Wat betekent biseksueel? - (Statistieken, tekens, stereotypen en ondersteuning)

28 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Onlangs heeft een klant (we zullen hem Nick noemen) kwam naar me verward over zijn seksuele geaardheid, en hij wilde helpen verduidelijken. Hij beweerde tot chronische erotische en romantische gevoelens voor beide geslachten, omdat de adolescentie, maar was nog maar gedateerd en seksuele met vrouwen. Nick was in het midden van het verkennen van een nieuwe relatie met een vrouw, maar bevond zich verscheurd tussen zijn niet-onderzochte gevoelens voor mannen - ondervraging of hij echt homo was.

Hij besprak hoe interacties met vrienden en kennissen verder zijn gevoelens gepolariseerd. Sommige homo's uitgedeeld oordelen dat hij met behulp van biseksualiteit als een manier om de sociale gevolgen die bestaan ​​in onze homofobe cultuur in de richting van homo zijn te vermijden en om te profiteren van heteroseksuele privilege. Terwijl sommige straight individuen afgesnauwd hem voor het hebben van hetzelfde geslacht gevoelens. Nick voelde zich geïsoleerd door beide kampen en voelde me in een hokje te zijn of / of met zijn seksuele geaardheid.

load...

Veel verwarring bestaat biseksualiteit en het doel van dit artikel is om enig licht werpen op dit vaak verkeerd begrepen vorm van seksuele zodat we onwetendheid kan verminderen en bevestig deze oriëntatie als zij verdient. Klik op de onderstaande links om naar de sectie die het meest interesseert.

Betekenis | Stats | Signs | stereotypen | Ondersteuning

Biseksueel Betekenis: De attractie om meer dan één Geslacht

Volgens de National Gay and Lesbian Task Force, is biseksualiteit beschreven als “het vermogen tot emotionele, romantische en / of fysieke aantrekking tot meer dan één geslacht ” en “een biseksuele oriëntatie spreekt tot de mogelijkheden voor, maar niet een vereiste van, betrokkenheid met meer dan één geslacht.”

load...

Dus dit betekent dat iemand bi kan zijn en nog steeds maagd zijn, hebben seks gehad met alleen de leden van hetzelfde geslacht, of hebben slechts met partners van het andere geslacht, zoals Nick.

Wat is het verschil tussen Gay & Bisexual?

Biseksualiteit is anders dan homoseksualiteit, waarin de emotionele en romantische attracties en seksueel gedrag zijn slechts gericht tegen leden van hetzelfde geslacht. Voor veel van de bezwaren mensen kunnen krijgen vanwege hun biseksuele geaardheid tegen te gaan, heeft de Amerikaanse psychiater en seks onderzoeker Fritz Klein zei: “biseksualiteit is niet vermomd homoseksualiteit, noch is het vermomd heteroseksualiteit. Het is een andere manier seksuele expressie.”

Dit betekent ook dat biseksualiteit is niet per se een overgangsperiode route van heteroseksualiteit tot homoseksualiteit. Biseksualiteit een goede oriëntatie op zich. Het kan echter wel een overgangsperiode route voor een klein segment van homoseksuele mensen die worstelen met en het reine te komen met het begrijpen van hun seksuele geaardheid en identiteit. Hier is een artikel dat de ontwikkelingsstadia een individu kan vaak doorlopen bij vitrines het formuleren van een biseksuele identiteit.

load...

Wat is het verschil tussen Bisexual & Pansexual?

HealthyPlace.com beschrijft pansexuality als “ niet beperkt of geremd in seksuele keuze met betrekking tot geslacht of activiteit.” Het grootste verschil tussen pansexuality en biseksualiteit is de focus op genderidentiteit.

3 Bisexual Statistieken

In 2011, het Williams Institute van de Universiteit van California School of Law publiceerde een onderzoek kort dat opgenomen ramingen van de aantallen LGBT individuen in de Verenigde Staten na het uitvoeren van een studie en deze te vergelijken met andere internationale enquêtes. Enkele van de resultaten zijn onder meer:

1. 3,5% van de volwassenen (9 miljoen mensen) in de Verenigde Staten te identificeren als LGBT.
2. Bisexuals vertegenwoordigen 1,8% van deze populatie.
3. Hoeveel procent van de vrouwen biseksueel? Studies hebben aangetoond ongeveer 8%.

Hoewel deze nummers niet adolescenten of personen die er niet op uit zijn onder andere, de bevindingen zijn toch fascinerend en tonen contrasten van de verschillende studies die over de hele wereld zijn uitgevoerd met verschillende categorieën besproken. Het Pew Research Center , HealthResearchFunding.org , en de advocaat zijn een paar andere plaatsen met interessante statistieken en commentaar over biseksualiteit.

Signs U bent Biseksueel: Gebruik De Klein Seksualiteit Grid

Biseksualiteit is een vaak verkeerd begrepen en verkeerd deel van de seksualiteit, en men kan worden hard ingedrukt om veel van iets van een stof geschreven over het onderwerp, het meest waarschijnlijk een bijproduct van bifobie vinden. Zoals we hebben gezien, vaak gevreesd door de heteroseksuele en afgesnauwd door de homoseksuele, biseksuele mensen hebben de neiging om te weinig steun of middelen krijgen om hen te helpen bij het begrijpen van hun seksuele identiteit en met het helpen om hun behoeften te voldoen.

Amerikaanse psychiater en seks onderzoeker Fritz Klein zei in zijn boek “The Bisexual Option” dat biseksualiteit is niet vermomd homoseksualiteit of heteroseksualiteit.

Dus hoe kan je gevoel van uw biseksuele gevoelens te maken als je je geaardheid bent ondervragen? Het is belangrijk voor een om te begrijpen dat seksualiteit is vloeibaar en flexibel. Een persoon seksueel gedrag, gevoelens, en de identificatie niet in de natuur vast en kunnen veranderen in een doorlopend, dynamisch proces. Biseksualiteit is een perfect voorbeeld van dit fenomeen.

Volgens Klein, zijn er drie verschillende aspecten van biseksualiteit bij het bekijken vanuit dit perspectief.

Transitional biseksualiteit voorstelt een middel waarmee een persoon van de ene spectrum van de seksuele voorkeur continuüm aan de andere kant (gewoonlijk hetero- homoseksualiteit). Deze overgangsperiode van tijd nodig is om te helpen de individuele ontwikkeling van een meer samenhangende seksuele identiteit in zijn of haar ontwikkeling met bijbehorende veranderingen in emoties, waarden en gedrag.

De Klein Sexual Grid heeft zeven component variabelen van seksuele geaardheid, met drie kolommen die drie verschillende punten waarop seksuele geaardheid wordt beoordeeld aan te geven: de persoon die het verleden, het heden en ideaal.

Ten tweede is er historisch biseksualiteit, die wordt omschreven als een persoon die voornamelijk leeft een rechte of een homoseksuele levensstijl, maar die heeft ook een voorgeschiedenis van biseksuele ervaringen en / of fantasieën gehad. Tenslotte sequentiële biseksualiteit gaat om een ​​persoon wiens seksuele relaties met slechts één geslacht in een bepaalde tijd en de frequentie van geslachtsverandering varieert persoon of context.

Zoals men kan zien, het bereik van bi voorkeur en neigingen zeer brede en bi individu kan ook “episodisch, tijdelijke, experimentele of situationele homo- of hetero-activiteit.” De Klein Sexual Orientation Grid is een systematische model vitrines deze realiteit door de presentatie van zeven belangrijke variabelen die oriëntatie te karakteriseren. Een manier om u te helpen uw oriëntatie te verduidelijken is om een ​​self-assessment uit te voeren met behulp van dit raster.

Het American Institute of Biseksualiteit heeft een pagina op haar website, waar u kunt gaan over het proces van zelf-identificatie door het invullen van het raster over uw verleden, heden, en ideaal tussen de verschillende oriëntatie variabelen om u te helpen begrijpen wat je hebt vragen.

Dit heeft de neiging om een ​​van de meest gerenommeerde voorraden beschikbaar om te helpen met de seksuele geaardheid identificatie zijn. Praten met een hulpverlener over uw bevindingen kunnen helpen extrapoleren meer betekenis en duidelijkheid voor u als u doorgaat met uw identiteit te definiëren reis.

Tal van plaatsen bieden biseksualiteit quizzen, zijn wij raden enigszins op hun hoede voor deze.

Een andere route die u zou kunnen nemen is het uitproberen van een aantal zogenaamde biseksualiteit quizzen. Er zijn een aantal van deze online, maar ik heb de neiging om ze niet steunen, omdat ze niet empirisch ondersteund en er is geen bekende gedrags-test die bestaat om iemands seksuele geaardheid te diagnosticeren. Hoe u ervoor kiest om te identificeren is uw keuze, al die tijd in de wetenschap dat seksuele identiteit ontwikkelt in de tijd en is geen vast staat, maar voor sommigen het proces van hun seksuele identiteit te ontdekken kan een leven lang duren.

Voor de lol, echter, kunt u deze quizzen te nemen als een kans om alle gedachten, gevoelens of triggers die ontstaan voor u van het nemen van de assessments te verkennen, en dan spreken met een getrainde professional om u te helpen begrijpen wat er naar voren te maken. Gurl.com , MyDailyMoment.com en PinkNews.co.uk zijn een paar sites die dergelijke quizzen bevatten.

Stereotypen over Biseksualiteit

Als je over het proces van het verduidelijken van je seksuele neigingen, zult u waarschijnlijk geconfronteerd met een aantal stereotypen en mythen die in overvloed over biseksualiteit die zullen proberen om uw vooruitgang te blokkeren en onnodige onrust en verwarring voor u. Deze drogredenen zijn gemaakt door een gebrek aan onderwijs en bifobie, de angst voor biseksualiteit.

Steeds bewust van deze onwetende denken vallen en confronterend en het tegengaan van hen met waarheden kan bevrijden u verder te gaan dan deze wegversperringen en de richting van uw reis van zelfrealisatie. Er zijn een overvloed aan mythen over biseksualiteit.

GLAAD.org heeft een artikel dat een aantal van deze mythen bespreekt en de bijbehorende feiten die hen ontmaskeren, met inbegrip van biseksualiteit een fase, alle vrouwen biseksueel zijn, en je kunt niet biseksueel zijn, tenzij u met beide geslachten zijn geweest.

2 manieren steun vinden

Het hebben van ondersteuning is van vitaal belang in deze tijd en onder zijn een paar manieren om de middelen die u nodig hebt.

1. Doe Biseksueel Ondersteuning Groups & Bisexual Resource Centers

Een verscheidenheid aan middelen zijn springende tot in de afgelopen jaren te eren en te ondersteunen biseksuelen. Ik beveel betrokken te raken of vrijwilligerswerk bij dit soort groepen en centra om jezelf te omringen met anderen die kunnen begrijpen en waarderen de reis je op, om te helpen normaliseren uw ervaring, en om je sociale ondersteunend netwerk te verbreden. Je bent niet alleen! Hier zijn een paar opties te overwegen:

De Bisexual Resource Center

De Bisexual Resource Center , geïdentificeerd als de oudste nationale biseksueel organisatie pleit voor bi bekendheid en zichtbaarheid.

Daily Strength: Bisexual Support Group

Dit is een online forum / steungroep voor de biseksuele gemeenschap om uiteenlopende onderwerpen die van belang en Garner steun en vriendschap te bespreken.

LGBT Foundation

Hier is een zeer waardevolle bron bij de hand te hebben! Dit is een nationale liefdadigheidsinstelling die diverse diensten verleent aan lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender mannen en vrouwen, inclusief uitgebreide informatie als je vragen je seksuele identiteit.

Bovendien, vrijwilliger bij een plaatselijke homo gezondheidscentrum of zoek de term “biseksueel” op Meetup.com aan groepen in uw omgeving die zich specifiek richten op biseksuele mensen vinden. De centra dienen als plaatsen voor recreatie, het dateren, of bemiddelingspogingen en andere biseksuele leden van de gemeenschap en hun supporters te ontmoeten.

2. Maak Vrienden Tijdens Biseksueel Awareness Day & Week

Biseksueel Awareness Week vindt plaats elk jaar in september en omvat Vier Biseksualiteit Day. Beide worden gesponsord door GLAAD en een verscheidenheid aan andere biseksuele belangenorganisaties.

Biseksueel Awareness Week wordt gehouden ieder jaar in september en is een geweldige manier om te verwelkomen mensen te ontmoeten.

Onthoud altijd dat je niet een Label!

Mijn cliënt Nick belandde in een vaste relatie met zijn nieuwe vriendin, met wie hij later leerde, was ook biseksueel. Hij ontdekte dat hij de mogelijkheid om seksueel aangetrokken worden gehouden en worden verliefd op zowel mannen als vrouwen, en dat dit is waar hij rechtsgeldig valt op de seksualiteit continuüm. Hij bereikte een gevoel van trots en acceptatie in zijn identiteit en leerde het belang van eerbetoon al zijn attracties en afzetproblemen voor de expressie van hen die binnen de grenzen van zijn relatie overeenkomsten met zijn vriendin waren.

In onze maatschappij, ik denk dat we te opgehangen op etiketten en we moeten dingen in het zwart of wit, of / of binaire categorieën indelen. “Ben ik homo?” “Ben ik bi?” Merk op hoe deze vragen roepen angst en verwarring? Volgens Klein, onze cultuur neemt comfort in labels omdat ze helpen om onze relaties te definiëren, en ze zijn een manier om de dreiging van angst, onzekerheid te minimaliseren en ambiguïteit als we iets dat we niet begrijpen of stappen buiten het gezicht norm.

Labels beperken en zet een pet op bestaande mogelijkheden. Ze ook ons ​​ontdoen van onze uniciteit en individualiteit. In plaats van steeds opgehangen op voorwaarden en labels, te wonen en te omarmen uw ware en authentieke zelf en de liefde die je intrinsiek worden aangetrokken.