Persoonlijke groei consultant Jean Walters raakt de kern van relatieproblemen en onthult het doel achter hen

1 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Docent en auteur Jean Walters is op een missie om mensen te helpen te zien het grotere plaatje en te herkennen wat belangrijk is in hun leven. Dit Midwestern persoonlijke groei consultant heeft een naam voor zichzelf als een invloedrijke gids voor singles en koppels op zoek naar vrede, liefde en geluk. Jean heeft workshops groep geleerd, gegeven motiverende speeches, geschreven zelfhulpboeken, en op voorwaarde dat psychische lezingen aan mensen in zichzelf te laten zien de kracht. Ze biedt ook een-op-een overleg voor singles en koppels op zoek om te groeien en samen te leren. Jean geeft praktische tips voor communicatie, alsmede grondige spirituele inzichten om mensen in staat om te leven met een groter doel en begrip.

Jean Walters ziet veel paren in prive consulten die gericht zijn op persoonlijke groei. De meeste van deze koppels ondervindt grote problemen in hun relaties. Ze vechten om wie gelijk heeft en wie is er mis en het toewijzen van schuld in plaats van het zoeken naar oplossingen. Tijdens hun spreekuren, Jean probeert om hen te helpen opzij zetten de vraag wie de schuld het is en te begrijpen wat er echt gaande is onder de oppervlakte.

load...

Gevestigd in Saint Louis, is Jean motiverend en mensen inspireren fornearly 40 jaar. Haar werk, zoals ze ziet, is om mensen aan wat echt belangrijk is in hun leven te wekken en hen te helpen het vertrouwen, liefde en intimiteit in hun relaties weer op te bouwen.

In de loop der jaren heeft Jean talloze mensen begeleid door persoonlijke transformaties die zijn veranderd hoe ze zich voelden over hun relaties en hoe zij hun leven bekeken. Ze heeft lezingen gegeven, maakte psychische lezingen, boeken geschreven, en hosted workshops om het bewustzijn van de diepere aspecten van het leven en de liefde te verspreiden.

load...

Als een one-on-one consultant, Jean straalt positiviteit en inspireert blijvende veranderingen in mensen van alle leeftijden en achtergronden. Ze verheft het gesprek over relaties naar een spiritueel niveau en brengt een uniek perspectief over hoe je conflicten te helen en harmonie te bereiken.

Of je hebt net begonnen met dating of op de rand van de echtscheiding, kunt u zich wenden tot Jean om de waarde in je relaties te vinden en te leren van de lessen die je nodig hebt om vooruit te gaan in een productieve en gezonde manier.

“In deze materiële wereld, zijn er vele uitdagingen, en hoe je door uitdagingen definieert samen je relatie,” zei ze.

Vraagt ​​Healing Vragen en stimuleren van persoonlijke groei

Wat maakt Jean een effectieve koppels coach is haar vermogen om haar klanten te luisteren, zonder het maken van veronderstellingen of oordelen. Zij brengt een geestelijk begrip één-op-een sessies en biedt duidelijkheid over gecompliceerde emotionele kwesties. Jean's doel is om diepe persoonlijke groei van haar klanten te stimuleren en vind de zegeningen in uitdagingen van het leven. Koppels komen om haar voor een verscheidenheid van problemen en het vinden van een genezing, gastvrij en ondersteunende sfeer waar ze dingen uit kunnen werken.

load...

“Sommige van mijn klanten zijn echt in opbouw en versterking van hun relaties vroeg op, en ik juich dat,” zei Jean. “Ze kunnen praten dingen komen door hier, waar ze een goede kans om te worden gehoord.”

Jean zei dat veel van haar klanten te laten sessies gevoel lichter dan ze deden toen ze binnenkwam. Net buiten het praten dingen met haar kan hen helpen voelen zich minder belast en een verschil maken in hun leven. “Mijn missie is om mensen aan het licht te brengen,” zei ze. “Ik ben voortdurend leren mezelf en gaan vooruit, en ik wil mensen met me mee te nemen.”

Jean helpt klanten verschuiven hun perspectieven en krijgen duidelijkheid over wat belangrijk is in het leven.

Jean zei dat de pro-actieve koppels zijn vaak het meest succesvol bij elkaar blijven omdat ze leren om problemen in de kiem te smoren en communicatiemiddelen te ontwikkelen dat ze goed tijdens hun relatie kan dienen. Echter, Jean zei dat soms de juiste beslissing voor paren is te breken, en hen te helpen dit te doen op een manier die in plaats van verwondt verlicht is ook een succes in haar boek. Niet alle relaties zijn bedoeld om lang, vertelde ze ons, en het is belangrijk om te onthouden dat de relaties nog steeds waarde hebben, zelfs als ze niet altijd.

“Mensen komen samen om een ​​reden die verder gaat dan wat ze denken,” zei Jean. “Ik ben helemaal over het kijken naar dingen vanuit een spiritueel perspectief en vragen wat het doel is en wat we ervan kunnen leren.”

Best verkochte boeken Zorg voor een diepere blik bij Life & Love

Jean moedigt mensen aan om hun intuïtie te luisteren en op te halen op de borden te vertellen wie ze zijn en wat ze moeten doen. Ze zei dat ze voelt een verbinding met de mensen spirituele energie en besteedt aandacht aan de subtiele signalen die haar laten weten wie de mensen zijn. In haar carrière heeft ze meer dan 35.000 Akasha lezingen, welk kanaal in het onderbewustzijn van een persoon het verleden, het heden en de toekomst te onthullen gegeven. Ze heeft ook geleerd lessen over meditatie, communicatie en spirituele principes.

Haar doel is om het bewustzijn te verspreiden over de onderbouwing spirituele invloeden die onze acties en beslissingen. Als ze mensen meer bewust van die onbewuste getijden kan maken, Jean weet dat ze kan leven veranderen.

Jean inspireert haar lezers te laten gaan van hun zelfopgelegde beperkingen.

Be Outrageous: Onmogelijk doen ” werd een best-selling zelfhulpboek op Amazon vanwege de eenvoudige en krachtige benadering van het leven. In elk hoofdstuk, Jean beveelt eenvoudige oefeningen die mensen begeleiden naar hun innerlijke waarheid en geef ze een beter begrip van hun motivaties, passies en doelen.

Jean volgde dit boek met “ Stel jezelf vrij ”, die de reis van de held in het zelf volgt. Jean deelt haar persoonlijke ervaringen als een manier om te tonen de lezers hoe ze beginnen aan hun eigen metafysische reis en vind het licht in zichzelf.

“Jean geeft stem aan de gevoelens, gedachten en vragen die ik heb gehad,” zei Amy Baue van FeelFantasticAgain.com. “Haar lessen zijn van onschatbare waarde.”

Haar volgende boek “The Power of Knowing” zal zich richten op hoe je je eigen diepere gevoelens te luisteren en ontdekken universele waarheid. Jean zei dat ze praktische toepassingen te bieden voor haar geestelijke begeleiding in elk hoofdstuk. “Er zullen stappen die u kunt nemen als u deze kwaliteiten te ontwikkelen en te groeien,” zei ze.

Een intuïtieve benadering brengt Clarity naar Singles & Couples

In de loop der jaren heeft Jean geholpen talloze individuen en koppels hun weg te vinden. Zij gelooft dat er een doel achter elke relatie, en ze is begaafd bij onthulling dat doel in duidelijke bewoordingen.

“Dank u voor het verhogen van licht in mijn leven”, zei DM uit Missouri. “Uw hulp enorm geholpen me in het verleden en in het huidige moment.”

“U heeft een blijvende indruk op mijn leven gemaakt,” zei KR, een voormalige klant van St. Louis. “Ik ben altijd dankbaar dat je ervoor kiest om uit te reiken naar anderen. Heel erg bedankt."

“Ik heb waarschijnlijk meer in een paar jaar heb ik Jean Walters bekend dan veel mensen doen in een mensenleven gegroeid”, aldus BP in een getuigenis.

“Iedereen die Jean Walters ervaart in consulting of workshops loopt weg rijker in de geest.” - SG, een client van Missouri

“Onze gesprekken echt geholpen me te concentreren op wat mijn doelen zijn”, aldus GE van St. Louis, “en wat het gaat nemen om hen te bereiken.”

Wanneer u lezen via getuigenissen Jean's, de woorden “eerlijkheid”, “professionaliteit,” en “duidelijkheid” tonen steeds weer als mensen lof haar vermogen om de kern van elk probleem te komen. Met een kalme vastberadenheid, Jean toont haar klanten hoe om te kijken naar de wereld vanuit een spiritueel perspectief en vind de verborgen betekenis in hun ervaringen.

“Ik leer mijn klanten hoe om goed te luisteren,” zei Jean. “We zijn in zo'n haast deze dagen, we horen de woorden maar niet de boodschap niet horen. Als we kunnen leren hoe je een beetje dieper te luisteren, zou alles veranderen.”

Jean Gidsen Clients Toward spirituele transformatie

Jean beschouwt zichzelf als meer dan alleen een adviseur - ze is een opvoeder. Ze voedt haar klanten, lezers, en deelnemers workshop over de diepere elementen van hun relaties en vervolgens hen machtigt om goede beslissingen te nemen voor zichzelf voor de toekomst. Jean wijst op angst gebaseerde energie en tot zondebok tactiek. In plaats van het toewijzen van schuld, moedigt ze koppels om hun gevoelens te bezitten, wees eerlijk over hun waarden, en maak positieve veranderingen in hun leven.

Als je merkt dat je op een kruispunt in het leven, dan kunt u kijken naar Jean hulp te beslissen welke weg te go.You boeken kan lezen haar best-selling of plannen een een-op-een overleg om te profiteren van haar scherpzinnige geestelijke begeleiding. Jean's soulvolle benadering van het leven kan verlichten mensen zich afvragen wat ze kunnen doen om hun relaties en hun waarheid te eren.

“Het doel van het leven,” Jean vertelde ons, “is op te pikken lessen en goed te leren - en relaties zijn een van de beste manieren om een ​​les te leren. Je hoeft niet perfect te zijn; wees gewoon jezelf en open te leren en groeien.”