Relaties australië nsw helpt koppels, gezinnen en gemeenschappen een sterkere band op te bouwen door middel van counseling en onderwijs

16 maart 2019

De korte versie: Onenigheid en traumatische gebeurtenissen kunnen scheuren in de naden van relaties en die paren verlangen vaak te voelen geliefd en ondersteund als ze navigeren deze kwesties. Relaties Australië New South Wales (NSW) is een non-profit organisatie die helpt koppels en gezinnen werken door middel van hun uitdagingen en verbonden te blijven. Deskundigen van Relaties Australië NSW bieden therapie, counseling en educatieve diensten voor holistisch verbeteren aansluitingen op elk niveau. De non-profit gelooft sterkere relaties op te bouwen sterkere gemeenschappen.

Sommige relaties aan te geven vroege tekenen dat er iets mis is. Misschien een paar vecht constant en over de kleinste dingen. Misschien communicatie is afgezet dramatisch, waardoor intimiteit te vervagen. Soms, relaties beginnen delegeren in patronen van geheimen en leugens. Volgens de Reader's Digest, dit zijn een paar van de tekenen dat relatietherapie nodig is.

load...

Als de leden in een relatie ondervindt vertrouwen kwesties, moeten ze vaak naar de onderliggende redenen aan te pakken voordat iemand blijvend geluk kan vinden. Vandaag de dag, veel gezinnen en koppels op zoek zijn naar therapie om hen te helpen schijnbaar onmogelijke emotionele problemen te overwinnen. De eerste stap in het proces is het vinden van een professional die kan helpen reframe problemen dus een paar of familie kunt beginnen vooruitgang boeken snel.

Relaties Australië NSW biedt geïndividualiseerde therapie die mensen nodig hebben.

load...

Veel Aussies vertrouwen Relaties Australië New South Wales (NSW) om hen te helpen op de weg naar genezing. De non-profit organisatie heeft 30 locaties in New South Wales en is van mening dat mensen leren hoe om te werken door middel van hun problemen kunnen zowel relaties en gemeenschappen te versterken.

“Relaties zijn kostbaar voor ons. Daarom is het belangrijk om iemand die goed opgeleid en uitgerust om effectief te werken met u wanneer de inzet hoog is,”zei Elisabeth Shaw, CEO van Relaties Australië NSW. “We trainen paren en familie therapeuten, dus we zijn een leider in deze ruimte. We zijn een veilige, betrouwbare en betrouwbare leverancier, en we werken hard om ervoor te zorgen mensen ontvangen kwaliteit van de dienstverlening.”

Relaties Australië NSW biedt een breed scala aan diensten voor mensen van alle leeftijden, etnische achtergronden, seksuele geaardheid, en situaties. De non-profit is niet alleen het maken van een verschil in het leven van mensen in New South Wales - maar ook Australië.

load...

Gevormd in 1948 voor de Leden van de Dienst, maar nu assisteren iedereen op zoek naar Therapy in Australië

Relaties Australië NSW werd opgericht in 1948 om Australische soldaten naar huis terugkeren uit de Tweede Wereldoorlog te ondersteunen. Zoals het geval was over de hele wereld, deze militairen vond dat, toen zij terugkwam, zowel zij en hun families veranderd was. Het trauma van de oorlog sterk gespannen relaties en links gemeenschappen lijden in heel Australië.

“We zijn opgericht als gevolg van de moeilijkheden terugkerende militairen hadden in de afwikkeling van terug in het gezinsleven - en van die gezinnen opnieuw opnemen van ze net zo goed,” zei Elisabeth. “We blijven werken met de thema's van het uiteenvallen van het gezin en verbetering. Wij ondersteunen individuen, paren en gezinnen, aangezien ze onderhandelen over deze uitdagingen dat veel levensduur te steken.”

Families en koppels ervaren spanning in hun leven om vele redenen. Externe gebeurtenissen, zoals werkloosheid en bewegen, kan financiële stress en gevoelens van isolatie en eenzaamheid leiden. Ziekten kunnen een emotionele belasting opleveren voor zowel de persoon die ziek is en de zorgverleners. En het werk problemen kunnen overslaan naar het huis, en werd een belangrijke bron van woede en frustratie.

Elisabeth Shaw, Relaties Australië NSW CEO, aldus advies helpt individuen.

Emotionele gebeurtenissen kunnen leiden tot relatieproblemen, ook. Als een partner ontrouw was of een kind begint negatief uit om op te treden, kan het moeilijk zijn om gezonde communicatie herstellen en liefde terug. Als iemand wordt geconfronteerd met die dynamische, het is moeilijk voor zelfs de meest ervaren, goed opgeleide mensen om het te overwinnen. Relaties Australië NSW werkt vaak samen met mensen die worstelen financieel en missen de ondersteunende systemen die ze nodig hebben.

“We trainen en werven van ervaren beoefenaars van verschillende achtergronden te zorgen dat we voldoen aan de behoeften van de gemeenschap,” zei Elisabeth. “We zijn het ontwikkelen van diensten online, maar ook, omdat er zoveel mensen in een land zo groot als Australië niet altijd kan maken naar een kantoor. We willen veel meer toegankelijk zijn en streven ernaar om onze expertise te leveren via elk kanaal, altijd en overal.”

Middelen die door opgeleide, ervaren professionals die de zorg

Klanten van Relaties Australië NSW hebben veel begeleiding opties om te helpen met hun zorgen. Zij kunnen zich aanmelden voor face-to-face sessies met een getrainde counselor, of ze verbinding kunnen maken met zijn Sydney-gebaseerde online counseling als ze kunnen niet - of gewoon niet willen - bezoek aan een kantoor. Zij bieden relatietherapie, gezinsbegeleiding en diensten gericht op die van Aboriginal afkomst.

Als juridische kwesties betrokken zijn, biedt de organisatie ook waardevol bemiddelingsdiensten. Beide partijen komen met een onpartijdige, getrainde facilitator en kunnen vaak bespaart tijd en geld besteed aan uitgesponnen, pijnlijke gerechtelijke procedures.

De organisatie biedt ook groepsprogramma's. Deze omvatten sessies gericht op het helpen van jonge kinderen meer zelfvertrouwen, ouders band met hun kinderen, of koppels leren hoe om beter te communiceren.

Andere groep programma's richten zich op mensen leren hoe ze hun emoties te beheersen, te beheren woede, en verplaats patronen uit het verleden van misbruik. De leiders op de non-profit zijn bijzonder trots op hun werk op dit gebied, omdat het kan helpen voorkomen van huiselijk geweld in New South Wales en verder terug te dringen.

“Wij bieden een uitgebreid pakket van diensten aan het adres van familie en huiselijk geweld kwesties,” zei Elisabeth. “We bieden programma's voor mannen, vrouwen, kinderen, LGBTIQ gemeenschappen, en mannelijke slachtoffers van geweld. Wij bieden ook een preventie van geweld groepsprogramma voor vaders die vluchteling en een ouderenmishandeling preventiedienst. Het is geweldig om zo veel manieren om deze moeilijke pakken hebben - en verschanste -. Gemeenschap problem”

Relaties Australië NSW is het stimuleren van wijzigingen ter bevordering Meer Liefde en Respect

Elisabeth zei dat degenen die werken met Relaties Australië NSW, waaronder maatschappelijk werkers, groepsleiders, leerkrachten, begeleiders, familie en geschillenbeslechting specialisten doen het omdat ze diep de zorg over de mensen in hun gemeenschappen. Zij geloven dat door te helpen koppels omgaan met problemen die zich voordoen in relaties, New South Wales - en Australië - worden sterker gemaakt.

“We kunnen niet altijd strijden om de lonen in vergelijking met de publieke sector of zakelijke providers. Maar onze medewerkers ons vaak verteld dat ze willen zinvol werk doen, hebben een sociaal doel, een verschil maken, en terug te geven aan de gemeenschap,”zei ze.
Relaties Australië heeft providers zich in elke staat en grondgebied in het hele land, en sommige gebieden meer dan één locatie. Het doel, Elisabeth gezegd, is aan de unieke behoeften van elke gemeenschap.

Relaties Australië NSW experts zijn trots op het maken van een verschil in het leven van mensen.

“Elk kantoor heeft een staf die de culturele mix van de plaatselijke klantenkring weerspiegelt. We hebben ook een diversiteit en integratie strategie te zorgen dat onze medewerkers is het bijwonen om het werk van een cultureel competente positie ontwikkeld,”zei ze. “Dit geldt ook voor werk dat wij al vele jaren met onze mensen First Nations en LGBTIQ gemeenschappen hebben gedaan.”

In de loop der jaren heeft de organisatie voldoende bewijs dat de strategieën werken gezien. Elisabeth herinnerde zich van de ene man die een programma dat is ontworpen om te helpen veranderen gewelddadig gedrag nadat hij gewelddadig met zijn eerste vriendin was aanwezig.

“Hij belde me een paar jaar later en zei dat het de wake-up call die hij nodig had. Hij was dankbaar te hebben geleerd vroeg over respectvolle relaties en hoe je een betere partner te zijn, hoewel hij betreurde dat hij iemand die hij gaf over zou pijn doen,”zei ze. “Hij zei dat hij voorgoed was veranderd.”