Wereldwijd fonds voor vrouwen: de # 1 bron voor het bevorderen van vrouwenrechten

24 maart 2019

De 411: In de afgelopen 25 jaar, Global Fund for Women is de toonaangevende institutionto givewomen de tools die ze nodig hebben om hun stem te laten, vraag gelijke rechten andchange de wereld verhogen.

Drie decennia geleden, drie vet vrouwen opgericht Global Fund for Women , die nu becomethe leider in het verstrekken van fondsen en middelen tocourageous personen en organisaties die streven toadvance de beweging voor de rechten van vrouwen.

load...

“We hebben een lange geschiedenis van ervoor te zorgen grassroots vrouwelijke leiders moesten worden vertrouwd om te doen wat het beste is en wat er nodig is in hun eigen gemeenschappen en hun eigen land en om echt te vaardigen verandering in de manier waarop ze weet dat ze werken,” zei Global Fund for Communications Women's ManagerAnna Tenuta.

Vanaf de eerste-rate diensten aan lokale, nationale en internationale successen, Global Fund for Women baant een pad dat we allemaal zouden moeten reizen naar beneden.

Fund, versterken, verbinden en te ondersteunen

Global Fund for Women doet zoveel meer dan alleen maar schrijven controles. De teamactually creëert baanbrekende initiatieven en digitale campagnes die licht werpen op kritieke kwesties vrouwen omgaan withall over de hele wereld.

load...

Hun nieuwste initiatief, genaamd IGNITE, toont aan dat er vrouwen zijn die geïnteresseerd zijn inscience, technologie, techniek en wiskunde en die deze velden gebruiken om te helpen creëren van verandering.

Als onderdeel van dit project, Global Fund for Womenheld anInternational Girls Hackathon in februari dat vrouwen toegelaten en girlsaged 11 tot 25 van over de hele wereld werken samen om websites en apps die veilige ruimtes createvirtual ontwikkelen.

“We zijn echt proberen om de genderkloof in de technologie en pleiten voor vrouwen en meisjes te benadrukken en de toegang tot en controle van de technologie te verhogen als mensenrechtenkwestie een vrouwen”, zei Tenuta.

Global Fund for Women bevordert de rechten van vrouwen door verhoging van de middelen voor en het investeren in door vrouwen geleide organisaties en collectief leiderschap van vrouwen voor verandering.

Global Fund for Women maakt gebruik van wereldwijde campagnes als deze en de verhalen van vrouwen en meisjes als een manier om de harten en geesten van de leden van de samenleving die vrouwen zien als ongelijk aan mannen en die vraag hun vaardigheden, maar ook laten zien dat vrouwen echt veranderen maken de wereld een betere plek.

load...

“De sleutel is machtigen elkaar blijven elkaars stem te delen, veilige ruimtes aan te moedigen bij elkaar om samen te komen, zorg ervoor dat vrouwen die meer kwetsbaar zijn of die in gemarginaliseerde bevolkingsgroepen over de hele wereld hebben volledige macht om hun stem te laten horen, zorgen thatall van de verbeteringen die we hebben gemaakt over de hele wereld voor de rechten van vrouwen worden niet teruggedraaid en continueto rijden gelijkheid en breken stereotypen,”zei Tenuta.

Stand Met Global Fund for Women. Stand Met Alle Vrouwen

Global Fund for Women heeft een succesvolle 25 jaar onder zijn riem, maar dat is slechts het begin.

In de komende 25 jaar, hoopt de organisatie om stereotypen te veranderen, verschuift de macht om ervoor te zorgen dat er meer vrouwen worden leiders en hen aan te moedigen om deel te nemen in de door mannen gedomineerde gebieden, gebruik maken van hun creativiteit en hun gemeenschappen beter voor iedereen.

“Ons doel is om door te gaan naar een toonaangevende grantmakerand pleitbezorger voor de rechten van vrouwen en zorg ervoor dat gendergelijkheid is niet een of andere verre, onbereikbare doel, maar het is iets wat iedereen kan realiseren en dat een samenleving kunnen profiteren van de hele wereld”, aldus Tenuta.

“We willen echt om de financiering voort te zetten, versterken en ondersteunen van organisaties van vrouwen en hun mensenrechten bewegingen rond de wereld en createadvocacy campagnes die kunnen markeren en versterken vrouwenstemmen op kritieke kwesties die vrouwen en meisjes worden geconfronteerd,” vervolgde ze.

Voor meer informatie over Global Fund te leren voor vrouwen en de geweldige vooruitgang van de organisatie is het maken van in gelijke rechten, bezoek www.globalfundforwomen.org <.>