Soulsingles: evoluerende technologische verbeteringen helpen een gemeenschap te bieden die voldoet aan de behoeften van zwarte daters

22 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: SoulSingles , onderdeel van het grotere wereld Singles Networks , dient de zwarte gemeenschap in de VS en in het buitenland door middel van een platform fordaters te ontmoeten en match. Naarmate de technologie en de manier waarop mensen met elkaar verbonden is veranderd, heeft SoulSingles geëvolueerd op de hoogte blijven van de digitale trends - het creëren van een geheel nieuwe dating-app voor iOS en Android en regelmatig updaten van hun site meer responsief en gebruiksvriendelijk voor hun alsmaar te zijn groeiend publiek.

In een stad van 8 miljoen mensen, Teresawasn't het vinden van iemand in New York die met haar geklikt. Ze besloot om online dating te proberen en creëerde een profiel op SoulSingles.com, die zorgt voor zeer specifieke details die moeten worden opgenomen, zoals etnische wortels en muzikale voorkeur. Toen ze begonnen te kletsen met een man in Los Angeles, had ze haar twijfels die lange afstand, of liefde, zouden houden.

load...

Despitea natie tussen hen, Teresa en haar vriend waren in staat om aan te sluiten op een dieper niveau. Twee jaar later stelde hij, kon andTeresa niet meer tevreden met haar besluit aan te melden voor de site.

SoulSingles heeft gesneden uit een placefor zwarte daters te vinden en te verbinden met diegenen die een meaningfulrelationship.Site gebruikers crediteren het als een veilige spaceto voldoen compatible enkele zwarte mensen voor dating of vriendschap. Voor 15 jaar, heeft de Wereld Singles Networks gewerkt aan gemeenschappen van opneming voor alleenstaande mensen in verschillende minderheidsgroepen maken en SoulSingles is één van theirmost populaire en diverse dating websites gebleven.

load...

Onlangs hebben we spraken met CEO Darren Romeo, die over de verschuiving die hij heeft gezien op SoulSingles en zijn andere sites daters verder te gaan dan hun traditionele ideale match requirementsin dating gesproken. Singles zijn het testen van de grenzen met de locatie, taal, leeftijd en inkomen verschillen van mogelijke overeenkomsten en het benadrukken van het belang van gedeelde waarden en ervaringen meer dan oppervlakkig demografie.

Met deze verschuiving, heeft Darren zijn team uitgedaagd bij World Singles Networks, en meer in het bijzonder binnen SoulSingles, om betere instrumenten te ontwikkelen voor singles om liefde te vinden, buiten de gebruikelijke stereotypen en veronderstelling dat niets anders dan onze mogelijkheden beperken doen. Werken in de richting van dit doel, SoulSingles updates theirwebsite de kenmerken meest nodig in de zich ontwikkelende wereld van online dating, die creatingan app foriOS en Android bevat weerspiegelen.

load...

Een opkomende trend: een grotere flexibiliteit Onder Dating Voorkeuren

Of uit het diepe zuiden, Detroit, het Caribisch gebied, of op verschillende locaties in het buitenland, de leden op SoulSingles vertegenwoordigen een BroadRange van ethnicitiesand een rijke culturele diversiteit. Echter, in de afgelopen jaren, Darren is een nieuwe trend in flexibiliteit onder de gebruikers op sites Wereld Singles Networks' opgemerkt.

“De wereld wordt steeds kleiner op een positieve manier,” zei Darren. “Onze gegevens suggereren dat mensen openstaan ​​voor een bredere ervaring, met inbegrip van die mensen een mogelijke match zou overwegen.”

Over de site, SoulSinglesmakes het gemakkelijk om persoonlijke werkzaamheid zien, evenals die van andere gebruikers.

De meeste van zijn websites, waaronder SoulSingles, nu bieden gebruikers de mogelijkheid om opt-in om een ​​grotere pool van prospects met World +, die singles in staat stelt om te zoeken en match resultaten te zien uit de hele wereld databank Singles Networks, die singles in de Griekse omvat, Ghanese, Iraanse, Armeense en Arabische diaspora.

“Wat we in eerste instantie zagen was dat SoulSingles gebruikers die meestal uit het zuiden waren waren op zoek naar mensen die betrekking kunnen hebben op een Zuid-ervaring, bijvoorbeeld, en dat is divergerende”, zegt Darren, het uitleggen van historische gegevens van de site. “Het is optimistisch.”

Hij denkt dat meer mensen vertakking naar ontsnappen aan wat hij omschrijft als de echo kamer van de huidige digitale landschap met gesegmenteerde marketing en sociale netwerken. Terwijl de zwarte daters wenden tot SoulSingles aan iemand die begrijpt beter hun cultureel perspectief te vinden, de bereidheid om te chatten met een zwarte Brit, bijvoorbeeld, is een teken van een bredere verkenning van de diaspora die plaatsvinden in deze gemeenschap.

Van werknemers om leden, waarbij Inclusion & Representation

SoulSingles is altijd een van de meest diverse dating site in de World Singles Networks, die de populaire merken omvat Iraanse contactadvertenties en Arabische Lounge. Darren vertelde ons dat, gezamenlijk de 500.000 SoulSingles leden hebben hun wortels tot in alle delen van de wereld.

Als zijn team blijft de markten Wereld Singles Networks dient te analyseren, Darren stelt doelen voor het bedrijf om een ​​veilige en inclusieve ruimtes voor theirsingles.

Wereld Singles Networks gemaakt SoulSingles aan de zwarte dating community te dienen.

Zo worden bijvoorbeeld 10-15 verschillende talen gesproken in het bedrijf, en theethnic en culturele achtergronden ofteam leden op het personeel weerspiegelen de gemeenschappen vertegenwoordigd door de verschillende Wereld Singles Networks sites. Het bedrijf draaide ook hun technische rol in een afgelegen positie om openopportunities voor aanvragers die misschien zijn eerder beperkt door de geografie.

Darren wees erop dat het ontwerp en de techniek hebben het meest te winnen van een infusie van verschillende perspectieven. Diverse vertegenwoordiging voor grotere-afbeelding, marketing en functionalitycan soms over het hoofd gezien in deze departementen.

“Als er geen foto op een profiel, meestal de standaard zou een blanke persoon suggereren”, zei Darren. “Er is een heleboel subtiliteiten in de technologie met pictogrammen, dus we hebben een doel om echt veronderstellingen en wat wordt bedoeld met de vraag te stellen 'de standaard.”

Tech Verbeteringen Help SoulSingles Keep Up Met Gebruiker Demand

Naarmate meer mensen hun mobiele toestel gebruiken in plaats van desktop computers hun sociale en zoekopdrachten op het web uit te voeren, heeft SoulSingles samengewerkt met de trend om ervoor te zorgen gebruikers kunnen toegang krijgen tot de dating platform op een manier die het meest natuurlijk aanvoelt.

IOS en Android Apps voor On-the-Go Matching

De SoulSingles mobiele applicatie, beschikbaar op iOS en Android, een spin-off van de “Slideshow” deel van de siteto offera tondeldoos-stijl spel voor het afstemmen met andere enkele zwarte mensen.

Binnen de app, userscan verbinden door met de goedkeuring op de foto's van singles op basis van de gekozen leeftijdsgroep en locatie-instellingen. Zodra leden aremutually afgestemd, theycan beginnen messaging.

Echter, de volledige feature set is alsoavailable door middel theSoulSingles website.

Analytische gegevens wijst manieren om de gebruikerservaring te verbeteren

Op basis van lid feedback en gebruik van de site analytics, is SoulSingles is het updaten van theirwebsite om de ervaring te verbeteren. Het belangrijkste is dat de site beter reageren, aan te passen aan verschillende apparaten van tablets op pc's naar mobiele telefoons.

Darren legde uit dat de responsieve updates van de site zijn gericht naar rechts geteverything voor de gebruikers. De site zal worden gewezen op de meest gebruikte functies beter met schoon navigatie voor het bekijken van berichten en profielen. De site zal ook de uitvoering van een geschiedenis functie om gebruikers te helpen bijhouden van hun interacties en de activiteit op de site.

Permanent actualiseren Safety u te beschermen tegen fraude

SoulSingles heeft zich altijd trots op een hoog niveau van veiligheid fortheirusers. Wanneer een profiel is gemaakt, worden meerdere computer checkpoints, met inbegrip van de controle van een e-mailadres en het toevoegen van een profielfoto, veroorzaakt voordat iemand de site canuse. Additionalred vlaggen worden opgevoed bymore geavanceerde tekstherkenning en verbeterde melding van misbruik.

Messaging is veiliger gemaakt met computer algoritmes die tekst en alert te zijn frauduleuze activiteiten te analyseren.

“Sommige van de algoritmes machine beginnen om betere resultaten dan de mens,” zei Darren. “Dus we een verschuiving die rollen om manieren te vinden voor mensen om beter met de algoritmes te werken.”

Vanaf het begin, SoulSingles heeft met de hand gescreend zijn profielen, en terwijl computers hebben geholpen om het proces te versnellen, is er nog een persoonlijk tintje als gebruikers worden beoordeeld bij toetreding tot de site.

Gebruikers Find Love throughthe Community onSoulSingles

Teresa gevonden lovethanks om SoulSingles, en te oordelen naar de feedback op de site Succesverhalen pagina , hebben vele anderen vonden hun wedstrijd.

SoulSingles hoopt op een veilige en leuke plek blijven zwart mogen verbinding maken via de diverse gemeenschap van over de hele VS en het buitenland.

Zoals theirusers zijn geëvolueerd om de lokale wijken datebeyond heeft SoulSingles aangepast door het vrijgeven van anapp en actualiseren van de siteto beter te kunnen bedienen acommunity op zoek naar liefde te vinden.