Psychotherapeut David Kavanagh leert alleenstaanden en koppels hoe hun hersenen werken en hoe ze langdurig geluk kunnen ontgrendelen

2 maart 2019

De korte versie: Wat gebeurt er als je je eigen hersengolfpatronen kon veranderen en een positieve invloed op uw relatie met anderen? David Kavanagh , die gespecialiseerd is in neuropsychotherapy in Ierland, leert zijn patiënten technieken om dat te bereiken. Door het begrijpen van de manier waarop uw hersenen werken, dan kunt u beter omgaan met stress, angst, en minder gunstige omstandigheden in het hart van relatieproblemen. Door middel van cyber-counseling, in-kantoor bezoeken, en zijn boek, “Love Rewired: je hersens gebruiken To Your Heart Mend,” David helpt mensen gedrag te veranderen te vinden blijvend geluk.

Sommige koppels voelen zich te beschaamd om te zoeken naar de behandeling die ze nodig hebben, terwijl anderen denken dat het gewoon niet de moeite waard. Maar ik weet hoe invloedrijk de juiste hulpverlener kan zijn als je gewond bent en hebben een helende hand.

Jaren geleden, na een bijzonder zware break-up, ik geïnvesteerd in mijn mentale gezondheid met wekelijkse bezoeken aan een therapeut. Ze was van onschatbare waarde in het helpen van me reframe mijn problemen, oplossingen zoeken en vind de rust die ik nodig had voor mezelf eindelijk bevrijden van een man die niet goed voor me was. Ik heb deelgenomen aan sessies voor ongeveer een maand voordat we besloten dat ik de vooruitgang die ik nodig had gemaakt.

load...

Ik bezocht haar nog een keer, jaren later, tijdens een andere tijd van crisis, en haar perspectief en doel aanpak hielp me mijn problemen te overwinnen en beginnen met het leven dat ik droomde voor mezelf op te bouwen.

Maar veel koppels denken therapie zal niet voor hen zijn, zelfs in hun strijd in relaties geplaagd door problemen en miscommunicatie. Een deel van hun zorg is dat ze niet de juiste persoon om te praten met, of dat de loop van de actie niet effectief zal zijn. Als ze gaan om zich daar uit te zetten, willen ze iets dat gaat werken.

load...

Psychotherapeut David Kavanagh kent de inzet en is toegewijd aan het helpen van mensen vinden effectieve, duurzame oplossingen. Dat is de reden waarom hij zijn werk baseert op de wetenschap van neuropsychologie. Met behulp van welke sociale wetenschappers hebben geleerd over het menselijk brein en hoe het invloed op ons gedrag en relaties, heeft David geholpen meer dan 12.000 paren van over de hele wereld te veranderen hun opvattingen - en denkpatronen.

Hij is een expert in zowel relaties en verslavingen en helpt individuen en koppels in zijn kantoor gevestigd in Dundrum, een voorstad van Dublin, Ierland, evenals internationaal door middel van Skype.

“Ik ben oplossingsgericht en het gebruik neuropsychotherapy aan mijn coaching advies voor klanten te ondersteunen, zodat ze begrijpen hoe hun hersenen werken in reactie op angst of stress,” zei David. “Ze kunnen leren om hun spiegelneuronen, die kan, effectief, veranderen het gedrag van mensen en hun reacties op die u gebruikt. Door het gebruik van deze spiegelneuronen met de toon van je stem of de lichaamstaal, kunt u de persoon die u probeert aan te gaan met de wedstrijd.”

load...

De lancering van een carrière door gespecialiseerd in Dating & Relaties

Toen David zijn carrière begon in Ierland 15 jaar geleden, wist hij dat hij wilde zich richten op het helpen van mensen met elkaar te verbinden - intiem en eerlijk. Hij had theologie gestudeerd aan Maynooth University voordat u gaat werken als een lay scholen kapelaan en sociaal-pedagogisch werker. Hij combineerde het mededogen van de velden met de vaardigheden die hij leerde als een geregistreerde systemische gezinstherapeut te bereiken koppels.

“Ik realiseerde me dat de mensen zouden gaan psychotherapeuten voor huwelijk en gezin problemen, maar niemand in Ierland die werd gekwalificeerd als een dating coach voor relaties”, zegt David. “Dat is toen ik me in de wereld van dating coaching gelanceerd.”

David Kavanagh helpt koppels werken door middel van hun problemen door het trainen van hun hersenen.

Nu, de media zoekt vaak zijn praktische en geestige neemt over hoe de communicatie te verbeteren, vertrouwen, en mindfulness.

Hij verschijnt regelmatig op radio shows en in de Ierse krant wordt geciteerd, en hij was de featured huwelijk therapeut op BBC zesdelige programma “Jij bent niet de man I Married.” David is misschien wel de meest bekende dating coach in het land.

Weekly Sessions Help Klanten Onderzoek hun relaties

Het merendeel van de cliënten David's variëren in leeftijd 30-55 en worstelen in de dating wereld na een einde aan een lange termijn huwelijk - of gefrustreerd over de vraag of ze ooit de juiste partner vinden.

Duizenden paren en individuen genieten van de eenvoudige manier, indringende vragen, en mindfulness technieken die David en zijn team gebruiken om klanten te helpen.

Mindfulness is een techniek David toont klanten om hen te helpen richten.

“Sessions zijn eenmaal per week, voor een uur. Ik heb de neiging om te beginnen met een beoordeling van hoe de week is geweest en feedback te krijgen van de oefeningen die ik gaf ze als huiswerk en kijken hoe ze interactie met andere mensen,”zei David. “Het is-doelgericht, dus aan het begin van elke oefening, ik probeer om de persoon te krijgen om duidelijker wat ze willen van de sessie en vervolgens plan een kaart op hoe hij of zij die doelen te kunnen voldoen aan begrijpen.”

“Love Rewired” legt uit hoe je hersenen de bedrading Impacts Passion

David's boek, “ Liefde Rewired: je hersens gebruiken To Your Heart Mend ,” biedt een kijkje in je hersenen om alles van lust naar hoe de kindertijd gebeurtenissen vormen onze volwassen leven te begrijpen.

“Het boek gaat over hoe de neurowetenschap kan mensen helpen een betere relaties. Het is niet ontworpen als een dating handleiding, maar voor mensen die al in relaties “, zegt David. “Het is een kleine introductie tot de fundamenten van de neurowetenschappen voor iedereen die wil weten hoe het kan hen helpen hun relatie te verbeteren.”

Een interessante studie uitgelegd in het boek gaat over het verband tussen angst en lust. Heeft een ontspannen wandeling langs het strand of een rustig weekendje weg in de bergen klinken romantische voor u? Op basis van 1974 onderzoeksresultaten gepubliceerd in het Journal of Personality en Sociale Psychologie, wilt u misschien een meer gedurfde date proberen als u wilt uw partner te wekken.

Mannelijke deelnemers geïnterviewd door een aantrekkelijke vrouwelijke onderzoeksassistent net nadat ze een angst-inducerende schorsing touwbrug had overschreden hadden meer kans om haar daarna te bellen, volgens de studie. De onderzoekers geïnterpreteerd dat dit betekent dat de mannen vond de vrouw aantrekkelijker als ze nog steeds bezorgd over de brug waren gevoel. Hoe meer adrenaline die door je lichaam, hoe meer aantrekkingskracht te zijn in je relatie, op basis van “Love Rewired.”

Mindfulness technieken succesvol blijken voor vele verschillende zaken

David richt zijn mindfulness workshops en sessies op angst, seks verslaving, depressie en seksuele prestaties, onder andere kwesties. Zijn missie is om klanten te helpen meer vertrouwen in zichzelf.

“Mijn doel is om mensen om zich anders te zien, en dat succes is niet over het ontmoeten van de juiste persoon of het krijgen van een datum of een langdurige relatie”, zegt David. “Succes is een overweldigend gevoel van vertrouwen in jezelf en een overweldigende overtuiging dat je het recht hebt om gelukkig te zijn. Het is de mogelijkheid om bepaalde mensen langs de weg kiezen om uw behoeften te voldoen als u deze specifieke behoeften te herkennen in de tijd. Dat is hoe u uw succes in de dating wereld kan meten.”

Hij is in de onderhandelingen met een grote verzekeringsmaatschappij verder vertakken in de markt in het Verenigd Koninkrijk, alsmede het ontwerp meer programma's speciaal voor alleenstaande mannen en vrouwen die zullen leiden tot hetzelfde succes dat hij heeft geholpen koppels ontdekken door de jaren heen.

“Het is een heerlijk gevoel als je feedback van klanten die zijn gegaan op de data en veranderden hun gedrag. Ze hebben de negatieve overtuigingen van hun gedachten verwijderd en lieten zich weer gelukkig te voelen. Het is een goed gevoel, en het maakt coaching de moeite waard “, zegt David. “Mensen moeten goede hoop dat, als ze uit te reiken naar de juiste coach, kunnen ze hun doelen te bereiken en zijn zo gelukkig als ze verdienen te zijn.”