Wat je deed, deed hem wegtrekken

15 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Het meest fascinerende ding over dating is hoe wat we willen en verwachten dat er gebeurt op een datum niet altijd overeen met wat er werkelijk gebeurt op een datum.

Voor een paar seconden, ik wil dat je terug te denken en herinner me een jongen die je gedateerd wie je onmiddellijk werden aangetrokken om op de eerste date.

Weet je nog hoe die eerste gezicht gaf je vlinders? Weet je nog hoe net te denken over hem maakte je tintelen? Weet je nog hoe toen je niet met hem, alles wat je kon denken was dat weer met hem?

load...

Verliefdheid is een gevaarlijke gevoel.

Maar hoe verhoudt dit invloed op uw liefdesleven?

De meeste verliefde vrouwen worden een beetje obsessief. Als je iets zoals de meeste vrouwen bent, dan zult u waarschijnlijk beginnen met het controleren van uw telefoon elke vijf minuten om te zien of hij gebeld of ge-sms't.

Je wordt een beetje behoeftigen. Je vertelt voortdurend uw vrienden over hem en deel elk detail van je gesprekken met hen.

Je kan niet goed communiceren met hem, want terwijl het proberen niet om de verkeerde dingen te zeggen, je vaak niets zeggen. Of nog erger, zeg je iets zo zinloos dat zelfs kunt u niet geloven dat je eigenlijk zei dat.

load...

Je begint gevoel benadrukt en beginnen te handelen nerveus. U wilt niet te knoeien iets omhoog, omdat je hem zo graag, dus je bent niet meer zo makkelijk, ontspannen of zelfs charmant als je met hem.

Hij krijgt u overdreven enthousiast en je laten zien. Mijn complimenten hem de hele tijd en hij begint te zien. Zeg hem ook zie je / wil een toekomst hier.

Je begint te verzwakken omdat je zo onder de indruk van hem en zo bezorgd over wat hij denkt dat je hoog zette hem op een voetstuk bent - een rechtmatige plaats in je geest.

Hier is uw grootste fout:

Het moment dat je iemand op een voetstuk, zij beginnen neer te kijken op je. Als tot op dat punt dat hij dacht dat je gelijk waren, het moment dat hij het hoog en machtig zal hij beseffen dat hij is boven je.

Helaas, dit is een van de grootste nadelen van wordt verblind door een man.

Behoeftigheid, nervositeit, over-spanning en zwakte - deze woorden definiëren een vrouw die verliefd door een nieuwe man in haar leven.

load...

Leun achterover en denk na over die woorden voor een tweede.

Vindt u die woorden aantrekkelijk?

Dan zou het geen grote verrassing zijn als die man die je zo graag, bij het zien van een behoeftige, nerveus en zwakke vrouw, stopt u belt.

Met alle eerlijkheid, wat zou je verwachten dat hij te doen? Je komt veel te serieus over hem veel te vroeg, en die duidelijk schrikt hem weg.

Het is triest als je erover nadenkt. Zou het niet veel gemakkelijker om gewoon jezelf om hem heen?

Je zou kunnen denken dat opgewonden komt uit als onhandig (en dat is niet zo slecht), die behoeftig komt uit als een toegewijde vriendin (die ook niet slecht) en nerveus naar buiten komt als zijnde echt met hem (en dat kan niet slecht, toch?)

Dus waarom wordt je gedrag schrikken hem af of deze dingen niet zo slecht kan zijn?

“Je hebt een kans op het krijgen

ergens als je het beste uit jezelf.”

Laten we eens kijken naar deze vanuit uw perspectief.

Je gaat op een eerste date met een fatsoenlijke vent en hij voelt zich ongelooflijk aangetrokken tot je meteen.

Hij begint te vertellen hoe mooi je bent, hoe ongelooflijk fascinerend je bent en hoe ongelooflijk grappig je bent. Hij vertelt je dat hij ziet een toekomst hier.

Hij vertelt je zelfs dat hij klaar is om exclusief te zijn met een meisje als jij, want je bent gewoon dat geweldig - dit alles op de eerste date!

Hoe voel je je over deze man?

De meeste vrouwen zullen hem haten. Waarom? Omdat hij behoeftig. Hij weet niet eens zie je voor wie je bent, want hij is gewoon het projecteren van zijn verlangen om met iemand op jou.

Het maakt niet uit of hij is gewoon zichzelf en hoop dat u hem een ​​kans te geven. Je zal hem geen kans geven, want hij heeft geen waarde in uw ogen hebben.

Denk je niet dat dit is precies hoe een man voelt wanneer je verliefd op hem en hij stopt met bellen? Je bent zo onder de indruk van hem dat er geen uitdaging, geen noodzaak voor het harde werk.

Kortom, het is allemaal een kwestie van hem te zeggen wanneer.

Het geheim ligt in uw gepercipieerde waarde.

Hoe meer hij moet werken voor u, hoe hoger uw gepercipieerde waarde. Als hij niet hoeft te werken, dan is er geen gepercipieerde waarde.

Mannen houden van de achtervolging en je moet aan de jacht deel van uw dating routine te maken. Het maakt niet uit hoe je je voelt over een jongen. Als er geen achtervolging, dan is er geen man.

Ik zeg niet dat het essentieel is om games te spelen, maar het is essentieel om een ​​hoge gepercipieerde waarde.

Als u overweldigd door emoties bent, ze niet te laten zien. Als u niet zeker bent over hoe je gaat gedragen op de volgende datum, uit te stellen de datum tot voel je je meer ontspannen.

Als je een man je echt leuk vindt, speel het cool.

Laat hem weten dat je hem zo graag. Laat hem voor u werken. Zet die emoties opzij en gaan gedragen zoals u dat doet als je met je beste vrienden. Wees je ervan overtuigd, speels, zelfverzekerd zelf.

Je hebt een veel betere kans op het krijgen van ergens met een jongen die je eigenlijk wilt als je het beste uit jezelf bent dan wanneer je die behoeftig, overdreven enthousiast versie van je bent.

Probeer niet te oordelen.

Vooral als hij exact dezelfde dingen doet u doen op een datum. Hij is gewoon eerlijk en er is niets mis mee, toch?

Ik denk eerlijk gezegd een man die wordt opgewekt om je heen gaat veel beter op lange termijn dan die kerel die is niet enthousiast om je heen.

Ook al heb je dit als een teken van zwakte zou kunnen zien (en het kan heel goed zijn), als het gaat om iets zinvols en lange termijn zou deze man eigenlijk beter zijn dan de rest.

Doe je best om het niet te houden tegen hem.

Het is gemakkelijk om een ​​man te oordelen voor zijn behoeftige om je heen of wezen in je te veel, maar het is niet altijd even gemakkelijk om te zien wanneer je wordt op dezelfde manier.

Dit is het soort dingen bespreek ik op mijn blog en in de gratis eBook ik geven. Als u wilt uw liefde leven te verbeteren, bezoek http://TheSingleWomanGuide.com - een plek waar de “conventionele dating” mentaliteit wordt gegooid uit het raam in het voordeel van meer directe en vruchtbare methoden van de vergadering, het aantrekken en behouden van een kwaliteit man in jouw leven.

Foto bron: gethimtowantyou.blogspot.com.