Telestream democratiseert het delen van media door datingprofessionals en socialpreneurs in staat te stellen online livestreamen

26 juni 2019

De korte versie: Met zijn eenvoudig te gebruiken en betaalbare software tools, Telestream heeft gezet de mogelijkheden van een media-productiebedrijf in handen van de self-starters en ondernemers over de hele wereld. De livestreaming oplossingen aan te bieden professioneel gereedschap om het gemakkelijker maken om een high-show kwaliteit te maken of podcast en het opbouwen van een online publiek. Door het gebruik van Telestream's Wirecast livestreaming en productiesoftware, daterend professionals kunnen hun video en audio tutorials upgraden en zorgen voor een pakkende boodschap op meerdere sociale media platformen.

In 2011, een opvoeder genaamd Jeff Bradbury lanceerde de TeacherCast Educational Network om technologie te integreren in de klas en verandert de manier waarop docenten die zich bezighouden met studenten overal. Hij wist dat hij moest zijn boodschap er even uit, en hij zich op blog posts, podcasts, en live video lessen om hem te helpen dat te doen.

load...

Vandaag de dag, Jeff heeft twee MacBooks, een iMac en een Mac Pro in zijn studio, en hij creëert twee of drie educatieve screencasts elke week. Bij het bouwen van een online cursus, kon hij meer dan 20 screencasts in een weekend te maken. Hoe gaat hij churn zo veel inhoud? Hij gebruikt Telestream's award-winnende video productie-oplossingen: Wirecast , voor al zijn live video streams en podcasts, en ScreenFlow voor zijn bewerking en tutorials.

Telestream stelt professionals om een ​​volgende te bouwen door het produceren van video en audio

load...

Telestream heeft ingeschakeld creatieve individuen, net als Jeff, om een ​​merk te lanceren, een bericht te delen, en maak boeiende content die de aandacht van mensen grijpt.

Wirecast originele ontwikkelteam erkende de kracht van live video en streaming via internet in 2004 - ruim voor Twitch, YouTube Live, of Facebook live gemeengoed werd streaming destinations.They ontwierp een product die het mogelijk maken mensen te maken en live video's op te nemen zonder te hoeven begrijpt de nuances van codering en technologie. Dit werd Wirecast, de eerste consumenten-vriendelijke live-uitzendingen tool op het web.

In 2008, Telestream nam het bedrijf over en gediversifieerd zijn portefeuille door het bouwen van wereldklasse on-demand digitale video-gereedschappen. Nu producenten van inhoud groot en klein gebruik van deze tools te produceren, bewerken en online delen hun creatieve werken.

Forward-denken daten en relaties professionals, coaches, koppelaars, site en app makers, en andere socialpreneurs kunnen putten uit deze goed geïnformeerde bron om hun video-workshops, podcasts, online cursussen en andere video-content op basis van upgraden.

load...

“De software is alleen maar beter”, aldus Andrew Haley, Product- en Live Streaming Evangelist bij Telestream. “We zijn van plan te blijven verbeteren en verfijnen van het gemakkelijk te gebruiken en voor iedereen toegankelijk te zijn.”

Het productievermogen van een tv-station binnen handbereik

Telestream heeft de industrie standaard voor snel werken, consument-vriendelijke en schaalbare livestreaming oplossingen voor te stellen. Itssoftware is aanpasbaar aan uw behoeften. U kunt een eenvoudige diavoorstelling van getuigenissen maken, of u kunt een prachtige professionele video-serie beschikbaar op meerdere social media platforms te produceren.

Dating professionals kunnen Telestream producten te gebruiken om te delen behind-the-scenes video's van zichzelf matchmaking, als een wingman, of het geven van dating advies. Zij kunnen waardevolle inzichten te bieden, uit te voeren voor live Q & A's, en delen hun gedachten en verhalen in een snelle, informatieve video's die rack up voorkeuren en uitzicht.

“Het is een geweldige manier om een ​​gezicht te zetten om uw merk,” Andrew merkte op: “en bereiken anderen die meer willen weten over wat je doet en hoe je het doet te leren.”

Livestreaming technologie kan een branding boodschap over het web te voeren met de klik van een knop.

De ontwikkeling team is op volle toeren en het vrijgeven van bijgewerkte versies van Wirecast om de paar maanden. Elke keer als ze komen met een paar functies, ze lanceren een nieuwe versie. Net in 2018, Telestream uitgebrachte versies 9, 10, en 11 van Wirecast en Andrew zei klanten kunnen hetzelfde tempo verwachten in het komende jaar. Jaarlijkse abonnees automatisch de meest recente versie te ontvangen, zodat ze niet zorgen te maken over vallen achter verschroeiende tempo van het team.

Zelfs als je niet de meest tech-savvy persoon, kunt u gebruik maken van Telestream's video marketing tools om te groeien uw digitale voetafdruk als een pro.The customer support team is beschikbaar om eventuele vragen die u kan hebben langs de weg te beantwoorden.

“We hebben een back-up van onze software door te zorgen dat we ondersteunen onze klanten”, aldus Andrew. “We zijn hier om hen te helpen slagen.”

Flexibel en schaalbaar Gereedschappen leiden tot hoge kwaliteit video's

Telestream biedt een scala aan software-oplossingen om professionals geweldige video en audio content te creëren. WirecastВ®is de go-to livestreaming product voor Mac- en pc-gebruikers die op zoek om hun stem te laten horen. Dit product is ideaal voor het maken van educatieve video's met de inschakeling van schermgrepen of onderhoudend podcasts met gast-panelen.

“Je kunt duizend dingen te doen met deze software”, aldus Trey Ratcliffe van Stuck in Customs. “U kunt in principe alles doen wat een nieuws-netwerk kan.”

Als een video marketing tool, Telestream'sWirecastsoftware is van onschatbare waarde voor up-and-coming dating professionals. De intuïtieve technologie kan helpen bij het opschalen van uw video-inhoud en poets je op de camera merk totdat het schijnt.

Een ander ding Telestream doet uitzonderlijk goed is waardoor professionals om verbinding te maken met hun publiek en te netwerken met andere professionals op hetzelfde moment.

Wirecast's Rendezvous conferencing functie kunt u een gast of meerdere gasten aan uw livestream video nodigen gewoon door het sturen van een link. Zolang uw gast heeft een WiFi-verbinding, kan hij of zij springen op de uitzending en doe mee aan de discussie. Dit creëert een kans om je video om te zetten in een interview, een debat of een brainstormsessie.

Dating experts maken de video's van hun eigen gebruik van hoogwaardige tools die ontworpen zijn om de productie te stroomlijnen van begin tot eind.

“We hebben de kracht van de omroep in de handen van mensen”, zei Andrew. “Ons doel is om hun leven gemakkelijker en hun shows beter te maken.”

Helpen Individuen Build a Brand & Bereik een groot publiek

Telestream heeft een succesvol track record met haar klanten, die variëren van ondernemers op een radiozender naar digitale media bedrijven. Zijn getuigenissen showcase van de positieve invloed zijn livestreaming diensten kan op een business model hebben.

Andrew en het Wirecast team helpt ondernemers en merken te bouwen autoriteit in hun vakgebied.

Jeffery Bevoegdheden van Geekazine.com genoemd Wirecast “een geweldig klein programma.” Hij stevig onderschreven functies en functionaliteit van de software. Om zijn woorden te gebruiken: “Het wordt steeds beter en beter en beter en beter en geweldig!”

Ondernemers, zoals Jeff Bradbury hebben gebruikt Telestream om hun carrière verder te ontwikkelen en verspreiden van een positieve boodschap. Of je nu een podcaster of een liefde expert, kunt u livestreaming sessies te maken om mensen te laten stoppen met scrollen en beginnen te luisteren naar wat je te zeggen hebt.

“Zodra mensen gaan gebruiken Wirecast, wordt het een instrument van cruciaal belang voor hen,” zei Andrew. “Dat is wat we willen. Dat is waarom we uit bed -. Een product dat is handig voor iedereen die het produceren van media maken”

Telestream Kan uw boodschap Far & Wide

Toen hij zijn bedrijf lanceerde, Jeff Bradbury getuige van de kracht van video om een ​​publiek te boeien en krijgt zijn onderwijsvisie naar de public.Wirecast hielp hem aan te scherpen zijn boodschap en brengen in een publiek dat geïnteresseerd is in wat hij te zeggen had was.

Of u nu een gevestigd merk of net begint, kun je Telestream Wirecast gebruiken voor het opnemen, bewerken en publiceren van dynamische video-inhoud. De software heeft grote productiebedrijven evenals self-starters worden ondersteund in een verscheidenheid van industrieën. Deze wereld-classlivestreaming tools kunnen helpen uit professionals de groei van hun online merken, conversies te verhogen, en gaan met een online publiek één video tegelijk.

“De software zelf is geen magie, maar het helpt mensen brengen hun natuurlijke gaven en talenten,” zei Andrew. “Het stelt mensen in staat om te schitteren en te communiceren hun boodschap met anderen, en dat is iets waar we echt trots op te doen.”