Verliefde advocaten: een site voor juridische professionals om gezelschap te vinden met anderen die hun werk krijgen

21 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Elena Albamonte's fun dating site, Advocaten in Love , heeft tot doel juridische professionals te helpen - met een drukke en ontmoedigend werken levens en die liever analytische debatten over koetjes en kalfjes - gelijkgestemde individuen. Te beginnen met de overeenkomst in het werk dat ze doen, gebruikers op de site in staat zijn om sneller een band met hun wedstrijden voelen en minder tijd doorbrengen met ijsbrekers of het uitleggen van hun agenda's.

De meeste mensen hebben een onmiddellijke afbeelding pop in hun gedachten toen ze het woord advocaat te horen. Van een scène in “Law and Order” om iets eenvoudigs als dollartekens, juridische professionals omgaan met vooroordelen, rechtmatige of niet, simpelweg omdat hun lijn van het werk.

load...

De American Bar Association vroeg zijn lezers hoe het was tot nu toe als een advocaat, en de reacties waren resoundingly negatief: mensen wordt overgelaten mid-date na het schrappen van de “L-woord” of worden geïntroduceerd als hun titel in plaats van hun naam.

Het kan een uitdaging om iemand die begrijpt de termijnen en de werklast van het juridische systeem, en niet te vergeten het vinden van iemand om het soort mensen die zich aangetrokken voelen tot juridische werk op heden te vinden.

Elena Albamonte, de maker van Advocaten in Love, wilde een plek voor gelijkgestemde, carrière-georiënteerde individuen om elkaar te ontmoeten.

load...

Dat was de ervaring Elena Albamonte ontdekt toen ze waagde jaar Pas geleden om te proberen online dating.

“Uiteindelijk heb ik een advocaat kwam op Wedstrijd en het leek alsof we hadden veel meer gemeen”, zegt Elena.

Uit deze bescheiden begin, het zaad van een idee voor Advocaten in Love wortel schoot in het achterhoofd Elena's. Ze samen met een web developer in 2005 tot een dating site die zou toestaan ​​dat iemand in de advocatuur een andere advocaat, paralegal, of rechtenstudent vinden te creëren.

De advocaten in Love is gratis, en Elena nog persoonlijk Beoordelingen elke kandidaat om onkruid uit spammers, niet-juridische systeem werknemers, of iemand onoprecht.

Het delen van een soortgelijke lijn van het werk betekent een directe verbinding

Er zijn meer dan 1,3 miljoen mensen die werkzaam zijn op het gebied van recht , niet met inbegrip van de afgestudeerden soon-to-be van de wet-gerelateerde programma's in de VS, dus een dating site catering aan deze niche markt leek een no-brainer voor Elena.

load...

“Je hoeft niet altijd de tijd om uit te gaan en dating iemand van uw kantoor is geen optie,” Elena beschreef haar dating ellende.

Advocaten regelmatig zoveel tijd op het werk dat ze onvermijdelijk hebben om data te herschikken door te brengen. Het probleem is, potentiële partners te groeien moe van wordt “weggeblazen” keer op keer voor het werk.

Bij de bespreking van haar eigen ervaring als advocaat proberen tot op heden, Elena zei dat iemand te ontmoeten die uiteindelijk kreeg het (haar werk en haar jargon begrepen, heeft haar vertrouwen voor arrogantie niet fout, vergelijkbaar waren met de lange werkuren) maakte alles gaan zo veel gladder op hun data.

Na zo'n positieve ervaring, ging ze verder te zoeken naar juridische professionals, en al die data uiteindelijk beter dan wie ze toevallig ontmoeten in een willekeurige beroep.

Het concept van Advocaten in Love was zo eenvoudig, het was briljant. Elena kocht het domein en samen met een ontwikkelaar om in te vullen haar idee. Zij verstrekte de creatieve concepten achter het ontwerp, de lay-out, en het profiel buildout, terwijl hij code hielp het in het leven.

Elf jaar geleden, Elena lanceerde haar site, en het heeft nog steeds in de voorhoede van de advocaat van dating sinds die tijd.

Elena's Advies: Wees Humoristisch bij het maken van een profiel op de Site

De visie van de site is goed vertegenwoordigd door zijn logo - een sexy Vrouwe Justitia gluren uit achter haar blinddoek.

“Advocaten hebben zoveel ernstige dingen gaande,” zei Elena. “Ik wilde de site leuk te worden en mensen te helpen een betere match te vinden.”

Wanneer mensen elkaar ontmoeten op haar site, zei ze dat ze voelen zich meer comfortabel omdat ze al kennen hun wedstrijden zullen iets met hen gemeen hebben. Beroep, work-life balance, vrije tijd en belangen zijn allemaal onderdeel van de site dating profiel.

“Het hebben van die grote factoren die reeds in de open lucht echt helpt gebruikers vinden een persoon meer in verhouding staan ​​tot hen:” Elena beweerde.

Advocaten in Love functioneert als een typische dating site doet, met functies om te sorteren, zoals de locatie, het gebied van de praktijk, en nog meer creatieve omschrijvingen zoals de rechter van het hooggerechtshof die u het meest identificeren met (Ben je meer van een John Roberts, loyaal en ernstig, of een Sonia Sotomayor, trendy en liberale?).

Er zijn leuke juridische paaseieren door het hele profiel opties, waaronder “gepoederde pruik” als een haar beschrijving en “9de Circuit” (genoemd na “anarchist”) als een politieke scheve keuze.

Laatste gedachten

Terwijl Advocaten in Love laat studenten in de rechten om te registreren, de meerderheid van de gebruikers op de site zijn ouder, tussen de 30 en 50 jaar oud, en iedereen op de site is gevestigd in de Verenigde Staten.

Een van de doelstellingen Elena is om de gemeenschap van de site, die momenteel bestaat uit 56% vrouwen en 44% mannelijke gebruikers te laten groeien.

Voor nu, kan Elena trots zijn dat Advocaten in Liefde biedt een eenvoudige manier voor drukke juridische professionals om te ontmoeten, flirt, en relaties met gelijkgestemde mensen te bouwen op hun eigen schema.

“Weet je, het is eigenlijk gewoon een manier om mensen te helpen en laat ze eens wat leuks”, zei ze.