Poz: hiv-stigma één verhaal per keer verminderen

27 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De 411: Met een dating netwerk van 150.000 leden, persoonlijke getuigenissen toegevoegd wekelijks en constant bijgewerkte nieuws, POZ is het afbreken van barrières en het ondersteunen van een vaak onterecht gestigmatiseerd gemeenschap: mensen met hiv.

Wanneer de aids-epidemie eerste de VS in de jaren '80 overweldigd werden mensen geschokt en bang, en mensen die leven met HIVwerden vaak gemeden.

POZ magazine en POZ.comserve als advocaten die actief te strijden tegen dat stigmatisering, het verstrekken van HIV-positieve personen en hun dierbaren met de aandacht, ondersteuning en informatie die ze nodig hebben.

load...

Meer dan 125.000 exemplaren van POZ tijdschrift zijn verspreid over het land acht keer per jaar, en meer dan 70 procent van de personen die in de VS whoare bewust van hun hiv-positieve status worden maandelijks aangeraakt door middel POZ.com en hun social media sites als gevolg van de significante impact die ze hebben op de gemeenschap gemaakt.

POZ tijdschrift biedt HIV-positieve personen en hun dierbaren met de steun en informatie die ze nodig hebben.

POZ is een van de vele gezondheid gecentreerd platforms gepubliceerd door Smart + Strong, een toonaangevende leverancier van onpartijdige en verlichte informatie over gezondheidszorg.

load...

“Het was over sterven met HIV. We draaide het in leven met HIV , ”zei Ian Anderson, Smart + Sterke President en COO.

We kregen een kans om te chatten met Anderson om zich te verdiepen in de details van POZ en de invloed ervan.

De Hardwerkende team achter POZ

De gezichten van POZ zijn strijd tegen het stigma van HIVand het verplaatsen van een natie in de richting van een meer verlichte en hoopvolle vooruitzichten since1994.

“De 30-jarige stigma komt nog steeds te veel in dit land”, aldus Anderson.

POZ Oprichter Sean Strub is een bekende auteur en activist in de HIV gemeenschap wiens leven was “gekaapt,” om de diagnosisin zijn woorden, toen de epidemie in de VS werd ontketend in de vroege jaren 1980 te zetten.

Sean Strub, POZ Founder & Advisering Editor

Aanwezigheid Strub in de HIV / AIDS activisme platform heeft includedparticipation in gedurfde sociale demonstraties, anear-win lopen voor Congres van de VS als de eerste openlijk HIV-positieve kandidaat en een aantal awards erkenning van zijn bijdrage.

load...

Meest recente werk Strub's, “Body Tellen: A Memoir of Politics, seks aids en Survival,” een persoonlijk verslag van een jonge man gevecht met de tegenstrijdige politiek en persoonlijkheden die het leven van elke HIV-getroffen individu, in de aanloop naar thefounding van POZ.

Vandaag Strub leidt een groep in de aanklacht tegen criminalisering problemen voor mensen met een HIV-positieve status.

POZ's zus site, AIDSmeds, biedt mensen met HIVwith de informatie en middelen die ze nodig hebben om verstandige beslissingen gezondheidszorg te maken. AIDSmeds Oprichter Peter Staley was zelfs te zien in de Oscar-genomineerdedocumentaire “Hoe een Plague overleven.”

“Dit was voordat er drugs waren”, aldus Anderson. “Dit zijn de jongens die in het kantoor van de FDA zat en zette een condoom dan Senator Helms' huis om te benadrukken wat er gaande was en het complete gebrek aan aandacht HIV kreeg. Het is gewoon geweldig wat deze mensen hebben gedaan.”

We konden niet eens meer.

Het brede spectrum van de behoeften POZ adressen voor HIV-betrokkenen omvat community forums, peer-to-peer privé mentoring, dagelijks nieuws, onderzoekende functies en nog veel meer.

Oriol Gutierrez, POZ Editor-in-Chief

“Ik geef alle eer aan de redactionele kant -ze markeren en aan het licht brengen echte verhalen en maak echte verandering”, aldus Anderson.

Het leiden van de lading op de inhoudelijke kant is Oriol Gutierrez, POZ Editor-in-Chief, die met hiv werd gediagnosticeerd in 1992.

Gutierrez houdt toezicht op een team van bloggers, editors, deskundigen en het bijdragen leden van de gemeenschap tot een gemiddelde van 25 verhalen, nieuwsupdates en uplifting getuigenissen per week aan te bieden.

En als je eenmaal POZ medewerker hebt becomea, je bent voor altijd een deel van de familie.

“Het maakt niet uit als je in redactionele, bloedsomloop, sales - mensen zijn voor altijd verbonden met wat we hier doen,” zei Anderson “We zijn een relatief klein bedrijf, maar we komen over als veel groter, en het is. Echt, omdat de hele gemeenschap is met ons.”

POZ Stories: Obstakels overwinnen & Shattering Stigma

In een verscheidenheid van manieren, POZ magazine en POZ.com bieden HIV-positieve personen en personen van wie het leven worden aangeraakt door het virus begeleiding, aanmoediging en updates over belangrijke onderwerpen aan HIV / AIDS relevant.

Naar aanleiding van zijn publiek van print naar het web om sociale media, POZ biedt inhoud, ongeacht de locatie of onderwerp.

Terwijl hun behandeling updates en genezing updates zijn heel populair, POZ bevat ook dieetadvisering, geestelijke ondersteuning en zelfs forums voor zorgverleners en dierbaren.

De POZ contactadvertenties sectionalso verwijdert stigmatisering in verband met HIV, dus het is gewoon over dating opnieuw. Het gedeelte lessen is een uitgebreide bron momenteel gehuisvest op AIDSmeds.com dat elk relevant detail bespreekt aan het leven met hiv - van potentiële opportunistische infecties tot een gezondheidszorg directory.

POZ Stories biedt getuigenissen van HIV-positieve patiënten, evenals verzorgers, geliefden en supporters.

Maar misschien is de sectie TeamIS het meest trots op is POZ Verhalen, waarbij een keer per week iemand een kans om hun verhaal te delen krijgt.

Drie jaar geleden gelanceerd, POZ Stories biedt getuigenissen van niet alleen HIV-positieve patiënten, maar ook hun verzorgers, geliefden, medische professionals en aanhangers van de gemeenschap.

“We hebben altijd deelden verhalen. That'sbeen onze geschiedenis, maar we hebben niet een plek om het verhaal van iedereen te delen. Dat is wat POZ Verhalen bracht,”zei Anderson.“We zijn een lifestyle merk. We zijn voor mensen die leven met hiv.”

21 Jaar van de achterstallige Ondersteuning

Toen we Anderson over de impact van POZ en het ontvangen door de jaren heen feedback gevraagd, woorden voelde gewoon niet voldoende voor uitleg.

“Het is letterlijk 20 plus jaren van sparen lives.I kan niet eens beginnen uit te leggen hoe lonend het is om consequent te krijgen dat soort feedback,” zei hij.

De brede team van POZ stafleden wordt niet alleen het verspreiden van kennis en informatie, maar ze zijn actief krijgen die er zijn om te pleiten voor rekening van HIV-geïnfecteerde gemeenschappen die zo ondervertegenwoordigd zijn in het verleden zijn geweest.

POZ heeft ongeëvenaarde redactionele uitmuntendheid aangeboden sinds 1994.

“Het doel is om te genezen van HIV - het doel is om zichzelf overbodig te zetten”, aldus Anderson.

Als de medische wereld komt dichter bij developinga remedie voor het virus, POZ werkt om een ​​remedie te vinden voor de stigmatizationin de sociaal-politieke domein.

Anderson vertelde ons over een “functionele genezen” met het potentieel om virale lading onder controle te krijgen “maar er is nog zo veel stigma en niet genoeg onderwijs, zodat infectie tarieven blijven hardnekkig hoog blijven.”

Tot dat verandert, POZ belooft blijven spelen als een bron en een partnerschap voor thoseaffected door HIV / AIDS.

Als u of heeft iemand die je kent is getroffen door de HIV / AIDS-virus, bezoek POZ.com voor de veilige, verlichte en niet aflatende steun die u voor ogen hebt.

Foto bronnen: seanstrub.com, ourweekly.com, poz.com