Pink Lobster Dating: een lesbische datingsite en matchmaking-service die vrouwen helpt liefde te vinden

6 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Als ondernemer en lippenstift lesbische, Juliette Prais gecreëerd Pink Lobster Dating aan het einde van 2012 als een veilige plaats voor femmes naar andere femmes ontmoeten. Met het groeiende succes van haar site en de vele verzoeken om een meer aangepaste ervaring, begon ze voor het hosten van lesbische groep evenementen en nu heeft haar merk uitgebreid met professionele matchmaking diensten.

Vier jaar geleden, Juliette Prais vond zichzelf na te denken over haar tijd als een alleenstaande vrouw, toen ze naïef om de vijandigheid in online dating in de richting van femme lesbiennes net als zij was.

Als een femme, werd ze vaak ondervraagd over hoe lesbisch ze was - door heteroseksuele koppels op zoek naar kruiden hun liefdesleven met een andere vrouw en zelfs andere homoseksuelen die dacht dat ze niet lesbisch genoeg kijken.

load...

Seksuele propositie na seksuele propositie op sites als Plenty of Fish and Match, plus de negativiteit in haar eigen gemeenschap, liet haar gevoel ongemakkelijk en onveilig. Terwijl de mainstream sites die niet genoeg om haar wensen voldeden, zijn veel van de homo's gerichte sites en apps zijn die alleen worden gebruikt voor afspraken. Juliette was het vinden het steeds moeilijker tot op heden online en eigenlijk voldoen aan iemand die zo oprecht over een relatie als ze was.

“Er is niet één [femme lesbische] vrouw die ik heb ontmoet, die niet is gevraagd om een ​​drietal op een dating site te sluiten”, aldus Juliette.

load...

Alzo hield zij zich bezig onderwijs aan een universiteit, draaien naast ventures, zoals het uitvoeren van gesproken woord poëzie, en de coördinatie van communautaire gebeurtenissen, maar wanneer ze nieuwe mensen in haar gemeenschap ontmoet, hun zorgen en ervaringen waren zo vergelijkbaar met de hare en ze wist dat ze dat wilde verandering.

“Ik vond dat er was gewoon niet een site voor mensen zoals ik die er zijn, dus ik deed het nog meer onderzoek, sprak met een heleboel mensen en zakelijke mentoren,” zei ze. “Ze reageerde door te vragen me waarom ik was niet alleen het creëren van mijn eigen site.”

Met de steun van haar mentoren, vrienden en de bredere LGBT-gemeenschap, ontwikkelde ze Pink Lobster Dating, een veilige plek voor femme lesbiennes op zoek naar liefde in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Juliette Gemaakt een veilige haven voor Femmes als zijzelf

Juliette's verhaal is niet ongebruikelijk. In feite, een van de grootste problemen waarmee vrouwen op zoek naar vrouwen is een gunstig klimaat voor het creëren van die verbinding. (Een andere zorg draait om het maken van de eerste stap, vooral als het gaat om lesbiennes, die vaak zijn gekoppeld zo recht in het algemeen gemengde seksualiteit dating scene femme.)

load...

Juliette Prais, rechts, en Emma Ziff, zijn de leidende vrouwen achter Pink Lobster.

Als haar zoektocht naar een persoonlijke oplossing kwam vruchteloos, Juliette begonnen met de planning van de veilige haven zij voor ogen: een nauwlettend in de gaten pool van de vrouwen die dezelfde dingen wilden zoals ze deed. Niet alleen heeft ze rigide richtlijnen maken om ervoor te zorgen iedereen was wie ze zei - vrouwen geïnteresseerd in andere vrouwen - ze ook voorzien van leuke activiteiten om te helpen haar gemeenschap neemt u de eerste en de nodige maatregelen om een ​​relatie te smeden.

“Een van de dingen die ik was echt gepassioneerd over vanaf het begin maakte het een plek voor vrouwen om liefde te vinden,” Juliette legde uit dat een groot aantal uit apps bestendigd de seksualisering van degenen die zich identificeren als LBTQ, dus haar Pink Lobster aangekomen bij het einde van de 2012 als de niche femmes nodig.

Pink Lobster Dating ook contracten experts, van het gezicht profilers tot psychotherapeuten tot juridische bijstand, om gebruikers advies en hulp met betrekking tot onderwerpen die van belang om hen te voorzien. Bijvoorbeeld, Harjit Sarang, juridisch adviseur Pink Lobster's die gespecialiseerd is in LGBT kwesties, is met het bedrijf vanaf het begin, en ze was zeer gewilde toen huwelijksgelijkheid werd betwist.

Different Strokes - of Services - voor verschillende mensen

Juliette hebben uiteindelijk het vinden van haar eigen kreeft in Emma Ziff, wier deskundigheid bracht haar om te dienen als de Brand Director van Pink Lobster Dating en vervolgens de directeur van Pink Lobster Matchmaking als een verlengstuk van de dating site.

“We verstrekken hadden matchmaking voor de komende jaren, maar niet formeel”, aldus Juliette van de nieuwe dienst die zowel matching en coaching aan haar klanten biedt.

Pink Lobster hoopt te helpen de gebruikers vinden gezelschap, zoals de naam al doet vermoeden. “Mijn zus eigenlijk kwam met ons merk, omdat kreeften partner voor het leven”, zei ze van het begrip bestendigd door Phoebe in Friends. “En pink is vaak synoniem met lesbisch is.” Plus, voegde ze eraan toe, het is gewoon een van die namen die je niet kan vergeten.

Pink Lobster Datering: Femme voor Femme Website

De definitieve versie van Juliette's dating site live gegaan op het einde van 2012, balanceert op het nieuwe jaar. Het werd voor het eerst gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk, maar heeft nu een groot aantal gebruikers over de hele VS ook.

Pink Lobster Dating biedt een plek voor femme lesbiennes met andere femmes online te ontmoeten.

Elk profiel wordt grondig doorgelicht om ervoor te zorgen dat elke vrouw is wie zij beweert te zijn - een vrouw op zoek naar een vrouw. Eén van de manieren waarop het team van Pink Lobster beheert dit is door het aanbieden van gratis make-overs, met inbegrip van een fotoshoot, om de Britse leden in samenwerking met een populaire studio keten.

In de VS, Juliette en haar team gaan door elk profiel en bieden een gratis uitbreiding voor maandelijkse abonnees, met inbegrip van het helpen van gebruikers kiezen voor de beste foto's van zichzelf en het helpen van coach profiel details naar positieve en inspirerende zijn.

Bovendien, voor extra veiligheid, moet elke gebruiker een foto van zichzelf uploaden om foto's van andere gebruikers bekijken. Ze kunnen er ook voor kiezen om te nemen en upload een foto poseert met de Pink Lobster logo, verstrekt op sign-up, om te bewijzen dat het andere profiel foto's zijn echt van hen.

Een ander uniek kenmerk van de site is zijn lip woorden - een leuke, grafische weergave van de persoonlijkheid van de gebruiker. Vrouwen kunnen kiezen uit een lijst van bijvoeglijke naamwoorden als “vastberaden” of “vrolijk”, of ze kunnen hun eigen toe te voegen aan potentiële matches snel een momentopname van wie ze zijn te geven.

Pink Lobster Lip Woorden kunnen andere gebruikers op de dating site snel de eigenschappen van een potentiële match te bekijken.

U kunt zoeken naar vrouwen per locatie, en dan, om rente te signaleren, gebruikers kunnen ervoor kiezen om pikken, kus, of snog (of te maken) femmes die hun oog te vangen. Als onderdeel van de kreeft thema, kunnen vrouwen particulier wedstrijden toe te voegen aan hun “tanks” om bij te houden van degenen die ze willen hen het meest en dan bericht wanneer klaar te houden.

Op dit moment betalen de gebruikers minder dan $ 20 per maand voor de toegang tot de nichemarkt van femme voor femme lesbiennes en van het advies van deskundigen van de site.

Pink Lobster Matchmaking: Aangepast Passend behoeften van de klant

De deskundigen van de dating site zorgen voor een nog meer hands-on ervaring voor de leden van Pink Lobster's matchmaking service. Inbegrepen in elk pakket van het bedrijf is direct coaching en styling in aanvulling op het vinden van een perfecte match.

“Onze stylisten werken met hen van binnenuit te leren kennen ze bruikbaar een-op-een ondersteuning gedurende de dating proces,” Juliette legde de superieure service haar matchmaking klanten ontvangen.

Zij illustreerde ook hoeveel dacht dat haar team zet in elke wedstrijd - “We eigenlijk elke wedstrijd interview” Haar inschatting was dat ze gaan door ongeveer 50 interviews voor het verzenden van een wedstrijd naar een klant, wat betekent dat ze direct spreken met elke wedstrijd en meestal gaan door middel van ongeveer 200 mensen per maand om gewoon te kopen een paar data.

Pink Lobster Matchmaking biedt een gespecialiseerde dienst die interviews femmes voor u.

Als een allesomvattende service, client pakketten beginnen bij ongeveer $ 3500 tot drukke professionals die niet de tijd die het kost om een ​​match met succes online vinden zelf hebben helpen. De dienst biedt ook een steunregeling, aangezien de meeste van Pink Lobster Matchmaking klanten zijn meer dan 30 en kunnen niet worden beschouwd als goed thuis in de hedendaagse dating scene.

Deze diensten zijn veel meer gespecialiseerd en trekken uit de ledenlijst van de dating site, alsmede persoonlijke gouden rolodexes het team. Het doel is om het te meer als een vriend te voelen instelling die u met een andere vriend dan een buitenlandse blind date service.

Voor nu, matchmaking meestal beperkt tot het Verenigd Koninkrijk, maar naarmate de vraag groeit Pink Lobster wil haar dienstverlening aan meer van zijn Amerikaanse fans en (op dit moment matchmaking is alleen beschikbaar in grotere steden als New York en Atlanta).

Laatste gedachten

Het merendeel van de gebruikers van de dating site zijn jonger dan 40 en die met behulp van de matchmaking service gemiddeld meer dan 30 jaar oud, maar in beide gevallen gebruiker heeft de neiging meestal een drukke professionele vrouw te zijn. “Er zijn zeker mensen die gewoon surfen voor een date online,” Juliette zei van haar site: “Maar meer dan 90% van de Pink Lobster leden zijn op zoek naar de lange termijn commitment.”

Terwijl ze van plan om matchmaking te breiden naar de VS, ze is ook enthousiast om meer evenementen in het Verenigd Koninkrijk en de VS, waaronder speed dating, muziek evenementen, soirees, en groepsreizen van populaire buurten bieden.

“We eigenlijk deed een ghost tour onlangs in Londen, dat is geweldig in het samenbrengen van de vrouwen was”, zei Juliette en ging op te leggen dat het is aan te raden om iets ofwel zeer eng of erg grappig op een eerste date doen om de stormloop van endorfines krijgen dat helpt bij het vormen van een band sneller.

Voor nu, haar focus blijft gericht op het opbouwen van de Pink Lobster user base dus er zijn meer opties voor de femme lesbiennes over haar dating site voor haar evenementen en haar matchmaking service te gebruiken.

“Ik wil Pink Lobster naar een plek voor femmes om straightaway voelen als ze horen te zijn,” zei ze.