Relatie- en levenscoach Angela Hayes ondersteunt paren tijdens uitdagende overgangsperioden

22 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Zodra Angela Hayes geleerd wat een life coach was, wist ze dat was het beroep voor haar. Terwijl het nastreven van haar master in het huwelijk en gezinstherapie, besloot ze te krijgen ook gecertificeerd als een life coach, zodat ze een directe en diepgaande invloed op het leven van mensen kan hebben. Vandaag de dag, Angela werkt met singles en koppels in Round Rock, Texas, passeren langs strategieën om hun relaties, carrière te krijgen, en het leven weer op de rails. Haar informatief en niet-oordelende coachende stijl biedt klanten een veilige ruimte om belangrijke kwesties in hun leven te bespreken en te werken aan een betere toekomst. Of uw relatie is op de rotsen of je carrière stagneert, kan Angela Hayes je positieve aanwijzingen over wat u kunt veranderen om te komen waar je wilt gaan geven.

Een relatie is als brug tussen twee afzonderlijke entiteiten. Een stevige brug zal stormen te doorstaan ​​zonder te breken, want het is gebouwd om lang mee. Maar soms zelfs de sterkste bruggen krijgen in verval, en vervolgens onderhoud werknemers om binnen te komen en oplappen eventuele structurele zwakheden.

load...

Het is belangrijk om te zorgen voor de kleine barsten voordat ze grote schisma dat de integriteit van de brug bedreigen. Een goede brug, net als een goede relatie, gebaseerd op dergelijke tijdig onderhoud te helpen bij het doorstaan ​​uiterlijke stress en sterk blijven door de jaren heen.

Relatie coaches zijn als de onderhoudsmedewerkers van relaties - ze ter plaatse de kleine problemen en voorkomen dat ze steeds grote problemen. Dit is vooral van cruciaal belang tijdens perioden van beroering toen relaties zijn het meest waarschijnlijk te breken.

“Alle overgangen druk uitoefenen op je relatie”, zegt Angela Hayes , een gecertificeerde leven en relatie coach in Round Rock, Texas. “Zelfs goede overgangen zoals het verplaatsen of het hebben van kinderen - dat zijn goede dingen, maar ze druk op u en uw partner.”

load...

Veel paren hebben Angela's advies ter harte genomen en versterkt hun relaties.

In 2015 Angela richtte haar coaching praktijk op alleenstaanden en koppels ondergaat grote veranderingen in het leven, met inbegrip van een nieuw huwelijk, een verhuizing, een baby, een echtscheiding, of een verandering in de carrière te helpen. Haar privé coaching sessies ertoe leiden dat mensen om hun communicatieve vaardigheden te versterken en het ontwikkelen van een plan voor het bereiken van hun levensdoelen.

Het eerste consult is gratis, zodat u zelf kunt zien hoe Angela's geaard en inzichtelijke coaching u een nieuwe kijk geven op liefde en het leven. U kunt bellen met (512) 843-2656 of solliciteer online voor het opzetten van een afspraak en start het proces in de richting van een gezonder en gelukkiger leven met je partner.

“De basis van elke relatie is communicatie,” Angela zei: “dus, als je communicatieve vaardigheden niet zo goed als ze zouden kunnen werken, dat is meestal een goede plek om te beginnen met het verbeteren van een relatie.”

load...

Gepersonaliseerde coaching sessies gevestigd in Round Rock, Texas

Angela begon te denken dat ze wilde naar een therapeut te zijn, en in het proces om een ​​huwelijk en gezin therapeut vond ze een extra pad dat de interesses en vaardigheden die ze al hadden om te beginnen met het helpen van mensen benut. Ze was aan het lunchen met een vriend die was het zien van een life coach, en het was niet goed. “Je moet dit doen,” de vriend vertelde Angela. “Je zou een geweldig leven coach zijn.”

Vóór dat gesprek, had Angela niet bekend een dergelijke carrière bestond, maar toen ze deed wat onderzoek op het, besefte ze dat het leven coaching past haar vaardigheden en haar doelen. “Het leven coaching opgenomen wat ik het meest wilde doen als een therapeut,” vertelde ze ons. “Hoe meer ik keek erin, hoe meer ik besefte dat dit is wat ik wilde doen.”

Angela Hayes kreeg een bachelor's degree in de psychologie en begon haar carrière als een life coach.

Vandaag de dag, Angela loopt een life coaching praktijk gericht op singles en koppels gaan door uitdagingen in hun relaties, carrière en persoonlijke leven. Ze biedt afstand coaching per telefoon of videoconferentie, maar bij het werken met paren ze de voorkeur aan de eerste zitting hebben in haar kantoor, want er kunnen subtiele dingen gebeuren in de clients communicatie die aanwijzingen over wat er gebeurt in de relatie te bieden.

Haar klanten komen naar haar op een als een noodzakelijke basis te zien. Voor sommigen betekent dit dat de wekelijkse sessies van een uur, maar anderen leren wat ze moeten in de eerste sessie en alleen terug te komen elke maand of zo voor een opfriscursus. Angela raadt komen regelmatig om te zorgen dat de lessen blijven, maar ze is flexibel aan de voorkeuren van haar klanten. ‘Het hangt af van wat je nodig hebt,’ zei ze. "Het is aan jou."

Angela biedt een breed scala aan diensten - van loopbaancoaching voor professionals om het huwelijk coaching voor inzetten koppels - om mensen te helpen de vooruitgang in de richting van het soort leven dat ze willen leiden te maken.

“Mijn klanten zijn de experts op hun eigen leven,” vertelde ze ons. “Ze zijn de enigen die kunnen beslissen wat ze willen en waar ze hun leven of een relatie willen gaan, dus ik neem de tijd om een ​​duidelijk idee over de plaats van bestemming te krijgen voordat we vooruit.”

Mensen van alle leeftijden en achtergronden vertrouw haar Advies

Als een relatie coach , Angela ziet paren in alle stadia van het leven. Jonge koppels komen vaak naar haar om uit te zoeken conflicten over schoonouders, baby's, of een nieuwe loopbaan; ondertussen oudere echtparen komen om te leren hoe om opnieuw te verbinden als ze eenmaal met pensioen of worden zonder thuiswonende kinderen. Deze overgangsfasen kan een relatie stam en laat mannen en vrouwen onzeker over hoe verder te gaan.

Gelukkig is Angela is er om de weg te verlichten. “Ik leer mijn klanten hoe ze hun relatie te laten werken in een nieuwe context,” zei ze. “Ik help ze de patronen van wat er mis kan gaan, zodat ze kunnen herkennen en veranderen het te zien.”

“Mijn klanten zijn de experts op hun eigen leven. Ze zijn experts op wat ze nodig hebben.” - Angela Hayes, leven en relatie coach

Iedereen ondergaat stress in hun persoonlijke of professionele leven kunnen zich wenden tot Angela voor wijze raad. Zij ondersteunt volwassenen gaan door moeilijke tijden, met inbegrip van echtscheiding, en bedenkt strategieën om hen te helpen vooruit te komen. Of ze werken met singles en koppels, vertelde ze ons dat ze vaak richt zich op het ontwikkelen van relatie-gebouw vaardigheden van haar klanten, zodat ze vervulling in hun leven te vinden.

“Het leven coaching krijgt in uw persoonlijke doelen voor het leven”, zei ze, “en zo veel van dat gaat terug naar uw relaties.”

Tientallen klanten komen Away fris & Informed

Angela heeft een flink aantal verzamelde succesverhalen en lovende kritieken in de afgelopen jaren. Ze heeft een score van vijf sterren op Yelp, en Punaise noemde haar Best Life Coach in Round Rock in 2015 en 2016.

Eva T. En haar partner ging naar Angela om hen te helpen omgaan met een grote verhuizing en de stress van het inpakken van hun leven en het plukken van nieuwe scholen voor hun kinderen. “Angela gesteund en hielp ons met ons leven verandert,” Eva schreef in haar getuigenis. “Ze is het begrijpen en niet-oordelende, terwijl ons te helpen vinden van de beste manieren om onze stress te verlagen in een uiterst moeilijke tijd.”

“Het was een game changer in te checken en beseffen hoe verkeerd onze aannames waren”, zei twee huwelijk coaching cliënten die genas hun pijn en samen groeiden dankzij Angela's begeleiding.

“Ik voelde me echt Angela begreep waar ik vandaan kwam. Ze hielp dingen in perspectief en daagde mij te laten gaan van de dingen die me terug hielden “. - MP, een coaching klant

Veel paren hebben hun relaties door middel van Angela's leerzaam coachingsessies versterkt. In een paar weken, legden zij de basis voor een langdurige verbinding en vaardigheden die hen in staat stellen eventuele obstakels langs de weg te overwinnen ontwikkelen.

Een echtpaar gebruikte het geld dat ze sparen voor een romantische vakantie op coaching sessies met Angela, en ze kwam weg met geen spijt. “Ze eigenlijk vertelde me: 'Dit was beter dan op vakantie gaat,'” Angela teruggeroepen. “Dus dat was groot voor mij omdat ik graag te weten dat mensen krijgen er iets van te maken.”

Angela Hayes: Een vriendschappelijk Consultant voor alle aspecten van het leven

Geen koppel is immuun voor de slijtage van de tijd, en het is slechts natuurlijk voor een relatie met een aantal scheurtjes vertonen, vooral als je geweest verwaarlozen. Als u wilt dat de afstand tussen u en die ene speciale persoon te overbruggen, kunt u veel van Angela's persoonlijke sessies leren. Ze geeft koppels de middelen om hun obligaties te versterken, zodat ze bij elkaar blijven voor de komende jaren.

Angela's coaching praktijk bereikt mensen van alle leeftijden en achtergronden. Of u nu te maken met spanningen in je carrière of proeven in je relaties, kunt u rekenen op Angela met een open geest te luisteren en bieden een vriendelijk advies op basis van jarenlange ervaring en studie.

Door het volgen van haar passie voor het transformeren van het leven van mensen, heeft Angela een bloeiende carrière coaching opgericht en bereikte talloze singles en koppels nationwide.In de komende weken, de gecertificeerde coach is van plan om te verhuizen naar haar eigen kantoorruimte in Round Rock, Texas. Ze zei dat ze kijken uit naar het verfraaien van de nieuwe ruimte om haar warme persoonlijkheid weerspiegelen en hoopt in andere coach te brengen om haar te helpen te nemen op meer klanten als haar bedrijf groeit.

“Wat ik graag over coaching is gewoon in staat om mensen te helpen”, zei ze. “Dat is de reden waarom ik geniet van wat ik doe.”