Stickk: een innovatief platform stelt daters in staat hun verplichtingen na te komen

16 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Singles en koppels hebben om actie te ondernemen als ze willen hun data en relaties te verbeteren, maar ze kunnen verliezen focus zonder gedisciplineerd systeem in de plaats. Gelukkig is de motiverende tools op stickK kan helpen om hen op het juiste spoor. Deze community-gedreven platform houdt gebruikers verantwoordelijk voor het vasthouden aan de doelstellingen en verbintenissen die ze stellen. Met de hulp van stickK, kunnen singles en koppels stoppen met het maken van excuses en beginnen met het ontmoeten van dating en relaties mijlpalen.

Veel singles moeite om gemotiveerd te blijven terwijl aan de ene persoon na de andere in de dating scene. Het is moeilijk te geloven dat je vooruitgang maken als elke slechte date brengt je terug naar de spreekwoordelijke tekentafel. Echter, ik heb ontdekt dat het stellen van doelen voor mezelf mij heeft geholpen door de ups en downs.

load...

Toen ik begon mijn firstonline dating rekening, zei ik tegen mezelf dat ik zou gaan op een datum waarop een maand. Dat was geen zweet. Na zes maanden, realiseerde ik mijn trage tempo was niet me overal heel snel krijgen, dus ik upped mijn doel om één en dezelfde datum per week. Dit daagde me uit om ja te zeggen tegen jongens die ik zou hebben normaal afgewezen - en dat is hoe ik belandde vergadering mijn laatste vriendje.

StickK biedt haar gebruikers een persoonlijke doelen stellen regime bewezen om resultaten te krijgen.

Door het stellen van doelen en vasthouden aan hen, kunt u een aanzienlijke verhoging van de kwaliteit van uw leven en voelen zich meer tevreden op een dag-tot-dag basis. Natuurlijk, zoals iedereen op New Year's Day kent, het maken van een doel is erg eenvoudig - na door met het, niet zo veel.

load...

Het kan moeilijk zijn voor de gemiddelde persoon om door te gaan met de dingen die ze willen bereiken, en dat is waar stickK komt. Dit boeiende platform biedt slimme prikkels om gebruikers vooruit en het maken van de voortgang van hun doelen te houden.

Of u nu wilt gaan op meer data, uit te oefenen vaker, of praktijk relationele vaardigheden op een dagelijkse basis, kunt u richtlijnen voor het zelf instellen op stickK, en het platform zal je een reden om door te gaan met hen.

“Wij bieden een plek waar mensen maken commitment contracten,” saidJerry Brown, stickK's Product Manager. “Het heeft niets te doelen die je wilt doen te stellen kosten. De enige kosten komt wanneer je niet het doel dat u voor uzelf te raken.”

Anti-Uitstel Gereedschap Houd gebruikers verantwoordelijk voor Inaction

De stickK platform neemt het stellen van doelen naar een nieuw niveau door middel van een systeem van verantwoording gebaseerd op gedegen psychologische principes - namelijk dat mensen alles doen om te voorkomen dat iets wat ze hebben verliezen zullen doen. Als gebruikers niet aan hun gestelde doelen plakken op stickK, zullen ze geld verliezen.

load...

Elke gebruiker kan zijn eigen doelen te definiëren en aan te passen hun ervaring online. U maakt een schema voor jezelf - als in: “Ik zal een week uit te vragen ten minste vijf mensen” of “Ik zal twee keer per dag te oefenen” - en een verbintenis aan het verbeteren van je leven.

Instellen van aangepaste Stakes op stickK is optioneel, maar sterk aangemoedigd.

Vervolgens kunnen gebruikers kiezen om een ​​scheidsrechter te benoemen om hen verantwoordelijk als ze werken in de richting van hun doelen te houden. De scheidsrechter kan een vriend, een familielid, een echtgenoot, een leraar, of iemand die u ondersteunt in uw doelen. Die persoon zal dan controleren of u inderdaad uw doelen elke week deed bereiken. De stickK team neemt het woord van de scheidsrechter op het woord van de gebruiker, dus er is geen kans op vreemdgaan je een weg door het systeem.

Mocht u niet aan uw doelen te bereiken, heeft stickK ingebouwde gevolgen vertegenwoordigd door de Stakes, of geld dat de gebruikers zetten op hun verplichtingen. De gebruiker kan beslissen hoeveel geld ze willen wezen wedden op zichzelf wonen tot hun verplichtingen. Deze functie is optioneel, maar zeer nuttig als een motiverend hulpmiddel, omdat de gebruiker ook namen een plek om dat bedrag in dollars te sturen als een doel niet is voldaan.

“U stelt een prijs op uitstel en niet bereiken van je doelen,” zei Pablo SpГnola FresГЎn, die op Business Development team stickK's werkt. “Elke gebruiker bepaalt hoeveel geld ze willen in te zetten en waar dat geld vandaan komt.”

Bijvoorbeeld, als je een doel om op een datum te gaan een week in te stellen, en u hebt een week missen, kunt u ervoor kiezen om het geld dat u zou hebben gebruikt op de dag een ander koppel, een vriend of een charitatieve groep te sturen.

Een meerderheid van de gebruikers kiezen voor een anti-goede doel - dat wil zeggen, een organisatie die niet aansluiten bij hun waarden - om hun geld te ontvangen moeten ze kort van hun verplichtingen vallen. Dit motiveert gebruikers in staat om op koers te blijven, of ze zullen iets wat ze haten ondersteunen. Het vooruitzicht van het geven van geld aan een oorzaak ze heftig oneens met Gebruikers kunnen maximaal brand en vraagt ​​hen om alles wat ze kunnen doen om hun doelen te bereiken.

“Dat is zeker de grootste motivator voor stickK gebruikers,” zei Pablo. “Een anti-liefdadigheid is een organisatie die gaat tegen uw core overtuigingen, zodat mensen een hekel aan om te zien hun geld er naartoe te gaan.”

Het helpen van Singles & Couples het bereiken van hun Romantic Goals

De datering doelen die ik vorig jaar alleen maar belooft voor mezelf. Als ik een week hier of daar gemist had, nou, dat was gewoon tussen mij en mijn agenda. Niemand raakte me echt te houden in de lijn, dus het was aan mij om mezelf te controleren. Dat is een hele opgave voor singles die al worstelen met online dating burnout.

Het helpt om een ​​externe invloed te hebben - of het nu een dating coach, een vriend of een gemeenschap - houden u op het goede spoor, en dat is wat stickK biedt. Het platform ondersteunt 10 niche gemeenschappen waar gebruikers mensen die op vergelijkbare wegen en het maken van dezelfde doelen kunnen vinden. “Het is een omgeving voor doel-setters,” zei Pablo. “Het is een geweldige manier om een ​​emotioneel aspect toe te voegen aan de reis van het maken en het bereiken van een doel.”

Sinds de lancering in 2007, heeft stickK een gemeenschap gericht op het instellen van en het bereiken van doelen bevorderd.

De Familie & Relaties gemeenschap heeft meer dan 6.000 leden en gezien meer dan 31.000 doelen voltooid. Deze gemeenschap ondersteunt singles en koppels die willen de belangrijkste relaties in hun leven te verbeteren. De mensen in deze groep plaatsen vaak bemoedigende berichten naar elkaar te inspireren. Het is een gastvrije plek om tips, verhalen te delen handel, en ontdekken dat je niet alleen bent.

In aanvulling op de gemeenschappen, stickK kunnen organisaties of leiders voor het opzetten van campagnes voor een kleine groep op zoek naar hetzelfde doel te bereiken. Misschien een psycholoog wil om klanten te motiveren om actief te luisteren wanneer ze niet in sessies, of misschien een fitness instructeur heeft een aantal regimes die hij of zij wil delen. De functie Campagnes laat groepen van mensen aan het werk in de richting van persoonlijke doelen in een collaboratieve omgeving.

DatingAdvice heeft twee dating-specifieke campagnes opgericht om te helpen singles en koppels leiden meer liefde georiënteerde leven en elkaar steunen langs de weg. U kunt deelnemen door het gebruik van deze aangepaste code op stickK: DatingAdviceCom.

“Een heleboel mensen op ons platform hebben geprobeerd om hun doel te bereiken voor een tijdje,” zei Jerry, “maar ze ontbraken de motivatie om er te komen omdat er niets op het spel en er geen gemeenschap achter hen. Wij bieden de instrumenten om hen te helpen eindelijk daar te komen.”

Leden hebben gezet dan $ 38M op de lijn te motiveren zelf

De stickK platform is een science-based systeem dat de resultaten krijgt ontworpen. Het team heeft aangetoond dat mensen die inzet voor zichzelf op het platform zijn vijf keer zoveel kans om hun doelen in de toegewezen tijd te bereiken. In totaal heeft het platform gezien meer dan 425.000 afspraken gemaakt, en een groeiend aantal van hen is voldaan.

Het team heeft veel verhalen over gebruikers afvallen, stoppen met roken, en steeds meer actief, gezond en tevreden mensen gehoord. U kunt gaan op de YouTube-pagina stickK's naar gebruiker getuigenissen te horen.

Pablo deelden het verhaal van een man die zei dat hij gebruikt stickK's regime om dichter bij zijn zoon te worden en persoonlijke problemen te overwinnen. De man zei dat hij zijn account niet meer nodig, omdat hij alles wat hij uiteengezet te doen had volbracht.

Een andere gebruiker zei dat hij wilde een andere taal te leren om indruk te zijn vriendin, die multi-lingual was. De stickK gebruiker heeft een 13-weekse cursus en alleen miste zijn doel tweemaal. Maar die twee keer alleen spoorde hem naar voren. Aan het einde van de 13 weken, schreef hij een brief aan zijn vriendin in een andere taal.

De mogelijkheden op stickK zijn eindeloos, omdat je je eigen doelen te stellen en te besluiten waar u wilt gaan met het en hoeveel u bereid bent om te investeren in de reis bent. De user-driven tools kunnen aanpassen aan elke doel en iedereen helpen werken aan het leven dat ze willen leiden.

In totaal zijn stickK gebruikers geriskeerd meer dan $ 38 miljoen op het platform, waarin high stakes voor zichzelf en het maken van een engagement om elke dag hard werken totdat ze hun doelen te bereiken.

“We willen dat onze gebruikers om te slagen,” Jerry zei: “Het is krachtig om te zien dat er zoveel geweldige mensen gebruik maken van onze tools waarmee u zo veel verschillende doelen te bereiken.”

Maak een Dating Regime & stickK With It

De moderne dating scene biedt een wereld van mogelijkheden om aantrekkelijke en intelligente mensen te ontmoeten, maar de last is op de gebruiker te vegen, bericht en data offline en online na te streven. Sommigen hebben moeite gemotiveerd te blijven in die omgeving, en ze iemand nodig hebben - of iets - ze een beetje extra stimulans te geven.

Op stickK, kun je jezelf een reden om verder te gaan en te verzenden die tekst of maak die datum omdat uw zuurverdiende geld op het spel te geven. Door high stakes voor jezelf, kun je jezelf verantwoording af in de dating scene te houden en duw jezelf om een ​​meer actieve rol in uw eigen liefde leven te nemen.

Ik weet uit ervaring dat het vaststellen van harde en snelle goals een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u de tijd en energie die nodig is om een ​​echte verbinding te maken te investeren kan zijn. Deelnemen stickK kunt u in staat stellen om die investering te maken en wedden op jezelf om uit te komen op de top.

“De mensen op stickK inzetten voor steeds betere versies van zichzelf”, zei Jerry. “Ze stoppen met uitstellen op hun doelen, en we houden hen verantwoordelijk op ons platform.”