Waarom eerlijkheid altijd het beste beleid is tijdens het daten

7 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Er is een oud gezegde mensen vaak zeggen als ze verscheurd tussen het vertellen leugentjes om bestwil die leiden tot mislukking stapels onzin.

Het is een uitdrukking die de hele tijd in films, tv-programma's en andere vormen van media, dat vind ik erg leerzaam omdat ze me willen om boeken te lezen.

Het is de uitdrukking:

"Eerlijkheid duurt het langst."

Mensen zijn bang voor online dating, omdat ze bang zijn dat ze niet een eerlijke vent.

load...

Dating is als vissen met verschillende soorten vis - waarvan sommige niet weten hoe ze op de juiste manier te zwemmen en anderen zullen nooit het aas bijten.

Het punt van dating is om iets nieuws te proberen, iemand ontmoet nieuwe en kijk of je de juiste soort aas voor die bepaalde vis.

Terwijl ik bungelend mijn haak in de grote uitsparingen van het World Wide Web, kom ik over een jonge knul heb ik nog nooit eerder gezien. Meestal op deze site gezichten geworden zo vertrouwd je kunt zien hoeveel ze hebben in de leeftijd wanneer ze nieuwe foto's uploaden.

De nieuwe foto's vangt mijn goede oog in een keer, omdat de glimlach knippert verblindende parelwitte tanden bij me in plaats van andere lichaamsdelen. Ik klik gretig in het profiel en geniet van een vergroot beeld van deze nieuwe mogelijkheden.

load...

Hij is lang - rechtop staan ​​als een pijl. Dit mokkabruin geest toont zijn photogenic talent door te leunen tegen een muur, elleboog resting licht binnen te gaan zodat zijn wang rust op zijn hand.

De verblindende parelwitte tanden te trekken me in nog dieper bij nader inzien omdat ze benadrukt door de glimlach. Zijn glimlach is zo vriendelijk bakstenen zou over hem heen Fawn.

De ogen compliment van de glimlach. Ze zijn heel open en gemakkelijk te zien. Het beeld is heel duidelijk - iets dat is een zeldzaamheid op deze dating site.

Hij is een erudiet grammaticus, zoals blijkt uit de spelling en grammatica hij geeft als hij schrijft over zijn verschillende belangen en gedachten.

Hij is een kat collector, en dit maakt me willen hem meteen te trouwen. Hij houdt ervan om elk genre te lezen, en hij bevat zelfs een link naar zijn Goodreads profiel.

Omdat hij een Goodreads profiel bevat, beloof ik dit ebbenhout godheid stalken.

Iets wat ik merk, is echter al de belangrijkste gegevens ontbreken, hoewel de beschrijvende tekst maakt dat goed. De lengte, gewicht, relatie status en haarkleur zijn allemaal leeg.

load...

De enige velden die zijn gedeponeerd in de hiv-status en het roken en drinken slots - hij is een niet op beide. Zoals ik ben staren naar zijn stimulerende foto, ik hoor engelen gaan zingen wanneer een melding verschijnt zeggen dat hij is mijn profiel bekeken.

Terwijl ik gapend, een andere melding verschijnt er een paar minuten later en ik besef dat ik ben in de hemel geweest de afgelopen paar minuten.

Er is een bericht aangekomen.

Ik open het schudden klikken.

"Hallo! Mijn naam is Alex. Ik moet zeggen dat je leuk bent.”

Dit spel is niet nieuw voor mij, dus ik grijns voordat ik een kans om de volgende regel te lezen.

“Ik realiseer me dat bovenstaande zin zal Laat me je niet winnen, gezien uw profiel, dus ik wil mezelf officieel te introduceren. Ik wilde dat je iets wat je misschien niet weet te vertellen.”

De perceptie krijgt mijn vingers vliegen zo snel ze wakkeren weerpatronen.

Tientallen berichten die wetgeving in het Witte Huis kan concurreren leiden ons naar een onstuimige nacht.

We zitten in een bloeiende restaurant Ik heb nog nooit eerder bent geweest, onze peepers gefixeerd op elkaar alsof we zijn geboren om te staren elkaar onder de sprankelende gesprek en onstuimig gelach.

We eten en praten, met nadruk op onze goede tijd met stromen van gevoelens en gedachten. Als het diner voorbij is, ik kan niet geloven dat hij enkele , dus ik vraag hem of hij is.

“Ben ik vrijgezel? Oh God nee. Ik ben geen vrijgezel."

Onmiddellijk Ik voel me blancheren als mijn hersenen stottert in antwoord. Mijn mond is nog niet eens maakte het tot een stotteren nog niet.

“Je moet krijgen wat

je wilt met eerlijkheid.”

“Huh?”

"Ik ben geen vrijgezel. Ik heb een open relatie met een man.”

Ik geloof niet in hen bij allen en geloven dat ze meer problemen dan wie mededelingen. Ik vertel hem dit, maar hij verzekert me het is de norm nu.

“Ik begrijp niet hoe je vriendje OK met mij wezen hier zou zijn:” Ik sputteren.

Hij glimlacht, zeer kalm, niet schrik van zijn leven door mijn moraal helemaal.

“Nou, Robert. We hebben allemaal verschillende gevoelens en gedachten. Hem en ik heb verschillende ideeën van een relatie dan jij. Ik dacht dat je vrij goed mee zijn. Ik dacht dat je naar iemand die we konden delen.”

Ik schud mijn hoofd zo hard de wind stopt. Zijn houding is veranderd in een bittere stoofpot. Het is nu zie ik de ring aan zijn vinger. Hij is getrouwd.

"Nee. Zelfs als je elkaar vertellen wat u aan het doen bent, en ik weet niet eens als je dat doet, dat is vals spelen. Dat is niet een open niets. Je gaat achter gesloten deuren naar iets wat je wilt te krijgen. Je moet het komen met openheid en eerlijkheid.”

Hij schudt zijn hoofd, glimlacht en een klopje op mijn hand alsof ik een ijlen kind. “Je begrijpt het gewoon niet. Het is ok."

Kort daarna ziet hij me terug naar mijn appartement en dan laat, geeft me een knuffel. Zijn stem vol met oprechtheid, roept hij dat hij een goede tijd gehad. Ik moet toegeven dat ik ook deed.

Een paar dagen later, zit ik in een coffeeshop voor homoseksuele mensen het schrijven van een nieuwsbericht als ik voel iemand zitten tegenover me. Ik kijk omhoog en Alex is er.

Een werknemer wist Alex's plaats en ze praten. Aangezien ik in de buurt, ik vergapen aan de bijpassende ringen aan hun vingers. Plotseling, de werknemer reizen en koffie spatten snel naar me toe.

Alex's man komt snel over en ruimt de rommel. Hij is net zo vriendelijk als Alex, met diepe donkere huid en zeer zachte handen. Zijn glimlach is besmettelijk.

"Oh God. Het spijt me zo, lieverd. Bent u OK?”Vraagt ​​hij terwijl hij de lekkage reinigt. Hij is een lieverd - dat hij beter verdient.

"Ja. Het gaat goed met mij. Nou, eigenlijk, ik denk dat sommige kreeg op deze tabel. Kun je afvegen?”

“Tuurlijk, suiker!” Gutst hij. “Ik ben zo terug, OK?” Als hij gaat naar servetten, ik sneller invoeren van een tekst op mijn telefoon op de tafel.

Hij keert terug in een zwaai, oprecht verontschuldigen dat hij onderbrak mijn schrijven. Hij is echt een lieverd.

“Hier,” zeg ik, wijzend net aan de linkerkant van mijn telefoon. Hij begint te vegen en dan is hij leest de boodschap die ik heb getypt, “ging Alex met me gisteravond en anderen.”

Ik laat binnenkort. Zoals ik opstaan ​​om te vertrekken, een betraande stem zegt: “Dank u.” Ik weet niet zeker hoe om te zeggen dat je welkom bent.

Foto bron: visualphotos.com