Stop met obsederen over jezelf en begin te luisteren

21 juni 2019

Ik ben net klaar met een coaching sessie met een nieuwe klant. Gedurende de hele tijd dat we in het veld en ik had hem te benaderen en te praten met vrouwen, hield hij me vragen over wat anderen (de vrouwen die hij naderde en de “omstanders” die in gehoorsafstand waren) werden denken over hem.

Dit roept zo'n belangrijk onderwerp, en ik wil met u delen wat ik vertelde hem over dit probleem. Ik wed dat velen van u hebben dezelfde problemen als mijn cliënt deed.

Hoe vaak bent u in een gesprek met iemand en je begint te denken deze gedachten:

Als je begint op deze gedachtengang, niet je eigenlijk merkt dat je verloren in je eigen hoofd en niet aanwezig zijn in het moment?

load...

Wanneer u dit doet, zoals Eckhart Tolle zegt, bent u niet aanwezig zijn in “de macht van nu.” Dat, door de manier, is een geweldig boek.

Laten we het af te breken nog verder.

De reden waarom iemand vraagt je vragen is de informatie over het niet te publiceren op de voorpagina van The New York Times, noch gaan ze al hun vrienden via een massale e-mail te vertellen over wat je ze verteld tijdens het wachten in de rij in Whole Foods.

De reden waarom iemand vraagt ​​je vragen is omdat ze geïnteresseerd zijn in je bent. Op het moment dat je begint te denken over wat te zeggen volgende, je hebt de kracht van aanwezig zijn in het moment verloren.

load...

Laten we dit nog een niveau dieper.

Ze zijn je niet evalueren. U de evaluatie van jezelf.

Elke keer als je de weg kwijt in je hoofd en al je angsten en onzekerheden komen, het is gewoon je mist een andere verbinding met een andere persoon.

Op het moment dat je begint te denken je negatieve gedachten is het moment dat je stopt verbinden met die persoon.

“Het is tijd dat je begon te luisteren naar de manier waarop je communiceert

in plaats van te luisteren naar de negatieve stem in je hoofd.”

Aanwezig zijn in het moment.

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom als je met iemand praat soms het gesprek heeft een abrupt einde als iemand gewoon een stopteken omhoog of u aan het stuur van de 405 en het verkeer stopt voor geen enkele reden?

De reden waarom dit gebeurt is dat je gestopt die aanwezig zijn in het moment.

De persoon die tegen je praat ziet uw lichaamstaal bevriezen up. Dat is meestal het moment waarop het gesprek sterft en je op de eject-knop.

load...

Dat eject knop is eigenlijk je angsten consumeren je geest en waarmee u uitwerpen van een gesprek dat vele richtingen kunnen zijn gegaan.

De reden waarom u uitwerpt is omdat je willen verblijven in je comfort zone. Uw negatieve gedachten heb je airconditioning, en zij hebben u beschermd tegen het verbinden met mensen op een dieper niveau.

Dus hoe kan je jezelf deconditioneren van de schade die deze conditionering heeft gedaan?

Voor één, moet u de kunst van het luisteren... Niet naar de ruststand negatieve gebabbel in je hersenen onder de knie, maar om de woorden van de persoon die tegen je praat zegt.

Neem een ​​improv klasse. Dat is iets wat ik vertel veel van mijn studenten te doen. Improv is aanwezig in het moment verblijft.

Als u een improv klasse nemen waar een persoon “wit” zegt en je zegt “palmbomen en de huur zo laag is en het gevoel is laid back,” het in feite betekent dat je in je geest te luisteren naar Neil Diamond in plaats van Neil Leftkowitz in jouw klas.

Dus door het nemen van een improv klasse, leer je als iemand zegt: “wit”, zegt u “zwart.” Iemand zegt: “Labrador” en je zegt “alziende oog hond.”

Improv zal je leren hoe die aanwezig zijn in het moment te zijn.

Een andere manier om te leren hoe om te luisteren en te leren van de kracht van nu is op tape opnemen van een gesprek heb je met een vreemde.

Loop rond met een digitale recorder, en het moment dat je aan een vreemde druk op afspelen praten.

U kunt de recorder achterlaten in uw zak of, als je echt wilt voelen als James Bond, kun je naar de spion winkel en draad zelf voor geluid.

Ga naar buiten op een zaterdag en opnemen 10 gesprekken, en dan naar huis gaan die nacht en luister naar jezelf.

Waar heb je uitwerpen uit het gesprek? Wat ervoor zorgde dat je te werpen uit het gesprek? Hoe voelde je je tijdens het gesprek?

Start om te herkennen waar uw angsten u treffen.

Als je naar buiten en de praktijk is dit (dat is iets wat ik heb mijn cliënten te doen) en je dit te evalueren, zult u beginnen te begrijpen hoe om te communiceren en beter aansluiten met mensen.

Het zal heel moeilijk voor u om zelf te luisteren. Ik weet dat als ik mezelf hoor praten in een microfoon, ik zweer dat ik klinken als Peter Brady toen zijn stem aan het veranderen was.

Herinnert u zich dat aflevering van “The Brady Bunch” als de Brady kinderen ging een zangwedstrijd en ze noemden zichzelf The Silver Platters?

Er was ook dat ene waar ze naartoe gingen om Greg's nummer op te nemen en ze waren bang Peter veranderende stem zou het lied ruïneren, zodat Greg schreef dat lied genaamd “When It's tijd om te veranderen:”

“Als het tijd is om te veranderen

Je hebt om te herschikken

Wie je bent en wat je gaat worden

Sha Na Na Na Na Na Na Na Na...”

Weet je wat? Het is tijd dat je begon te luisteren naar de manier waarop u te communiceren in plaats van te luisteren naar de negatieve stem in je hoofd.

Totdat je dat doet, zul je nooit meer contact met mensen op een hoger niveau.

Dus zoals Greg Brady zei Marcia (voordat hij met haar sliep in zijn trailer), is het tijd om te veranderen... En u beter te herschikken die negatieve gedachten in je hoofd.

Nog een dag zullen we praten over Carol Brady en de kracht van Wessonality.

Hier is iets anders dat is raar over The Brady Bunch: America's vader was homo.

Ik vond altijd dat erg grappig.

Foto bron: freelance-enterprise.com.