Werken mei tot december relaties?

27 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Ik heb steeds veel brieven de laatste tijd van homoseksuele mannen geïnteresseerd in dating guys ofwel veel ouder of veel jonger dan zichzelf en vragen of deze “mei.-december.” relaties echt uit te werken op de lange termijn.

Ik persoonlijk geloof niet leeftijd hiaten in relaties zijn als stigmatiserend of met betrekking tot in de homoseksuele gemeenschap.

Wellicht heeft dit te maken met het kleinere zwembad van dating vooruitzichten beschikbaar is, tendensen in de richting van meer openheid en liberale houding en al die meer geconditioneerd en accepteren van diversiteit.

load...

In het kort, ja ze kunnen werken!

Maar deze relatie paringen kan een aantal unieke uitdagingen die extra ijver en inzet nodig om de communicatie en compromis vormen.

En met de meeste relatie dynamiek, zijn er veel voordelen en moeilijkheden die inherent zijn aan deze dating koppelingen.

Voor de jongere man, een groot deel van de allure van dating iemand ouder kan afkomstig zijn van het vooruitzicht voor het zijn met iemand met geavanceerde wijsheid, verfijning en levenservaring.

De veiligheid en stabiliteit wordt geboden door het zijn met iemand die meer volwassen kan ook aantrekkelijk zijn.

Voor de oudere man, kan hij worden aangetrokken door zijn jongere collega's jeugd, energie en onschuldige nieuwsgierigheid van het leven en dromer mentaliteit. Hij kan ook genieten om in een rol van mentor.

load...

Natuurlijk kan onze erotische bedrading ook brandstof seksuele aantrekkingskracht voor onze tijd tegenstellingen ook (deze paren die voornamelijk worden bepaald door geslacht zijn algemeen bekend als Daddy / Son relaties).

Op basis van al deze mogelijke beloningen, kunnen deze mannen elkaar aanvullen op een manier die een gezonde chemie en de vonk die nodig is voor een bevredigende relatie op lange termijn kan inspireren.

Deze dezelfde activa, paradoxaal genoeg, kan ook belangrijke nadelen voor het bouwen en onderhouden van een partnerschap.

Soms kan het moeilijk zijn voor deze mannen om zich tot elkaar verhouden als gevolg van uiteenlopende belangen en generaties verschillen.

Verschillen in looptijd, energie, gezondheid statussen, machtsstrijd de controle en afnemende seksuele aantrekkingskracht wanneer beide mannen ouder worden kan extra kwetsbaarheid van deze relaties indien aanwezig.

Echter, zolang er geen grote verschillen in de waarde systemen en filosofieën van het leven dat deze mannen te delen, bijna elk van deze problemen kunnen worden overwonnen.

load...

Hier zijn enkele tips voor het bevorderen van het succes van een mei-december homoseksuele relatie en het maken van het laatst:

1. Communiceer behoeften en problemen onmiddellijk.

Aangezien er in potentie kunnen er meer verschillen in deze relaties te onderhandelen, is het belangrijk om eventuele problemen of problemen in zo dicht mogelijk bij het moment als mogelijk op te lossen (zoals bij elke relatie).

Het negeren van problemen, het vullen van gevoelens en niet het uiten van behoeften kan leiden tot een ophoping van wrok die alleen zal dienen om de relatie te besmetten.

“Deze relaties kunnen werken,

maar ze vereisen een verbintenis.”

2. Vermijd machtsstrijd gerelateerd aan de leeftijd.

Ik heb dit soort dynamiek waargenomen in deze paringen.

De oudere man zwaait zijn hoge leeftijd als een elektrisch gereedschap om te controleren en te domineren zijn partner en de ontwikkeling van de relatie.

Omgekeerd, de jongere man houdt zich bezig met passief-agressief gedrag en maakt ageist opmerkingen aan zijn partner kwetsen. Dit is slechts één dynamisch.

Het gevaar is hier dit echtpaar is het opzetten van een ouderlijke dynamiek die leidt tot een oude familie systemen patroon van de ouder-kind rebellie.

Daarnaast is het gebruikelijk wanneer dit gebeurt voor deze relaties om een ​​laag libido en een grote afname van de seksuele activiteit lijden. Want immers, er is niets sexy over incest.

Kun je zien hoe deze dynamische een verlies van seksueel verlangen zou kunnen inspireren als gevolg van een incestueuze gevoel dat kan worden gemaakt op basis van dit soort conflicten met de leeftijd-differentiële paren? Vermijd dit ten koste van alles!

3. Maak een divers ondersteuningsnetwerk.

Het is altijd een aanwinst voor ons omringen met mensen die waarde hechten aan en ondersteunen onze relatie.

Zorg ervoor dat u een steunregeling bestaande uit familie en vrienden van verschillende leeftijden en cultuur koesteren om de relatie holistisch gestimuleerd te houden.

4. Wees bewust van ontwikkelingsveranderingen.

Consequent opnieuw uw visie voor uw relatie als een paar om ervoor te zorgen dat je allebei nog op dezelfde pagina met wat je wilt, omdat de behoeften veranderen als we verder komt in het ontwikkelingsstadia van het leven.

Uw relatie zal gaan door ontwikkelingsstoornissen veranderingen, net als jullie beiden als individuen.

Wees er zeker van te communiceren over deze overgangen aangezien beide van jullie zijn al op verschillende plaatsen in het leven traject en elke nieuwe ontwikkelingsstadium je door kan leiden tot nieuwe uitdagingen en beslissingen te maken die u persoonlijk en relationeel beïnvloeden.

5. Jullie verschillen te omarmen.

De verschillen die u naar de relatie kan helpen verrijken en houden de vonk te gaan tussen de twee van jou.

Leer om een ​​deel van elkaars wereld, zelfs als deze afwijkt van wat je wilt, en deel deze ervaringen bij elkaar.

Het bereiken van een goede balans tussen de saamhorigheid en afgescheidenheid en valideren van elkaar voor wat je elke uniek en speciaal maakt.

Leeftijd is slechts een getal.

Deze relaties kunnen en doen werk, maar ze vereisen een inzet en investering op de hoogte blijven van de bovenstaande problemen en gezamenlijk streven naar de wederzijds overeengekomen relatie doelen en visie die alle paren streven naar.

Geniet van elkaar!

Heb je ooit iemand met een significant verschil in leeftijd gedateerd? Hoe is het uit te werken? Heeft een van deze problemen zich voordoen?

Foto bron: theblaze.com.