Sargents dochtersgalerij in NYC bevat kunsttentoonstellingen die diepe gesprekken met je date kunnen inspireren

27 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Sargent's Daughters is een kunstgalerie met een reflecterende en historische benadering van curating. Het team van het New York City locatie is geïnteresseerd in traditie, maar ze zijn ook gericht op het stimuleren van vooruitstrevende artistieke ideeën. Deze concepten te trekken vernieuwende kunstenaars en zorgen voor koppels met uren van plezier. Sargent's Daughters is ook gevestigd in Lower Manhattan, een perfecte date instelling in de buurt van parken en restaurants geschikt voor vriendschappelijke debat en intieme scherts na een bezoek.

Een gemeenschappelijk belang op een eerste date is bijna geen gespreksonderwerpen - of erger nog, het hebben van een pijnlijke, saai gesprek. Niet in staat om gemakkelijk te praten met iemand kan een rode vlag dat er iets niet klopt omdat de communicatie direct is gekoppeld aan een gevoel van verbondenheid in koppels.

load...

In feite -volgens een enquête onder 2.000 daters - 9 van de 10 singles geloven dat goed gesprek is het beste teken van een succesvolle eerste date. Echter, 65% van de respondenten zei gespreksvaardigheden zijn een verloren kunst, met 61% te wijzen op technologie als een belangrijke belemmering voor gesprek.

Een manier om een ​​gesprek aan te moedigen is om een ​​activiteit die je date aanmoedigt over persoonlijke opvattingen te praten en zorgen voor een natuurlijke manier om te bouwen over onderwerpen plannen. Een van de meest betrouwbare bestemmingen voor het uitlokken van - en bespreken - emoties is een kunstgalerie.

load...

Sargent's Daughters is gelegen in de Lower East Side van Manhattan en is een spannende plek om te bezoeken.

Sargent's Daughters is een vooruitstrevende galerie gevestigd in Manhattan en bezocht door kunstliefhebbers die haar tot nadenken stemmende stukken en innovatieve nieuwe stijlen genieten. Terwijl de galerie is geworteld in traditionalisme, zijn doel is muren af ​​te breken, niet alleen om een ​​gesprek aan te moedigen, maar ook om kunst toegankelijker te maken.

“Ik denk dat kunst kan vaak intimiderend zijn, en, in het bijzonder als een galerie in New York, is er iets dat er nog meer intimiderend over het kan lijken”, aldus Sargent's Daughters Gallery Assistant, John Belknap. “Gelukkig, dat is niet wat onze vibe is.”

Art heeft een natuurlijke manier om mensen samen te brengen om ideeën uit te wisselen en te vinden gemeenschappelijke obligaties. Galerijen geven ook singles de gelegenheid om te praten over een verscheidenheid van onderwerpen - meer dan een typische avondje spitten.

load...

Koppelen van traditionele technieken met progressieve Execution

Sargent's Daughters werd opgericht op een thematisch concept: Verkenning van de erfenis van John Singer Sargent abstracter.

“Wij zijn geïnteresseerd inartists werken in een traditioneel medium met cutting-edge ideeën,” zei John. Omdat Sargent's Daughters heeft een conceptuele rand, het is meer spannend voor bezoekers. Mensen genieten van het verkennen van nieuwe ideeën in de traditionele vormen van expressie. Het is een perfecte brug tussen moderne en hedendaagse kunst.

“We krijgen veel mensen die gallery hoppen. Het is een andere sfeer dan ergens als Chelsea, waar je er bent om een bepaalde show te zien. Er is veel meer te ontdekken, en het creëert een leuke vorm van datum, want er is zoveel te doen.” - John Belknap, Sargent's Daughters Gallery Assistant

De galerie gastheren zowel groeps- en solotentoonstellingen voor opkomende kunstenaars elke vier tot zes weken. “Als het schilderen, krijg je te onderzoeken wat een kunstenaar werkt aan. Als een kunstenaar werkt in een abstracte vorm, kunt u de kunst conceptueel te verkennen of te bespreken het idee van de kunstenaar probeerde te communiceren “, aldus John.

Locatie van de galerie maakt het een ideale plek voor een date ook. Het is op de Lower East Side van Manhattan in de buurt van een metrostation. En Johannes voegt eraan toe dat de omgeving leent zich uitstekend te houden het gesprek gaande.

“We zijn direct aan het park en veel goede restaurants. Er zijn ook enkele grote cafes,”zei John. “We krijgen veel mensen die gallery hoppen. Het is een andere sfeer dan Chelsea. Er is veel meer te ontdekken, en het creëert een leuke vorm van datum, want er is zoveel te doen.”

Uitpakken Cultuur & Complex stelt zich via artistieke expressie

Met een roterende tentoonstelling schema, de galerie is de thuisbasis van vele kunstenaars en diverse standpunten. Een rode draad is echter culturele storytelling. Artiesten besteden veel tijd op de links die we, als mens, moeten specifieke sociale instellingen, ideeën, en plaatsen. Hun kunst geeft de bezoeker voldoende materiaal voor reflectie en reactie.

Saira McLaren heeft de hoofdrol op Daughters Sargent, en haar werken zijn vaak in de abstracte ader. Haar laatste show, “touw, stro, en veren zijn om op te slapen,” werd geïnspireerd door The Foxfire Book.

Saira McLaren's “touw, stro, en veren zijn om op te slapen,” werd geïnspireerd door Appalachian beddengoed. (Met dank fo Daughters Sargent's)

“Ze onderzoekt de Appalachian Trail folklore met haar werk,” zei John. “Het is cool om te zien mensen te vinden verschillende vormen en vormen van wezens en dingen in de natuur.”

Actrice en kunstenaar Jemima Kirke, het best bekend voor haar rol als Jessa in de HBO-show “Meisjes,” op een show bij Sargent's Daughters genaamd “The Ceremony.” Het omvatte portretten van haar vrienden en familie in geschilderde trouwjurken. Een deel van de vrouwen was getrouwd geweest een tijdje, sommigen waren recent divorcГ © es, en sommige nooit van plan om te trouwen.

“Er is iets heel performatieve over hun uitingen. Het is een interessant onderwerp om te verkennen - hoe vaak komt iemand terug te zetten op hun trouwjurk”, aldus John. “Dat was interessant om de reacties van mensen te zien en het wekte veel gesprekken want er was veel te ontdekken.”

Het samenvoegen van Old & New to Date Discussies Spark

Sargent's Daughters ook voorzien van kunstenaars die de galerie is het thema van het aansluiten van oud met nieuw te omarmen. Chris Oh show genaamd “Interiors” dook in historische kunst als hij schilderde noordelijke renaissance beeldspraak op voorwerpen die hij gevonden of die werden gegeven aan hem als cadeau. Een stuk, “Damascus,” is een honingpot met een detail van Mary's hand met een kleine bos bloemen in de richting van de handen van het kind Jezus. Een ander, “Merge,” is een helende kristal dat Oh op straat gevonden dat de hand van Gabriel geeft.

“Er is iets grappig en tongue-in-cheek over de voorwerpen die hij gebruikt om kunstgeschiedenis en de christelijke theologie af te beelden”, zegt John. “Het is impactvolle aan de Oude Meesters revisited op een eigentijdse manier te zien.” Het is een ideale manier om een ​​gesprek over hoe kunst wordt beïnvloed en creëerde vonk.

Chris Oh, Damascus , 2018 Acrylverf op pot en honing, 7 x 4 x 2,5 inch (links) en Chris Oh, samenvoegen , 2018, acryl op kristal, 6,5 x 5,75 x 3,5 inch (Met dank aan Daughters Sargent's)

Een andere tentoonstelling, “in tijden van Perseus,” samengesteld door Sophie Landres, onderzoekt de parallellen tussen de mythe van Perseus en Medusa en hedendaagse kunst. De tentoonstelling gekenmerkt verschillende kunstenaars en elk stuk onderzocht een rijk van de sociale hiërarchie, kijk op het zelf, en wat de curator gesprekken “bewapend reflecties.”

Het is een boeiende groepstentoonstelling van een gastcurator die kunnen leiden tot een diepgaande discussie over sociale en persoonlijke onderwerpen.

Sargent's Daughters heeft iets voor iedereen

Sargent's Daughters heeft voor iedereen iets om over te praten - jong of oud, alleenstaanden of koppels. Uitnodigende ruimte van de galerie heeft een intieme sfeer.

“Als het een leuk dagje uit, zal ik de deuren te openen,” zei John. “Als mensen vragen hebben, ik ben altijd klaar om te reageren, en het heeft geleid tot een aantal geweldige gesprekken.”

En de innovatieve gallery plannen op het bieden van bezoekers met een meer diverse shows en samenwerkingen.

“We zijn in het midden van een all-female geleid curatorial initiatief, waaraan we zijn uitnodigen gastcurator te komen”, aldus John.

“Het is interessant om een aantal grote curatoren een platform om een deel van hun ideeën uit te proberen in een ruimte als de onze te geven.”
In plaats van rubriek uit voor het diner en een film, een plan maken om Sargent's Daughters bezoeken op uw volgende datum in NYC. U kunt binden door middel van gesprekken over de tot nadenken stemmende stukken. Het is een veelbelovende manier om verbindingen in een lagedruk instelling te vormen.