Wat te doen als je niets gemeen hebt met hem

28 juni 2019

We hebben allemaal in een restaurant met een date met een verschrikkelijk, verschrikkelijk, geen goede, zeer slechte tijd. Dit is het meest waarschijnlijk gebeuren op de steeds gevreesde, meestal onhandig, crapshoot van een eerste date , maar het is ook bekend om gebeuren vanaf de datum twee op maximaal.

Picture It: You. Hem. The Olive Garden. Het enige dat u gezond is de glorieuze, bodemloze, eindeloze mand boterachtige knoflook brood op de tafel worden gebracht. U bent beiden het vermijden van oogcontact, omdat je allebei opraken van belachelijke onzin om de leemtes op te vullen tussen ongemakkelijke stilte na ongemakkelijke stilte.

load...

Misschien quibbled je op een bepaald punt in het gesprek over iets geks als politiek en nu ben je niet zeker weet hoe om te herstellen van het. Of beter nog, hij is een absolute boring, varken of verliezer. Wat dan ook. Het maakt niet uit hoe je aangekomen op uw eigen leven, persoonlijke hel, als je precies in het midden van een slechte date met iemand die je waarneemt als niets gemeen met hebt, heb je drie opties.

Wanneer al het andere faalt, handelen als u geeft!

Wat gebeurt er op de meeste data waarop beide partijen klagen dat ze “niets gemeen hebben” is dat ze lui en stoppen met kijken. Het is zo gemakkelijk wanneer twee mensen bij elkaar te krijgen om zich te concentreren op de verschillen in plaats van de overeenkomsten. We hebben allemaal iets gemeen, ook al is het weer, dat, indien opgevoed, zou een 30 minuten durende gesprek over hoe je zowel een hekel om te praten over het weer aanzetten.

load...

De schoonheid van het krijgen om iemand te leren kennen is het stellen van de juiste vragen en het krijgen van eerlijke antwoorden. U mag de antwoorden niet gijp met uw eigen opvattingen en meningen te vinden, maar in ieder geval je moet iemand die een beetje dieper voordat we ze volledig ontslaan weten. De meeste mensen zijn eigenlijk echt interessant wanneer u een onderwerp dat ze voelen zich het meest gepassioneerd over te noemen.

Als de man houdt van voetbal, luister naar hem te praten over dat Cowboys quarterback die het hele spel tastte en handelen als u de zorg. Stel vragen, toegeven dat je niet een ding over voetbal te leren kennen en vraag hem om je te leren. Er is geen schande in het toelaten van je iets niet weet. Het kan een kans voor u om iets nieuws te leren en vul het in 30 minuten ter waarde van het gesprek, die u los zowel naar boven te maken.

“Als je de man half een kans te geven, kan je eigenlijk

load...

contact met hem op manieren die je nooit verwacht.”

Wanneer al het andere faalt, dronken!

Wat denk je altijd los van de tong en provoceert gekmakende, oorverdovend, zinloos meningsuiting? Alcohol, YAY !! Als u en uw datum een ​​pauze in de avond of een plaats te bereiken waar je je voelt alsof elke passerende tweede is een uur, toevlucht te nemen tot grote hoeveelheden alcohol. Houd in gedachten, natuurlijk, als je date op een bepaald punt in de avond heeft hij slechts 13 dagen van soberheid uit de doeken gedaan, is dit waarschijnlijk niet een fantastisch idee.

Wanneer al het andere faalt, krijgt de cheque, please!

Dames, aarzel dan niet liegen tegen een man uit de rest van een datum te krijgen. Het is zo cliche, maar vrouwen doen nog steeds de 30-minuten-date truc. Je weet wel, vertellen ze een vriend te bellen naar de datum 30 minuten hen een uit te geven als ze willen vroeg te vertrekken.

“Goh, mijn oudtante net gevangen een aanval van gordelroos. Ik kan beter gaan controleren op haar.”

Nee nee nee. De man is het kopen van je diner. Het minste wat je kan doen is humor hem lang genoeg voor hem hebben het genoegen om te zeggen: “Check, alstublieft!”

En door de manier, voordat u besluit om direkt dessert en maak een Mad Dash voor het comfort van uw fuzzy pyjama's, vraag jezelf af of je bent te hard op je date. Kan het zijn dat je een van de grootste raadsels van de liefde ben vergeten - tegenpolen elkaar aantrekken.

Als u de man half een kans te geven, kan je eigenlijk verbinden met hem op manieren die je nooit verwacht. Wie weet? Wat begint als een slechte datum zou kunnen leiden tot een duurzame, gelukkige relatie. Je zou kunnen voldoen aan de liefde van je leven of de verliezer van een mensenleven. Hoe dan ook, geniet van de rit!