Rockstar van dating devon kerns verbindt en machtigt singles in een ondersteunende gemeenschap

15 juli 2019

De korte versie: Voor singles die geïsoleerde en onvervuld gevoel, dating coach Devon Kerns biedt zijn emotionele en professionele ondersteuning door middel van leerzame dating middelen. Devon's persoonlijke, groep en zakelijke coaching programma's aandeel strategieën om verbinding te maken met singles op een dieper niveau. Zijn emotionele intelligentie stelt hem in staat om aan de behoeften van singles in een bondige taal te begrijpen en te vertalen - die hij noemt spreken Singlish. Devon is een revolutionair stem in de dating wereld, pleitbezorgers van de belangen van de meer dan 2,2 miljard singles in de wereld. Zijn uiteindelijke doel is om een ondersteunende singles gemeenschap waar ongebonden mensen persoonlijke voldoening, ongeacht kunnen ontwikkelen van hun relatie statuses.With zijn gratis content en betaalde programma's te bouwen, Devon begeleidt singles op een pad in de richting van zelfontplooiing en liefde door te focussen op het opbouwen van vertrouwen, begrip enkele psychologie, en het verbeteren van interpersoonlijke communicatie.

Van jongs af aan, Devon Kerns zag de wereld anders. Hij was meer rebels en emotioneel bewust dan zijn collega's en had een talent voor het verbinden met mensen op straat en in zijn lessen. “Ik was de één rechte man uitgenodigd om de all-meisjes sluimer partij,” vertelde hij ons met een lachje. “Ik zou zit er gefascineerd door hun praten en hun gedachten.”

load...

Devon Kerns is een dating expert withdecadesof ervaring te verbinden met singles op een emotioneel niveau en biedt scherpe advies.

In zijn jaren '20, begon hij het coachen van een meisjes voetbal team, te beginnen met een groep van 13-jarigen en kijk hoe ze opgroeien tot hun middelbare school afstuderen. Hij was getuige van de vormende, sociale jaren en soms gaf de meisjes advies over jongens en relaties.

Dan, in zijn carrière in de ontwikkeling van leiderschap, bevond hij zich samen met een overwegend vrouwelijke sales team in een organisatie gezondheid. Door te praten met deze vrouwen, dat hij van een werknemer relatie status productiviteit beïnvloed werk op subtiele manieren gerealiseerd.

load...

“Dus u ziet, was er een consistent thema in mijn leven,” zei hij. “Achteraf gezien, ik voel me alsof mijn hele lifewas ontworpen om me in deze ruimte van het begrijpen en ondersteunen singles te brengen.”

Vandaag de dag, Devon leidt de enkele omwenteling als een professionele coach, motiverende spreker, en corporate consultant. Op een missie om het leven singles' te verbeteren, geeft hij een open communicatie vaardigheden om datersand enkele psychologie geldt voor zakelijke relaties. Zijn coaching curriculum is gericht op persoonlijke groei en het cultiveren van een dieper begrip van de relaties in elk aspect van het leven.

Als u op zoek bent naar iemand om de nuances van dating cultuur uit te leggen, gratis content Devon's biedt een beknopte samenvatting van wat er door de hoofden van daters. Zijn video's en blogberichten bieden een doe-het-zelf online onderwijs vol rechtstreeks advies aan uw dating dapperheid met direct advies te verbeteren.

load...

Bovendien, Devon stichtte een marketing bedrijf genaamd sociaal kapitaal reclame voor de maatschappelijke waarde van de bedrijven te verhogen. Hij reist de natie in het spreken en netwerkevenementen toempower agentschappen om te communiceren met vrijgezellen, die Representa groeiende wereldmarkt.

“Veel van enkele mensen, met name in de VS, niet het gevoel deel ofa gemeenschap. Ze zijn individuen op hun eigen,”legde Devon.‘Naarmate het aantal singles in de wereld toeneemt, gaan we een gemeenschap nodig hebben om hen te ondersteunen en kijk uit voor hen.’

Coaching vrouwen in de leeftijd 28-38 over hoe Kies de juiste partner

Voor Devon, de eerste zes weken van dating iemand zijn van cruciaal belang. “Dat is als je al deze kleine rode vlaggen,” zei hij, “en kleine rode vlaggen verbinding intobig rode vlaggen in de tijd.” Als u spreekt met duizenden ofwomen over hun relaties, merkte hij acommon fout in het negeren van rode vlaggen vroeg op, de keuze van de verkeerde partners en settingthemselves voor onbevredigend relaties.

Hij geloofde dat hij kon laten zien peoplehow om het te krijgen vanaf het begin en verbinden met de juiste persoon voor hun wensen en behoeften. Op dit moment, Devon persoonlijke dating coaching richt zich op empowerment van enkele professionals, voornamelijk vrouwelijke, die tussen de leeftijden van 28 en 38.

Bekend als de rockstar van dating en liefde, Devon Kerns coaches singles om te veranderen hoe ze benaderen dating en meer in harmonie met hun emoties.

Deze een-op-een cursus benadrukt de kracht van het “nee” zeggen (in het leven, het bedrijfsleven, andlove), en het leent zijn inzicht in de manier waarop de moderne mens geest werkt. In zijn atelier, ontleedt hij en daagt de emotionele schalen van mannen en vrouwen op een toegankelijke en verhelderende manier.

“Ik ben echt geïnteresseerd in theemotional verschillen tussen mannen en vrouwen,” zei Devon. “We zijn achteruit over de manier waarop we de emoties van mannen en vrouwen weer te geven, zodat de emotionele schaal duikt in meer van een oer en de menselijke kant van het zijn mannelijk en vrouwelijk.”

In 10 sessies, uitgevoerd in persoon of via de telefoon, Devon helpt singles maken significante veranderingen in hoe zij dating, emoties, en vervulling. Hij begeleidt klanten om hun angsten te omarmen en zijn eigenaar van hun sterke punten. Door hen te helpen een gecentreerde state of mind te bereiken, helpt hij zijn klanten vervulling in hun huidige relaties (zowel romantische en unromantic) en genieten van dating - waardoor ze aantrekkelijker maakt.

“Na het werken met Devon, ontdekte ik precies wie ik nodig had om te worden aan de man van mijn dromen, trekken” een van cliënten Devon's schreef in een getuigenis.

TeachingCommunication vaardigheden in vier weken Group Programs

Soms singles kan geïsoleerd voelen, alsof ze alleen worstelen - maar in werkelijkheid zijn er zo veel mensen geconfronteerd met dezelfde problemen en vechten dezelfde angsten. Om singles dat we allemaal in hetzelfde schuitje te laten zien, Devon gastheren groep coaching programma's voor een minimum van 10 personen per keer.

Tijdens deze vier weken durende programma, Devon leidt singles tot vaststelling van doelen voor zichzelf, zodat ze voelen zich bevoegd is tot op heden met vertrouwen tegemoet. Hij deelt zijn tips om het beheersen van de communicatie met het andere geslacht en bereidt singles aan de moderne dating wereld met meer succes te navigeren.

“Als je voor het eerst ontmoet Devon Kerns, wat opvalt is zijn vertrouwen over het onderwerp van dating.” - Victoria Jaarlijks een Devon Kerns client

Als u wilt uw zelfvertrouwen te verbeteren en te verdiepen van uw relaties, kunt u zich aanmelden voor een van Devon's coaching programma's en inspiratie putten uit zijn ervaren en empathisch leiderschap.

“Mensen zijn echt aangetrokken om mijn boodschap,” zei hij. “Dating moet niet iets wat je bang zijn. Als u genieten van dating en plezier hebben, is het onvermijdelijk dat je liefde en vervulling in je leven.”

Het delen van Single Psychologie naar Help AgenciesMotivate Werknemers

Overtuigende methoden Devon's van toepassing zijn op de zakelijke wereld, evenals de dating wereld. Als onderdeel van zijn zakelijke coaching programma , gaat hij van bureau naar bureau het vertalen van de wensen en behoeften van singles in een marketing lens. Zijn inzicht in de psychologie van de single zijn biedt bedrijven de tools om klanten en medewerkers beter te motiveren.

“Als u of uw team nodig training in de verkoop, emotionele intelligentie, reclame optimalisatie, of iets met betrekking tot prestaties, niet verder te kijken”, zegt Shawn Richardson, de Content Manager bij SoCap Advertising, in een aanbeveling op LinkedIn. “Bringing Devon voor consulting, coaching, of de ontwikkeling project zal, zonder twijfel, steek uw plafond voor succes.”

Corporate training Devon's geeft bedrijven de strategieën, de taal en technieken om singles te bereiken.

Volgens Devon, is bedrijven te leren Singlish spreken niet alleen te maken emotionele zin - het maakt dollars en centen. Ad campagnes die aansluiten op singles kan verhogen van het bedrijf conversiepercentages en klantenbinding met ongeveer 64%.

“We willen de maatschappelijke waarde van die werken wij met te verhogen”, aldus Devon. “Uit dat branding en marketing ondersteuning, we hebben echt hen helpen de enkele demografische te begrijpen.”

Een Nerdy Team komt op voor de Inkijk & Losse

Devon Kerns is gebaseerd op een getalenteerd team om de middelen te bouwen voor singles en breidde zijn visie voor een meer onderling verbonden singles gemeenschap. “We zijn allemaal nerdy op onze eigen manier en onze eigen rechten,” hesaid over de SoCap Advertising team. “In wezen, we proberen om de online wereld in de offline wereld datersfrom te brengen.”

Met een gedeelde enthousiasme voor hun werk en de missie, deze marketeers, schrijvers en ontwerpers samen een volledig menu van diensten voor de interne gemeenschap.

De single revolutie is gebaseerd op de inzet van gepassioneerde mensen in SoCap Advertising.

Eric Sutfin, de Chief Marketing Officer, zorgt ervoor dat de website goed presteert, terwijl de content manager van Devon, Shawn Richardson, nerds uit over taal, en het team de productie goeroe, Mark Hessling, zet samen dynamische en boeiende video's op maat gemaakt voor singles. Van community outreach tot grafisch ontwerp, dit sociaal kapitaal team draagt ​​bij aan een positieve cultuur van singledom en kampioenen van de rechten van singles in hun dagelijks leven.

Verder gaan dan coaching en inhoud, Devon vecht namens singles op verschillende fronten. Hij pleit voor een eerlijker behandeling voor singles over belangrijke kwesties, zoals gezondheidszorg voorzieningen en BTW-codes, en spreekt in de verdediging van deze over het hoofd gezien segment van de bevolking.

Devon Kerns Voegt Self-Worth in het Singlishв “ў Taal

Door het toepassen van zijn emotionele intelligentie, wordt Devon Kerns een revolutie in het discours over wat het betekent om één te zijn. Zijn coaching programma's, spreekbeurten, en gratis content aan te moedigen open communicatie en zelfvertrouwen in de dating ruimte. Hij helpt drukke professionals - met name vrouwen - navigeren een complex dating scene en bepalen het succes op hun eigen voorwaarden. Soms is de meest betekenisvolle les die hij kan leren is het OK te zijn single.

Van tientallen jaren van hart tot hart met alleenstaande vrouwen, Devon geleerd daterend van beide kanten te zien en te spreken enkele taal, orSinglish zoals hij het noemt it.By onderwijzen Singlish aan particulieren en bedrijven, promoot hij een beter begrip van de emotionele motieven die regeren ons leven.

Zijn filantropische visie is om een ​​gemeenschap van miljoenen singles die voldaan gevoel in hun leven en gewaardeerd in de samenleving te laten groeien.

“Ik heb deze grote, gedurfde goalto strijd namens singles en samen te brengen in een gemeenschap,” zei Devon. “Ik ben gericht onconnecting, empowerment, en inspirerende singles over de hele linie en op een wereldwijde basis.”