Waarom falen je helpt slagen met vrouwen

11 mei 2019

Bij gebreke aan alles in het leven is niet zo groot. Het maakt je niet goed voelt, en het enige wat u wilt nadat u hebt gefaald is om zich te ontdoen van die slecht gevoel in je.

Maar als we nooit gefaald, zouden we nooit iets leren.

Dit gaat niet alleen over het aansluiten van met vrouwen. Zeker, bij gebreke is noodzakelijk voor een man die wil om beter te scoren, maar het overstijgt dat. Falen is nodig als je iets wilt bereiken in het leven.

load...

Als het je lukt om te zien niet als een constructieve manier om jezelf te ontwikkelen, zul je uiteindelijk beter in alles in het leven. Dit zal niet alleen helpen met vrouwen, maar het zal u helpen bij alles wat je wilt worden.

Met al dat in het achterhoofd, bij gebreke is nog steeds een teef en een beter gevoel over jezelf nadat je hebt gefaald is niet altijd de makkelijkste om te doen.

Dit artikel zal mijn proces over hoe je beter te voelen nadat ik heb gefaald, een proces dat niet alleen mij haltes van mezelf geslagen, beschrijven maar eigenlijk stelt me ​​in staat om te gebruiken niet als een motiverende factor die mij drijft in de richting van succes.

1. Hoe te mislukken als motivatie.

Zoals altijd zal de volgende voorbeelden gaan over het maken van vrouwen en niet in die arena. Het is makkelijker voor mij om u duidelijke voorbeelden geven, maar dit proces kan worden toegepast op iets anders in je leven.

load...

2. Ga terug op uw voeten.

Meestal als je een slechte streak gehad en hebben voortdurend mislukt voor een tijdje, je uiteindelijk in de zogenaamde malaise. Opstaan ​​uit dat is geen sinecure, en mentaal kan het een van de slechtste plekken om jezelf te vinden in zijn.

Het is echt te nemen alles uit de energie en de wil van je af, totdat alles wat overblijft is een hulpeloze man.

De makkelijkste manier om te voorkomen vallen in een recessie is iets dat je voorkomt belanden daar in de eerste plaats te doen.

Laten we zeggen dat je hebt gefaald bij het naderen van vrouwen na je nog eens zes nachten op een rij. Het beste wat je nu kunt doen is om actie te ondernemen en jezelf toestaat om over deze mislukking voordat het aan u.

Voorbeeld van dingen die je kunt doen om de stress van het niet vervreemden: ga met uw vrienden en plezier hebben met geen enkele vrouw, bang het kuiken dat je niet graag dat, maar wie in jou was, ontmoeten met je positieve vriend, druk op de fitnessruimte, bang je ex (alleen als het zal je niet twee weer bij elkaar te krijgen).

load...

Wat je ook doet, zorg ervoor dat geeft een goed gevoel. Dit zal u stoppen van het vallen in een recessie en zal u toelaten om dit verzuim later te analyseren, te zien wat fouten die u hebt gemaakt en leer hoe u ze kunt gebruiken om uw voordeel.

“Zorg ervoor dat u niet de doen

hetzelfde over en voorbij.”

3. Omarm die kleine positieven.

Wat is er gebeurd voordat je gefaald? Tuurlijk, dat meisje afgewezen u , maar ze in ieder geval sprak met u voor een beetje. Denk na over wat je deed dat maakte haar met je praten en gedijen op dat feit voor nu.

Laten we zeggen dat ze lachte om je grappen voor een beetje en vervolgens afgewezen omdat je haar kont pakte. Wees blij dat ze lachte. Weet dat je humor wordt gewaardeerd.

Als je het gevoel minachting over dat, na te denken over wat er gebeurd is, dat maakte haar afwijzen. Yup, je haar sloeg op de kont. Noteer dat en benaderen dingen anders volgende keer.

4. Stappen Baby, altijd kleine stapjes.

Bijna niets in het leven zal 's nachts gebeuren. Het is hetzelfde met vrouwen.

Het nemen van kleine stapjes is de enige zekere manier om dichter bij uw doel te krijgen. Dit is niet alleen een manier om te slagen, maar het is ook een fantastische manier om gemotiveerd te blijven, omdat je elke dag slagen.

Als je gewoon gaan voor de grote ding, zul je voortdurend het gevoel dat het niet omdat je nooit het bereiken van dat doel zoals u dat wilt en in de tijd die je wilt.

Als je doelen zijn veel kleiner, kunt u één of zelfs meer per dag te bereiken. Dit zal u toelaten om volbracht op een dagelijkse basis te voelen, en het is veruit het beste wat ik heb geleerd om gemotiveerd te blijven.

Niet alleen dat, maar niet bij kleine stapjes zal weinig tot geen emotionele stress helemaal maken omdat u niet alsof je hebt gefaald op een belangrijk ding zal voelen.

Hier is hoe het te doen: Stel jezelf een paar mini-doelen die je kunt doen in een paar dagen, en dan ontwikkelen dat met meer doelpunten per dag of grotere doelen in een iets langere periode van tijd.

Hier zijn enkele voorbeelden als het gaat om het maken van vrouwen:

5. Erken je succes.

De meeste mensen hebben een harde tijd te erkennen hun successen, maar wel uitzonderlijk goed naar zichzelf heeft geslagen over hun mislukkingen.

Het punt van deze kleine stapjes is dat u aan uw succes op een dagelijkse basis te erkennen. Ik weet niet over u, maar hoe meer succes dat ik heb, hoe meer gemotiveerd word ik.

Erken je babystap successen en gebruik dat om je motivatie brandstof te voorzien. Houd een constante positieve vibe en het leven zal veel gelukkiger en sneller dan je ooit gedacht te krijgen.

Tot slot, als je alle kleine stapjes het voltooien op uw lijst, beloon jezelf, want je verdient het!

Just so you know, ik heb gefaald in het bedrijfsleven en bij vrouwen vaker dan elke jongen het lezen van dit, maar ik heb nooit laten die mislukkingen te slepen me naar beneden. Ik heb altijd een back-up in de ochtend en gaf het een ander gaan.

Zorg ervoor dat je niet hetzelfde te doen over en. Zoals de beroemde citaat gaat, “Insanity is hetzelfde te doen over en weer en de verwachting verschillende resultaten.”

Dit is het soort dingen bespreek ik op mijn blog en in de gratis ebook ik geven. Als u wilt uw succes met vrouwen te verhogen, bezoek http://ThePlayerGuide.com - een plaats waar de dating mentaliteit wordt uit het raam gegooid ten gunste van meer directe en vruchtbare methoden vergader- en vrouwen versieren.

Foto bron: mnn.com.