Prescription4love: een omgeving met volledige openheid voor daters met medische aandoeningen

31 januari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: De wereld van het daten is vol uitdagingen, maar het kan bijzonder lastig zijn als u lijdt aan een medische aandoening en proberen om te bepalen wanneer het te onthullen aan je date. Voor velen, “het gesprek” eindigt meestal met een one-way ticket naar Splitsville. Prescription4Love streeft naar een aantal van de onhandigheid en verdriet uit te maken van dating, terwijl het leven met een handicap of ziekte door dat dit alles die er zijn, vooraf. Leden van de site bekend te maken de voorwaarden voor hun open en eerlijk, postte recht op hun profielen. Gebruikers kunnen dan op zoek naar potentiële partners niet alleen gebaseerd op de gebruikelijke statistieken van leeftijd en seksuele voorkeur - maar mentale of fysieke omstandigheden die ze kunnen hebben of open voor dating. De site is ook uitgegroeid tot meer dan een dating hulp, het opbouwen van een netwerk waar de duizenden gebruikers steun en begrip te vinden.

Eerste data zijn lastig voor iedereen, maar ze kunnen in het bijzonder moeilijk zijn voor degenen die lijden aan ongemakkelijk of slopende medische aandoeningen. Dit was zeker het geval voor Keith Durham, de broer van Prescription4Love oprichter Ricky Durham, die vanaf leed de ziekte van Crohn - een chronische ontsteking van het maagdarmkanaal.

load...

Ricky Durham opgericht Prescription4Love om mensen te helpen als zijn broer, die met de ziekte van Crohn leefde.

Het was sympathie voor de benarde toestand van zijn broer die in eerste instantie geïnspireerd Ricky naar de niche dating site, die instaat voor mensen die lijden aan geestelijke en lichamelijke aandoeningen die het moeilijk maken om data in de traditionele manieren te vinden te creëren. “Het is moeilijk te vertellen”, zegt Ricky, spreken van zijn broer Keith dating wee. “Hij kon ontmoeten mensen links en rechts. Maar hij kon niet iedereen die ging door het zelfde ding dat hij doormaakte te vinden.”

load...

Gedurende vele jaren, Keith leefde met de ernstige beperkingen die komen met de ziekte van Crohn, het ervaren van extreme gewichtsverlies en zelden uit te gaan. “Het maakt niet uit waar hij ging, had hij in de buurt van een badkamer te zijn,” Ricky onthuld. “De meeste van de tijd, wilde hij niet ergens heen te gaan.”

Uiteindelijk, Keith kreeg een stoma, die hem terug gaf enige vrijheid, waardoor hij uit te gaan en een leven zonder gebonden te zijn aan het toilet, maar de zak kwam met een eigen set van problemen. “Als je iemand vertellen je er een hebt?” Poseerde Ricky. “De eerste date? De derde?"

De strijd met wat - en wanneer - om een ​​potentiële date vertellen is er een die velen met soortgelijke omstandigheden worden geconfronteerd in de dating wereld. Vele malen, de onthulling van een chronische of slopende ziekte is een ijsbad gedurende de dating ijver, en zelfs relaties die sterk zijn geweest voor maanden of jaren kan worden aangevochten door een medische aandoening. De schoonheid van sites zoals Prescription4Love is dat het er allemaal in het begin, het overslaan van rechts over de onhandige openbaren aan de opwinding en de vlinders van een nieuwe relatie.

load...

Eerlijk vanaf het begin - Gebruikers verklaren zich Voorwaarden op Sign-up

Net als bij andere dating websites, de sign-up pagina voor Prescription4Love heeft alle vragen die je zou verwachten te zien, met inbegrip van dingen zoals je educatieve achtergrond, favoriete films, en als je wilt kinderen. Echter, deze dating site niet stoppen. Leden van Prescription4Love openlijk onthullen hun mentale en fysieke omstandigheden daar op hun profiel, wat betekent dat potentiële matches alle feiten vooraf.

Aanmelden voor Prescription4Love omvat de openbaarmaking van uw medische voorwaarden vooraf.

Er zijn meer dan 40 opties genoteerd op de sign-up pagina, variërend van gedrags- en psychiatrische aandoeningen zoals autisme of Gilles de la Tourette, om fysieke omstandigheden waaronder IBS, MS, en quadriplegie. Gebruikers kunnen zo veel mogelijkheden als toepassing te selecteren, en Ricky zegt dat hij heeft een groot aantal gebruikers gezien met twee, drie of zelfs vier verschillende omstandigheden. Er is ook een “andere” optie voor de leden met meer ongewone kwalen. Ricky bewaakt de ingangen en regelmatig voegt nieuwe voorwaarden aan de lijst met opties.

De site van de zoekfunctie maakt het ook mogelijk leden om te zoeken naar vrienden en data niet alleen op locatie of seksuele voorkeur, maar door de omstandigheden die ze hebben. Prescription4Love heeft het gemakkelijk voor gebruikers met dezelfde of soortgelijke aandoeningen om een ​​verbinding te maken gemaakt.

Eenmaal aangemeld, leden hebben toegang tot veel van de traditionele dating site functies, zoals het uploaden van foto's naar een private of publieke tribune, en de mogelijkheid om favoriete gebruikers op te slaan. De site heeft ook een interne messaging systeem dat gebruikers in staat stelt te verzenden en ontvangen e-mails of neem deel aan privé-chats. Ondervindt u problemen bij het breken van het ijs? Stuur uw potentiële match een virtuele gift, zoals een digitale bloem of geïllustreerd kopje koffie.

Leden kunnen verhalen te delen en inspiratie met unieke eigenschappen

Terwijl Prescription4Love maakt het gemakkelijk om potentiële romantische partners te vinden, is de site niet beperkt tot gebruikers die op zoek naar liefde. Prescription4Love beoogt verder te gaan dan de eenvoudige dating site door het verstrekken van informatie en ondersteuning aan al haar leden.

Als je niet veel over een bepaalde ziekte kennen, de voorwaarden pagina links naar informatie over de aanbevolen omstandigheden, zodat gebruikers beter geïnformeerd over hun ziekte of die van een potentiële partner te worden. Links langs de onderkant van de pagina bieden ook een verscheidenheid aan tips over specifieke thema's, zoals de plaatsen om een herstellende alcoholist of hoe je een steungroep te nemen.

Leden delen hun verhalen door middel van Journey Prescription4Love's voor Vrede tijdschrift.

Ricky is vooral trots op een van de nieuwere functies, een tijdschrift genaamd Journey for Peace, waar de leden worden aangemoedigd om hun persoonlijke verhalen te delen. Hier kunnen andere gebruikers inspiratie uit degenen die hebben geleerd om volledig leven te leiden ondanks hun omstandigheden te vinden. Als een gebruiker schrijft: “Ik mag ziekten te hebben, maar dat is niet wat ik ben.”

Bovendien, elk lid heeft de optie om te posten in een persoonlijke blog, die kan worden gedeeld met alle gebruikers die hij of zij voegt als “Vriend”. Deze blogs zijn veranderd in een steunregeling voor veel van de gebruikers van de site, en de leden zijn geweest bekend om rekeningen bij te houden, zelfs na het vinden van liefde, alleen voor de vriendschap en gemeenschap Prescription4Love heeft ontwikkeld.

Een Gemeenschap van ondersteuning die Eert een Brother's Memory

Ongeacht uw conditie, kan Prescription4Love helpen bij iemand die weet wat het is om te vinden. Het lidmaatschap van Prescription4Love blijft elk jaar groeien, en de site is nu de thuisbasis van bijna 15.000 mensen op zoek naar liefde en begrip.

Ricky reageert op de groei door te werken een gehele site upgrade, die hij hoopt uit te rollen binnenkort. Wat de look, Ricky's vastbesloten om de open, ondersteunende omgeving hij altijd voor ogen had voor zijn broer te handhaven.

Hoewel Keith, die zich in 2004 overleden, was nooit in staat om de schepping van zijn broer te ervaren, was hij van harte voorstander van het idee tijdens de ontwikkeling ervan. Had hij in staat om het te zien komen tot leven geweest, is het waarschijnlijk dat hij zou de dankbaarheid zijn broer heeft ontvangen van tientallen leden voor wie Prescription4Love is meer dan een dating site hebben herhaald, maar eerder een sterke gemeenschap. Dat geldt voor mensen zoals Stella, die vatte wat de site betekent voor de gebruikers ervan: “Ik heb echt iemand om mee te praten nodig. Dank u voor deze website.”