Techboomers: eenvoudige tutorials leggen uit hoe je dating-, sociale en andere populaire websites kunt gebruiken

17 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Een website kan worden intimiderend als je niet weet hoe het werkt, soSteve Black creëerde TechBoomers als een makkelijke manier om te leren over populaire sites en apps. TechBoomers was bedoeld om de babyboomers als ouders Steve's te helpen, maar hij al snel breidde zijn online publiek aan iedereen die nieuwsgierig brandslike Facebook of Tinder. Eenvoudige stap-voor-stap handleidingen nemen lezers door basisfuncties en veiligheidstips in een uitgebreide bron van inleidende materiaal.

Telkens als ik mijn ouders, ik een of andere manier altijd eindigen ofwel uit te leggen hoe het web werkt of het oplossen van een aantal technologische dilemma van hen. Het is een eindeloze stroom van vragen en verwarring. De dag dat ik mijn moeder om het verschil tussen “uploaden” en “downloaden” onthouden was een persoonlijke coup.

load...

Eén keer, zou ik had net genoeg. Papa keek op van zijn telefoon en vroeg zich hardop af naar de kamer (in mijn algemene richting): “Hoe kan ik voorkomen dat mensen uit het zien van mijn foto's op Facebook”

“Je instellingen wijzigen,” zei ik.

“Hoe dan?” Vroeg hij.

“Goh, Papa, al was het maar er was een handheld apparaat dat alle informatie in de wereld kon openen,” antwoordde ik kortaf, “dan kun je vragen.”

Hij keek neer op de telefoon in zijn hand, en toen weer naar mij. Zijn ogen twinkelden. “Heeft u kinderen gaan alleen maar om de Internetfor alles?”

Namens mijn generatie, knikte ik. "Ongeveer."

Maar al te vaak, ouders vertrouwen op hun kinderen voor tech informatie-net zoals die kinderen een beroep doen op het internet. Om deze generaties spanning te verlichten en de tussenpersoon, heeft TechBoomers ontstaan ​​als een online bron. Dit siteuses duidelijke termen aan de webfor beginners vertalen.

load...

Steve Black is de CEO en oprichter van TechBoomers.

In 2014, Steve Black merkte een heleboel mensen waren op zoek naar dingen als “ Hoe Facebook gebruiken ,” zonder dat een adequaat antwoord. Dus besloot hij om een team samen te trekken om een te bieden.

Hij richtte awebsite dat vandaag de dag hasthousands van video en artikel tutorials in detail beschrijven hoe populaire websites werken.

“We hebben echt besloten zich te richten op websites en apps die de kwaliteit van leven te verbeteren voor oudere volwassenen,” hesaid.

Deze hub van informatie maakt de online wereld meer open voor beginners. U kunt ervoor kiezen om stap-voor-stap gaan door de tutorials of stuiteren rond om alleen de vragen die u interesseren. Alle cursussen areeasily toegankelijk en volledig gratis.

Steve de antwoorden van de Tech Vragen van Ouders Everywhere

Steve heeft een achtergrond in de ontwikkeling van software, online marketing, en poker. Jaren terug, gemengd hij deze vaardigheden om een ​​sociaal netwerk voor poker spelers riep Pokerspace.com.However, hij al snel hongerde voor een breder scala en bredere aantrekkingskracht te creëren.

load...

Hij was op zoek naar een idee, en het kwam tot hem van zijn ouders.

Terwijl attemptingto zijn moeder te onderwijzen en dadhow om Skype met hun kleinkind (zijn neef), realiseerde Steve was er een gebrek aan middelen voor de fundamentele vragen als “ Hoe werkt Skype werken ?”

“Eigenlijk was ik op zoek naar een website waar ze konden zichzelf te leren,” herinnert hij zich, “en ik kon niet echt iets vinden.”

Steve Zwart, CEO van TechBoomers, kreeg het idee voor de website van zijn ouders.

Zo gebruikte hij zijn ervaring met start-ups en zoekmachine optimalisatie om dat te veranderen. Steve bouwde een uitgebreide educatieve hulpbron, waar thoseunfamiliar met het web zou kunnen gaan om te leren wat populair is en hoe het werkt.

Beginnend dit streven in oktober 2014, het team lanceerde de site in januari van het volgende year.Since die tijd heeft TechBoomers gegroeid in het verkeer met een snelheid van ongeveer 25% maand over maand.

“We hebben ons gepositioneerd om niet alleen een stand-alone oplossing voor u zijn, maar om je horizon van de verschillende websites en apps die u gebruikt uit te breiden”, aldus Steve.

Dit geeft volwassenen een grotere autonomie, die de mogelijkheid om hun eigen vraag te beantwoorden zonder pesten hun kinderen betekent.

Hoewel de naam is een knipoog naar de babyboomers, is TechBoomers dienen niet alleen een demografische leeftijd. Elke newbie op zoek om te leren over een website is welcome.Even Millennials niet alles over elke site die er zijn weten. Nuttige leerprogramma's zoals “Hoe te verwijderen past bij jou? Account” vaak een beroep op een breder publiek online.

Steve zei dat als gevolg van frequente Google zoekopdrachten, mensen van alle leeftijden uiteindelijk het lezen van deze web-tutorials. Hij schat dat oudere volwassenen eigenlijk minder dan de helft van al het verkeer op de site te vertegenwoordigen.

Industrious IndividualsCome samen om een ​​Online Resource aanmaken

De TechBoomers team is klein, maar zeer betrokken. Steve bevordert een gemakkelijke en gemotiveerd werkomgeving die digitale geletterdheid stroomlijnt.

“Ik ben geen fan van micromanaging. Iedereen heeft zijn dagelijkse en wekelijkse taken en we werken allemaal vanuit huis,”zei hij.

Om het woord over TechBoomers verspreiden, Steve Black, Corbin Hartwick en Alyson McLeod woonden een evenement in een pensioen centrum.

Gesteund door social media deskundigheid, webdesign meesterschap en marketing know-how, TechBoomers in staat is om een ​​hoog niveau van inhoud elke week te genereren. Het onderhouden en bijwerken van de tutorials dan ook vooral op de schouders van één persoon.

Corbin Hartwick, Onderwijs Content Writer, werd al vroeg ingehuurd en al snel Poetin verantwoordelijk voor alle inhoud die gaat op de site.

In overduidelijk termen, introduceert hij de lezers om hoe de verschillende websites werken, waarin alle functies en facetten die mensen vaak af over. De site groeit zo snel als Corbin kan schrijven, meestal karnen van een nieuwe handleiding om de twee tot drie uur.

“We zetten een nieuwe cursus elke maandag, whichusually omvat 10+ tutorials evenals asguests berichten aan de kant die hij schrijft,” zei Steve. "Hij is geweldig. Hij is de ruggengraat van TechBoomers, dat is zeker.”

Content breidt uit naar New Courses, New Tutorials, NewDating Sites

Voor zover ik kan vertellen, de oudere generatie wil een deel van de digitale wereld, maar ze weten niet waar te beginnen.

TechBoomers is een ideaal startpunt. Het is gemaakt om elke beginner vragen te beantwoorden en eventuele basis web functie uit te leggen in de categorieën variërend van online winkelen om online dating. Meer dan 1000 tutorials wachten op bezoekers vandaag, en dat aantal groeit voortdurend.

TechBoomers geeft volwassenen een middel om zichzelf te leren, in hun eigen tempo, hoe websites en apps te gebruiken.

Inhoud TechBoomers' is zeer gedreven door de behoeften van echte mensen op het web. Het krijgen van inspiratie uit Facebook polls, commentaar van de lezers, en populaire zoekopdrachten op Google, dit team heeft geleid tot een lange lijst van mogelijke coursesto toe te voegen in de toekomst.

“Het is een veel te dekken,” zegt Steve. “We proberen een goede balans van de verschillende soorten cursussen die we hebben te houden.” Dus het is niet alle apps of alle sociale media, maar een goede mix en vertegenwoordiging van wat er in-demandonline.

Wilt u weten hoe aan te melden om TechBoomers? Er is een tutorial voor dat ook! U hoeft niet aan te melden voor één van thetutorials bekijken, echter, want dat zijn gratis voor het publiek. Maar als je wilt aanmelden voor het bijhouden van uw vooruitgang orsubscribe op hun nieuwsbrief houden, alles wat je nodig hebt is een geldig Facebook, Google+, of e-mailaccount.

De waardevolle walk-throughs en inleidende inhoud van deze site versterken van de middelen van de openbare bibliotheken.

Van de ui tot LinkedIn , deze tutorials hebben zeker een breed scala aan cursussen available.In de categorie van dating websites, wordt TechBoomers zoek om verder uit te breiden met populaire sites zoals Tal van Fishand OkCupid.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan de privacy omdat Steve weet hoe voorkomt dat zorg is withanyone nieuwe technologie. Internet 101 Coursesexplainhow om jezelf online te beschermen en hoe u uw privacy te behouden.

“In elk van onze cursussen,” legt hij uit, “wanneer er enige veiligheid of privacy betreft, we proberen om ze op te brengen in een aparte handleiding in de cursus.”

Deze website is een sterke educatieve kracht, het vergroten van de toegankelijkheid van online toolsthat lijkt misschien intimiderend voor bepaalde gebruikers.

Een Social Enterprise Gericht op het opleiden van de Tech-Wars

Om zijn bereik, TechBoomers partners met bibliotheken en andere organisaties die zich richten op digitale geletterdheid te bevorderen. Bibliothecarissen veelvuldig gebruik van deze site als een pedagogisch supplement, het toewijzen van huiswerk en verwijzingen tutorials om hun lessen beter uit te leggen.

TechBoomers moedigt digitale geletterdheid door middel van online cursussen en real-life events.

De inhoud van de website serveert individuen op zoek naar informatie, maar helpt ook kleine bibliotheken moeite om het internet af te handelen. Bibliothecarissen gebruiken TechBoomers om hun lessen te vergroten op variousdigital onderwerpen.

Steve is blij om samen met bibliotheken om dergelijk onderwijs te vergemakkelijken. Dit is een gebied dat hij hoog in het vaandel, deelname aan commissies en het bijwonen van gebeurtenissen die bolster opleiden van mensen over online tools.

“We willen verder gaan dan alleen maar hoe je websites en apps te gebruiken,” zei hij. “Onze lange-termijn doel is om een ​​nieuwsbron worden -. En niet alleen leren hoe om technologie te gebruiken, maar houden oudere volwassenen op de hoogte van de technologie”

Als Facebook de privacy-instellingen gewijzigd, bijvoorbeeld, Steve wil duidelijk uit te leggen hoe het werkt en waarom je zou moeten schelen.

Enlightening gebruikers van alle leeftijden met belangrijke informatie, TechBoomers is nauw betrokken bij de opname push digitaal. Het online publiek blijft bijgewerkt withan diepgaande technologische opleiding die hen in staat stelt om zelf te leren online.

Laatste gedachten

Met duidelijke taal en uitgebreide handleidingen, TechBoomers biedt iedereen de informatie en de mogelijkheid om de technologie better.From sociale media te gebruiken om dating websites, dit resourceincludes een breed scala aan tutorials, zodat de Baby Boomers en neofieten zowel kunt leren over hoe populaire websites werken.

Het helpen van mensen beter te begrijpen en te gebruiken technologie, deze website wordt een vitale rol in een steeds tech-afhankelijk samenleving.

“Keeping onze audiencemotivated en betrokken over technologie is belangrijk,” zei Steve, toe te voegen: “Dat is een groot deel van de digitale geletterdheid.”