Waarom je wedstrijd niet heeft gereageerd

16 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Voordat je alleen op uit in de uitgestrekte wereld van cyber dating , zou ik niet goed gevoel over mezelf als ik je niet voorstellen aan iemand die ik willen noemen “Ghost Guy.” Dit is de gekmakende karakter dat niet reageert op je flirts, berichten, nudges en andere methoden van online dating protocol. Of erger nog, begin je een relatie met een man die gevangen uw oog en hij verdwijnt in de afgrond te bouwen, waardoor je obsessief af wat er gebeurd is.

Ghost Guy is een schaduwrijke karakter kunnen veroorzaken onherstelbare schade. Je moet jezelf nu voorbereiden op de sombere dag waarop Ghost Guy je pad kruist, en ik verzeker u dat de dag zal komen.

Als je online dating met deze regels in gedachten te benaderen, krijg je een run voor zijn geld te geven Ghost Guy.

load...

Regel 1

Het grootste ding over Internet dating is de veilige afstand creëert. Respecteer deze ruimte en geef de mensen toestemming om hetzelfde te doen. De fysieke scheiding gecreëerd door cyberspace is een goede zaak. Het stelt twee mensen om naar elkaar zonder de complicaties die komen met “traditionele” dating weten. Dit is geweldig nieuws! Het betekent dat je kunt stoppen op elk gewenst moment voor geen enkele reden en zo kan hij. Er zijn geen zekerheden met online communicatie en je moet niet verwachten dat een. Het is een “alles gaat” soort en u moet weten dat uitgaan.

Regel # 2

Gebruik de afstand tussen u als een actief. De online dating proces elimineert ongemakkelijke stiltes, raar eerste data en een heleboel melodrama. Plus, kan deze afstand u helpen rode vlaggen te identificeren en te voorkomen dat het aansluiten van met iemand die niet helemaal goed lijkt. Als een man die je online hebt ontmoet is degene te dringen op de ruimte, echter, laat hem hebben. Als Ghost Guy wil niet dichterbij te krijgen of te communiceren op een andere wijze dan de slag van een toetsenbord, er is iets mis.

load...

“De bottom line is dat het niet uitmaakt hoe aangetrokken

je bent aan iemand, als hij niet betaalt u de

aandacht die u op zoek bent, hij is niet de man voor u.”

Regel # 3

De cyber afstand tussen u en iemand anders betekent dat je niet hoeft te reageren. Gewoon omdat iemand contact met u opneemt, betekent niet dat je bent verplicht om te antwoorden uit de behoefte om zijn gevoelens te sparen. Godzijdank! Kun je je voorstellen wordt gedwongen om te reageren op elke man die je een bericht gestuurd? Wij waarderen dit aspect van online dating en mannen doen ook. Als Ghost Guy niet terug naar je krijgt, hij niet ben je een uitleg en je bent niet recht op één. Het is waarschijnlijk geen groot mysterie toch. Niet toevlucht nemen tot het uiterste en aannemen dat u afschuwelijke of saai zijn. Misschien heeft hij niet zijn Internet rekening betalen.

Regel # 4

Neem het niet persoonlijk nemen wanneer Ghost Guy niet gunstig voor u online te reageren. Er zijn een oneindig aantal redenen waarom hij “je negeert.” Wat als je precies hetzelfde uitzien als zijn ex en het is freaking hem uit? Misschien ziet hij dat je een Boston Red Sox fan en zijn goed-voor-niets vader komt uit Boston en hij heeft een hekel aan alle Red Sox fans. Wie weet! Er is geen zin in verspil je mentale energie op iemand die niet het maken van zichzelf voor u beschikbaar. Move over, vriendin!

load...

Regel # 5

Aanpak online dating met een zorgeloze spiri. Neem een besluit dat het niet uitmaakt wat er online gebeurt, zul je niet sleets te worden in de liefde. Als u een gebroken hart en gevoel afgewezen omdat Ghost Guy niet reageert op uw e-mails, moet je een reality check. Je moet bereid zijn om met vertrouwen te bewegen door de wereld, en dat is inclusief het World Wide Web. Laat je niet neer op jezelf, en niet stoppen op zoek naar een speciaal iemand. Hij is out there!

Regel # 6

Ghost Guy is weg en je moet blij zijn. Zodra hij maakt een verschijning, en vervolgens een verdwijning, is Ghost Guy niet terug. Als u flirten met een man online, alles lijkt te gaan groot, en plotseling hij mist in actie, je verlies en dank uw gelukkige sterren.

De kans is groot, hij was ook de communicatie met andere vrouwen en kreeg ernstige met een van hen, of misschien kreeg hij weer samen met zijn ex. Ik ben ervan overtuigd dat het universum heeft een manier om het elimineren van mensen die niet zijn aangesloten op ons lot.

Nu, als Ghost Guy gaat weg en dan komt terug, let op. Als een man je een keer gedumpt, zelfs als het online was, is de kans groot dat hij zal het opnieuw doen. De bottom line is dat het niet uitmaakt hoe aangetrokken je bent aan iemand, als hij niet betaalt u de aandacht die u op zoek bent naar, hij is niet de man voor jou. Je wilt niet te worden met Ghost Guy toch. Het is Good Guy je na!