Wat te doen als je verlegen vrouwen ontmoet

20 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Ik breng een eerlijk deel van de tijd aan het helpen normale jongens overal bestrijden verlegenheid.

Immers, als je naar beneden om het, verlegenheid is een zekere terughoudendheid bij iemand op een deel van de sociale zijn.

Voor ons als jongens, verlegenheid is echt de spreekwoordelijke kus des doods als het gaat om succes met vrouwen.

load...

Tuurlijk, je zou horen van sommige vrouwen hier en daar dat verlegen mannen zijn schattig en vertederend.

Maar weerstaan ​​die zeldzame gevallen, ik denk dat de meesten van ons zijn het erover eens als we verlegen, vooral rond vrouwen, moeten we een manier vinden om dat te veranderen vinden.

Inmiddels zijn er een heleboel verlegen vrouwen die er ook. Maak jezelf niets wijs. Maar in een zeer reële manier, het beeld van een ingetogen, sociaal voorzichtige vrouw is nogal aantrekkelijk voor velen van ons.

Het wekt de verbeelding om te fantaseren over haar als een vrouw die onze leidende bijzonder gemakkelijk kunnen volgen of wie we konden kennismaken met nieuwe en spannende avonturen ze nog nooit meegemaakt.

load...

En misschien wel de meest vertederende aspect van allemaal?

We kunnen haar zien als een vrouw die, ondanks haar uiterlijke schoonheid en innerlijke goedheid, zou niet zo snel te zijn flirten met andere jongens en / of zijn ontrouw.

Interessant, nietwaar? Op een bepaalde manier, het is niet eerlijk.

Als mannen, we trekken doorgaans vrouwen door zich gewaagd, moedige leiders die weten wat we willen en gaan halen. Voor ons, verlegen zeker kraters die afbeelding in een hartslag.

Ondertussen, vrouwen zijn bijna meer aantrekkelijk wanneer ze verlegen... Op zijn minst af en toe.

De enige conclusie die hier kan worden getrokken is dat er zeer waarschijnlijk een vrouw (of zes) in je leven die je gezien als verlegen, maar die werd nog intrigerender en wenselijk om je om die reden geweest.

Als je net als de meeste jongens, haar duidelijk verlegenheid maakte het nog moeilijker om haar te benaderen, en zeker moeilijker voor haar om zelfs met je praten als je dat deed.

load...

Het is als een double whammy. Als je het vooruitzicht van het confronteren van een ongemakkelijke stilte bij het praten met vrouwen verafschuwen, dan zou het gemakkelijk zijn om het worst-case scenario is er angst.

Toch geloof ik persoonlijk u (ja, u) kunnen ontmoeten en verlegen vrouwen aan te trekken.

Niet alleen heb je staan ​​om een ​​geweldige vriendin als je dat doet winnen, maar het is mijn oprechte overtuiging dat ze zal blijken te zijn om nauwkeurig te vertegenwoordigen al die factoren die je geïntrigeerd om mee te beginnen.

Zoals met de meeste gebieden van belang in dit leven, moet je gewoon goed op de hoogte te zijn en beschikken over de nodige vaardigheden om een ​​solide plan op te bouwen en uit te voeren op.

Hier is mijn overneemt slagen met verlegen vrouwen: De ware geheim van het is om te beseffen dat er eigenlijk ten minste twee afzonderlijke soorten van de vrouwen die we vaak beschouwen verlegen.

Je moet het verschil te kennen en hoe elk te behandelen.

1. Ze is bang in sociale situaties.

De sleutel tot het identificeren van dit soort verlegenheid is consistentie. Dat wil zeggen dat zowel haar persoonlijkheid en elke andere sociale uitstraling te geven dat ze niet alleen verlegen om je heen, maar ze is ook verlegen rond de meeste iedereen.

Inderdaad, zullen anderen in uw sociale kring die haar kennen ook beschrijven haar als verlegen of gereserveerd. Als je op een paar data met haar, zal ze blijven nogal opportunistisch te zijn en misschien niet veel zeggen.

De bottom line met vrouwen zoals dit is het zou echt een geweldig idee voor hen om over hun te krijgen angst voor sociale situaties.

Onder die uiterlijke schijn van verlegenheid kan een echt geweldig, vrouwelijke vrouw met karakter die net sterven om uit te gaan en hebben plezier zijn. Dat maatschappelijk vertrouwen moet worden opgebouwd om voor haar om echt te schitteren in deze opzichten.

De mate waarin je kunt geloven in haar en breng haar in die richting van het zijn een nog betere vrouw is de mate waarin beide van u kunt genieten van de ultieme uitbetaling.

Is ze de vrouw genoeg voor u om die inspanning te leveren voor haar? Alleen u kunt beslissen dat, maar als je dat doet en je slaagt, moet je geloven dat ze zal absoluut dol op u voor.

“Uw beste kans op het bereiken van een verlegen vrouw

is om verlegenheid te overwinnen in jezelf.”

2. S Hij opent nadat ze krijgt te leren kennen.

Nu komen we bij dat soort verlegen vrouw, die me fascineert geen einde te praten over.

Hier is waarom: In tegenstelling tot het eerste type verlegen vrouw, ze heeft alle uiterlijke kenmerken van het zijn interessante, leuke en misschien avontuurlijk. Ze kunnen zelfs sociaal populair, bij gebrek aan een beter woord.

Maar toen ze je voor het eerst ontmoet, komt ze uit net zo verlegen als de vrouw hierboven beschreven.

Het verschil? Nou, ze is alleen maar verlegen totdat ze weet dat ze die u kunt vertrouwen en vindt dat je eigenlijk net als haar.

Vergis je niet, er is nog een aantal sociale angst inherent aanwezig bij vrouwen als deze. Het is gewoon dat ze uiteindelijk een duik in het zwembad na steken hun teen in het water voor een beetje.

Wat is de oplossing? Hangen daar voor een paar van de data en maken de extra inspanning om haar het gevoel veilig en comfortabel in uw aanwezigheid, die u moet gewoonlijk hoe dan ook moeten doen.

Wat je ook doet, niet duwen en haar niet knoopsgat naar antwoorden op uw indringende vragen.

Als je merken dat ze een actief sociaal leven met mensen die ze heeft een tijdje bekend, dan moet je gewoon oefenen geduld en laat uw wijsheid vruchten afwerpen. Ze zal zeker komen rond.

Nou, dat of de twee van jullie zullen flat out niet opschieten na alles.

Ofwel resultaat is prima. Het is misschien gewoon een beetje langer duren om de conclusie te komen.

Interessant is dat een behoorlijk percentage van de vrouwen dit herkennen “Type 2” verlegenheid factor op zich en zal u eigenlijk vertellen dat is hoe ze zijn als je ze voor het eerst ontmoet.

Als een vrouw informeert u als zodanig, neem haar op het eerste gezicht en dienovereenkomstig te handelen. Het is waarschijnlijk wat het is in plaats van een rare mind game ze speelt met je.

Het potentieel uitbetaling hier is als ze anders een zeer wenselijk vrouw, zult u veel van uw mannelijke collega's hebben hun oren krabben over hoe u belandde met haar.

Het antwoord op die schijnbare dilemma is dat je niet zo geïntimideerd door de manier waarop ze zich presenteerde in eerste instantie als je kan zijn geweest. Daarom win je (en dat doet ze, wat dat betreft).

Er is een mogelijke draai aan dit alles, gevonden in een paar zeer uitzonderlijke Type 2 vrouwen hier en daar. In sommige gevallen, zoals vrouwen als dit te begrijpen een principe dat is eigenlijk een van de beruchte 48 wetten van de macht Robert Greene's: Gebruik minder woorden dan nodig is.

Geen grapje, toch? Hoe minder een reeds intrigerende vrouw zegt, des te meer kans is dat je steeds volkomen geobsedeerd door haar. (Dat is niet een sekse-specifieke dynamiek, door de manier.)

Bewaar uw mannelijke kracht met een vrouw zoals dat door het begrijpen van de situatie voor wat het is en blijft rustig en geduldig en het tegengaan van met uw eigen methoden van intriges.

3. De hybride.

Nee, dat betekent niet dat ze rijdt in een Prius, en het betekent zeker niet dat je moet haar plug-in tot haar motor besluit in te gaan (in ieder geval niet per se).

Integendeel, ze heeft gewoon een zekere mate van beide factoren die ik hierboven heb beschreven.

Als voorbeeld, kan ze meer verlegen in het algemeen als een “Type 1” vrouw, maar vooral te popelen om vrienden te maken en vind een grote vent als u, dus ze maakt een gezamenlijke inspanning om open te stellen voor u eerder dan later.

Vrouwen als dat kan zijn pareltjes.

Door nu kunt u de waarde van het denken van een vrouw duidelijk verlegenheid door middel van een beetje meer dan je in het verleden kunnen bevatten.

Belangrijk is te onthouden verlegenheid en introversie zijn niet hetzelfde.

Waar verlegenheid is angst in verband met sociale interactie (of potentiële sociale interactie), introversie is gewoon een persoonlijkheidstype dat zich leent voor het verkrijgen van macht van eenzaamheid in plaats van opknoping met een menigte van mensen.

Er zijn tal van introverte mensen die in het geheel niet verlegen, en tal van verlegen extraverten ook.

De meeste van allemaal, vergeet niet je beste kans op het bereiken van een verlegen vrouw bij haar vrouwelijke kern is om eerst alle neiging tot verlegenheid overwinnen in jezelf.

Foto bron: 43pixels.com.