar mensen gevonden, zouden ze snel vrienden geworden, terwijl samen te werken en terug te komen lachen, babbelen, en vragen wanneer ze weer samen konden gaan.

Voor veel van mijn happy-go-lucky vrijwilligers,-deur kloppen werd een sociaal uitje. Mijn vaste klanten nam toasking: “Wel, wanneer gaat Raynelle komt? Ik zal dan ook komen.”Ze organiseerden zelfs een dus op de verkiezingsdag.

Ik heb gezien dat vreemden worden beste vrienden in een kwestie van weken, dus ik weet het unieke socialopportunity dat VolunteerMatch biedt door het verbinden van mensen met non-profitorganisaties. Deze gebeurtenissen zijn niet solitair ventures, maar dingen die teamwork vereisen, en als je met mensen samen te werken, u natuurlijk uiteindelijk de zorg over elkaar. Voor singles, it'san geweldige gelegenheid om mensen (met name vrouwen, die voldoen aan vrijwilliger tegen hogere tarieven dan mannen ).

load...

Het is vrij om een ​​profiel op VolunteerMatch maken en vind acausethat overeenkomt met uw vaardigheden en passies.

Een goed doel is slechts een muisklik away.Whether u geïnteresseerd in gezondheid, onderwijs, dieren, huisvesting, of vrijwel elke saillante kwestie in de maatschappij bent, VolunteerMatch biedt meer dan 103.000 in-persoon en online mogelijkheden voor vrijwilligerswerk voor de deelnemers. Ontdek hoe je vaardigheden Toa lonende ervaring door in te loggen op en kan leiden zoeken naar evenementen.

Vicky Hush, Vice President of Engagement en Strategic Partnerships, vertelde ons de site net viert haar 11000000 verband gelegd tussen vrijwilliger en nonprofit.After bijna 20 jaar in het bedrijfsleven, de site blijft dag grow.Each, VolunteerMatch verwelkomt 37.000 nieuwe bezoekers en merken 4.300 nieuwe verbindingen, dus als je lid wordt, zul je niet alleen zijn.

load...

Opgericht 20 jaar geleden te maken CivicInvolvement Makkelijk

VolunteerMatch Founders, Craig Jacoby en Jay Backstrand, waren eens alleen jongens op zoek te helpen hun community.It was 1998 en ze hadden een geweldige tijd met behulp van hun tech-savvy tot computernetwerken fora plaatselijke school samen te stellen. Na deze positieve ervaring, ze wilden meer manieren te helpen, maar toen dat betekende gaat vrijwilliger centrum, in persoon, en wachten terwijl iemand ging door een rolodex van non-profitorganisaties vinden.

Geïnspireerd door het vermogen van het internet om de manier waarop mensen in contact met de wereld te vereenvoudigen, Craig en Jay besloten om een ​​minder tijdrovende manier om vrijwilligers en non-profitorganisaties bij elkaar online te brengen op te bouwen.

“Nu non-profitorganisaties kunnen zeggen wat ze nodig hebben, en mensen kunnen ze vinden”, aldus Vicky. “Dat is wat aangespoord VolunteerMatch, en we hebben zo trots door de jaren heen te helpen non-profitorganisaties hebben echt een geweldige vrijwilligersprogramma.”

Het doel is om een ​​fantastische instrumentariumvoor non-profitorganisaties en vrijwilligers gelijk, bespaart tijd door te matchen perfect.

Vanuit het comfort van hun eigen huis, anyonecan maak een gratis account op deze website en zoek naar mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen. Als je in je vaardigheden, interesses, en de locatie, zal VolunteerMatch het nog makkelijker te maken en aan te bevelen oorzaken aan u via e-mail.

U kunt ook zoeken naar de groep vrijwilligers kansen als je wilt om een ​​datum uit te halen.

“Vrijwilligerswerk is een van die dingen die je kunt gaan in met een super hoge verwachtingen, en uw ervaring zal er nog overtreffen.” - Sharon Reasonover, vrijwilliger bij Ronald McDonald Huis

In de afgelopen paar decennia, heeft de site gezien ongeveer 96 miljoen unieke bezoekers, dus als u op zoek bent naar een manier om actief te worden en mensen te ontmoeten, je bent niet alleen. VolunteerMatch schat theirsocial waarde - de waarde van al die vrijwilligers manuren - is rond de $ 9 miljard. In 2015 alleen al, de site bijgedragen ongeveer $ 1,6 miljard in de sociale waarde.

Die vrijwilligers succes gekoppeld aan een non-profit voorstelling een indrukwekkend niveau van betrokkenheid. Vicky verteld onsde gemiddelde verblijftijd voor de vrijwilligers die daadwerkelijk opdagen en neem deel schommelt rond twee jaar.

“We hebben gehoord dat veel van de verhalen door de jaren heen van mensen die hebben voldaan, omdat ze begonnen met vrijwilligerswerk,” zei ze. “Het is volkomen logisch dat als je gepassioneerd over iets bent en het maakt je een goed gevoel, dat is een geweldige manier om een ​​gesprek te beginnen, nieuwe mensen ontmoeten, en potentieel vinden iemand wiens belangen overeenkomen met de jouwe.”

Medewerkers terug te geven aan de Gemeenschap en

Vicky is werkzaam bij VolunteerMatch nu al 10 jaar, omdat ze gelooft in de kracht van betrokkenheid bij een individu en een gemeenschap te transformeren. “Ik hou van VolunteerMatch,” zei ze, “Ik hou van de mensen, de missie, en in staat zijn om te werken met non-profitorganisaties, bedrijven, particulieren, en technologie - er is nooit een saai moment”

VolunteerMatch moedigt alle theiremployees om mee te doen om de wereld een betere plek.

Ze is niet de enige werknemer ontslagen up over haar werk. Deze hechte TeamIS zo gepassioneerd over vrijwilligerswerk dat velen van hen als vrijwilliger bij diverse organisaties in hun vrije tijd, op de gemiddelde uitgaven acht uur per maand terug te geven.

Vicky, bijvoorbeeld, fungeert als mentor voor jongeren en tieners tot en met I Could Be, een non-profit thathelps middelbare school en middelbare scholieren stellen carrière doelen.

Het bedrijf gesponsorde vrijwilligers dagen bieden ook een gemakkelijke manier voor medewerkers om binding en vrijwilligers als een groep. Om de paar maanden, het team gaat naar San Francisco waar het hoofdkantoor is gevestigd, aan back.On een memorabele excursie geven, ze deden wat het tuinieren op Alcatraz Island.

Met een tafelvoetbal tafel in de keuken en een jaarlijkse softbal spel, VolunteerMatch bevordert een positieve werkomgeving even toegewijd aan plezier en sociale goed.

Een Learning Center Biedt begeleiding tijdens 100.000 non-profitorganisaties

Met educatiional webinars en inhoud, VolunteerMatch isavailable als een nuttig hulpmiddel voor non-profitorganisaties en bedrijven op zoek naar manieren aan te werven, interview, of trein vrijwilligers. Online op de Learning Center , het team heeft een overvloed aan vrije trainingen.

De vrijwilliger management programma richt zich op actiegerichte taken die belangrijke dag-tot-dag voor vrijwilligers managers zijn. Bedrijven kunnen ook zakelijke oplossingen door deze ervaren team onderschreven.

Op VolunteerMatch, kunnen mensen zoeken in 29 categorieën van belang.

Somewebinars onderzoeken breder ideeën dan de details van management.Thought leiders worden aangemoedigd om innovatieve technieken die van invloed zijn vrijwilligers te verkennen.

“We proberen altijd vooruit van het spel met onze technologie blijven,” zei Vicky. “Er is zo veel dat mensen nu gewend zijn bij de interactie met een website. Het is niet zoals in de late jaren '90 toen het internet nog jong was, en je kon een grote lijst om door te gaan in een one-way gesprek te hebben.”

VolunteerMatch richt zich op zijn engagingand dient asan actieve deel van het gesprek en het proces van vrijwilligerswerk. Het aanbieden van middelen voor non-profitorganisaties, bedrijven, andvolunteers, deze site verandert neiging in actie.

Het maken van een Verschil: past bij jou op VolunteerMatch.org

Vrijwilligerswerk voor een oorzaak u gelooft in staat buiten de moeite waard - het is levensveranderend. Ik ben zelf getuige geweest van de ongelooflijk sterke emotionele verbindingen die afkomstig zijn van activisme, van teamwork, en van dienstverlening aan de gemeenschap, en ik heb de Thank Youcards om het te bewijzen.

Bij VolunteerMatch, kunt u zoeken naar een oorzaak die u belangrijk vindt en dan onmiddellijk aanmelden om te helpen. De non-profitorganisaties posten op deze site hebben een bereik van mission statements van het oplossen van huisvestingsvraagstukken tot het aanpakken van LGBT rights.Whatever branden je op, vindt u een eventamong de duizenden mogelijkheden voor sociale betrokkenheid op dit online platform.

“Uiteindelijk is ons doel is om het zeer eenvoudig voor non-profitorganisaties om mensen te vinden,” zei Vicky. “Dat is de leidraad voor de manier waarop VolunteerMatch maakt gebruik van technologie en de onderneming partnerships om echt grote vrijwilligersorganisaties waar ze in staat zijn om de meest verschil te maken te rijden.”

Als je verbrand bent op online dating en zeven door ondiep gebruikers, probeer dan een nieuwe aanpak (en terug te geven, terwijl je toch bezig bent). Het verenigen van altruïstische zielen onder een veel voorkomende oorzaak, deze site Isa geweldige manier om mensen te ontmoeten. Dus er even uit en een verschil maken terwijl u een kennis te maken. Je weet-die nooit paar uur quality time kan een band die duurt voor de komende jaren koesteren van.