Tammy Shaklee van H4M bouwt haar reputatie op als de beste homo en lesbische koppelaarster in Austin, Texas

17 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: A Texas gevestigde matchmaking bedrijf genaamd H4M heeft een niche in de dating-industrie opgevuld door de catering aan relatie-minded singles in de LGBTQ + gemeenschap. Voor de laatste zes jaar, heeft Tammy Shaklee is op zich genomen om coach, match, en ondersteuning van homoseksuele mannen en lesbische vrouwen van kust tot kust, en ze heeft een pionier dating services dat de liefde in al zijn vormen kampioen.

Tammy Shaklee is trots op haar werk als gecertificeerd matchmaker voor LGBTQ + singles. Ze leeft mee met haar klanten en oprecht hoopt om ze te zien slagen. Bij het werken een op een met klanten, Tammy vertelde ons dat ze weet hoe ze zich in hun schoenen te zetten - want ze heeft in hun schoenen geweest.

load...

Jaren geleden, Tammy zocht de hulp van een professionele matchmaker en liefde gevonden op een afgesproken datum. Ze is nu gelukkig getrouwd en enthousiast om haar succes met mensen uit alle lagen van het leven te delen.

Tammy Shaklee is gespecialiseerd in bijpassende LGBTQ singles.

Tammy is op een missie om meer liefde in de wereld te brengen en loopt een boutique matchmaking firma onder de naam H4M in haar woonplaats van Austin, Texas. Ze is gespecialiseerd in het helpen van homo en lesbische singles bouwen liefdevolle relaties.

load...

“Als een gecertificeerde matchmaker is geen hobby,” zei Tammy. “Het is niet alleen iets wat je misschien goed zijn geweest met vrienden -. Het is een bedrijf”

Sinds 2012, heeft Tammy zich gebrandmerkt als de go-to homo's en lesbiennes matchmaker voor singles geïnteresseerd zijn in het vinden van de real deal. Haar matchmaking bedrijf is gestaag gegroeid dankzij mond tot mond, en ze is nu in staat om klanten te dienen alle in de VS

Door nauw samen te werken met en luisteren naar singles over het hele spectrum van de seksualiteit, heeft Tammy staat geweest om haar diensten aan te scherpen aan de unieke behoeften van LGBTQ + individuen in de dating scene te ontmoeten.

“Ik geloof in de omgang met alle klanten even, en zo professioneel als ze hun klanten in hun eigen carrière te behandelen,” Tammy ons verteld. “Als dit eenvoudig waren, zoals wij zeggen, zou iedereen het doen.”

Oplossingen voor Singles Facing Dating Vermoeidheid

H4M gelanceerd als een van hetzelfde geslacht alleen offline matchmaking bedrijf in 2012 - het jaar dat Tinder gelanceerd. De matchmaking bedrijf aangepast aan de snel veranderende dating omgeving door de ontwikkeling van flexibele en effectieve matchmaking en coaching diensten geworteld in traditionele waarden.

load...

Vandaag de dag, H4M heeft zich gevestigd als een kwaliteit gedreven alternatief voor online dating. Tammy zei dat ze heeft gesproken met veel klanten die last hebben van vermoeidheid met online dating en zijn blij met de kans om terug te gaan naar de basis en te voldoen aan compatibele uitgekozen data in persoon.

“Online dating vermoeidheid is reëel”, aldus Tammy. “Singles vertellen ons meer en meer dus elke week. Compatibiliteit is zo veel meer dan wat lijkt of het type één wordt meestal aangetrokken om in eerste instantie als visueel.”

De H4M koppelaars bieden meer dan een foto en een naamregel bij de invoering van klanten aan elkaar. Ze zetten samen detailgericht persoonlijkheid profielen en schik datums op basis van een combinatie van persoonlijke informatie en instinct.

H4M dierenartsen potentiële date prospects en regelt twee data voor rekening van cliënten.

Tammy zei dat veel hoogopgeleide, succesvolle en drukke professionals uit te reiken naar haar omdat ze volkomen uitgeput door met eindeloos en het maken van de verkeerde matches. Ze heeft toegevoegd medewerkers aan de groeiende vraag van haar uitbreidende klantenkring bedienen.

De H4M koppelaars ook samen met en neem verwijzingen uit rechte koppelaars in de hoop van het maken van de dating scene een meer positief en bemoedigend plaats.

“Onze industrie moet streven naar verbetering”, aldus Tammy. “Naarmate meer en meer LGBTQ singles wenden tot offline matchmaking na online vermoeidheid, moeten we transparant zijn in het stellen van duidelijke verwachtingen voor deze nieuwe klantenbestand zijn. Laten we overeenkomen met de meest compatibele singles door samen te werken met elkaars klanten. Het is een win / win voor ons allemaal.”

Het faciliteren van Traditional Verkering & Face-to-Face Dates

H4M verwelkomt singles van alle oriëntaties en biedt onbeperkt dating coaching aan klanten die behoefte hebben aan begeleiding. De koppelaars en dating coaches doen wat nodig is om mensen te helpen hun doelen te bereiken in de dating scene. Of ze nu het verstrekken van traditionele introducties of het geven van lichaamstaal tips, deze volleerde professionals hebben veel kennis te delen met singles.

Bijvoorbeeld, Tammy moedigt haar klanten om nieuwe liefde belangen ten minste twee data om te zien of ze net als de persoon te geven. Het kost tijd om de energie van een persoon, persoonlijkheid en karakter te schitteren door, en gaan zitten om die gesprekken met een andere persoon te hebben.

H4M is een van de weinige matchmaking bedrijven die de eerste en tweede data tussen haar cliënten regelt.

“Ik ben een verdediger voor het verminderen van het vegen en te typen, en het vergroten van menselijke interactie en conversatie”, aldus Tammy. “Het is de beste manier om potentiële blijvende compatibiliteit te bepalen.”

Tammy is vol met woorden van wijsheid aan haar klanten te versterken.

Met de steun Tammy's, zet H4M klanten weg hun telefoons en openen hun hart voor nieuwe relaties. De matchmaking bedrijf streeft ernaar om face-to-face menselijke verbindingen te vergemakkelijken. Dit traditionele route vereist individuen om te vertragen en echt rekening houden met de persoon die tegenover hen. De koppelaars niet eens foto's te tonen voor de eerste date.

“Meer traditionele inleidingen, hofmakerij en dating heeft onze focus vanaf het begin”, zegt Tammy. “Homo en lesbische singles hebben ons jarenlang verteld dat het de meest verwachte derde datum die ze ooit hebben gehad.”

Het geven van Cliënten de Moed & Conviction Om vooruit te gaan

De H4M koppelaars hou ervan als ze terug van twee cliënten die elkaar ontmoetten en werd verliefd op een afgesproken datum te horen. Of ze nu het verstrekken van post-date feedback of het delen van een engagement aankondiging op Facebook, klanten vaak douchen H4M met lof voor hen te wijzen in de goede richting.

Tammy vertelde ons dat ze graag in contact blijven met klanten en ze te zien groeien in hun relaties. Sommigen hebben zelfs terug naar haar bedrijf voor voortdurende relatie coaching.

“Ik leer zo veel over mezelf door dit proces”, zei een 30-jarige klant een testimonial. ”Ik heb elke dag tot nu toe genoten en waarderen alles wat je doet. Het is geweldig."

“Door H4M, ben ik ervan overtuigd dat er echt goed, de kwaliteit singles die er zijn.” - Een 63-jarige H4M client

“Ik ben zo enthousiast over de samenwerking met H4M,” een lesbische cliënt uit Boston zei. “Ik hou van de energie en verbinding. Ik geloof echt dat je me begrijpt en wat ik zoek.”

H4M helpt mensen van alle leeftijden en achtergronden. Tammy heeft kennis genomen van een recente trend bij mannen van middelbare leeftijd uit de kast, het verlaten van huwelijken, en het draaien van koppelaars voor hulp via het starten en het invoeren van de gay dating scene.

“Sinds het huwelijk gelijkheid gepasseerd, de evolutie van de maatschappelijke acceptatie blijft groeien en de toestemming te geven voor degenen die het leven succesvol, maar de kast leven”, zei Tammy. “Zelfs met meer voorkomende dating coaching, probeer ik sekseneutraal zijn, om zo te bereiken en te helpen zo veel singles mogelijk te maken.

H4M Matchmakers Lood met authenticiteit

Na zes jaar van netwerken en matching, heeft Tammy een naam voor zichzelf als een van de beste homo's en lesbiennes koppelaars Austin's, en ze heeft een landelijk netwerk van-liefde-georiënteerde singles gegroeid. H4M is een inclusieve matchmaking bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van kwaliteit van relaties tussen partners van hetzelfde geslacht.

Tammy heeft haar business model uitgebreid met LGBTQ + singles die worstelen om hun weg in de dating scene te ondersteunen. Haar aanmoediging en steun heeft een onschatbare bron aan daters over het hele spectrum van de seksualiteit geweest. Nu H4M werkt samen met rechte koppelaars aan het woord te verspreiden en te groeien haar netwerk in het hele land.

“Mijn doel is om te leiden met liefde,” Tammy ons verteld. “H4M is veel meer dan matchmaking. Het is praten en lopen pro-gelijkheid dagelijks. Als een relatie-expert, ik hoop dat ik aanmoediging en steun te verlenen aan alle singles.”