Waarom houden oudere mannen van jongere vrouwen? - 7 redenen van een senior datingcoach

11 maart 2019

Het is nauwelijks een nieuw fenomeen voor oudere mannen aanzienlijk jongere vrouwen na te streven. In feite is het een beetje een clichГ ©. Maar vanuit het perspectief van een vrouw, kan het helemaal gek van worden. Veel alleenstaande vrouwen die online dating zien profielen van mannen 10 of meer jaar ouder die op zoek zijn voor vrouwen veel jonger dan zelf (zoals, ze is 40 en hij is 60, maar zijn profiel zegt dat hij op zoek naar vrouwen tussen de 30 en 39).

Dit kan ertoe leiden dat vrouwen willen slaakte een langdurige schreeuw of af te schrijven van de wereld van de mensen ten goede. Is dit gewoon een geval van een oudere man op zoek naar een jongere vrouw om seks te hebben met, of zijn er andere plausibele redenen een oudere man zou kunnen worden het nastreven van een jongere vrouw? Hier is wat ik denk:

load...

1. Hij is eindelijk klaar om kinderen te krijgen

Veel mannen zijn erg gericht op het verkrijgen van hun opleiding, oprichting van hun carrière, en het verkrijgen van financiële zekerheid ver in midlife en daarbuiten. Hoewel het misschien niet belangrijk vroeg op leek, kunnen ze op een dag ze eigenlijk willen een gezin te beslissen. Een man die ontwaakt om dit bewustzijn beseft zijn kansen voor het nageslacht kan groter zijn met een jongere vrouw, die nog steeds in staat om zijn biologische kinderen hebben.

2. Hij is in Ontkenning over zijn leeftijd

Het is heel gebruikelijk om te horen ouderen van beiderlei kunne zeggen dat ze look en feel veel jonger dan ze in werkelijkheid zijn. Soms oudere mannen handelen en lijken jonger dan hun chronologische leeftijd.

load...

Als een man jonger voelt dan hij is, mag hij dat vrouwen in hun jaren '20 of '30 zijn meer geschikt voor hem.

Echter, het is niet ongewoon voor mensen om in ontkenning over de tand des tijds op hun uiterlijk of lichaamsbouw. Hij kan denken dat hij ziet er veel jonger dan hij werkelijk doet en ziet zichzelf als meer van een eigentijdse met jongere vrouwen, ook al is hij niet.

3. Hij wil zijn succes te vieren

Een oudere man die is financieel veilig is waarschijnlijk heel hard gewerkt en veel opgeofferd om er te komen. Hij mag nu de middelen hebben om goed te leven, reizen, of zelfs met pensioen gaan. Het hebben van een energieke, aantrekkelijke jongere vrouw om hem gezelschap in deze tijd houden kan lijken alsof de kers op de taart. Hij zou in staat zijn om haar te voorzien van de veiligheid en de aandacht van een jongere man zal niet in staat zijn om te geven. Hij kon het gezelschap van een jonge vrouw als de bekroning van zijn succes te zien. Hij is comfortabel en vol vertrouwen om het soort vrouw dat hij altijd al van gedroomd te streven, maar hij eerder misschien niet de moed om dat te doen hebben gehad.

load...

4. Hij wil een Ego Boost

Als een man ouder wordt, wil hij nog steeds aantrekkelijk, relevant te voelen, gerespecteerd en bewonderd. Een jongere vrouw kan zijn ervaring, wijsheid en prestaties vinden indrukwekkend te zijn en kan haar waardering vrijelijk te uiten. Sommige hedendaagse vrouwen kunnen hem hebben overtroffen met hun mate van succes. Aan de oppervlakte die kan prima, tenzij een vrouw begint te vergelijken rГ © sumГ © s, concurreren met hem, of hem zelfs te bekritiseren. De sleutel hier is een vrouw die een man waardeert om wie hij is en hem in staat stelt om de kijker genieten van af en toe meer succes met een man van elke leeftijd hebben.

5. Hij is op de Rebound

Als een man is die uit een andere relatie als gevolg van een breuk, scheiding, overlijden , kan hij alleen maar wil zijn opties te verkennen. Hij kan zijn als een kind in een snoepwinkel te realiseren voor de eerste keer dat hij het volledige scala van zoete opties om uit te kiezen. Als de vrouwen zijn leeftijd lijken boos of afgemat of hem te herinneren aan zijn ex-vrouw of geliefde, kan hij besluiten om jongere vrouwen date. Dit kan slechts een korte termijn experiment, of hij kan zelfs verliefd.

6. Hij's Revenge Dating

Sommige oudere mannen zullen een jongere vrouw op heden alleen maar om te bewijzen aan zichzelf en hun ex dat ze kunnen. Als de zaken slecht afgelopen, kan zijn ego een blauwe plekken hebben genomen, en hij wil zichzelf gerust te stellen dat hij nog steeds wenselijk.

Soms is een man kon worden dating een jongere vrouw te bewijzen aan zijn ex dat hij nog steeds wenselijk.

Hij wil zichzelf en eventueel de ex dat hij kan gaan en snel te vervangen haar met iemand jonger of aantrekkelijker te tonen.

7. Hij is gewoon Feeling attractie

Hoewel er kunnen veel motieven voor een man om een jongere vrouw dateren, laten we niet vergeten dat de aantrekkingskracht kan gebeuren tussen mensen die lijkt misschien een onwaarschijnlijke match. Na alle redenen of beweegredenen, zou de meest voor de hand liggende antwoord op de meest nauwkeurige zijn. Hij is gewoon aangetrokken tot wie hij zich aangetrokken voelt tot en zal dienovereenkomstig kiezen tot nu toe.

Op het einde, Leeftijd is maar een getal en liefde is Liefde!

Sommige mannen zijn gewoon bepaald tot op heden alleen vrouwen in een bepaalde leeftijdsgroep. Niet automatisch diskwalificeren zelf, dat wel. Veel mannen zijn geïntrigeerd door vrouwen van verschillende leeftijden, uiterlijk, of typen lichaam - het maakt niet uit wat het zegt op hun online profiel. Of een man ouder of jonger is, als je je richt op de meest stralende versie van jezelf, leef je leven volledig en open blijven tot het verkennen van nieuwe mogelijkheden, je bent waarschijnlijk prachtige mensen die geïnteresseerd zijn in dating je ontmoet hebt.

Foto bronnen: designntrend.com, visihow.com, thefix.com