Psycholoog en minister alduan tartt combineert christelijke leer met praktische tips om echtparen te helpen gelukkig getrouwd te blijven

23 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Terwijl God wil dat alle getrouwd, of binnenkort te trouwen, christenen om samen gelukkig te blijven, veel koppels ondervinden problemen langs de weg. En wanneer problemen zich voordoen, die paren zijn vaak onzeker over waar ze terecht kunnen en hoe hun situatie past in Gods plan voor hen. Voer Psycholoog en minister Dr. Alduan Tartt , die mannen en vrouwen voorziet van de tools die ze nodig hebben om conflicten op te lossen, helpen elkaar groeien, en maak elkaar speciaal voelen. Hij combineert zijn praktische therapeutische training met de leer van de Schrift tot huwelijken en relaties te herstellen over de hele wereld.

We zijn niet allemaal geboren met de vaardigheden die nodig is om te houden van een relatie of huwelijk going strong voor decennia. In feite zijn veel goedhartige mensen komen uit gezinnen met ouders die niet voorzag het beste voorbeeld van een gezond huwelijk, en het leren van de vaardigheden die nodig zijn om de liefde laatste kan ingewikkeld te maken - vooral wanneer het on-the-fly als jonggehuwden.

load...

Dr. Alduan Tartt helpt echtparen met zijn kenmerkende mix van therapie en geloof.

Succes in de eerste jaren van het huwelijk is van vitaal belang voor een paar lange termijn vooruitzichten. Een studie gevolgd jonggehuwden gedurende de eerste twee jaar van hun huwelijk, checkte vervolgens terug met degenen die nog steeds bij elkaar 13 jaar later waren. Onderzoekers ontdekten dat ontgoocheling, met inbegrip van een daling van de openlijke affectie en een gevoel van verhoogde ambivalentie, tijdens de eerste jaren werd een duidelijk teken van gevaar te komen.

load...

Hoewel veel factoren die bijdragen aan de relatie strijd, een veel voorkomend probleem is dat het paar nooit de tools die ze nodig hadden om hun huwelijksleven dynamische lossen vanaf het begin had. Christian paren kunnen zelfs wenden tot de kerk en te werken aan de oprichting van het geloof te herstellen voor hun relatie, maar vaak, dat is niet genoeg. Gooi in een kind en de andere dag-tot-dag verantwoordelijkheden om een ​​huishouden te houden, en het is geen verrassing dat het aantal echtscheidingen zo hoog is.

Psycholoog en geordend MinisterDr. Alduan Tartt hoopt om dat te veranderen. Hij schiep de Fix My Marriage systeem, dat paren met de tools die ze nodig hebben om hun families bij elkaar te houden biedt - met behulp van hun geloof als een gids.

“Mensen zeggen vaak: 'Ik wou dat ik wist dat je jaren geleden, dus we konden alles wat we door middel van door het kennen van de juiste manier geweest kunnen voorkomen,'” zei hij. “Mensen weten dat ze moeten trouwen en eren hun geloften, maar ze weten niet hoe, en dat is wat wij leveren.”

load...

Dr. Tartt helpt die verloren in hun relaties hun terugweg door zowel zijn uitgebreide opleiding in de psychologie en zijn relatie met de Heer te vinden.

Een zeldzame combinatie van de Schrift en Psychologie

Dr. Tartt heeft gesproken met talloze paren op de rand van een echtscheiding, evenals die werken via andere uitdagingen van het leven, tijdens zijn 20 jaar als een erkende psycholoog. Hij begon een trend met degenen die moeite had om hun huwelijk bij elkaar te houden Opmerking: Geen van hen had een grondige voorhuwelijkse begeleiding die hen de tools die ze nodig hebben om hun liefde sterk te houden gaf gehad.

Zelfs Christian paren, die doorgaans zijn verplicht om een ​​sessie met een minister voor het huwelijk in een kerk te gaan, vaak zat via een enkele ontmoeting met een boek over het huwelijk en een bijbel. Het was niet genoeg.

“Ik zag een enorme kloof tussen wat psychologen weten en wat de kerkgemeenschap moet weten over het maken van een huwelijk werk,” zei hij. “We weten dat de gemiddelde persoon adequate voorhuwelijkse begeleiding niet krijgt, en dat is nodig, zeker nu. Vandaag de dag, het huwelijk is moeilijker dan op enig ander moment in de geschiedenis, en de mensen zijn niet het verkrijgen van de informatie die ze nodig hebben over hoe dit te verhelpen.”

Als zowel een psycholoog en minister, Dr. Tartt giet spiritualiteit in zijn werk.

Dus, een paar jaar geleden, Dr. Tartt besloten om de twee scholen van denken te combineren met steeds een erkende en gewijde bedienaar met als doel het verminderen van de trend van stijgende aantal echtscheidingen. Terwijl het zien van patiënten op zijn kantoor in Atlanta, creëerde hij ook een online pakket dat koppels helpt over de hele wereld.

“Het pakket is gericht op de christelijke gemeenschap, omdat ze niet over een groot deel van de praktische adviezen die ze nodig hebben. Ze krijgen de Schrift en preken, maar ze hebben niet het hele beeld te krijgen,”zei hij. “We weten Christian koppels hunkeren naar praktische informatie en willen dingen te vinden die werken. - en dat zijn ook in overeenstemming met de Schrift”

Probeer de “Fix My Marriage” Online System

De Fix My Marriage systeem is een online video cursus die Dr. Tartt biedt aan koppels die ervaren echtelijke problemen - en hij begrijpt dat is de meerderheid van de koppels, vooral degenen die zijn ouders.

In feite, Dr. Tartt zei dat 67% van de koppels melding van een daling van de tevredenheid in het huwelijk na het hebben van kinderen. Het is ook vrij vaak voor dat een van de partners - meestal moeders die borstvoeding geven - ervaren een daling van de libido, zei hij.

“Ik praat over de vier grootste huwelijk killers: De eerste is gewoon niet uit. Veel koppels elkaar niet op heden zodra ze gaan trouwen, vooral als ze kinderen hebben,”zei hij. “We praten over het niet oplossen van conflicten. Het is over het hebben van verschillen, maar het niet hebben van een blauwdruk voor hoe te verschillen zonder het doden van elkaar te bespreken.”

De cursus gaat om strategieën te bespreken voor koppels om zich te verenigen en hun obligaties te versterken. Het begint allemaal met de aanwezigheid en communicatie.

“We richten ons op de team-building als een eenheid. Laten we elkaar en helpen elkaar. Veel koppels zijn goed in planning, individueel, maar niet met elkaar combineren van werk, leven en familie,”zei hij. “Voor koppels die het niet met opzet te doen, kan het moeilijk zijn.”

Leren om samen te blijven binnen Uw Geloof

Met behulp van de Schrift, wetenschappelijke gegevens, en zijn opleiding als psycholoog, Dr. Tartt helpt koppels hun weg te vinden uit wat hij noemt “de negativiteit vak.”

“Je kunt inbreken in uw huwelijk of relatie en het beter te maken door middel van een reeks therapeutische oefeningen te voelen,” zei hij. “Dat is wat we helpen mensen, leren praktische maatregelen die zij kunnen nemen om hun huwelijk die zijn gevestigd in de Schrift te verbeteren.”

“Ik neem het uit de psychologie boeken die zijn geschreven voor andere psychologen en onderwijzen aan het grote publiek. Dit is hoe we huwelijken op te lossen.”-Psychologist en geordend MinisterDr. Alduan Tartt

Behandeling modellen Dr. Tartt's worden afgebroken op een manier die maakt het gemakkelijk voor koppels om te begrijpen en te gebruiken. Hij biedt ook therapiesessies online en in persoon.

“Ik neem het uit de psychologie boeken die zijn geschreven voor andere psychologen en onderwijzen aan het grote publiek. Dit is hoe we huwelijken op te lossen,”zei hij.

Terwijl zijn werk is gericht op christenen, kunnen mensen van alle achtergrond ten goede komen, voegde hij eraan toe. Hij vindt vooral de vreugde in het verbinden van paren wiens relatie strijd worden nog verergerd door het feit dat één persoon is in het buitenland, misschien ingezet in het leger.

“Ze kunnen verbinden, bouwen hun intimiteit, obligatie, en de reparatie - zelfs als ze in het buitenland,” zei hij. “Het heeft me heel gelukkig gemaakt en vervuld om te weten dat ik help.”

Plannen voor Workshops om mensen te bereiken Around the World

Toch Dr. Tartt weet dat er veel meer werk moet worden gedaan, en zijn doel is om zo veel mogelijk mensen als hij kan helpen.

“Voor mij is dit evangelisatie. God sprak duidelijk voor mij. Hij zei dat hij wilde dat ik om zich te vermenigvuldigen. Dus, als er geen vermenigvuldiging in het, het is niet een doel dat ik heb,”zei hij. “Ik voel me voldaan om zo veel paren die ik niet kon ontmoeten van aangezicht tot aangezicht hebben toegang tot mijn workshop seminar te helpen.”

Om zijn doel te bereiken, heeft hij het bereiken van gemeenten en kerken om het woord te verspreiden over de vaardigheden die mensen nodig hebben om gelukkig, gezond christelijke huwelijken te behouden. Hij is ook bezig met nieuw verloofden en degenen die serieus aan het daten.

Dr. Tartt en zijn vrouw zijn van plan om een ​​reeks workshops richten wat hij “pre-gehuwde” paren noemt houden.

“We willen hen leren hoe ze zich tot elkaar verhouden voordat ze trouwen, in de meest intense manier mogelijk, zodat ze kunnen de fouten te voorkomen en beter uitgerust voor hoe moeilijk het huwelijk modern-day is,” zei hij.