Professionele counselor-melodie brak: alleenstaanden en koppels helpen meer dan 25 jaar meedogend lief te hebben

15 maart 2019

De korte versie: Melody Brooke is een licentie huwelijk en gezin therapeut die helpt koppels en mensen te transformeren hun relaties. Ze bracht 25 jaar adviseren van cliënten over hoe je gezond, bevredigende relaties te vormen met één-op-één therapie, relatietherapie, boeken en workshops. Melody neemt een unieke aanpak door het onderwijs klanten om reframe hoe ze situaties waarnemen, zodat ze kunnen reageren op hen met een theorie dat ze het noemt “Cycles of the Heart.” Ze helpt klanten terug te winnen van de intimiteit, romantiek en intimiteit die ze ooit hadden, en manifest de relaties die ze verlangen.

Melody Brooke's carrière als therapeut is meer een roeping dan gewoon een manier om geld te verdienen. In feite, ze was zo enthousiast over het helpen van anderen, evenals het uitzoeken van haar eigen pad, dat ze werd geïnspireerd om haar opleiding af in 18 maanden. Zij vervolgens opgericht - en begon te groeien - een praktijk die is het helpen van koppels voor meer dan 25 jaar.

load...

Terwijl haar specialiteit is relatietherapie, Melody werkt ook met klanten die hebben dissociatieve identiteitsstoornis (DIS). Ze leerde over de persoonlijkheid systemen die binnen werk deden patiënten door te werken met experts in het veld. De basis van haar “Cycles of the Heart” model werd geboren tijdens deze studies.

“De klanten hadden hun persoonlijkheid afkomstig van een slachtoffer, redder, of uit zelfbescherming. Ik begon dit terwijl ik bezig was met paren op hetzelfde moment dat ik bezig was met DID klanten,”zei Melody. “Ik realiseerde me dat ieder van ons - niet alleen DID persoonlijkheden - vallen in die rollen. We doen het allemaal. Ik bouwde mijn model door het tegenovergestelde van dat denken te ontdekken.”

load...

Met haar inzichtelijke, medelevende manier, Melody begeleidt haar klanten om een ​​nieuwe manier van benaderen van het denken, reactie, en communicatie. Haar klanten kon niet meer blij met de gevolgen van haar therapie.

“Mensen worden weggeblazen door het inzicht dat ik het gedrag dat geen zin heeft voor hen. Ik heb hen geholpen zich meer volledig te begrijpen en konden ze een medelevende beeld van zichzelf te nemen “, aldus Melody.

Een holistische manier om jezelf te helen en Grow Your Relaties

Voel je je gepest? Of bent u iemand die altijd naar de andere persoon te redden in je relatie? Als die relatie rollen bekend in de oren, kan filosofie Melody's helpen je relatie te verbeteren - en hoe je interactie met de wereld.

Melody maakt gebruik van zowel in-persoon therapie in haar Texas kantoor en Skype bezoekt om verbinding te maken met klanten. Ze reikt ook mensen door middel van haar boeken. Terwijl ze werkt vooral met paren, kunnen individuen profiteren van de inzichten Melody's ook. Haar klanten hebben de neiging om professionals die zich inzetten voor beter maken van hun leven - en zijn niet bang in het nodig zijn om succesvol te zijn werk te zetten.

load...

“Ik werk graag met paren. Ik hou van de energie en wetende dat ik niet alleen invloed op het koppel, maar ik kan ook invloed hebben op de kinderen van het paar en kinderen die kinderen. De rimpel effect van wat ik kan doen is spannend,”Melody Brooke, Licensed Huwelijk en gezin therapeut.

Melody benadert transformatie met geest, lichaam en spirituele oefeningen. Ze moedigt cliënten in contact met hun diepere zelf te krijgen om hun innerlijke behoeften te ontdekken. Melody begeleidt hen op meer steeds in harmonie met hun zintuigen en leert hen om te ademen en te denken alvorens te reageren of te reageren. Deze praktijken kunnen situaties reframe, zodat klanten oude patronen kunnen voorkomen en aanwezig zijn in het moment te blijven.

Melody vindt ook haar werk te belonen op een persoonlijk niveau.

“Ik werk graag met paren. Ik hou van de energie en wetende dat ik niet alleen invloed op het koppel, maar ik kan ook invloed hebben op de kinderen van het paar en kinderen die kinderen. De rimpel effect van wat ik kan doen is spannend,”zei Melody.

Het aanbieden van Insights te Texanen in Een-op-een sessies

Een eerste sessie, hetzij in persoon of via Skype, is in de eerste plaats over het verzamelen van achtergrondinformatie. Melody besteedt tijd aan het leren over paren terwijl ze hen in de juiste gemoedstoestand om de doelstellingen die zij hebben ingesteld volbrengen.

“Ik help ze het begin van hun relatie te kaderen. Ik help ze herinner me dat in liefde en opnieuw te verbinden met dat. Ik heb ook een gevoel van hoe ze nu verbinding, die me helpt voorspellen hoe de sessies gaat ontvouwen,”zei Melody.

Ze besteedt de rest van de tijd gaan over haar “Cycles of the Heart” model en heeft het echtpaar zich bezighouden met heroriëntatie op de relatie.

“Ik heb ze dan verplichten tot het sluiten van de uitgangen in de relatie - de dingen die mensen doen om hun energie uit te halen”, aldus Melody.

In de gesprekken die volgen, Melody leert koppels verschillende manieren te benaderen en te reageren op vraagstukken binnen hun relatie. Niet alleen in zichzelf, maar ook met hun partner in het achterhoofd.

Veel singles vallen ook in een innerlijke slachtoffer-redder cyclus. Ze bladeren door verschillende rollen in de manier waarop ze zichzelf verwennen. Soms hebben ze een slecht gevoel over zichzelf en proberen te compenseren door het verzorgen van andere mensen. Maar, uiteindelijk, ze voelen zich verontwaardigd en boos, als een slachtoffer opnieuw.

“Ze hebben ook zaken als drugs, voedsel, of op het werk kunnen gebruiken om hun gevoelens te ontsnappen. Wat ik doe is hen helpen in te grijpen in de cyclus en leren ze manieren om het te stoppen “, aldus Melody. “Vervolgens heb ik leren ze manieren om het eigendom van hun leven en hoe ze spreken voor zichzelf.”

Die benadering stelt singles om te werken aan zichzelf en geeft hen een extra randje bij het naderen van toekomstige relaties positiever.

Boeken Geef Lezers de tools om ongezonde patronen te doorbreken

Melody's eerste boek, “ Cycles of the Heart: een uitweg uit de Egocentrisme van het dagelijks leven ,” geeft de lezer de theorie achter haar succesvolle therapie model. “Cycles of the Heart” niet alleen identificeert de strikken we gevangen zitten in vanaf de kindertijd, maar het biedt ook een duidelijk plan voor het sturen van pijn en in mededogen. Het boek is ideaal voor degenen die willen dieper in effectieve strategieën Melody graven.

Melody Brooke's “Oh, Wow Dit verandert alles” kunnen koppels laten zien hoe je relatie redden van strategieën uit te voeren.

Haar tweede boek, “ Oh, Wow, dat verandert alles ,” heeft dezelfde concepten en maakt ze een beetje meer toegankelijk. Melody breekt waarom we dingen doen, en, belangrijker nog, hoe we blijvende veranderingen kunnen maken. Ze inspireert lezers door hen te laten weten dat ze niet machteloos en kan belangrijke veranderingen die een positieve invloed hebben op hun leven te maken.

“Het eerste boek is een beetje ingewikkelder. Mijn tweede boek is in termen leken,”zei Melody. “Het heeft meer verhalen, de taal is minder technisch, en het is een sneller lezen.”

Melody's boeken zijn zo grondig dat periodiek, klanten kunnen niet wachten om ze te lezen en zet de strategieën in de praktijk - zelfs als ze haar al bezoekt voor een paren sessie.

“Soms, ik heb klanten die het boek na onze eerste sessie lezen, en ze zullen in onze tweede sessie komen en zeggen: 'ik het hele boek te lezen; Het gaat goed met mij. Ik heb het! '”, Zei Melody. “Ze volledig veranderen hoe ze zichzelf en iedereen zien door het lezen van het boek.”

Melody Sets Klanten Up for Succes Op lange termijn

Klanten die Melody's aanpak te volgen en zet in het werk te zien snel resultaat. Melody zei die klanten hebben vaak last van tastbare gezondheid en mentale voordelen voor de gezondheid.

“Ik heb meer dan één persoon gaan uit anti-angst medicijnen als ze eenmaal veranderd hoe ze zichzelf praten,” zei Melody.

Paren kunnen ook ervaring resulteert in een korte periode. Melodie attributen die een volledige verschuiving in de mentaliteit van beide personen in de relatie.

Melody is trots als koppels beginnen om dingen te draaien in slechts een paar sessies.

“Veel van mijn paren gedaan na vijf sessies. Enkele van de meest spannende momenten zijn wanneer ze na twee sessies komen en ze zijn totaal verschillend. Zij zeggen: 'Wij spelen in op elkaar verschillend. Hoe we elkaar zien is anders. Hoe we moeten praten met elkaar is anders,”zei Melody.

Om u te helpen meer paren te maken doorbraken, Melody is op zoek naar uitbreiding van haar portfolio van de middelen. Ze wil meer paren workshops zoals degenen van wie ze in het verleden heeft gedaan met zes tot acht paren werken via kwesties over een weekend te houden.

Melody helpt haar klanten te creëren resultaten die echt en langdurig zijn. Ze wil haar klanten om betere relaties met zichzelf en anderen hebben door het gebruik van haar bewezen strategieën.