Silversneakers Fitness biedt lessen om fysieke activiteit en sociale connectie voor boomers aan te moedigen

30 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: SilverSneakers is een dynamische oefening programma waar senior volwassenen komen samen en creëren sociale verbanden. Veel babyboomers toetreden deze oefening klassen passen in het gezelschap van mensen withcommon levenservaringen te krijgen. Meer dan 13 miljoen mensen in aanmerking komen voor een SilverSneakers lidmaatschap zonder extra kosten, die includesaccess meer dan 13.000 deelnemende fitness- en wellnessfaciliteiten. Van yoga tot spiertraining, hun gespecialiseerde oefening regimensvary in intensiteit en zijn open topeople van alle fitness niveaus. Door toe te treden, daters in wezen twee vliegen in één klap: het verbeteren van hun gezondheid en hun sociale leven op één plaats. Met regelmatige sportschool voorzieningen en exclusieve programma's, SilverSneakerssupports een actieve gemeenschap van oudere volwassenen in het hele land.

Nelson Walter, een voorname 87-jarige heren wonen in Pennsylvania, was een actief lid geweest van SilverSneakers voor bijna een decennium, toen Mary Swenkwalked in zijn fitness klasse en trok zijn aandacht. Ze kregen te chatten tijdens de sessie en begonnen elkaar te zien sociaal. Beiden hadden hun echtgenoten verloren en gevonden comfort in thecompany van iemand die het verlies begrepen. Twee maanden later, kondigden zij hun verloving aan de rest van theclass.

load...

“Nadat we beseften we leunden naar elkaar en een soort van verliefd worden,” Mary herinnerde , “het was alsof we weer kinderen waren.”

Sommige babyboomers vinden het moeilijk om nieuwe mensen te ontmoeten naarmate ze ouder worden, maar Nelson ontdekt liefde wacht op iedereen, op elke leeftijd - het is gewoon een kwestie van om jezelf die er zijn.

Opgezet naar 1992 SilverSneakers Fitness brengt een gemeenschap van oudere volwassenen die willen gezond en actief blijven bij elkaar. Mannen en vrouwen in de leeftijd 65+ komen voor Latijns-Amerikaanse dans, yoga, kracht en aerobic lessen zijn aangepast teneinde het needs.As mensen ouder worden, wordt het steeds belangrijker om fit, sterk en actieve dag-tot-dag te blijven. Trainen in groepen kan u helpen om uw sociale leven in vorm door smeden betekenisvolle relaties met uw collega's.

load...

In de loop der jaren heeft SilverSneakers een gemeenschap van duizenden ouderen gebouwd land.

Of het nu een datum of op uw eigen, deze leiding van een instructeur sessies helpen betrekken leden van alle fitness niveaus. Door regelmatig uit te werken via de SilverSneakersprogram, kunt u uw gezondheid te verbeteren en obligaties op basis van gemeenschappelijke belangen op te bouwen. Vriendschappen vormen vaak onder SilverSneakers leden, aldus Caroline Khalil, de vice-president van Strategy & Program Management bij SilverSneakers.

“Social verbinding is één van de meest verbazingwekkende bijproducten van SilverSneakers,” zei ze. “Echt wat drijft het programma zijn de oprechte verbindingen die het gevolg zijn van het.”

Gezondheidsprogramma's Bouw een Support System in meer dan 13.000 Sportscholen

Met SilverSneakers, leden genieten van onbeperkte toegang tot de fitnessruimte en exclusieve lessen gegeven door geaccrediteerde instructeurs in meer dan 13.000 deelnemende locations.Whether u wilt dat een aërobe training om u te pompen of een ontspannende yogales om u te relaxen, kunt u een programma te vinden die zich bezighoudt uw interesses en bouwt uw lichamelijkheid in een aantal manieren.

load...

“Mensen die betrokken raken bij zaken als Latin dance en spierkracht,” aldus Caroline. “Onze meest populaire programma heet BOOM: drie halve uur cursussen gericht op verschillende gebieden van het lichaam. Het is snelle en empowerment.”

Senioren kunnen samenkomen om steun te betuigen en gezond te krijgen door middel van in-persoon gemeenschappen bij fitness-sessies en online communities op de Silversneakers blog. De organisatie houdt zich bezig mensen op vele niveaus.

De SilverSneakers blog bevat tips en aanmoediging om gezonder in het dagelijks leven geworden.

Deelnemen aan een fitness-klasse met een significante andere kan een romantische wayto Spice up je relatie zijn. Of u kunt uw liefde te verrassen interestby krijgen in vorm op uw eigen. Er zijn zo veel leuke activitiesto ondersteuning van uw gezondheid doelen. Je hoeft niet naar een zwemmer om te genieten SilverSneakers Splash, een classinvolving gewichten en een splash bord in het ondiepe gedeelte van het zwembad zijn.

Senioren kunnen werken aan hun flexibiliteit, balans, kracht, uithoudingsvermogen, en de algehele conditie, zodat hun lichaam in optimale conditie, waarvan ik weet zeker dat elke potentiële date zullen waarderen.

Meer dan 13 miljoen mensen aanmerking komen voor SilverSneakers Membership

De typische SilverSneakers lid is een babyboomer die een actieve levensstijl heeft en verlangt een aangepaste trainingsschema. “We hebben de programmering specifiek ontworpen voor boomers”, aldus Caroline. “Zij waren de generatie die groep oefening gemaakt, eigenlijk.”

Meer dan 13 miljoen mensen in de VS komen in aanmerking voor de extra services van SilverSneakers krijgen zonder kosten via Medicare Advantage gezondheid plannen, Medicare Supplement vervoerders, en de groep gepensioneerde plannen.

Oudere mannen en vrouwen actief bezig zijn en elkaar ondersteunen in fysieke fitnesslessen SilverSneakers'.

Onder het toeziend oog van de zorg instructeurs, volwassen mannen en vrouwen (leeftijd 65+) in elkaar grijpen in een vriendelijke sfeer. De trainingen bieden veel conversatie starters.

Dankzij de aangename releaseof endorfines na het sporten, klasse deelnemers hebben de neiging om in een vrolijke stemming tijdens fitness-sessies.

Veel leden uiteindelijk de vorming van langdurige vriendschappen en het bijwonen van meerdere klassen samen. SilverSneakers voegt maatschappelijke waarde toe aan uw training met goed bezochte sessionsthat foster nauwe banden.

Zegt Enquête: 38% van de leden Meld u aan om nieuwe vrienden te ontmoeten

De sociale sfeer is een sterke draw voor veel SilverSneakers leden. Volgens hun intern onderzoek, 38% van de leden zeggen dat de reden dat ze lid geworden van de programwas om mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden maken. De sessies zijn een open en uitnodigende plek om vreemden te zetten in oude vrienden. “Deze groep is echt steunen elkaar zo goed,” Caroline heeft gereageerd.

Volgens SilverSneakers, vriendschap is een centraal onderdeel van hun fitness programmering.

De leden van SilverSneakers vinden het vaak plezier en hogere waarde dan de fysieke. Natuurlijk, het onderhoud van uw goede gezondheid moet een prioriteit zijn als je ouder wordt - maar wat echt voegt betekenis aan het leven is de one-on-one obligaties en relaties die je te cultiveren door de jaren heen.

SilverSneakers blinkt uit in het faciliteren van die bonds.A meerderheid van hun leden, ongeveer 74% , zeggen dat ze vrienden in het programma of vrienden gemaakt als gevolg van het programma.

U kunt uw partner te brengen om het plezier te delen. Man en vrouw aan te sluiten samen gewicht te verliezen, vrienden gaan met elkaar te motiveren, en mensen van alle achtergronden bij elkaar door middel van oefening.

“Dit programma raakt zo veel levens,” aldus Caroline. “Het verandert echt het leven van mensen fysiek en sociaal.”

You Can Get Your Heart Racing door deel te nemen SilverSneakers

SilverSneakers biedt een lage druk omgeving voor babyboomers om te gaan met mensen in hun leeftijdsgroep. Het bijwonen van een klasse givesyou de gelegenheid om fit te worden en nieuwe vrienden te ontmoeten op hetzelfde moment. Net als Nelson en Mary, kun je net een liefde verbinding te vinden, ook.

Opgericht in 1992, SilverSneakers speciaal vervaardigde klassen om een ​​oudere demografische dienen.

Met geoefend aandacht, SilverSneakers wijdt hun programsto nieuwe impuls voor het leven van oudere volwassenen. De lessen variëren anycomfort gewenst is, van zware cardio naar ontspannende yoga.

Het doel van de fitness-programma's isto gezonder leven meer betaalbare, toegankelijke en sociale voor mensen van een bepaalde leeftijd te maken. Als u wilt om nieuwe mensen te ontmoeten in uw omgeving, kunt u zich aanmelden voor een sessionin een van de duizenden locaties in de Verenigde Staten.

“We zijn zo gepassioneerd over het helpen van mensen een beter en gezonder leven”, zei Caroline. “Als je wilt om mensen te ontmoeten, neem die eerste stap en er even uit.”