Streven naar geluk: het # 1 boek om je relatie te verbeteren

25 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

TL; DR: Niet alleen is Britt Reints' inspirerende boek ‘Een Amateur's Guide to the Pursuit of Happiness’ de # 1 geheim van het verbeteren van uw relatie, maar het is ook de # 1 geheim van het verbeteren van uw leven als geheel. Geloof me als ik zeg dat het een boek dat je niet wilt neer te zetten.

Als alle spanningen van het leven (werk, gezin, gezondheid en, natuurlijk, relaties) hebben geleken om al het geluk zuigen uit je leven, wil je Britt Reints' boek te lezen.

Reints, een geluk coach en inspirerende spreker, schonk haar hart en ziel in “een amateur's Guide to the Pursuit of Happiness”, een pagina-turner dat haar fouten maakt en zegeviert vooraan in het midden om anderen van het maken van dezelfde fouten te houden en hen helpen geluk te vinden.

load...

De inspiratie achter het boek

Sinds de zomer 2013 release, “The Pursuit of Happiness” het is go-to boeken voor duizenden mensen die nodig zijn om weer gelukkig te voelen.

Na het doorlopen van een aantal probeert, persoonlijke ervaringen, met inbegrip van een scheiding, huwelijk counseling en een verzoening, Reints had veel advies voor vrienden, familieleden en zelfs vreemden die zich in vergelijkbare situaties.

Dus besloot ze om al die tips in één plaats te zetten - een boek.

Reints vergelijkt haar boek aan de stichting van een huis. De concrete begeleiding biedt zij geeft mensen de basis die ze nodig hebben om geluk te bereiken, zodat ze kunnen blijven om op toe te voegen voor de komende jaren - net als een huis.

load...

“Ik wilde de dingen op dat punt dat ik al in een zekerheid wist te delen,” zei ze. “Dit was de basis fundamentele dingen, sommige universele waarheid, dat mensen zou kunnen nemen en op te bouwen zelf een stevige basis en gaan op en maken hun eigen verhalen na dat.”

Hoe geluk je relatie kunnen verbeteren

Een van de belangrijkste punten in het boek is open communicatie, die het aanvaarden en het bezit van maximaal hoe je je voelt en direct zeggen wat je nodig hebt van uw significante andere om u te helpen om het geluk dat u wilt omvat.

Reints zei het vertellen van je partner, “Dit is wat ik nodig heb en ik zou graag in staat zijn om het te krijgen van u,” houdt de verantwoordelijkheid in balans, maar het uiteindelijk ook zet jezelf in

Verantwoordelijk is voor het vervullen van deze behoeften.

“Het maakt je kwetsbaar en open jezelf tot een kans voor intimiteit van iemand anders,” zei ze. “Het laat de verantwoordelijkheid van de vermelding van uw behoeften en het krijgen van uw behoeften door iemand wordt op je.”

load...

Reints zei deze verantwoordelijkheid geldt ook in beide richtingen, en ze heeft twee regels voor het helpen van iemand die iets nodig heeft van jou:

  1. Niet hulp te bieden, tenzij het wordt gevraagd.
  2. Alleen mensen helpen die zichzelf helpen.

Volgens Reints, deze twee regels houden ons uit steeds aanmatigend partners andhelp creëren gezonde grenzen in dating of relatie.

“Je begint te erkennen hoeveel oneerlijk eisen je het aantrekken van uw partner,” zei ze. “Het tweede deel van de portie is het realiseren hoeveel we schuiven onze manier soms in een poging om de behoeften van onze partners te vullen en maken er een potje van.”

Het bereiken van geluk in de echte wereld

Reints, die al het lezen van zelfhulpboeken sinds ze 11 was, zei dat de meeste boeken bieden alleen algemene tips voor het bereiken van persoonlijke doelen, maar ze wilde haar een stap verder.

Zij richt zich op het verstrekken van lezers met concrete en praktische manieren om hun leven te verbeteren.

“Als ik praat over geluk in de echte wereld, ik heb het aan mensen die, 'Ja, deze ideeën zijn geweldig, maar vertel me wat het eigenlijk betekent dus ik kan een verschil in mijn leven nu te maken,'” zei ze.

Reints breekt hoger niveau concepten door het geven van lezers voorbeelden van wat ze daadwerkelijk kunnen doen om hun leven degenen die ze willen leven te maken.

“We richten ons zo veel op onze gedachten, wat belangrijk is, maar als je interactie hebt met mensen op een dag-tot-dag basis, we zijn niet de lezers de meesten van ons erg,” zei ze. “Dus het veranderen van onze gedachten is niet altijd genoeg om een ​​betekenisvol verschil te maken, vooral in onze relaties.”

Hoe om geluk te behouden

Reints, die graag woont in Pittsburgh, Pennsylvania, met haar man en twee kinderen, zei, terwijl haar leven niet vol is van geluk hele dag, elke dag, het is iets wat ze streeft altijd naar.

“Voor mij is in de eerste plaats, geluk is een combinatie van rust en vreugde, dus ik denk dat hoe langer ik leef en hoe langer ik krijg steeds om mezelf te kennen

Beter en hoe meer ik blijven werken aan zaken als acceptatie, hoe sterker die innerlijke vrede zal worden.”

Als ze moeite om terug naar die innerlijke vrede en vreugde te krijgen, neemt ze de tijd om te herkennen en erkennen dat ze niet gelukkig voelt, die ze saidis het meest cruciale onderdeel van het gehele proces.

“Ik denk dat het een belangrijke stap mensen missen, en dat maakt alles wat je proberen te doen vanaf dat moment soort van een puinhoop,” zei ze. “Die eerste stap van aanvaarding wordt de diagnose van het probleem een ​​beetje en uitzoeken of het wel iets dat moet worden opgelost en zo ja, hoe.”

De gevolgen van het boek op de lezer

Reints zei, terwijl ze een groot aantal mooie feedback, met inbegrip van aanbiedingen op nationale conferenties te spreken heeft ontvangen, het is de reactie van de lezers dat de meest betekent.

“Ik heb de directe berichten op Twitter en e-mails en dat soort dingen op te slaan,” zei ze. “Dat zijn de dingen die echt houden ga je.”

“Een Amateur's Guide to the Pursuit of Happiness” is te vinden op AmazonandBarnes and Noble.