Senior planet stelt singles boven de 60 in staat om technologie te begrijpen en te gebruiken om hun leven te verbeteren

25 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: SeniorPlanet.org is een informatieve website die omarmt het verouderen met houding. De site wordt gehost door oudere volwassenen Technology Services (OATS), een non-profit in 2004 gelanceerd door een groep van Brooklyn sociale ondernemers aan senioren leren de basisprincipes van het gebruik van technologie om hun leven te verbeteren. Vandaag de dag, Senior Planet publiceert eenvoudig artikelen over dating, mode, geslacht, gezondheid, en andere belangrijke onderwerpen. De non-profit organisatie organiseert ook gratis educatieve programma's onderwezen op verschillende locaties in het land. Sinds zijn vroege dagen, heeft de website redactie hard gewerkt om een ​​realistische kijk op de uitdagingen voor singles van vandaag te bieden. Daarbij hebben ze de mensen perspectief op wat senioren in staat zijn verschoven. Senioren komen vaak van Senior Planet's artikel toolbox en in-person workshops gevoel bevoegd is om de online wereld te navigeren om nieuwe mensen te ontmoeten, het vinden van data en actieve sociale netwerken te onderhouden.

Toen mijn oudoom overleed vorig jaar, mijn oudtante aangekondigd om de familie dat ze gaan verhuizen naar een appartement. Dit was het eerste besluit, na 60 jaar van het huwelijk, dat ze uitsluitend voor herself.She gemaakt in een begeleid wonen centrum ter wille van haar man had bewogen toen zijn gezondheid begon af, maar ze miste een keuken van haar eigen. Ze had een geldig rijbewijs en geen ernstige gezondheidsproblemen kwalen, dus niets haar van de eis tot onafhankelijkheid kon tegenhouden.

load...

Haar zoon eerste prioriteit is ervoor te zorgen dat ze wist hoe ze hem een ​​tekst, Facebook-bericht of e-mail. Hij wilde niet dat ze alleen maar omdat zij alleen zou wonen voelen. Tegenwoordig is ze teksten vaak haar vrienden en familieleden met updates over hoe ze aan het doen is, en ik moet zeggen, haar emoji spel is op punt.

Weten hoe de technologie het werk heeft geholpen mijn oudtante blijf in contact met de mensen die van haar houden, en dat is al een enorme zegen voor haar als ze een nieuw hoofdstuk in haar leven op de rijpe leeftijd van 91 binnenkomt.

Senior Planet erkent dat het leven niet ophoudt bij 60, en senioren kunnen nog steeds een rijke sociale ervaringen, zowel online als in persoon.

load...

SeniorPlanet.org is op een missie om mannen en vrouwen boven de 60 (zoals mijn oudtante) met de middelen die ze nodig hebben om lid te worden van de digitale tijdperk en het gebruik van technologie om hun leven te verbeteren. De redactie viert veroudering en verhoogt het bewustzijn over belangrijke onderwerpen die van invloed de huidige seniors.Since zijn lancering heeft de website opgeleide senioren over technologie, gezondheid, reizen, dating, en geslacht, waardoor de voorbereiding van duizenden lezers aan het grootste deel van hun gouden jaren te maken.

Senior singles kunnen zich wenden tot deze online resource en de kalender van evenementen voor een kaderbesluit over hoe om te navigeren online dating, contact te houden met de lokale gemeenschap, en leeftijd met houding.

“We zijn een sociale verandering organisatie”, zegt Tom Kamber, Executive Director van haver. “We hopen dat een internationale beweging die wordt aangedreven door mensen en hun ambities als ze ouder worden te bouwen.”

load...

Een realistische kijk op Senior Dating Challenges & Opportunities

Senior Planet uitrust senior individuen, waaronder die in de LGBT-gemeenschap, met nuttige informatie over hoe u nieuwe mensen te ontmoeten en vind de data met behulp van technologie. “Informatie machtigt senioren succesvol te zijn”, zegt Tom. “Wij zorgen ervoor dat ze een kans hebben om hun beste beentje voor te zetten.”

De website van de toolbox heeft een hele sectie gewijd aan senior dating en seks waarin schrijvers delen bruikbare strategieën, tools en tips met singles van een bepaalde leeftijd. Een meerderheid van de schrijvers over Senior Planet zijn senioren die met vergelijkbare problemen zijn geweest en kan betrekking hebben op de uitdagingen voor senior daters. Tom zei dat de schrijvers vaak gooien ideeën voor nieuwe artikelen op basis van hun eigen ervaring en deskundigheid. Deze down-to-earth artikelen verder gaan dan de stereotype en tegen veel voorkomende misverstanden over ouder worden en senior dating.

“Dit is een prachtig informatief en uplifting kolom voor ons senioren, om duidelijk te maken dat er vele manieren om te blijven genieten van onze seksuele selves.” - Mac Marshall, een Senior Planet-lezer

Senior Planet wandelingen lezers door alles van wat maakt een goede profielfoto hoe een partner over seks te praten. De artikelen aan te pakken deze gevoelige onderwerpen met mededogen en oprechtheid. U leest er alles over online dating vanuit het perspectief van een senior's leren door doorlezen van deze bibliotheek van artikelen.

“Oudere mensen online gaan zijn pioniers”, zegt Tom. “Zij zijn degenen die de risico's voor u en mij, dus in de toekomst het een stuk gemakkelijker zal zijn voor senioren-to-date online vanwege de mensen zetten zich daar vandaag.”

De NYC-Based Team Biedt In-Person & Online Resources

Senior Planet gaat niet alleen over online-inhoud; het team beschikt over een robuuste in-person programmering ook. Het programma werd gelanceerd in New York City, maar is uitgebreid met tal van locaties in de Verenigde Staten.

“Wat we hebben er in New York City is pure magie”, zegt Tom. “We hebben het beste programma rond vergrijzing en technologie in de wereld.”

Sinds 2013 is Senior Planet geleerd lessen over Meetup, Twitter en andere populaire online media als een manier van de invoering van senioren om technologische hulpmiddelen die hun leven kunnen verbeteren. De lessen vinden plaats op lokaal bibliotheken, senior centers en andere community hubs, zowel in de grote steden en op het platteland met bloeiende senior populaties. De organisatie heeft gehost meer dan 30.000 informatieve sessies, die allemaal gratis werden aangeboden aan oudere volwassenen.

Tom vertelde ons dat veel senioren zijn nieuwsgierig naar websites, en alles wat ze nodig hebben is een niet-intimiderende omgeving waar ze vragen kunnen stellen en te leren hoe u het meeste van de online ruimte te maken.

De Senior Planet Exploration Center in Manhattan is een gezellige plek om te leren over het web.

Social networking sites zijn vooral belangrijk voor senioren, want als mensen ouder worden, ze vaak geïsoleerde, die schadelijk zijn voor hun algehele gezondheid en geluk kan zijn geworden. Door het onderwijs van eenvoudige vaardigheden, zoals het plaatsen van een status of een privébericht te sturen, Senior Planet stelt mensen in staat om verbonden te blijven en betrokken maakt niet uit hoe oud ze zijn.

“Toen we de leeftijd van 60 te raken, moeten we verdubbelen op sociale netwerksites,” zei Tom. “Als je ouder wordt, zal uw netwerken natuurlijk dalen, dus het is absoluut noodzakelijk dat we reconstrueren en de wederopbouw van deze netwerken.”

Het leiden van een wereldwijde beweging naar People's Experiences Verrijk

Zo veel van de senioren van vandaag uit de weg technologie, omdat ze niet weten hoe het werkt, maar een beetje kennis kan hen in staat om meer zelfvoorzienend, savvy, en tevreden individuen. “Oudere Amerikanen zijn zoals jij en ik”, zegt Tom. “Ze zijn vol passie. Ze zijn divers. Ze hebben dezelfde angsten.”

Senior Planet is onderdeel van een wereldwijde beweging om senior de wereldbevolking te voeden en hen voorbereiden op de leeftijd met houding. In de loop der jaren is deze non-profit hielp de oudere generatie te nemen profiteren van de mogelijkheden om te verbinden, te groeien en te leren.

“Senior Planet is een sociale verandering organisatie die technologie gebruikt om kansen te creëren voor oudere volwassenen om hun leven te verbeteren.” - Tom Kamber

Tom zei Senior Planet's missie is allesomvattend - zijn redactie een oplossing voor vele belangrijke onderwerpen, waaronder financiële zekerheid, gezondheid en wellness, en sociaal engagement, in een poging om senioren te informeren en aanmoedigen uit alle lagen van het leven. Mensen vandaag de dag leven langer dan ooit tevoren, en dat is het uitgaansleven in de fundamentele manieren beïnvloed.

“We zitten nu aan het begin van de levensduur revolutie, en het heeft grote gevolgen voor onze sociale relaties”, aldus Tom. “We zijn opnieuw uit te vinden wat het betekent om relaties in je jaren '60, '70 en '80 hebben. Technologie geeft ons de mogelijkheid om onze ervaring in gezonde manieren vorm te geven.”

In de komende jaren zal Senior Planet blijft zijn bereik uit te breiden en te groeien zijn gemeenschap van gepassioneerde en bekrachtigd senioren. Tom zei dat het team is van plan om nieuwe programma's in de Aziatische landen te lanceren. “We hebben een sterke nationale en internationale impact,” zei hij. “We zien onszelf als vernieuwers in een snel lerende organisatie met een hyper-gerichte missie om oudere volwassenen te helpen.”

Senior Planet werkt aan een betere toekomst voor iedereen

Mijn familie zich zorgen over hoe mijn oudtante zou behandelen die in haar eentje voor in wezen de eerste keer in haar leven. Maar, zo blijkt, ze vond vreugde in haar onafhankelijkheid. Haar vermogen om haar zoon tekst, e-mail haar vrienden, en commentaar op familiefoto's heeft haar geholpen zich verbonden voelen met de mensen die ze geeft om - zelfs als ze wonen mijl afstand.

Het hebben van een sociaal netwerk in de plaats kan een enorm verschil in het leven van senioren te maken, en Senior Planet heeft stappen genomen om dat netwerk op te zetten door deel te nemen senioren in een eerlijke discussie over technologie, gezondheid, geslacht, en veroudering. Deze non-profit organisatie is uitgerust senioren in het hele land om de controle over hun toekomst te nemen en leiden gezonder, gelukkiger leven.

“Technologie is niet het eindpunt voor ons”, zegt Tom. “We hebben een niet-zo-geheime plan om de wereld te veroveren. Onze site en programma's aan te moedigen discussie over de fysieke en emotionele realiteit van het ouder worden - en we zijn erg trots op.”