Waarom heeft ze niet gebeld?

26 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

In de wereld van het daten, soms ontmoeten we iemand die we klik met onmiddellijk. We voelen ons een passie zo intens dat we nooit willen dat het vervagen. Andere tijden, vinden we onszelf te bieden een van de meest verbijsterende vraag ooit gesteld door de mens: “Waarom hebben ze niet gebeld?”

Toen Alexander Graham Bell de uitvinder van de telefoon, veranderde hij de dating scene voorgoed. De telefoon kan je beste vriend of ergste vijand zijn. Als de telefoon gaat en de naam van die prachtige gal u ontmoet op barbecue van je vriend is gepleisterd over het scherm, krijg je een beetje pep in je stap. Wanneer dit niet gebeurt, de stilte is oorverdovend, en het is genoeg om je gek te maken.

load...

Vrouwen zijn uitgerust om te gaan met wat relatieproblemen komen hun weg omdat ze vriendinnen om mee te praten. We besteden uren analyseren waarom een man niet noemen. Mannen, aan de andere kant, je hebt het slecht kregen. Je hebt geen echte outlet omdat jongens niet rond en gab zitten over de relatie onzekerheden. Als ze niet noemen, je bent in het donker. Omdat ik weet kunnen we heel verwarrend zijn, ga ik een aantal geheimen met u te delen en uit te leggen waarom vrouwen niet bellen.

1. We pakte een psycho vibe.

In de huidige, steeds vijandige wereld, kunnen vrouwen nooit voorzichtig genoeg zijn. Vroeg op, onze zintuigen op scherp, op zoek naar een weinig reden waarom je een weirdo zou kunnen zijn. Dit wil niet zeggen dat je een zonderling, maar misschien heb je vertelde een slechte grap of een gedeelde sommige gril over jezelf dat haar ongemakkelijk. Als ze voelt een rode vlag, kun je het vergeten. Ze is voorgoed verdwenen.

load...

“Als een vrouw graaft u, ze wachten bij de telefoon voor

u te bellen. Als ze je niet terug te bellen, er is een reden.”

2. U zei iets offensief vond ze.

Als je iets dat zeggen in strijd met haar waarde-systeem, zal ze weglopen en nooit meer terug te kijken. Dit is eigenlijk goed nieuws. Als jij en je date niet aansluiten op een fundamenteel niveau, heb je geen kans op succes toch.

3. Ze kreeg weer samen met haar ex.

De realiteit is dat veel vrouwen beginnen te praten met een man te krijgen over een ex. Als hij terug komt kruipen, vergeeft ze hem en gaat terug voor een andere draai te geven aan de relatie merry-go-round. Dit heeft niets met jou te maken, en er is niets wat je kunt doen om een ​​dergelijke omstandigheid te voorkomen.

4. U bent overdreven angstig in haar gezelschap.

Niets zal een vrouw uit te schakelen sneller dan een plakkerig , behoeftige, psycho beller. De mensen maken deze fout vaak - u te veel bellen. Ik heb ontmoet veel mannen die ik was geïnteresseerd in alleen volledig worden uitgesteld, omdat ze bleef roepen me. Ga gemakkelijk op het eerste. Maak haar zweet een beetje.

load...

5. Ze heeft haar eigen problemen.

Alleen maar omdat je uit te gaan met een vrouw wier bedrijf u genieten betekent niet dat ze vrij is van ernstige emotionele bagage. Veel vrouwen herkennen hun eigen onvermogen zich te committeren aan een echte relatie en te voorkomen dat ze helemaal.

6. Ze had niet het gevoel een verbinding met u.

Een man kan een perfect gentleman , zegt en doet de juiste dingen en zijn een grote vangst. Maar als een vrouw niet gevoel “vlinders”, de kans groot dat ze zal haar verlies te nemen en verder te gaan met geen uitleg. Dit wil niet zeggen dat het probleem ligt bij jou. Het betekent alleen dat de twee van u zou een goede pasvorm maken.

7. Het was gewoon niet de bedoeling.

Deze is mijn favoriet. Of de timing niet goed is, ze is gewoon niet zo in je of zij kan gewoon niet omgaan. Het is gewoon niet gebeuren. Neem dit als een zegen in vermomming, en dank het universum voor het vrijmaken van u naar de vrouw, die goed is voor u te vinden.

Nu dat we hebben geïdentificeerd de meest voorkomende redenen waarom vrouwen niet bellen, laten we de wet voorschrijven als het gaat om telefoon etiquette. Als je van een vrouw en had een geweldige tijd met haar, haar bellen. Als je haar voicemail krijgt, vertel haar, “Hi! Dit ben ik. Wilde alleen maar dat je weet dat ik je denken. Bel me!"

Als ze je niet terug te bellen, drie dagen wachten alvorens opnieuw te bellen. Nooit bellen twee keer op een dag als je niet horen van haar. Wanneer u de tweede keer te bellen, zeggen: “OK, dit is mijn tweede oproep. Ik laat u een bericht naar howdy zeggen. De bal is in uw hof.”Als ze niet terug te bellen, haar nummer te verwijderen en verder gaan. Geloof me, als een vrouw graaft u, ze wachten bij de telefoon voor u om te bellen. Als ze je niet terug te bellen, er is een reden.