Waarom is gay dating zo moeilijk? 6 redenen van een expert

11 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Veel homoseksuele mannen klagen over de problemen die zij hebben met het voldoen dating prospects en onderhouden van die relaties eenmaal tot stand. Het is een van de belangrijkste problemen singles delen van therapeuten en liefde coaches' kantoren in het hele land.

Vanaf het moment dat we geboren zijn, de samenleving socialiseert ons om een ​​partner te vinden en leven nog lang en gelukkig, maar dit is een veel meer moeizame prestatie dan wordt verheerlijkt in sprookjes, romantiek films, en de media. Het is niet een wandeling in het park voor onze heteroseksuele collega's ook niet, maar als een gemeenschap, we homo's geconfronteerd met unieke uitdagingen die nog meer obstakels opleveren.

load...

Waarom is het zo verdomd moeilijk ?! Vanuit mijn klinische ervaring en de literatuur die ik gelezen heb, gay dating is zo moeilijk omdat...

1. Onze Dating Pool is schaars om mee te beginnen

Talrijke studies zijn uitgevoerd sinds Alfred Kinsey 1940 onderzoek naar seksueel gedrag werd gepubliceerd die aangeven dat ongeveer 4% tot 10% van de bevolking in de VS is van een homoseksuele geaardheid. Eenvoudige Google-zoekopdrachten kunnen brengen de resultaten van deze talloze studies, met enkele statistieken zweven net boven of onder deze conclusies.

load...

Met de homo-bevolking op ongeveer 10%, zijn onze opties al beperkt.

Dus wat betekent dat voor alleenstaande homoseksuele mensen op zoek naar liefde? De buit zijn slank, omdat de nummers zijn niet in ons voordeel, en het is nog moeilijker gemaakt wanneer u factor in de geografie, bij homoseksuele mannen die in landelijke gebieden met de meest uitdagende tijd iemand tegen te komen. Terwijl we geen controle over deze bijzondere voorwaarde op de percentages van ons bestaan ​​kan hebben, is er een factor die we hebben controle over dat deze kwestie van schaarste compliceert nog verder, dat is...

2. We Preciseer onze zoektocht naar een Prospect Datum tot het Niets

Het lijkt erop dat velen van ons te creëren wasserij lijsten van must-haves voor wat we willen onze Mr Right te bezitten in termen van persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten.

load...

Hoewel het belangrijk is dat we een idee hebben van wie we op zoek bent naar om ervoor te zorgen dat hij in lijn is met onze waardesystemen en attracties, het lijkt onze gemeenschap heeft de neiging om gemakkelijk te discrimineren iedereen die niet voldoen aan bepaalde oppervlakkige normen. Dit creëert verder een schaarste probleem en legt meer beperkingen op die beschikbaar is in de dating zwembad.

Technologie heeft ons leven in vele opzichten verbeterd, maar het is ook maakte ons pickier in termen van wat we zoeken in een date.

Hetzij door het lezen van dating persoonlijke advertenties of door afluisteren gesprekken van homo's in het publieke domein, zie je of dat soort dingen hoor “Ik ben in jongere jongens alleen geïnteresseerd”, “Hij moet een hung top zijn”, “alleen ik datum binnen mijn eigen ras “,‘Hij moet heel goed kijken,’‘ik zal alleen de datum jongens die witte-boorden-werknemers,’enz. De lijsten gaan en op‘ik zal niet iedereen die hiv heeft, dateren’.

Natuurlijk, we hebben allemaal unieke attracties, voorkeuren en grenzen, maar wanneer we datum door middel van een binaire lens, beroven we onszelf van kansen aan mensen die eigenlijk geweldig partners voor ons zou kunnen ontmoeten. Hoeveel verbazingwekkende konden-have-been relaties verloren zijn gegaan als gevolg van de stijfheid in de partnerlanden selectiecriteria? Dat is een tragedie in een gemeenschap hongerig naar gezelschap en onvoorwaardelijke liefde en acceptatie.

3. We hebben een Onevenredig Incidentie van psychische problemen

Volgens de American Psychological Association en tal van andere studies die deze bevindingen ondersteunen, LGBT-mensen hebben de neiging te lijden van meer psychische aandoening en chemische afhankelijkheid problemen dan de rest van de bevolking.

Dit komt waarschijnlijk dat het een marginale groep die wordt gediscrimineerd, wat leidt tot geïnternaliseerde homofobie en problemen met lage eigenwaarde. Onze gay community heeft ook de neiging om de partij-and-play (PNP) cultuur verheerlijken, wat verder bijdraagt ​​aan het potentieel voor problematisch middelengebruik.

Gay, lesbische, biseksuele en transgender mannen en vrouwen hebben vaak meer psychische problemen en verslavingen dan hun heteroseksuele collega's.

Het is duidelijk hoe psychische problemen kan zich manifesteren als een resultaat en hoeveel individuen met problemen wenden tot stoffen en / of verslavend gedrag aan zelfmedicatie en het hoofd te bieden. Dit bemoeilijkt verder de dating landschap als we niet gezond prospects aan te gaan hebben. Dit is zowel een micro- en macroniveau probleem dat ingrijpen nodig heeft.

4. Hookup cultuur heeft verstoorde de traditionele Vrijage Process

Amerikaanse samenleving leert ons niet hoe datum - het is eigenlijk een vleugel-it, fake-het-til-you-make-it, en trial-by-error aanpak die we hebben gehad om te omhelzen. Dit gebrek aan onderwijs en opleiding in dating en relaties legt ons allemaal, ongeacht seksuele geaardheid, op een aanzienlijke achterstand op het vinden van een geschikte partner.

De homoseksuele gemeenschap heeft de neiging om seks, die mensen ervan weerhoudt het vormen van echte relaties romantiseren.

Om de zaken nog ingewikkelder te maken, de verheerlijking van seks in de homo-gemeenschap met zijn neiging om alle aspecten van homo versterkt een erotiseren aansluiting cultuur , die alleen dient om ons te distantiëren van echte vormen van intimiteit en verbondenheid. Voor degenen die echt verlangen naar een relatie op lange termijn, kan deze frustratie en een belangrijke barrière te creëren. We zijn geworden zo geconditioneerd om te leiden met seks die wij verbroken zijn geworden van een hart-gecentreerde benadering van liefde en dating, die een goede relatie kan saboteren voordat het heeft gekregen van de grond.

Als achterhaald en vintage zoals de term hof mag klinken, deze oude ritueel om dating - die nu een verloren kunstvorm is geworden - tenminste voorzien van een kader en de stichting in de richting van de oprichting van een obligatie en het maken van een verbinding met iemand. Ik denk dat een opleving van verkering is nodig in deze hedendaagse tijd om meer succesvolle dating praktijken te stimuleren en zorgen voor een structuur voor de relatie ontwikkeling die lijkt tegenwoordig te ontbreken.

5. We bang te benaderen en met elkaar praten

Ga naar een bar of homo sociale functie, en je zult mensen zien staan ​​nippen van hun cocktails in de hoop voor iemand om ze te benaderen of mannen zich beschermend rond met hun groep vrienden. Het laatste scenario uiteindelijk maakt ze onzichtbaar of beschermt hen van een echte aanraking van de mensen buiten hun kring die ze interessant vindt.

Ik heb opiniepeilingen uitgevoerd op mijn site over assertiviteit bij het benaderen van mensen, en de overgrote meerderheid van de respondenten gaf aan dat zij nemen een passieve houding als het gaat om dating en alleen maar wachten om te worden benaderd door iemand om een ​​gesprek dat mogelijk kan leiden tot een dating hebben kans. Verlegenheid en de angst voor afwijzing werden grotendeels genoemd als de reden achter hun gebrek aan initiatief in te lopen en zichzelf introduceren aan iemand die ze aantrekkelijk en intrigerend.

Ze wachten op iemand om hen te benaderen - Ik heb met veel homoseksuele mannen die zeggen dat ze niet de naderende doen als ze uit en over gesproken. Dit zal hen niet overal in dating.

Dit is een ander voorbeeld van gemiste kansen. De hedendaagse technologie van sms, messaging, en chatten op online platforms maakt het mogelijk om zich te verschuilen achter een apparaat in plaats van face-to-face communicatie en verbinding. Dit draagt bij aan de verzwakking van sociale vaardigheden en flirten vaardigheden die velen van ons in de relatie coaching industrie in ons werk hebben waargenomen met klanten in het afgelopen decennium of meer.

6. We zijn Unkind & Beledigende aan elkaar

En deze brandstoffen verdere traumatisering en loskoppelen. Homo zijn in een homofobe maatschappij is al moeilijk genoeg met de mishandeling die we ontvangen, maar toen we weer op elkaar binnen onze eigen gemeenschap, deze verdere traumatizes ons en zorgt voor meer afstand, wantrouwen en jadedness tussen ons als individu en compromissen elke kans op positieve dating ervaringen.

Het is al moeilijk genoeg homo zijn, dus waarom zijn we niet meer compassie, begrip en empathisch naar anderen in onze broederschap die dezelfde gemarginaliseerde homo-status en ervaring leven?

Sms'en, e-mailen en chatten op dating sites en sociale netwerken heeft ons licentie om gemene dingen zouden we niet zeggen in persoon zeggen zonder na te denken over de andere persoon de gevoelens gegeven.

Niet te houden met vermelding van technologie als een boosdoener, maar de komst van sms'en en chatten binnen online platforms is een uitsplitsing van conventionele manieren en sociale etiquette veroorzaakt. We zeggen nu dingen op deze platforms dat we nooit in een face-to-face context zou zeggen tegen een ander mens. Dit heeft geleid tot cyberpesten, intimidatie, en openlijke misbruik die vervolgens leidt tot een groot aantal andere problemen, zoals depressie en zelfmoord voor starters.

Woorden doen pijn. We moeten om te beginnen wordt bewust van hoe wat er uit onze mond zal een andere invloed in al onze beurzen, zowel in persoon en online. Goede manieren zijn sexy, en hoe je je gedraagt ​​met anderen, zal altijd een rimpel effect op je leven en die van hen, zowel de positieve als negatieve.

We hebben de macht om deze problemen op te lossen

Dit zijn slechts een handvol van de redenen waarom gay dating is zo moeilijk. Niet alle aspecten van het daten onder onze controle, maar een groot deel van de bovenstaande factoren zijn dingen die we kunnen veranderen en de invloed van een individu, sociale en mondiaal niveau. Waar begin je?

Laten we beginnen met een discussie over dit onderwerp. Gelieve uw opmerkingen hieronder en delen een aantal van de dating strijd je ervaart om uit te breiden in deze lijst waarom gay dating zo uitdagend kan zijn. Welke soorten oplossingen kun je stellen dat misschien sommige van deze lastige factoren te verlichten?

We zijn allemaal experts in ons eigen leven en in onze opvattingen over hoe we positief kan beïnvloeden en het creëren van verandering ten goede. Deel uw mening, zodat we kunnen allemaal een dialoog samen als een gemeenschap met de bedoeling van het creëren van gezonde allianties om verandering door middel van onderwijs en collaboratieve brainstorming voor het verbeteren van deze voorwaarden te brengen. Dank je!