Op mylovelyparent maken zonen en dochters het datingprofiel voor hun ouder

10 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: myLovelyParent is een dating site withan originele premisse. Geïnspireerd door de liefde van een zoon voor zijn moeder, dit sitelets kinderen de een aan te melden namens hun ouders, het creëren van het profiel en het aanbevelen van wedstrijden. Door theemotional ondersteuning en technologische steun van hun eigen zonen en dochters, kunnen de leden welkom op een vriendelijke en veilige website gemaakt met hun behoeften in het achterhoofd te voelen.

Vanuit zijn eigen huis in het Verenigd Koninkrijk, Matt Connolly appearson Skype te kletsen met ons over zijn website, myLovelyParent.Because van het tijdsverschil, is het nacht voor hem. Hij heeft al had een avond run en is ongeveer te koken. Een kat zit opgerold naast hem. Haar naam is Kitty, vertelt hij ons. “Het is niet erg origineel,” grinnikt hij, werkeloos krassen op haar rug.

load...

Gewoon kijken naar Matt, kun je zien dat hij het soort man een moeder graag over opscheppen - aan vrienden, buren, kassiers, en iedereen komt ze in contact met. Voor een goede reden, ook. Op de top van beingstudiouslypolite en soms vrolijk, hij is ook een ervaren self-starter in de online dating-industrie.

Hij is zeer geworteld in ons gesprek, bescheiden uit te leggen hoe hij een hele website gemaakt, omdat hij wilde zijn moeder's liefdesleven te helpen.

Ja, goed geluk één-uppen dat verhaal op Moederdag.

Motivatedby een suggestie van zijn moeder, Matt bouwde een dating site die een oudere generatie zou gemak in online dating. Op myLovelyParent, kinderen maken theirparent's profiel en dus hun moeders en vaders aan te moedigen om de liefde online te vinden.

load...

Groeiende organisch van nul, myLovelyParent biedt nu meer dan 10.000 leden waaronder user base begon in het Verenigd Koninkrijk, maar wordt snel expandingthroughout de VS, Australië, Canada, Ierland en Zuid-Afrika. Het maakt niet uit hoe groot het wordt, hoewel, zijn oorsprong zal altijd een persoonlijke zaak tussen twee mensen.

“Het is gewoon een heel lief verhaal over mij en mijn moeder”, zegt hij over de manier waarop de site begon.

Good Intentions Een Son te zetten in een populaire online dating site

Matt heeft de digitale industrie workedin sinds zijn vroege jaren '20. Zijn ervaring en know-how al snel had hem af wat nieuwe ruimte die hij online zou kunnen leiden.

Recht van de vleermuis, online dating gevangen zijn interesse. Hij believedthis was een gebied met een enorm potentieel om mensen te helpen en bij te dragen aan een maatschappelijk goed. “Ik was erg enthousiast.” Hij zwijgt als Kittyjumps tot op zijn bureau. Lachen, vervolgt hij, “Ik was graag een route in de online dating ruimte te vinden.”

load...

Matt Connolly begon myLovelyParent te helpen zijn eigen moeder liefde vinden online.

In 2012, aan tafel zitten met zijn familie, hij toevallig online dating om zijn moeder te brengen. “Ze soort lachte, een beetje zich niet bewust van wat dat eigenlijk betekent,” herinnert hij zich. Een alleenstaande vrouw in haar jaren '60, is ze niet gebruikt om te draaien op het web naar oplossingen voor het echte leven. “Ze is niet van die generatie, maar toen ze zei: 'Hoe zit het met je me helpen mijn ridder op het witte paard gevonden?'”

Een gloeilamp afging. Luisteren naar zijn moeder, realiseerde hij zich hoeveel belemmeringen bestaan ​​voor haar - en haar leeftijdsgroep - als het gaat om online dating. De meeste websites zijn te ingewikkeld, te jong, of gewoon te eng om geschikt voor haar, en ze wist niet hoe te beginnen.

Zoals elke plichtsgetrouwe zoon zou doen, Matt nam het op zich om haar te helpen. In zijn visie, de rol van kinderen is om ouders aan te moedigen om deel te ofonline gemeenschappen zonder angst of voorbehoud.

“We zijn enorm ambassadeurs en fans van online dating”, zegt hij over de jongere generatie.

Matt had het idee om te laten de ene voor het opzetten van een ouder dating profiel van een zoon of dochter te zijn. Een invitewouldthen Besent aan de ouder om lid worden van deze-kind goedgekeurd dating laan. Als een facilitator en een motie van vertrouwen, zou dit slechts een druk op dat een alleenstaande ouder moet zich daar uit te zetten zijn.

Sommige populaire sites al allowedmaking een profiel fora één vriend, maar niet voor de ouders in het bijzonder. Matt besloot hij degene die deze cross-generationele begrip te nemen en maken het een realiteit zou zijn.

In romantische relaties aan te sluiten, myLovelyParent helpt ook ouder-kind relaties

Van meet af aan, myLovelyParent was uniek. Door het hebben van het kind de initiatiefnemer, vormde het een brug van vertrouwen tussen ouder en website krijgen, dat singles in veilige onlinenetworking.

Plus, als een bijproduct van hoe de site werkt, myLovelyParent actuallyimproves en verrijkt de ouder-kind relatie.

“Wat ik had me niet gerealiseerd is de waarde in de woorden die de kinderen schrijven,” zegt Matt aantonen hoe deze gratis gevoelens te vaak gaan onuitgesproken, zelfs onder naaste familie.

Hij was getuige van de impact van deze uit de eerste hand. Nadat hij haar profiel aangemaakt, hismom wilde de uitnodiging in persoon te openen met hem. Dus, op haar volgende bezoek, zat ze naast haar zoon toen ze haar myLovelyParent profiel zag voor de eerste keer, het lezen van lof van haar zoon met een vol hart.

“Kijken naar haar de kopie die ik geschreven had gelezen, zag ik tranen over haar ogen. Ik werkelijk had nooit uitgesproken dat mijn eigen moeder, die is ongelooflijk,”zei hij.

Wanneer een kind een profiel maakt, hebben ze de kans om te zeggen wat hun ouders speciaal maakt.

Hij zag hetzelfde verschijnsel steeds weer gebeurt. Hij herinnert zich een ontroerend nota van een Canadese vrouw die onlangs had verbonden myLovelyParent gestuurd om hem. Ze had haar negentien jaar oude zoon gevraagd om haar aanmelden, maar had niet verwacht dat hij zo bereid om te helpen of zo gloeiend in zijn aanbeveling van zijn moeder te zijn.

“Ik kon niet geloven wat hij schreef - Ik ben zo geraakt door zijn getuigenis over mij, die niet zonder jou zou zijn gebeurd”, schrijft ze, het verdergaan, “Dank voor de lancering van deze site! Zelfs als ik niet een partner te ontmoeten, het betekent zoveel voor mij om mijn zoon de visie van mij horen. Dit is echt onbetaalbaar.”

Matt krijgt een beetje stokte ons te vertellen over dit hartverwarmende verhaal. “Ze schreef het zo mooi, en het betekent zoveel voor haar,” lacht hij, “dat een heel bijzondere ding was.”

MyLovelyParent wordt Child-gebouwd en Mom-Goedgekeurd

Gemaakt met de specifieke behoeften van ouders in het achterhoofd, myLovelyParent richt zich op haar audience.When het bouwen van de site, Matt voortdurend keek naar zijn momfor haar thoughts.He zou vragen hoe ze zich voelde aboutdifferentaspects van de site andthenfigure het beste ontwerp op basis van haar mening. “In bredere zin, de hele site is mum-getest”, zegt hij.

Toen hem werd gevraagd over een matching-algoritme of mogelijke zoekfuncties, zijn moeder had een inzichtelijke suggestie. Matt legt uit: “Ze zei: 'Wat ik zou het leuk vinden is als je, zoals mijn zoon, zou ik mensen die ik moet kijken naar aanbevelen.'”

Haar sontook dit idee en liep met het, het creëren van een functie waar kinderen matchmakerbybrowsing door middel van profielen en het selecteren van degenen kunt spelen voor hun ouders om see.Kids kan match suggesties te doen, maar kan niet communiceren met iedereen; dat is overgelaten aan de ouder.

“Kijken naar haar de kopie die ik geschreven had gelezen, zag ik tranen over haar ogen, ik werkelijk had nooit uitgesproken dat mijn eigen moeder, die is ongelooflijk.” - Matt Connolly, oprichter van myLovelyParent

Terwijl sommige gebruikers willen onafhankelijkheid, anderen hebben meer met de hand-holding via digitale escapades. Voor deze laatste, myLovelyParent heeft een functie waar een kind kan worden gemeld wanneer de ouder profiel krijgt een bericht. Het kind kan het bericht niet lezen, maar kan laat een ouder weten wat te doen (bijvoorbeeld: “Hey, mam, controleer je email”).

Een integraal onderdeel van de site is het feit dat de ouders uiteindelijk kiest hoe het te gebruiken. De jongen stelt het profiel, misschien onderschrijft een aantal mogelijke overeenkomsten, en dan is het aan de ouders om te gaan via de gebruikelijke online dating ervaring. MyLovelyParent's no-druk e-mail uitnodiging kan worden geaccepteerd of geweigerd.

Een gebruiksvriendelijke en veilige dating site voor oudere Demographics

Niet alle ouders zijn tech-savvy. Kinderen weten dit beter dan wie ook. Om die reden is myLovelyParent ontworpen makkelijk te usefor alle digitale comfort niveau te zijn.

Dit websitefosters een veilige en gastvrije omgeving voor de tech-averse gebruikers. Het team controleert elk profiel om ervoor te zorgen dat de site wordt bevolkt door slechts lieve mensen.

Met de hulp van hun kind, alleenstaande volwassenen enthousiast deelnemen aan een kant-en-klare online dating community.

Omdat het aanmelden moet de informatie van twee mensen (zowel kind en ouder), kunnen myLovelyParent controleren twee e-mailadressen, het schrijven van stijlen, IP-adressen en online activiteiten. Deze dual sign-up kan de teamto makkelijker en sneller ter plaatse frauduleuze activiteiten.

Beheerders van de site krijgen ook meldingen over eventuele spam praktijken. Dergelijke gebruikers worden onmiddellijk gemarkeerd om gebruikers te beschermen.

“We hebben gebouwd in tal van beveiligingsfuncties,” de oprichter vertelt.

Wat de toekomst in petto: Uitbreiding van het myLovelyParent Brand

Hoewel voornamelijk Groot-Brittannië gevestigde nu, Matt weet dat hisuser basehas het potentieel om greatlyover tijd te verhogen. In de komende jaren, is hij op zoek naar het lidmaatschap te groeien - met name in de Verenigde Staten, waar hij zegt dat er meer van een eetlust voor dit soort website.

MyLovelyParent heeft geholpen verbinden alleenstaande moeders met enige dads door de goedheid van hun kinderen.

Hij hoopt ook vaders zich aangemeld omdat vrouwen nog dan mannen 3-1 te komen.

Met de groei van zijn bedrijf in het achterhoofd, Matt is bereid om een ​​actieve investering in deze nieuwe dating site te maken, het werven van fondsen het nog effectiever, genuanceerd en nuttig is voor alleenstaande volwassenen te maken.

Van plichtsgetrouwe zoon verantwoordelijk zakenman, wordt Matt gedreven door een verlangen om gelijkgestemde singles samen in een veilige ruimte te brengen. Overal waar die rijden leidt - hij speelde rond met het idee van myLovelyKid, bijvoorbeeld - hij is te popelen om de myLovelyParent merk uitgroeien tot de meest nuttig instrument kan zijn.

Laatste gedachten

myLovelyParent is gegroeid in populariteit door de zorg en medeleven van kinderen die willen hun ouders te helpen bij het vinden love.Week tot week, nieuwe relaties bloeien en succesverhalen komen gieten in. Matte grijnst zoals hij ons vertelt, “We zijn nu in dat stadium waar we krijgen huwelijken komen door en al deze echt schattig verhalen.”

Zittend aan de tafel met zijn familie jaren terug, founderdidn't de site weten waar inactieve verzoek van zijn moeder hem zou leiden. Hij hoopte alleen her.Today helpen, enkel parentswho anders niet zou hebben voldaan kan een echte verbinding te maken online dankzij de standvastige toewijding van een goede zoon.

“Het is echt prachtig,” Matt vertelt over het succes van de site, “en ik denk dat mijn moeder is erg trots op.”