Psychotherapeut jacqueline schatz is gespecialiseerd in praktisch liefde- en relatieadvies voor drukke alleenstaanden en koppels

5 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Als je zo druk bezig met een succesvolle carrière die je nauwelijks tijd om te investeren in het vinden van een partner voor een bevredigende relatie hebben, je bent niet alleen. Veel mensen die anders gelukkig leven te leiden zijn nog steeds op zoek naar die ene speciale persoon, en ze zijn te druk om te begrijpen waarom ze niet kan vinden. Daarom Therapeut Jacqueline Schatz, MA, EdM, LMFT , biedt conciërge therapie diensten aan haar klanten, die ze online of in persoon in New York City of Asheville, North Carolina ziet. Door samen te werken, helpt ze haar drukke klanten de barrières die zij hebben opgemaakt om het vinden van liefde overwinnen.

Als je niet moeilijk concentreren op uw doelen, en voortdurend werken aan hen, zal je moeite hebben om ze te verwezenlijken. Bijvoorbeeld, wanneer ik wil om sterker te krijgen, zal ik uit te werken elke dag en beginnen om tastbare resultaten te zien. En beginnen meer energie als gevolg te voelen - Als ik wil om gezonder te eten, dan heb ik de tijd om te plannen en te koken mijn maaltijden. Maar ik heb ook om het te houden of het risico lopen dat die winsten.

load...

Therapeut Jacqueline Schatz maakt zich beschikbaar voor klanten om te praten over hun agenda's.

Hetzelfde geldt in het werk, en veel professionals vinden fantastische succes na jaren van hard werken om het beklimmen van de ladder in hun carrière velden. Ze zijn vaak op de top van hun spel op de werkplek - soms lofbetuigingen zelfs begeleiden hun succes - maar, buiten het kantoor, is iets ontbreekt.

Na al die jaren van het zetten van work first, ze beseffen dat ze niet over een speciaal iemand met wie moeten hun successen te delen wanneer ze terug naar huis. Soms is alles wat ze nodig hebben is een beetje hulp om erachter te komen hoe om te duidelijkheid van de focus te creëren op het vinden van de juiste persoon voor een romantische relatie.

load...

Therapeut Jacqueline Schatz, MA, EdM, LMFT, is gespecialiseerd in het helpen van die soorten mensen met haar conciërge-stijl praktijk. Ze is beschikbaar voor klanten te begeleiden op basis van hun schema, en haar sessies vinden plaats zowel online als face-to-face op haar kantoren in New York City en Asheville, North Carolina.

“Ik werk met mensen in persoon en ook online via een beveiligde video platform. Voor mensen die bezig zijn - en ofwel hebben geen tijd om binnen te komen of gewoon niet willen om binnen te komen - het is gemakkelijk en handig,”zei ze. “Ik werk meestal met succesvolle professionals die niet succesvol in de liefde zijn geweest.”

In-Depth Expertise over onderwerpen die Block ons ​​vermogen om liefde te vinden

Jacqueline is in de praktijk meer dan 15 jaar. Na zijn afstuderen met twee masters van de Columbia University, werkte ze eerst in een psychiatrisch ziekenhuis en deed ervaring op het behandelen van patiënten met schizofrenie, bipolaire stoornis, narcistische persoonlijkheidsstoornis, borderline persoonlijkheidsstoornis, en die met betrekking tot drugsmisbruik problemen, onder anderen. Tegelijkertijd heeft ze geavanceerde post-graduate opleiding in de familie en koppels therapie.

load...

Toen ze besloten zich te concentreren op paren, huwelijk en relatie therapie, gebruikt ze haar achtergrond om een ​​uniek perspectief om haar praktijk te brengen. Ze heeft nu kantoren in Asheville, North Carolina en New York City. Jacqueline ook leveraged haar expertise om toezicht te houden op andere therapeuten die hetzelfde doel van het helpen van mensen op te bouwen duurzame relaties achtervolgden.

Jacqueline heeft therapie kantoren in Asheville, North Carolina (links), en New York City.

“Ik heb een achtergrond en uitgebreide opleiding in relatietherapie en huwelijk en gezin counseling,” zei ze. “Ik heb altijd graag om mensen te helpen hun doelen te bereiken, hun moeilijkheden te overwinnen, en vind succes, waar ze altijd van het vinden van het hebt gedroomd.”

Vaak Jacqueline gebruikt haar expertise om mensen die het moeilijk hadden in hun jeugd, die ouders met psychische problemen, of van wie de ouders moeilijk huwelijken gehad of heb je gescheiden-die allemaal kunnen leiden tot een gevoel van eigenwaarde kwesties voor de cliënt te helpen. Het gevoel van eigenwaarde problemen kunnen interfereren met het kiezen van de juiste partner.

Concierge Services Als klanten het nodig hebt

Jacqueline komt meestal met patiënten die een keer per week voor een 45-minuten durende sessie, maar ze is ook beschikbaar via sms of e-mail. Soms klanten hebben behoefte aan een beetje last-minute advies voordat ze gaan op een grote date.

Jacqueline maakt het gemakkelijk voor klanten om contact met haar praktisch overal.

“Ik bied concierge diensten, dus er is flexibiliteit voor zover als mensen mij kunnen praten,” zei ze. “Een groot deel van de klanten zien me online via face-to-face video van hun werkplek, omdat ze willen gemak. Wanneer zij een onderbreking van het werk, zullen we een sessie te hebben.”

Jacqueline adviseert zowel haar mannelijke en vrouwelijke klanten uit praktisch overal. Het is niet altijd in haar kantoor, en het is niet wat je zou verwachten van een therapeut. Bijvoorbeeld, ze hield therapiesessies tijdens informele wandelingen door Central Park, of ze zelfs haar klanten een bezoek aan hun werk als dat is makkelijker voor hen.

“Ik ben zeker directe, praktische, inzichtelijke, en vriendelijk. Ik heb ook een gevoel voor humor, en dat is belangrijk, want soms kan het werk moeilijk zijn. Ik ben eerlijk, en ik ben te bereiken,”zei ze.

Een testimonial op haar site van een anonieme cliënt vat de impact Jacqueline heeft: “Jacqueline is de eerste therapeut me praktische, inzichtelijke, nuttige real-world advies te geven. Ze was zo specifiek en direct, heb ik eindelijk 'kreeg het' na jaren van zoeken naar antwoorden op mijn problemen. Ik wil niet trouwen met mijn fantastische man zonder hulp Jacqueline's. ”

Online Counseling is beschikbaar - Zelfs voor Stellen Living Apart

Online video begeleiding wordt steeds meer een substantieel deel van de praktijk Jacqueline's - en ze heeft omarmd.

Online begeleiding biedt ultieme privacy, omdat niemand ooit ziet cliënten gaan of uit een therapie kantoor. Dat werkt vooral goed voor haar high-profile en beroemde klanten, evenals degenen die genieten van het gemak. “Het is ook zeer geschikt voor ouders met jonge kinderen. Hun kind kan slapen of spelen in de andere kamer. Het snijdt reistijd, dus je hoeft alleen maar om tijd te besteden aan de begeleiding afspraak “, zei ze.

Plus, online begeleiding geeft Jacqueline de kans om te werken met partners die zich op verschillende locaties. Bijvoorbeeld, kan men reizen voor het werk - maar ze kunnen nog steeds profiteren van een paren counseling sessie door haar video conferencing systeem, dat hen in staat stelt om te werken door problemen vanaf elke locatie.

VIP bronnen Als u wilt snellere resultaten

Een van de meest populaire diensten Jacqueline biedt, is een VIP dagdeel , die individueel is afgestemd op elke klant.

“Dit is een perfecte service voor klanten die een fast track willen hun doel en willen naar buiten te komen precies te weten wat ze gaan doen,” zei ze. “Deze sessies zijn perfect voor iemand die me wil kijken naar hun dating profiel en helpen herschrijven, zodat ze de aard van de persoon die zij willen weten aan te trekken.”

“Ik heb gehad veel mensen overstappen omdat ze gaan trouwen of ze eindelijk een goed gevoel over zichzelf, alsof ze op de wereld kan nemen. Het is gewoon een enorm bevredigend gevoel.”- Therapeut Jacqueline Schatz, MA, EdM, LMFT

Vaak hebben zelfs slimme professionals niet een effectieve online dating profiel dat de juiste soort mensen voor hen zal trekken. Samen met het werken via een dating profiel, zal Jacqueline helpen klanten bij het creëren van een plan voor het ontmoeten van potentiële partners, zowel online als in persoon, zodat ze een routekaart voor succes hebben, ongeacht welke situatie zich voordoet.

De dienst kan ook helpen kickstart mensen in therapie. Als ze beseffen dat ze vechten angst, depressie, of andere zaken die hen terug in het leven kan zijn dat, kunnen zij zich verbinden tot het werken met Jacqueline in de toekomst.

Jacqueline zei dat het helpen van klanten bij het vinden succes in de liefde en het leven maakt haar werk ongelooflijk de moeite waard.

“Ik heb gehad veel mensen overstappen omdat ze gaan trouwen of ze eindelijk een goed gevoel over zichzelf, alsof ze op de wereld kan nemen. Het is gewoon een enorm bevredigend gevoel,”zei ze.