Van casual dating naar een serieuze relatie (LGBT-advies)

23 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Ik krijg e-mails de hele tijd van de vrouwen die zijn single en willen een toegewijde, op lange termijn, liefdevolle partnerschap. Vaak is de reden dat ze e-mail mij is omdat ze iemand in een ongedwongen manier dateren en zich afvragen hoe ze hun relatie te zetten in iets dat meer ernstige, diepe, en betrokken.

Er zijn vijf stappen voor het succesvol draaien van een ongedwongen hetzelfde geslacht vrouw relatie in een vaste relatie.

1. Hier krijg je Clear On Your Standards

De meesten van ons denken dat we weten wat we willen, maar vaak de waarheid is dat we niet weten, met specificiteit, wat we werkelijk willen uit van een relatie. Toen ik mijn klanten vragen wat ze willen uit liefde, zijn ze meestal beantwoord door het geven me een lijst van kenmerken: wat ze liever haar te lijken, wat voor een baan (en / of inkomen) ze liever haar te hebben, welk niveau van het onderwijs dat zij willen dat ze hebben, wat voor soort hobby's ze willen haar te nemen aan, en welke soorten muziek / entertainment dat ze wil dat ze genieten.

load...

Externe attributen, zoals blikken, de status, rijkdom, populariteit, of andere de mening van mensen, zeker van belang in de eerste attractie. Maar die dingen ons niet iets vertellen over hoe goed iemand ons zal behandelen, hoe diep zij in staat zijn ons lief zijn, of hoe gelukkig ze maken ons als we samen zijn.

Het opschrijven van wat je wilt uit van een relatie kan u helpen om echt te begrijpen waar uw hoofd bij is.

De belangrijkste vraag is: Wat zijn uw normen? Met andere woorden, hoe wil je bemind te worden? Hoe vind je het leuk om te worden behandeld? Wat kunt u bijdragen aan en ontvangen van uw partner fysiek, emotioneel en intellectueel?

load...

Als je niet weet wat je normen, je hebt geen goede manier om uit te vinden of iemand voor u geschikt is. Wanneer u een causaal verband te zetten in een serieuze relatie, is het essentieel dat u begint door te kiezen voor iemand die voor u geschikt is. Anders loopt u het risico instelling zelf voor grote hoeveelheden onnodige verdriet en frustratie.

2. Bepaal Als de vrouw die je bent dating kan voldoen aan uw Standards

Zodra u duidelijk zijn over uw normen hebt gekregen, de tweede stap is om zorgvuldig te beoordelen de vrouw die je bent terloops uit om te zien of ze bereid en in staat om uw normen te voldoen.

Niet iedereen wil wat je wilt. Niet iedereen is bereid of in staat om dezelfde dingen te bieden als je in een partnerschap. Hoeveel is deze vrouw te bieden?

Zo veel als je een serieuze relatie zou willen, het belangrijkste is om een ​​serieuze relatie met iemand die voldoet aan uw normen.

Veelvuldig, wanneer vrouwen willen een serieuze relatie, proberen ze te laten werken met degene die voor hen zijn, zelfs als ze niet hun normen voldoet. Ze zeggen dingen als: “Ze zou perfect zijn als alleen zij [vul maar in].”

load...

Het is belangrijk om te weten wat je wilt van een relatie, maar het is net zo belangrijk om te weten of de vrouw die je ziet je kan geven wat je wilt.

Een belangrijke reden waarom vrouwen onder het niveau van het voldoen aan uw normen als ze emotioneel niet beschikbaar. Emotionele onbeschikbaarheid kan het gevolg zijn van trauma, verslaving, co-afhankelijkheid, depressie, psychische problemen, nog steeds opgehangen op een ex, of talloze andere redenen.

Wanneer een vrouw is emotioneel niet beschikbaar is , betekent dit dat zij niet bereid of in staat om diep verliefd te worden op het moment, en dit betekent dat ze er niet voor kiezen op te voeren en te voldoen aan uw normen.

Vallen voor vrouwen die niet beschikbaar zijn leidt altijd tot verdriet. Om te slagen in het nemen van een relatie van casual tot ernstige, moet je echt over wie de persoon is en wat ze te bieden heeft te zijn.

Een serieuze relatie kan alleen echt en duurzaam zijn als beide mensen dezelfde dingen van elkaar willen. Onevenwichtigheden van macht en verlangen leiden tot pijn, frustratie, pijn en teleurstelling aan alle kanten.

3. Kijk uit voor Red Flags

Zodra u duidelijk zijn over uw normen bent, en u vaststelt dat de vrouw die je bent terloops daten kan voldoen aan uw normen, de volgende stap is om zorgvuldig te kijken naar rode vlaggen.

Rode vlaggen zijn zichtbaar waarschuwingsborden die worden weergegeven in het begin van een relatie en voorbode van het feit dat de relatie niet kan werken zoals we hopen.

De meesten van ons hebben de neiging om de borden te negeren dat een persoon is niet goed voor ons, of dat er een relatie is op het zuiden gaat - alsjeblieft niet doen.

Wanneer klanten na een slechte breuk bij mij komen, ze altijd melden dat ze negeerden rode vlaggen vanaf het allereerste begin. Het moeilijkste aan rode vlaggen is dat niemand wil om ze te zien. Niemand wil dat ze er zijn.

Maar, om met succes weer een causaal verband in een serieuze relatie, moet je eerst ervoor zorgen dat u geen tekenen dat de relatie is gedoemd te negeren.

4. Gooi idee dat je kan (of moet) Verander Haar

De volgende stap in het draaien van een causaal verband in een serieuze relatie is volledig te accepteren de vrouw die je bent dating als ze is.

Mensen over het algemeen niet veranderen. Een van de grootste fouten die vrouwen maken probeert de vrouwen die ze ontmoeten veranderen. Of ze proberen om haar te breken een gewoonte of haar gedrag te wijzigen of te voldoen aan hun normen, in een poging om iemand te veranderen is altijd een verloren strijd.

Als u deze vrouw voor wie ze werkelijk is niet kunt accepteren, dan misschien is het tijd om weg te lopen.

Mensen doen dingen voor hun redenen, niet voor onze redenen. Mensen zien de dingen vanuit hun perspectief, niet van onze perspectieven.

Als u deze vrouw voor alles wat ze niet kan accepteren, dan ben je instelling zelf voor een relatie vol frustratie, en het betekent waarschijnlijk dat je achter de verkeerde vrouw.

5. Communiceer duidelijk wat je wilt

En zien of ze bereid zijn om u daar te ontmoeten.

Als je eenmaal hebt vastgesteld dat deze vrouw voldoet aan uw eisen en ze is het soort vrouw je wilt zijn met, precies zoals ze is, is de volgende stap voor het draaien van je casual relatie tot een serieuze relatie is haar te laten weten, duidelijk en zelfverzekerd, dat u wilt worden in een vaste samenwerking met haar.

Je gaat een aantal ernstige gesprekken met deze vrouw te hebben, dus dit is niet de tijd voor sms.

Je moet ervan overtuigd dat u de dingen die je wenst verdient zijn. Het is sexy wanneer een vrouw communiceert haar verlangens met zelfverzekerdheid en openheid.

Je bent niet behoeftig voor willen de dingen die je wilt - zolang je niet verwacht een bepaalde vrouw aan die behoeften te vullen voor je. Je moet altijd vertrouwen erop dat u de liefde die je wilt moet, ongeacht of deze bijzondere vrouw die je bent dating geeft het aan jou. Deze laatste stap is uiterst belangrijk, en ik les over het in veel meer detail in deze video hier.

Waarom niet sommige mensen willen worden in een relatie?

Relaties zijn tijdrovend. Relaties zijn harde werk. Een goede partner moet investeren in elkaar, er zijn voor elkaar, luisteren naar elkaar, en het nemen van tijd weg van uw eigen behoeften om elkaar te ondersteunen.

Relaties binden mensen naar beneden. Niet is verbonden brengt veel van de persoonlijke vrijheid. Wanneer u zich inzetten voor een andere persoon bent, moet je de andere persoon en haar behoeften te overwegen. Je kunt niet zomaar doen wat je wilt (of flirten met wie of neem aandacht of gunsten van wie dan ook).

Relaties kunnen nemen veel tijd en energie, en sommige mensen hebben gewoon niet de fysieke, emotionele of mentale capaciteit voor.

Veel mensen liever de zekerheid hebben van een relatie, maar sommige mensen zijn niet bereid om weg te verhandelen de vrijheid van single zijn , vooral als ze nog andere doelen of verplichtingen (het opbouwen van een bedrijf, het maken van kunst, het verzorgen van een familielid, of op reis de wereld zonder te worden tegengehouden door de behoeften of verlangens van iemand anders).

Sommige vrouwen zijn emotioneel niet beschikbaar. Het is onmogelijk om dit te veranderen over iemand. Als een vrouw is emotioneel niet beschikbaar, er is niets wat we kunnen doen om haar te overtuigen beschikbaar komt. Ze heeft niets achterhouden; een emotionele band is gewoon niet iets wat ze te geven heeft. Wat je ook denkt dat ze het achterhouden is gewoon je eigen projectie (uw eigen verlangen om lief te hebben en te sluiten).

Wat betekent “FWB” en “NSA” Mean?

“FWB” betekent “Friends With Benefits.” Twee mensen zijn vrienden (niets meer dan vrienden), maar, als ze zowel single en geil, kunnen ze helpen voldoen aan elkaars seksuele behoeften door het inhaken op. Echter, de aansluiting verandert niets aan het feit dat ze vrienden. Wanneer beide mensen zijn op dezelfde pagina (in staat om te genieten van het aansluiten zonder op zoek naar meer en de vriendschap in gevaar te brengen), dan is dit een goede regeling.

“NSA” betekent “No Strings Attached.” Dit is over seks, niets meer. Zelfs niet vriendschap, per se. De seksueel spel komt niet met enige verdere verwachtingen van welke aard ook.

Wat als ze besluit dat ze niet wil zelfs in een causaal verband Anymore?

Laat haar gaan. Hot lesbiennes zijn overal. Er is geen voordeel aan het proberen vast te houden aan iemand die je niet wil. Geloof in liefde. Iemand die er voor u klaar. Ze heeft je nodig om te geloven in haar. Je blokkeert haar van het vinden van je, zolang je blijven opgehangen op iemand die nooit zal houden u de weg die u verdient.

Als ze de juiste vrouw, zal Dingen uit te werken. Als ze niet, wil je niet te verspillen meer van uw tijd

De waarheid is, wanneer iemand ons niet geeft wat we willen, is er een goede kans dat ze niet hoeft te bieden. Lesbiennes stereotypically breng een U-Haul hun tweede datum. Als ze niet over de U-Haul brengen (en de relatie blijft toevallige meer dan je buikgevoel zegt dat het moet), is het waarschijnlijk een teken dat je de verkeerde vrouw hebt gekozen.

Maar wanhoop niet. Liefde is echt, en als u wilt worden in een liefdevolle partnerschap zal je iemand te delen die met te vinden. Het enige dat blokkeert ons van de liefde die we willen is ofwel het opgeven en / of het verspillen van tijd proberen om het te krijgen van de verkeerde vrouwen. De vijf bovenstaande stappen zal u helpen voorkomen up die eindigt met de verkeerde vrouw, terwijl ook het helpen je dingen dieper als ze is inderdaad de juiste vrouw.