Todd v dating helpt jongens de deal te sluiten en het meisje te krijgen

14 juni 2019

De korte versie: Of u nu een man op zoek naar een informele datum of lange-termijn relatie, moet je weten hoe om te spelen uw kaarten rechts. Echter, veel slimme, succesvolle mannen niet weten hoe ze vrouwen, veel minder vertrouwen project te praten en te markeren al hun aantrekkelijke kwaliteiten. Todd V Dating mannen leert hoe ze meer rechtstreeks aan vrouwen spreken en betere resultaten te krijgen in de dating wereld. Al meer dan een decennium, heeft Todd bewezen conversatie tactieken die u kunnen helpen vinden wat u wenst gedeeld.

De meeste jongens hebben of spelletje of ze dat niet doen. Als een alleenstaande vrouw, ik weet vaak wat te verwachten van het moment dat ik lag ogen op een man: Is hij strak in het pak, of is hij eruit alsof hij net uit bed gerold? Heeft hij tegenkomt moe en saai, of heeft hij een interessante vonk in zijn ogen?

load...

Maar spel gaat veel dieper dan looks en vrouwen te beoordelen mannen in vele andere gebieden. Het is goed wanneer een man me benadert omdat het vertrouwen geeft. Als hij makes me smile of denken met zijn openingszin, zou ik voor een gesprek.

Todd toont jongens hoe het vertrouwen van binnenuit op te bouwen.

Het is altijd geweldig als een jongen toont interesse in wat ik te zeggen heb en geeft me het gevoel speciaal, maar zelfs als we diep te praten in de avond, is mijn hersenen nog worden gescand hem naar aanwijzingen. Op dit punt, ik weet dat hij probeert om mij op te halen, en als zijn spel is goed, en ik voel me op dezelfde manier, kan het werken. Of ik zou hem te bedanken voor het gesprek en glijden terug naar mijn vrienden - en misschien geef hem mijn nummer.

load...

Maar, als een man, hoe doe je dat spelen? Todd V en zijn collega-coaches bij Todd V Dating hebben de antwoorden. Ze hebben met honderden jongens in individuele en groepssessies de afgelopen tien jaar gewerkt om hun aanpak te verfijnen.

Ik heb geweigerd zoveel jongens die ik ben er zeker van waren geweldige mensen, maar ze hadden niet de vaardigheden om me in de taxi met hen. Todd leert jongens de vaardigheden die ze nodig hebben om hun best zelf naar voren gebracht en, in het proces, krijgt het meisje.

“Er zijn jongens die zoveel te bieden, maar ze waren saai voor en waren niet aantrekkelijk. Nu meisjes krijgen het beste van twee werelden: Ze krijgen een intelligente, stabiele, succesvolle man, maar iemand die ook hen niet vervelen en wekt hen zowel emotioneel en seksueel,”zei hij. “Het is geweldig voor iedereen.”

Jaren van studie Techniques & Communications afbetaald

Terwijl hij op de top van zijn spel in de coaching nu gemeenschap, Todd begon in het veld per ongeluk.

load...

“Op de middelbare school en universiteit, was ik verloren en verward met betrekking tot welke meisjes wilden en wat maakte een man aantrekkelijk. Ik had een idee in mijn hoofd uit films en mijn ouders, maar het was niet helemaal correct,”zei hij. “Het werd me niet serveren, dus ik uiteengezet om erachter te komen wat er gaande was. In het proces, ontmoette ik mensen die het onderwijs, dus ik begon les te geven als een middel om leren door ervaring. Het was iets wat ik genoten.”

Binnenkort verzamelde hij een grote klantenkring van mensen die succesvol waren, maar worstelde met vrouwen op een manier die ze aantrekkelijk en mogelijke data geportretteerd te praten. Todd leerde ze de technieken en vaardigheden die hij geleerd om zijn eigen dating leven te beteren.

“Een groot deel van hoogwaardige jongens hebben zoveel te bieden, maar weet niet hoe ze hun waarde te communiceren met vrouwen,” zei hij. “Het was een mooie synergie voor mij een begrip in dat gebied het advies die jongens nodig is en te bieden. Het werkte gewoon uit.”

Klanten Young & Old profiteren van de deskundigheid van Todd

Vandaag de dag, klanten Todd's variëren in leeftijd van hun late tienerjaren tot midden jaren '40. Hij werkt met jongens die geen positieve ervaring met daten, evenals degenen die zijn gescheiden. Veel van zijn klanten hebben een groot deel van hun leven het creëren van een succesvolle carrière doorgebracht alleen om te beseffen dat ze nooit gevonden de hoogwaardige vrouw die ze gewenst.

“Ze denken dat als ze de juiste baan te krijgen en succesvol in het leven, het juiste meisje zal alleen maar ze te vinden,” zei hij. “Ze hebben een job het maken van goede geld en liefde, maar ze zitten in de voorkant van een computer de hele dag en nooit praten met een meisje. Hoe worden ze verondersteld om iemand te ontmoeten?”

Todd biedt één-op-één coaching en virtuele sessies.

Todd helpt mensen leren van de interpersoonlijke vaardigheden die ze nodig hebben om te praten met vrouwen. Hij coacht hen om het vertrouwen om een ​​meisje te benaderen en verdien haar interesse op te bouwen.

“Je weet dat de film '40 -jarige Virgin'? Ik had een man net als die komen om mijn programma, en hij had succes. Hij ging van een 40-jarige maagd voor het verkrijgen van data - dat is aanzienlijke vooruitgang,”zei hij. “Nu interageert hij met de wereld als een man en heeft veel dating succes gehad.”

Verschillende Coaching Styles & Programma's ontworpen om resultaten te produceren

Samen met een populaire YouTube-kanaal waarlangs Todd beantwoordt vragen die jongens hebben over dating, biedt hij veel verschillende personal coaching opties. De meest populaire - en effectieve - is een-op-een coaching met Todd of één van zijn teamleden. Soms zal de coach een cliënt mee uit een bar, zodat ze elkaar kunnen waarnemen. Soms benaderingen zijn zelfs vastgebonden aan grondig analyseren later.

“Typisch, motiveer ik mensen door hen om hun waarde te zien. Ik weet niet schreeuwen en schreeuwen naar iemand en hen te dwingen om iets wat ze niet willen doen.”- Todd V, oprichter van Todd V Dating

Todd biedt ook wekelijks coaching gesprekken als onderdeel van een zes maanden durend programma dat huiswerk en positieve motivatie omvat.

“Typisch, motiveer ik mensen door hen om hun waarde te zien. Ik weet niet schreeuwen en schreeuwen naar iemand en hen te dwingen om iets wat ze niet willen doen,”zei hij. “Maar ik denk dat het belangrijk is dat ze op het punt dat ze willen deelnemen aan activiteiten die goed zijn voor hen zijn.”

Een meer intensieve, gecondenseerde coaching optie is Todd's zeven dagen Immersion sessie, die een klaslokaal curriculum en persoonlijke aandacht omvat. Net zoals scoren met dames, coaching is nooit one-size-fits-all, zei hij.

“The System” is een stap-voor-stap benadering om aan de slag the Girl

Todd heeft een nieuw programma genaamd The System, een stap-voor-stap handleiding om alles van te zeggen dat de eerste hello”naar de vorming van een duurzame, liefdevolle relatie met iemand.

“Het is een weg om alles over het leven en hoe je meer zelfvertrouwen te leren. Veel jongens beginnen goed met meisjes te krijgen, maar dan beseffen dat ze nodig hebben om meer fit te krijgen. Ze zien dat ze de interactie met een hogere kwaliteit meisjes, en het motiveert hen om een ​​hogere kwaliteit vent. Sommigen kunnen zelfs terug te gaan naar school of starten hun eigen bedrijf,”zei hij.

Todd helpt klanten begrijpen dat steeds beter in één ding is een proces dat verbetering in andere gebieden kunnen vereisen. Veel van de jongens met wie hij werkt hun begrip en vertrouwen uit te breiden in veel gebieden en Todd zei dat hij geniet van hen te helpen hun leven holistisch te verbeteren.

Todd is ook toe te voegen aan zijn team. Binnenkort zal hij te brengen op nog meer coaches op om te helpen nog meer jongens vinden - en krijgen - het meisje van hun dromen.

“Mijn coaches zijn vrienden met zeer verschillende persoonlijkheden en verschillende levensstijlen. Ze zijn geweldig, inspirerend en goed in wat ze doen,”zei hij. “En hopelijk kunnen we uitbreiden aan te raken en nog meer mensen te helpen.”