Toon haar de liefde met deze eenvoudige tips

31 januari 2019

Of u bent dating of in een relatie, het maken van uw vrouw voelt geliefd is de sleutel. Het is de toegangspoort dat zal openstellen alles in je leven.

Er zijn veel verschillende manieren om dit te bereiken. De volgende tips zijn enkele van de meest effectieve en beste manieren om uw vrouw zich geliefd voelen.

1. Luister naar haar

Luisteren naar haar is een geweldige manier om haar het gevoel geliefd, omdat het toont u de zorg over haar standpunt. Zoals we allemaal weten, vrouwen graag verbonden met hun man.One van de belangrijkste manieren om dit te doen is door te praten om te voelen.

load...

Zelfs wanneer u de ingesprektoon of iets anders doet, zorg ervoor om oogcontact te maken en geven signalen dat u het verwerken van wat ze saying.Even als je niet luistert, alleen het geven van de indruk die je bent werken ook.

Zorg ervoor dat nonjudgmental te blijven en probeer niet te veel te onderbreken.

Zoals Randi Gunther, Ph.D., zei in Psychology Today , het hele punt is om haar te laten drukken wat ze nodig heeft om express.She zal u dankbaar zijn voor het zijn een goede luisteraar.

2. Surprise haar

load...
Vrouwen houden van verrassingen. Het maakt ze zich speciaal voelen. Of de verrassing is groot of klein, het is de gedachte die telt in hun ogen.

Plan een time-out van uw dag tot een bloem en een liefde briefje naar huis te brengen, of je kan een avontuur te plannen. Eén van de sleutels tot een goede verrassing is te weten wat ze wil. Als ze chocolade houdt, kunt u breng die mee wanneer u spreken met haar.

Verrassingen tonen bedachtzaamheid, planning en dat zij is speciaal voor jou. Vrouwen moeten deze van tijd tot tijd, zodat ze kunnen worden herinnerd ze blijven een prioriteit in je geest.

3. Deel je dag met haar

Sharing is een belangrijk onderdeel van de verbinding. De dag delen met haar laat haar weten dat u de wens om een ​​verbinding te vormen. Het helpt haar ook meer weten over jou als persoon.

Neem de tijd aan het eind van de dag om haar te bellen of te gaan zitten met haar en geef haar een kort overzicht van hoe uw dag ging en wat je deed. Dit toont u de zorg, en ze zal zich speciaal voelen als gevolg van dat.

load...

4. Neem de leiding

Wanneer u op de mannelijke rol te spelen en de leiding nemen, zal uw vrouw geliefd voelen. Het is de menselijke natuur voor vrouwen om zich beschermd voelen en verzorgd als hun man is het nemen van

In rekening brengen.

Dit betekent dat het voortouw te nemen en de planning van de data, de waardering van jezelf en het maken van de eerste zet als het gaat om het even wat, volgens David DeAngelo in zijn Askmen artikel met de titel “haar zich speciaal voelen en nog veel meer.”

Als het weekend komt er snel, het plannen van een datum, zodat ze niet voor een van het denken te doen. Houd rekening met haar ook tijdens de planning.

Klop haar weg op de dag zonder vragen en te betalen voor alles. De kans is groot, als je echt de leiding te nemen, zal ze bieden om een ​​deel van de rekening in ieder geval te nemen en zal uiteindelijk heen en weer bewegen de inspanning naar u terug.

5. Maak haar het gevoel aantrekkelijk

Geef haar complimenten van tijd tot tijd. Wees voorzichtig niet te overdrijven, maar zorg ervoor dat je het doet op een dagelijkse of om de andere dag basis.

Het is belangrijk, omdat vrouwen moeten het gevoel hebben wilde. Feeling wilde ontwikkelt nabijheid, dus zorg ervoor om haar te complimenteren met van tijd tot tijd.

Als bonus, zal het haar vertrouwen niveau te verhogen en maken haar minder kans om validatie uit andere bronnen nodig.

Foto bronnen: saidaonline.com, corbisimages.com, quicklabel.com