Veel vis schuwt weg van tal van aansluitingen

4 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Onlangs schreef ik een artikel over hoe om liefde te vinden op Plenty of Fish om u te helpen het meeste uit uw maken online dating -lidmaatschap.

Sinds die tijd heeft Plenty of Fish tal van wijzigingen aangebracht. Het doel is om zich te ontdoen van de mensen op zoek naar casual sex en afspraken en aandacht voor mensen op zoek naar een serieuze relatie.

Plenty of Fish oprichter Markus Frind stuurde een e-mail naar alle abonnees daarbij het volgende:

load...

“Toen ik POF gemaakt, ik wilde dat het allemaal om het vinden van relaties met de juiste persoon te zijn,” zei hij. “Voor de eerste zeven jaar, dit werkte heel goed. Ik heb de site tot 10 miljoen gebruikers zonder medewerkers en POF is het genereren van een ton van de relaties.”

“Ongeveer drie jaar geleden, begon iedereen met behulp van de website via mobiele telefoons. Tegenwoordig is ongeveer 70 procent van de POF gebruik is via een mobiele telefoon. Helaas, ongeveer 2 procent van de mannen begonnen om POF te gebruiken als meer van een aansluiting plaats , vooral door de informele aard van de mobiele telefoon te gebruiken,”vervolgde hij. “Naar steken met mijn visie dat POF is alles over relaties, ik ga een heleboel wijzigingen aan te brengen om ervoor te zorgen het blijft een-relatie gerichte website.”

load...

Met de recente aankondiging dat een derde van de huwelijken zijn een gevolg van paren vergadering online, ik geloof dat het besluit POF om afscheid te nemen van mensen die op zoek voor het aansluiten van zeggen is een wijs.

Hier zijn de veranderingen in een notendop:

  1. Elke eerste contact tussen gebruikers die seksuele verwijzingen bevat wordt niet verzonden. Iedereen die probeert rond deze regel te krijgen zullen worden verwijderd zonder waarschuwing. Deze regel daadwerkelijk van kracht sinds vorige maand en het is zo veel beter maakte de site.
  2. U kunt alleen contact met mensen +/- 14 jaar van je leeftijd. Er is geen reden voor een 50-jarige man contact op met een 18-jarige vrouw. De meerderheid van de berichten buiten die leeftijdscategorieën stuurde zijn allemaal over aansluitingen. Iedereen die probeert rond deze regel te krijgen zal krijgen geschrapt.
  3. Intieme ontmoetingen zullen verdwijnen in de komende maanden.

Er zijn 3,3 miljoen mensen die de site elke dag gebruikt. Van die 3,3 miljoen, zijn er slechts 6.041 alleenstaande vrouwen op zoek naar intieme ontmoetingen. Van de 6.041 vrouwen, die met hete foto's meestal mannen doen alsof ze vrouwen.

Intieme ontmoetingen op POF kan worden samengevat als een stel geile mannen praten met een stel geile mannen doen alsof ze vrouwen.

load...

“De beslissing van POF om afscheid te nemen van die

op zoek naar haak is een wijs.”

Frind eindigde zijn nota met de woorden: “In het kort, zal de overgrote meerderheid van de mensen niet worden beïnvloed. Dit komt omdat de overgrote meerderheid van de mensen niet rond te gaan spammen vrouwen zeggen: 'Laten we seks vanavond.' Ik kan POF niet alleen veranderen. Ik heb uw hulp nodig om het woord te krijgen die er zijn dat POF is alles over relaties!”

In aanvulling op deze, op de top van elke e-mail die wordt ontvangen op POF, ontvangers hebben de mogelijkheid om te rapporteren “Grotere Vlag als bericht is Naakt afbeeldingen.”

Terwijl een gratis site zo populair als Plenty of Fish, die nummer een gelederen door Experian / Hitwise voor de meeste bezoekers in de VS, trekt een groot aantal relatie types, heeft Frind zijn digitale voet neer te zetten.

Het is back to basics voor singles op zoek naar liefde online.

Date feedback.

Een nieuwere functie op POF is de mogelijkheid voor leden om date feedback te geven online.

Had je date slechte adem hebt? Heeft hij of zij te laat komen? Heeft u verbinding en hebben chemie? Hoe nauw heb je date zijn / haar profiel te lijken?

Plenty of Fish is het verzamelen van gegevens en degenen die zich hebben ingeschreven voor een premium lidmaatschap van de site kunnen eigenlijk echte feedback te krijgen met als doel het verbeteren van hun dating leven.

Het is eenvoudig te gebruiken en elke e-mail ontvangt u een link aan de rechterkant die u zal nemen om hun Date Feedbackpagina.

Bent u lid van POF? Vond u het om een ​​site voor informele ontmoetingen of ernstige relaties? Wilt u een antwoord te versturen naar een hoogte van wat ze anders kon doen op zijn of haar volgende date? Uw opmerkingen zijn welkom.

Foto bron: onsugar.com.