Relatiecoach Paula Quinsee luistert met empathie en biedt de juiste hulpmiddelen voor koppels om banden te versterken

30 januari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Het is niet gemakkelijk om het feit dat je kan hebben bijgedragen tot affaire of schending van het vertrouwen van uw partner onder ogen zien. Het is veel gemakkelijker om de andere persoon de schuld voor zijn of haar gedrag. Zuid-Afrikaanse Relationship Coach Paula Quinsee begrijpt beide zijden van de vergelijking. Met behulp van haar eigen ervaring - en haar opleiding in Imago Therapy - ze begeleidt singles en koppels om controle over hun leven door middel van persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen. Samen met het verstrekken van uitgebreide online tools, Paula werkt actief samen met bedrijven om team dynamiek te verbeteren en te beheren, vaardigheden die helpen zowel op kantoor en thuis.

Intimiteit problemen komen vaak voor in langdurige relaties. Lust in de slaapkamer in het begin van een relatie kan gestaag uitgroeien tot een partnerschap dat draait om gerechten, boodschappen, en het opvoeden van kinderen - en dingen kunnen snel muf. Een persoon kan geïnteresseerd zijn, terwijl de andere niet, wat kan leiden tot wrok en verdere isolatie - ook buiten de slaapkamer.

load...

Paula Quinsee helpt klanten inzicht krijgen in hun rol in relaties en spreekt zelfs aan bedrijven over het onderwerp.

Een echtpaar dat in Zuid-Afrika bezocht Certified Relationship Coach Paula Quinsee met ernstige intimiteit. Het was zo slecht dat de vrouw klaar om te gooien handdoek in de ring was, maar de man wilde om te werken. Als ze een ontmoeting met Paula, ontdekten ze dat de problemen waren iets anders helemaal.

“Zodra ze uitgepakt wat er gaande was, vonden ze het probleem was een veel dieper en omvatte een veel traumatische incidenten die ze in de kindertijd had ervaren,” zei Paula. “Sindsdien is hun relatie sterker dan ooit.”

load...

Paula gebruikt Imago relatietherapie technieken om het paar te helpen. Imago Therapy gaat het helpen van mensen zich richten op hoe zij hebben bijgedragen aan de problemen in de relatie, in plaats van de schuld te geven van de andere persoon.

Ze gebruikt Imago Therapy door haar praktijk en neemt het in haar uitgebreide professionele training portfolio. Paula heeft ook gratis tools voor koppels thuis te gebruiken om hun relatie weer op te bouwen.

Ze begrijpt persoonlijk de kracht van Imago Therapy

In 2006, Paula was in een relatie die op de bodem zitten. Terwijl het bijwonen van de therapie, hun raadsman aanbevolen ze deelnemen aan een weekend koppels retraite die gebruikt Imago relatietherapie.

“Ik was helemaal weggeblazen door de impact die Imago Therapy had op mij. Ik besloot dat ik wilde deze techniek om mensen te leren want het leven is te kort ongelukkig in onze relaties te zijn “, aldus Paula. “Het was niet mijn relatie op het moment, een van de belangrijkste redenen dat ik de schuld te geven mijn partner voor alles wat er mis was gegaan omdat hij een affaire had te redden. Maar dan moest ik in de spiegel kijken en vragen, 'Hw heb ik co-creëren dit?'”

load...

Paula zag de oefening als gunstig, omdat het hielp haar nadenken over haar eigen handelen en houden zich verantwoordelijk voor het toevoegen aan de toxiciteit van de relatie van.

“Ik ben niet zijn gedrag vergoelijken op enige wijze, maar ik moet de verantwoordelijkheid voor mijn bijdrage aan de situatie”, aldus Paula. “Dat was een bittere pil om te slikken op het moment, maar het was een geweldige inzicht, en ik gebruik het nog steeds aan deze dag.”

Ze gebruikt de vaardigheden die ze in Imago Therapy training verworven in 2009 om anderen te helpen hun doorbraken vinden. Toen ze voor het eerst haar praktijk begon, werkte zij part-time als een relatie coach terwijl het houden van een baan in het bedrijfsleven. Ongeveer vier jaar geleden, Paula begon het helpen van paren bij haar praktijk full-time.

Privé-sessies die zijn voordelig voor iedereen

Paula beschrijft zichzelf als een empathische luisteraar die ook oplossingsgericht. Het is een stijl die werkt voor zowel koppels en singles.

Paula toont koppels hoe je een middenweg te vinden.

“Ik tune in naar de plaats waar de persoon op dat moment, wat frustreert hen en lees de dynamiek van de relatie. Dan help ik hen een weg voorwaarts, die meestal het midden tussen de twee als ik bezig ben met een paar te vinden.”

Ze wil haar klanten om actiegerichte advies over hoe om hun acties te veranderen wanneer geconfronteerd met een moeilijke situatie weg te komen.

“Als ik bezig ben met iemand die is gegaan door een scheiding of een breuk, ik hen te helpen begrijpen wat er mis ging, hoe ze hebben bijgedragen aan het, en wat ze anders kunnen doen de volgende keer om meer succes te hebben”, aldus Paula.

Veel van de klanten Paula's zelf hun eigen bedrijven of zijn in de zakelijke wereld - en dat ze vertrouwd is met. Ze zijn vaak bereid om persoonlijk te groeien, zodat ze zowel hun romantische en professionele relaties kunnen verbeteren.

Workshops Teach Corporations Relatie-bouwtechnieken

In aanvulling op de in-persoon sessies in haar Zuid-Afrika kantoor, Paula organiseert een scala aan workshops en cursussen voor singles, koppels, en bedrijven. Een van haar meest populaire workshops heet Relaties opbouwen.

“Het is een halve dag workshop gericht op singles en koppels, en het is de basis van Imago relatietherapie. Het helpt mensen begrijpen hoe je opvoeding vormen wie je wordt als een individu “, aldus Paula. “We bespreken de blauwdruk die we in onze gedachten voor wat liefde en relaties eruit moet zien, en vervolgens hoe we smeden relaties met andere mensen op basis van die conditionering.”

Paula biedt workshops die werknemers te stimuleren geïnvesteerd in bedrijfscultuur geworden.

Ze runt ook programma's ontworpen voor zowel mannen als voor vrouwen, met kleine groepen masterclasses die elke twee weken te voldoen. Ze begon met de mannen programma, waaronder het werken aan waarden, persoonlijke en professionele relaties, doelen en work-life balance. Veel van de mannen in de groep gevraagd dat ze de versie van een vrouw toe te voegen, zodat hun partners kunnen profiteren, als goed. De programma's zijn ook te zien op de Zuid-Afrikaanse televisie.

“Vrouwen hebben boek clubs, vrienden en netwerken forums, maar de mannen wilden hun partners tot dezelfde informatie die ze kregen,” zei Paula. “Ik schopte het af aan het begin van 2017 en het programma heeft veel succes gezien.”

Paula aangepast ook de workshops voor de zakelijke sfeer, waar het minder over persoonlijke doelen en romantische relaties en meer over team dynamica, conflicthantering, en het opbouwen van relaties. Collectieve workshops werknemers helpen doelen en hen te leren hoe ze vervulling bij te dragen aan de visie van de organisatie.

Vind nog meer verwantschap Resources op de website van Paula's

Paula is van plan een wereldwijde expansie als de volgende fase van haar praktijk en, als eerste stap, is gratis tools toegevoegd aan haar website. Ze biedt een Personal Development Assessment (PDA), die de bezoekers inzicht verschaft in hun core gedrag competenties en toont ze hoe ze kunnen ontwikkelen door middel van een zes weken durende online coaching programma. De gratis assessment kan profiteren particulieren die geïnteresseerd zijn in hun eigen persoonlijke ontwikkeling en kan ook worden gebruikt om individuen en teams te ontwikkelen in de zakelijke wereld.

Paren die vragen over hoe ze aan het doen kunnen gebruiken Paula's Relationship Evaluation Tool. Na de beoordeling, kunnen paren kiezen om te werken met Paula online of gebruik maken van de zelfstudie opties die ze kunnen voltooien van overal in de wereld.

“Ik wil mensen leren om verschuivingen te maken in hun leven om hen te helpen te komen waar ze willen zijn. Ik ben een bron van steun en kracht in die momenten. Hoe maak je een blijvende positieve verandering en de impact verlaten? Je helpt zo veel mogelijk mensen op zoveel mogelijk manieren mogelijk - in de hele wereld.”- Paula Quinsee, relatie-expert

“Ik ben op zoek naar een positieve invloed op het leven van mensen, ongeacht waar ze wonen, dus ik heb mijn programma's online genomen. Je moet de mensen waar ze zijn in de digitale wereld te ontmoeten, en sommige mensen kiezen voor zelfstudie online “, aldus Paula. “Ik wil een bron van steun, informatie, hulpmiddelen, vaardigheden en motivatie.”

Ze heeft ook boeken geschreven , waaronder de populaire “Embracing Conflict.” Als gevolg daarvan, heeft Paula te gast in tv-programma's, podcasts, en werd geïnterviewd voor vele nieuwsartikelen. Ze was ook een adviseur voor de show “Getrouwd At First Sight” in Zuid-Afrika. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen als ze kan helpen.

“Ik wil mensen leren om verschuivingen te maken in hun leven om hen te helpen te komen waar ze willen zijn”, aldus Paula. “Ik ben een bron van steun en kracht in die momenten. Hoe maak je een blijvende positieve verandering en de impact verlaten? Je helpt zo veel mogelijk mensen op zoveel mogelijk manieren mogelijk - in de hele wereld “.