Waarom je nooit een succesvolle langdurige relatie hebt gehad op de universiteit

20 april 2019

Als je het soort man die een paar meisjes tijdens college gedateerd zijn, misschien had je een paar korte termijn relaties, maar geen succes op lange termijn relatie, en u merkt dat veel van uw vrienden zijn in de uitgebreide relaties, kan je je afvragen: “Waarom kan ik niet een dergelijke relatie?”

Er zijn verschillende redenen waarom sommige jongens, hoewel actief dating, nooit een succesvolle had langdurige relatie op de universiteit, en ik zou willen laten zien die redenen.

1. Je hebt een unieke persoonlijkheid.

Wij zijn allemaal uniek. Echter, sommige van ons afwijken van de typische student archetype. We hebben meer onderscheidend belangen, overtuigingen en persoonlijkheidskenmerken.

load...

Als je zo iemand bent, is het moeilijker voor u om een match te vinden. Dus, bent u waarschijnlijk zowel voor goede vrienden te maken en in een lange-termijn romantische relatie zo makkelijk als andere mensen.

Het is geen big deal, en het betekent niet dat je moet de manier waarop je bent veranderen. Het betekent gewoon dat je nodig hebt om meer te zoeken en hebben meer geduld om die personen u goed overeenkomen met te voldoen.

2. Je verandert je gedrag na het invoeren van een relatie.

De meeste jongens denken dat als ze eenmaal het meisje te krijgen, moeten ze hun gedrag aan te passen om haar te houden. Zo kunnen ze een stuk gevoeliger of te stoppen op zoek naar uitdagingen.

load...

In mijn ervaring als coach, dit is een enorme vergissing.

Het gedrag dat maakte een meisje tot je aangetrokken voelen en willen zijn met u in de eerste plaats is het exact hetzelfde gedrag die ervoor zorgt dat ze tot je aangetrokken en maken haar bij je blijven op de lange termijn.

Niet veranderen zodra je in een relatie. Blijf trouw aan je echte zelf.

“Niet ieder van ons zijn gemaakt voor

klassieke lange termijn relaties.”

3. U gebrek aan communicatieve vaardigheden.

Relaties worden levend en belonen gehouden door middel van goede communicatie tussen de twee betrokken personen.

Door duidelijk te communiceren, je verwachtingen, onderhandelen rollen, begrijpen elkaar en met elkaar te verbinden.

Als u niet over goede communicatieve vaardigheden, zullen u en uw partner nog groter worden afstandelijk en de relatie zal veel frustraties genereren.

load...

Dit is de reden waarom het belangrijk is om goede communicatieve vaardigheden hebben in een relatie.

Als je ze niet hebben, lees een aantal boeken over dit onderwerp, misschien wel een aantal cursussen en actief te werken aan het verbeteren van jezelf in dit gebied. Het zal het waard zijn.

4. Je bent gewoon niet op de lange termijn relatie type.

De waarheid is dat niet alle van ons zijn gemaakt voor de klassieke lange-termijn relaties. Veel van ons hebben zo'n sterke behoefte aan afwisseling en nieuwheid dat de traditionele langwerpige relatie al snel weer saai en onbevredigend.

Als u denkt dat dit het geval is voor u, dan is het belangrijk om uw benadering van relaties allemaal samen te heroverwegen.

Misschien is het beter voor u om kortere relaties te zoeken en niet verwachten dat ze eeuwig duren. Misschien wilt u een rekening open relatie of een andere alternatieve vorm van relatie.

Er zijn tal van mogelijkheden die er zijn. Houd een open geest en je zult de beste voor u te vinden.

Met de juiste mentaliteit en een aantal aanpassingen aan je gedrag, kunt u een verheugend relatie die het beste past bij uw behoeften te krijgen.

Hoe ga je om de relatie die het beste past bij uw behoeften?

Eduard Ezeanu helpt verlegen jongens krijgen maatschappelijk vertrouwen en sociaal onbekwame individuen ontwikkelen sterke sociale vaardigheden. Hij deelt ook advies over Twitter en Facebook als @artofconfidence.

Foto bron: News.com.au.