Panini blij: kathy strahs helpt je bij het maken van heerlijke date night diners met recepten voor paninis, stoofschotels en meer

14 februari 2019

Korte versie: Wanneer Kathy Strahs een panini pers kreeg van haar zus een Kerstmis, weinig deed ze weten dat het zou een ontluikende carrière te inspireren in de culinaire kunsten. Ze begon de Panini Gelukkig blog in 2008 als een manier om haar recepten te delen met de wereld. De blog van populariteit inspireerde haar om boeken te schrijven, met inbegrip van de bekroonde “8Г-8 Cookbook,” een verzameling van recepten voor gezinnen. In haar boeken en blog posts, Kathy deelt heerlijk, date night-waardig maaltijden die mensen dichter bij elkaar kan brengen. Ze is voortdurend leren van nieuwe vaardigheden - zowel koken en media-gerelateerde - als ze groeit haar publiek door haar uitgeverij, Verbrande Cheese Press.

Veel trendy keuken gadgets wennen de eerste paar weken mensen ze bezitten, maar na dat, zijn ze vaak verbannen naar de achterkant van het rek of een doos in de kelder. Dat is wat Kathy Strahs dacht dat er zou gebeuren met de panini pers dat haar zus gaf haar voor Kerstmis in 2007.

De panini pers was een van Oprah's “Favorite Things” dat jaar, en de mensen kocht de handige tool in drommen vanwege zijn vermogen om perfect gegrilde sandwiches te produceren. Echter, veel van de persen liepen het risico te worden opzij gegooid zodra de nieuwheid droeg af.

load...

Terwijl ze met zwangerschapsverlof met haar pasgeboren dochter, Kathy besloten om het grootste deel van haar nieuwe keuken gereedschap te maken. Ze begon een blog - Panini Happy - haar inspanningen te documenteren en te voorzien van een broodnodige creatieve uitlaatklep. Ze wist de panini pers was in staat om veel meer dan een elementaire ham en kaas sandwiches, dus zette ze om plezier maaltijden met het te maken.

Kathy Strahs opgericht Panini Gelukkig als een manier om haar recepten te delen met anderen.

De blog hield ook haar verantwoording als ze haar recepten gedeeld met andere panini liefhebbers en moedigde hen aan om hun persen in gebruik genomen - in plaats van ze in de opslag. De blog lezers groeide, en zo ook haar social media na - die Kathy gebruikte om haar bereik uit te breiden.

load...

“Ik begon met behulp van social media om te communiceren met de lezers en andere bloggers,” zei ze. “Ik begon ook conferenties bij te wonen en ontmoet andere bloggers; Ik vond mijn stam.”Als de blog werd veel meer dan alleen een leuke kant project, zij werd meer geïnvesteerd in honen haar vaardigheden in de fotografie, koken, en schrijven.

Een uitgever benaderd Kathy in 2013, en haar eerste boek, “ The Ultimate Panini Press Cookbook ,” al snel gevolgd. In het boek, debuteerde ze 205 recepten die ze geperfectioneerd, terwijl nog steeds haar rol als moeder van twee gedelegeerd.

“Het was een uitdaging om dat te doen veel foto's en recepten, maar ik vond het geweldig,” zei ze. “Het was ook tijdens dit proces dat ik geïnteresseerd in de zakelijke kant, de marketing en het hoesontwerp is geworden.”

Kathy's uitgeverij gewerkt om haar op te nemen in die aspecten van haar eerste boek, verwerkt dat auteurs meestal niet deelnemen aan, en die kennis zou blijven om haar te helpen op haar volgende grote projecten.

load...

Maak herinneringen met uw partner tijdens het koken smakelijke maaltijden

Na het succes van haar eerste kookboek, Kathy had het idee voor “ De 8Г-8 Cookbook ”, die gerechten bereid in een eenvoudige 8-inch vierkante pan vitrines. “Dit is het kookboek Ik zou graag zien in de winkels; Ik zou dit te kopen “, zei ze over het idee. Omdat ze niet zo'n kookboek had gezien, maakte ze één.

De recepten zijn de perfecte maat voor gezinnen met jonge kinderen, maar werkt net zo goed voor paren die at-home datum nachten. “We genieten van samen koken, het kiezen van verse ingrediënten, en de lage-stress-ervaring die koken biedt,” Kathy zei van haar en haar man. Een recept uit “The 8Г-8 kookboek” dat een grote date-avond maaltijd maakt, is het Rosemary Roasted Game Kip met geroosterde Grapes for Two.

Rosemary Roasted Game Kip met geroosterde druiven maakt een heerlijke avondje maaltijd.

“Koken is een geweldige activiteit voor koppels, zelfs als het misgaat”, zegt Kathy, herinnerend aan een tijd dat zij en haar man verkering hadden. De twee van hen, samen met haar zus, had besloten om een ​​pasta gerecht dat champignons in een truffelolie roomsaus bevatte te maken. Terwijl ze waren koken, realiseerden ze zich dat er was een ingrediënt in het recept dat elk van hen niet zou eten.

“Hoewel we het niet eten, uiteindelijk was een leuke ervaring dat we nog steeds lachen vandaag,” vertelde ze ons.

De recepten in het kookboek te maken genoeg eten voor twee - en meestal hebben restjes voor de volgende dag. Afgezien van het eten, kan de recepten u met een aantal quality time in de keuken met een speciaal iemand.

Het vinden van Succes door self-publishing een bekroonde Cookbook

Kathy opgericht Verbrande Cheese Press , zodat ze “The 8Г-8 Cookbook” zichzelf kon publiceren. Met die beslissing, begon ze het werven van fondsen voor de redactie en grafisch ontwerpers te betalen om te helpen bij haar idee tot bloei.

Ze voerde een succesvolle Kickstarter campagne die bracht $ 21.000. Met de middelen beveiligd, was ze in staat om te voltooien “The 8Г-8 Cookbook” en te krijgen in de handen van de geldschieters van december 2015, net op tijd voor de feestdagen. Het ging om de Bill Fisher Award voor Best First Book-Non-fictie van de Onafhankelijke Book Publishers Association (IBPA).

Kathy heeft zelf-gepubliceerde diverse bekroonde boeken door haar Verbrande Cheese Press.

Twee jaar later, Kathy nam haar volgende boek project, “ De Tribune van de limonade Cookbook ,” een stap-voor-stap handleiding voor kinderen op te zetten - en voorraad - een limonade stand. Het boek heeft zijn aandeel in het succes gezien, het winnen van de Gold Award Jonge Lezer Non-fictie uit de IBPA en het vergaren van veel media-aandacht. Het kookboek bevat recepten voor dranken, snacks en ambachten die kunnen worden verkocht om geld in te zamelen voor projecten die kinderen over hartstochtelijk bent.

“Het is een onderdeel kookboek en een deel gids met tips om kinderen te helpen geld in te zamelen voor zichzelf of om anderen te helpen 'geven het leven van een squeeze' en dingen te laten gebeuren,” zei ze.

Altijd experimenteren met nieuwe Cooking Skills & Technieken

In de loop der jaren is Kathy vertakt uit de wereld van panini met koken op de zijkant , een blog dat de maaltijden kookt ze in haar dagelijkse leven deelt. Ze beschrijft haar kookstijl als aanspreekbaar, en ze gebruikt veel verse, hoogwaardige ingrediënten in haar dagelijkse gerechten.

“Ik wil om te leren over verschillende keukens en hun technieken voor het verkrijgen van de juiste texturen en smaken,” zei ze. Een van haar recente belangen is een Japans-brood methode voor het maken, met behulp van een slurry, die brood dat zacht en zacht blijft voor meerdere dagen produceert.

Ze is nog steeds een zeer actief lid van het koken van de Gemeenschap, zowel online als offline. Ze verschijnt in de keuken segmenten op televisie en zelfs rechters koken wedstrijden op de gelegenheid.

“De opmerkingen die ik krijg op mijn blog en in mijn kookboek beoordelingen valideren al het werk dat ik heb gedaan - en maak me bezorgd om meer te doen,” zei Kathy. Ze wilde niet zeggen wat haar volgende project zal zijn, maar het is een veilige gok dat haar volgende poging van de hoogste kwaliteit zal zijn - en waarschijnlijk een paar heerlijke recepten.