Opties gay en lesbische matchmaking service biedt aangepaste wedstrijden voor daters op zoek naar langdurige partners

27 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Als één van de oudste dating services voor homo's en lesbiennes singles, Opties blijft een verfrissend alternatief aan te bieden. Het bedrijf biedt matchmaking pakketten en introduceert klanten om daters met de hand geplukt door professionals. Deze daters begrijpen ook dat het opbouwen van een lange termijn relationshipwith een ideale Matchis waarschijnlijk meer tijd in beslag nemen dan alleen chatten met iemand online. Zo Opties heeft een meer toegewijde dating zwembad dan het gemiddelde bedrijf. De leden zijn gericht op het vinden van het leven partners of echtgenoten, niet alleen op korte termijn plezier.

Toen Opties werd opgericht in 1994, was het een van de eerste dating services voor homo en lesbische singles. Vandaag de dag, het houdt een nog meer prestigieuze plek in de homo- en lesbische gemeenschap.

“We zijn 's lands oudste homo-en lesbische matchmaking service”, aldus Rene Robinson, directeur van Member Services bij Options. “Jaren geleden waren er weinig diensten voor homo's en lesbiennes. Het was revolutionair voor zijn tijd.”

load...

In de bijna 25 jaar geleden, heeft opties gezien dat de markt overspoeld met dating services, apps en sites. Opties is veranderd met de tijd, hoewel, de verplaatsing van haar in-person matchmaking services online.

Maar het bedrijf is zeer relevant gebleven, omdat het haar inzet voor de aanpassing van klanten met behulp van echte, goed opgeleide individuen behoudt. Dit human touch geeft Options een voorsprong op de one-size-fits-all algoritmen die worden gebruikt door de meeste dating sites.

Opties biedt een verscheidenheid aan diensten voor inzet-minded homo-en lesbische singles.

load...

“We maken geen gebruik van computer algoritmes. In plaats daarvan hebben we een full-time medewerkers van koppelaars die samen met de hand gezet de wedstrijden “, aldus René. “Iedereen wordt gescreend en doorgelicht. Wij nemen contact met hen om ervoor te zorgen dat zij in aanmerking komen voor het lidmaatschap, dat ze alleenstaand zijn, emotioneel beschikbaar, betaald werk, en op zoek naar een lange termijn monogame relatie.”

Met behulp van een dergelijk zware screening proces maakt het mogelijk Opties om snel onkruid uit daters die niet serieus over het vinden van een serieuze wedstrijd kan zijn.

“Dit is niet een plek voor mensen die net te komen en de datum, en we kunnen vaststellen dat vroeg op. Het is voor mensen op zoek naar het leven partners,”zei Rene.

Het proces stopt niet eens daters maken kennis met hun wedstrijden. Opties blijft daters aan te moedigen om hun wedstrijden serieus te nemen en op hun beste gedrag op data.

“Nadat we een lid te passen, hebben ze geen andere wedstrijd ontvangen totdat zij schriftelijke feedback”, aldus René. “Ze krijgen een feedback formulier en moeten de datum kritiek. We geven ze categorieën, zoals intelligentie, aantrekkelijkheid en gevoel voor humor, onder anderen, dus we kunnen iedereen voorzien van constructief bekritiseren.”

load...

Stimuleren Realistische Dating verwachtingen

Omdat Opties heeft zo'n strenge screening proces, een aantal daters denk dat ze moeten kieskeurig over de wedstrijden zullen ze accepteren.

“Mensen denken dat ze op Amazon, winkelen voor een partner; ze hebben dit onverzadigbare shopping mentaliteit “, aldus René. “Ze willen vaak iets dat is niet realistisch. Als iemand onrealistische dating verwachtingen, een fantasie wedstrijd, we meestal sturen ze terug naar online dating.”

Toch zijn de meeste daters blijven specifieke voorkeuren aan de tafel te brengen.

“Veel mensen slagen er niet in dating omdat ze mensen die strikt gebaseerd op hoe ze eruit te kiezen”, zegt Rene. “We hebben geen klanten foto's te laten zien. Mensen vertrouwen op ons om ze te laten overeenkomen aantal fysieke kenmerken en compatibiliteit factoren die hen een goed paar te maken.”

Hoewel impulsen daters' kan zijn om de perfecte partners die ze kunnen vinden zoeken, Opties moedigt hen aan hun perceptie van wie dat is uit te breiden. Matchmakers moedigen daters aan partners die niet al hun criteria kunnen voldoen overwegen.

Opties werd opgericht in 1994 en was een van de oorspronkelijke gay dating services.

“Een groot deel van ons werk is het maken van mensen denken buiten de box”, aldus René. “De reden dat ze bij ons is om een ​​partner te vinden. Ware liefde is in hoogte minder, eeuwig jong, en race-minder.”

Dat advies heeft zo veel gewicht met daters als gevolg van de opties koppelaars zelf. Het team van getrainde professionals werkt hard om data tussen potentieel geschikte partners te creëren.

“Onze koppelaars hebben een achtergrond in de psychologie”, aldus René. “En zij moeten ten minste vijf jaar durende relatie onder hun gordels hebben of in een huidige relatie.”

Op het einde, het advies om hun voorkeur uit te breiden is niet om daters ontmoedigen, maar om hen te helpen te zien die geschikt zijn wedstrijden zij kunnen worden met uitzicht.

“Als je de persoon die je hart gaat vinden, wat ga je doen, weigeren ze?”, Aldus René.

Liefde wachten waard - Het benadrukken van kwaliteit boven kwantiteit

Opties is ook zeer populair, met meer dan 100.000 gebruikers uit de hele Verenigde Staten. De klantenkring is gelijk verdeeld tussen mannen en vrouwen met een leeftijd variërend van de late jaren '20 tot eind jaren '60.

Terwijl Opties doet garantie wedstrijden, is het geen garantie voor een tijdslijn waarbinnen deze wedstrijden kunnen worden geïdentificeerd. De pickier de dater, hoe langer het duurt de koppelaars naar geschikte wedstrijden te vinden, en een aantal daters zijn niet gewend om te wachten om liefde te vinden.

“Met online dating, mensen vaak wennen aan instant bevrediging”, aldus René. “Toen we de mensen vertellen het zal 60 tot 90 dagen duren om een ​​match te krijgen, kan dat sommige mensen uit te schakelen, maar het is allemaal over kwaliteit boven kwantiteit.”

Als iemand zich inschrijft en het duurt Opties per jaar om hun leven partner te vinden, ze zijn erg blij, zei Rene. Opties koppelaars zal niet clients overeenkomen kansloos het paar kan een toekomst samen te maken, en de service duurt slechts op daters die begrijpen dat het tijd kunnen nemen om hun droom partner te vinden.

“We zorgen voor een constante coaching aan onze leden. Online dating heeft mensen aangemoedigd om slechte gewoonten te vormen - zoals sms'en in plaats van te bellen. Een van ons beleid is dat voor het eerste contact, moet u de telefoon opneemt.”-Rene Robinson, directeur van Member Services op Opties

“Zolang we een beetje langer kan duren, zullen wij u op te nemen,” aldus René. “Het kan de eerste wedstrijd uit de poort te zijn, of het kan enkele jaren duren. Dit is een investering, en de andere persoon heeft een investering gedaan, ook. We hebben geen een beeld dat het gaat regenen perfect wedstrijden te schilderen.”

Opties helpt ook daters projecteren hun best zelf door het verstrekken van data-driven coaching.

“We zorgen voor een constante coaching aan onze leden. Online dating heeft mensen om slechte gewoonten te vormen aangemoedigd - zoals sms'en in plaats van te bellen,”zei Rene. “Een van ons beleid is dat voor het eerste contact, moet u de telefoon oppakken en geef die persoon een gesprek. U kunt naar iemand die beter door het horen van hun stem en luisteren naar andere nuances te leren kennen.”

Zodra een match is gemaakt, het paar ontmoet in persoon in plaats van chatten online.

“We moedigen mensen aan om te voldoen, omdat er niets gaat gebeuren als je niet voldoen”, zegt Rene. “Wanneer mensen verliefd online zonder dat aan face to face, Dit gaat mijn gedachten. Ze kunnen verliefd worden op het profiel van de persoon heeft gemaakt, niet de echte persoon.”

Opties streeft naar Zoek compatibele Partners voor Waardig Clients

Opties is voor klanten die serieus zijn over het vinden van liefde en kritische homo's en lesbiennes daters zoeken naar de matchmaking service omdat ze willen een partner die inzet net zo serieus neemt vinden.

“Mensen worden verondersteld elkaar hoffelijk te behandelen, en we zijn de ouderwetse matchmaker. We proberen respect en waardigheid terug in dating,”zei Rene.

Deze tevreden klanten beïnvloeden ook de koppelaars, wiens doel het is om liefde te vinden voor hun daters.

“Er is niets beter dat je voor iemand van hen te laten kennismaken met de persoon die ze gaan om de rest van hun leven doorbrengen met kan doen,” zei Rene. “Je bent niet alleen invloed op het individu; je bent ook invloed zijn op hun vrienden, familieleden en collega's. Er is een enorme rimpel effect.”