Wil je haar verliefd maken? De # 1 stap die u moet nemen

8 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Zoals ik al heb meegemaakt, is het mogelijk om iemand verliefd met u door te compenseren voor enige zwakte in dat personen het leven (check out mijn artikel “ Wat zijn de oorzaken een persoon om Fall in Love ?”)

Dit is slechts één weg naar het maken van een persoon verliefd op jou. Er zijn anderen en hoe meer routes die u profiteren van, hoe hoger uw succes is waarschijnlijk in het maken van de persoon verliefd op jou.

Een andere route naar het maken van iemand verliefd op je is om de persoon een manier om hun verleden te veranderen aan te bieden. Waarom? Omdat het verlangen om zijn verleden te veranderen en verliefd zijn nauw met elkaar verbonden.

load...

Laten we eens kijken naar een voorbeeld:

Laten we een voorbeeld van een meisje dat haar broer slecht in hun jeugd behandeld. Toen ze ouder werden, dreven ze uit elkaar en het contact verloren. Nu in haar jaren '30, voelt ze sorry voor de manier waarop ze hem en de daaruit voortvloeiende afstand tussen hen die het gevolg is als gevolg van het behandelde.

Een gevoel van spijt over de situatie is gecreëerd. De vrouw zou hebben schuldgevoelens diep geworteld in haar psyche omdat ze gemeen tegen haar broer, die haar onderbewustzijn zou op zoek zijn naar een manier om zich te ontdoen van.

Laten we nu eens zeggen dat ze een ontmoeting met een man die als gekeken of heeft gehandeld op een soortgelijke wijze als haar brother.How denk je dat ze naar hem toe zou voelen?

load...

Haar onderbewustzijn zou een manier om de gevoelens van schuld te wissen door het behandelen van deze man (die haar doet denken aan haar broer) goed te herkennen. Het onderbewustzijn herkent deze man kan een voertuig voor haar om haar gevoelens van schuld vrij te geven.

Waarom heeft het onderbewustzijn dit te doen?

Het onderbewustzijn gelooft dat het mogelijk is om het verleden slecht gedrag te wissen in de richting van een persoon die door aardig aan een persoon in uw huidige, die lijkt op (ofwel lijkt fysiek of lijkt in hun algemene wijze) de persoon die je was eerder slecht.

Ja, dit klinkt vreemd, maar het onderbewustzijn werkt niet op een logische manier - het werkt meer op instinct.

In dit voorbeeld, onderbewustzijn van het meisje voelt schuld (een negatieve emotie) als gevolg van de manier waarop ze haar broer die in hun kindertijd, dus haar onderbewustzijn zoekt naar een manier om het verlichten van deze negatieve emotie.

load...

Schuldgevoel speelt zwaar op de menselijke psyche.I've bekende voorbeelden van:

“De realiteit is dat we allemaal

een geschiedenis en een verleden.”

Wat heeft dit te maken met het maken van een persoon verliefd?

Bepaalde gebeurtenissen uit het leven van mensen kan bepalen hoe de rest van hun leven de pan uit. Als je iets uit hun verleden kunt vinden, kunt u deze gebruiken om hun toekomst te vormen tot een waar ze verliefd op je en wil bij jou.

Bij het analyseren van de persoon die u probeert te laten vallen in liefde met u , proberen om je handen te krijgen op zo veel mogelijk informatie over de relatie van de persoon met hun ouders, familieleden en vrienden als je kunt.

Zodra u een aantal gebied van onafgemaakte zaken of schuld uit hun verleden te vinden, kunt u deze gebruiken om aanzienlijk gebruik maken van de kansen in uw voordeel.

Nu terwijl het helpt als je die informatie kan krijgen, waardoor de persoon verliefd op je is niet afhankelijk van het. Er zijn een aantal andere technieken, die ik door zal gaan in andere artikelen.

Positioneer jezelf als volgt uit:

U wilt iemand die kan goedmaken onvoltooide verleden bedrijf.

Echter, als je vindt wat onafgemaakte verleden het bedrijfsleven, moet je jezelf te positioneren in het achterhoofd van de persoon als iemand die kan maken voor dit verleden. Dit zal hen trekken naar u toe op een onbewust niveau.

De persoon zal niet hun gevoelens van schuld en onafgewerkte verleden zaken realiseren, is de reden dat ze naar u toe getrokken. Het enige wat ze zullen weten is dat ze gewoon worden getrokken naar u toe, want je maakt ze een goed gevoel.

En als iemand die denkt, dit is waar de zaden van het idee dat je zou kunnen zijn The One en het was het lot of het lot van de twee van je ontmoet worden gezaaid.

Is dit ethisch?

Sommigen kunnen ongemakkelijk worden met behulp van schuld om een ​​persoon verliefd op hen, maar je moet niet vergeten dat we niet met behulp van de schuld ten opzichte van de persoon (dat is immoreel), maar veelmeer de persoon een emotionele ontlading van die schuld en hun verleden onafgemaakte zaken.

De realiteit is dat we allemaal een geschiedenis en een verleden. Zoals de Ierse toneelschrijver Oscar Wilde zei: “One's verleden is wat men is.”

Dus als je houdt van de persoon die u probeert om verliefd te maken met u, hun verleden is een inherent onderdeel van die persoon die u zal brengen in je leven.

U wordt de vorming van een relatie met beide, dus je moet om intiem te worden met zowel met het oog op een sterke en langdurige relatie op te bouwen.

Het maken van de persoon goed over een element van hun verleden die ze kan worden lastig te voelen is iets dat alleen een liefdevolle persoon zou doen.

Foto bron: theconnectedcause.com