Wildman Steve Brill: New York natuurliefhebbers verbinden en opleiden via rondleidingen gedurende meer dan drie decennia

23 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: “Wildman” Steve Brill is geen doorsnee natuur gids. In plaats van simpelweg te wijzen op prachtige flora en fauna, doceert hij natuurliefhebbers hoe om te foerageren en welke planten eetbaar zijn. Steve leidt tours van de populaire parken in New York, Connecticut en Pennsylvania, en hij moedigt anderen aan zich te binden dan het behoud en de natuur. Steve's rondleidingen bieden mensen op zoek naar een manier om te communiceren met de omgeving en te voldoen aan gelijkgestemde natuurliefhebbers de kans om meer over de natuur te leren - maar ook meer over elkaar te leren.

Voor 37 jaar, “Wildman” Steve Brill heeft gevochten om het publiek - en zelfs sommige politici - over hoe we kunnen genieten van bounty van de natuur terwijl ze ecologisch verantwoord. Hij is bekend om zijn passie voor het milieu en ook voor de tijd dat hij belandde aan de verkeerde kant van de wet.

load...

Steve werd ooit gearresteerd voor het eten van een paardenbloem in Central Park, want hij durfde aan anderen dat het onkruid de stad regelmatig gemaaid en trok waren eigenlijk een aantal behoorlijk lekker vittles onderwijzen.

“Wildman” Steve Brill leert natuurliefhebbers hoe om te foerageren op zijn wandeltochten.

Maar hij zei dat zijn aanklagers besloten om “te zetten over een nieuw blad”, terwijl hij op proef voor misdadige ellende voor de paardebloem episode.

“Ik diende 'Wildman Five-Boro Salad' - een verzameling van lokaal foraged planten - op de trappen van de criminele gerechtsgebouw aan verslaggevers en voorbijgangers. De Parks Department belandde laten vallen van de kosten en huurde me om te leiden foerageren tours, wat ik deed voor de komende vier jaar.”

load...

Met zijn kenmerkende humor, milieu ijver en oprechte wens om het publiek te leren over gezond eten van een lokale park of hun achtertuin, heeft Steve opgeleid en vermaakt het publiek met zijn foerageren rondleidingen voor decennia. Hij rent tours overal in de regio New York evenals een aantal parken in Connecticut en Pennsylvania. Rondleidingen in de stad parken zijn meestal vier uur lang en beschikken over een lunchpauze. Tours buiten de stad duurt meestal drie uur.

De excursies zijn een ideale dag datum voor koppels die houden van de natuur - of voor singles op zoek naar andere gelijkgestemde milieudeskundigen voor een leuke, actieve beleving ontmoeten.

“Wildman” is het ermee eens dat zijn reizen zijn een geweldige manier om een ​​speciaal iemand die dezelfde interesses deelt voldoen. “Het is een goede plek voor mensen om elkaar te ontmoeten als ze willen natuur, voedsel, het voederen, en het milieu,” zei hij.

Get Your Hands Dirty op Interactive Outings

Steve's tours zijn niet alleen een horloge-en-luister soort affaire. Een gepassioneerde veganistisch en milieuactivist, wil hij de aanwezigen op een respectvolle relatie met de aarde te bouwen, niet alleen leren hoe je planten te identificeren.

load...

“We lopen door het park, en ik laat ze zien voorkomende planten - vaak verwijderd als onkruid - dat mensen hebben gebruikt voor voedsel en home remedies voor duizenden jaren,” zei hij.

Steve leidt een van zijn beroemde tochten door New York's Central Park.

Ook praat hij over het oogsten van planten op verantwoorde wijze. Hij brengt vaak langs recepten voor de planten hij kent de groep zal langs de weg te vinden. Hij rijdt naar huis hoe lekker foraged voedsel kan worden door te brengen langs voorbereide versies van recepten.

“Ik maak dingen die ongelooflijk heerlijk met de hele voedsel ingrediënten die iedereen kan maken. Ze zijn volkomen natuurlijk en zonder meel, suiker en dierlijke producten,”zei hij. De recepten zijn van zijn boeken, app, en op zijn website.

Ontdek Bounty aarde met degenen die gelijkgestemde

Naast het feit dat een ervaren natuurgids, Steve is een beroemde forager. Zoals je wandeling door parken en moerassen, voor te bereiden om te worden geïnspireerd door zijn kennis - elke tour is als een college-niveau primer in de plantkunde. Hij zal wijzen welke planten eetbaar zijn, die schimmels zijn niet, en bieden veel nuttige informatie in tussen.

De rondleidingen zijn ook nooit een tekort aan lacht, zoals Steve brengt altijd zijn berg van de “papa grappen,” vakkundig getimed en afgeleverd. En hij vooral ingenomen met singles, zoals Steve is single zelf, en weet dat bonding meer dan iets wat je gepassioneerd over een solide basis voor een relatie op te bouwen bent.

Steve moedigt altijd deelnemers aan te gaan met de natuur. “Ik heb mensen halen de planten, en ik laat ze de identificerende kenmerken zoals in het geval is rond of ovaal, getand of niet, of als ze afkomstig zijn uit de grond of een stengel,” zei hij. “Ik heb ook praten over voedsel en medicinaal gebruik terug te gaan naar apothekers -. Evenals het gehalte aan voedingsstoffen”

Op zijn reizen, Steve toont de aanwezigen welke planten eetbaar zijn - en welke niet.

Steve houdt van zijn tekeningen en schilderijen van planten die kunst en wetenschap te combineren in een esthetisch verantwoorde en educatieve manier te delen. Zijn kunst benadrukt onderscheidende kenmerken, zodat mensen een plant kan herkennen en onderscheiden van anderen. Deelnemers leren welke planten eruit in elke fase en het seizoen, evenals hoe ze veilig en ecologisch oogsten.

Een tour met Steve is veel als het gaan naar de supermarkt van de natuur. Als je ziet hem erop te wijzen sassafras wortel, niet verlegen zijn - gaan ophalen voor later. Hij zal waarschijnlijk de follow-up van de informatie over de wortel met een eenvoudig recept dat perfect voor een datum dessert klinkt.

Een van zijn tour deelnemers, Masha G. Had gloeiende dingen te zeggen over de tour, en ze vooral genoten van de groep die ze deelde de middag met.

“ 'Wildman' Steve Brill is een geweldige opvoeder! Hij is zeer aantrekkelijk, goed geïnformeerd, en heeft een geweldig gevoel voor humor. We gingen op tournee van Central Park Steve's en hadden veel plezier! We hebben ook een aantal geweldige mensen in de groep te ontmoeten, dus dat was een bonus. Het is heel verfrissend om rond mensen die de zorg over de natuur,”zei ze in een Yelp beoordeling.

Word lid van de Club van de Tuin programma voor een intensievere Lesson

Tuinders kunnen ontmoeten en een praatje maken door middel van Steve's Garden Club programma, dat is ontworpen om dieper in eetbare planten, de wetenschap achter de smaak, en het behoud. Het programma maakt deel veld lopen en een deel presentatie.

“Deelnemers krijgen om te zien, voelen, ruiken en proeven representatieve soorten van de wilde eetbare en geneeskrachtige kruiden, groenten, fruit, bessen, noten, zaden, wortels en paddestoelen die de ruggengraat van onze lokale ecosystemen vormen,” zei hij.

Ze worden aangemoedigd om de opslag items zoals tassen en containers te brengen om hun vondsten mee naar huis nemen om te genieten van thuis met behulp van enkele van smakelijke recepten Steve's.

Tijdens de presentatie, Steve benadert wilde planten vanuit verschillende perspectieven. Hij begint met planten identificatie, tijd doorbrengen op de belangrijkste kenmerken. Hij mengt ook in concepten uit botanie en ecologie, maar ook verhalen van natuurlijke en menselijke geschiedenis.

Steve blaast zijn handelsmerk humor en persoonlijke ervaring om de informatie naar huis te rijden. Hij bedekt dan de etnobotanie of tradities van de lokale cultuur, van het gebruik van planten voor voedsel, medicinaal gebruik, en ambachten.

Steve Brill helpt mensen Bond Over the Outdoors

U kunt kennis Steve's mee te nemen na de tour. Zijn mobiele apps - Wild Edibles Silo op IOS of Wild Edibles op Android - bieden de kennis die u nodig heeft voor uw volgende foerageergebied avontuur met een speciaal iemand. Foto's, informatie en recepten zijn slechts een paar tikken weg.

The Wild Vegan Cookbook is een van de vele boeken geschreven door Steve.

U kunt kiezen uit een van de vele boeken Steve is auteur. “The Wild Vegan Cookbook” bevat veel van de recepten hij dient en vermeldt op zijn tours. Hij biedt gratis planten en paddenstoelen recepten op zijn website, ook. Met behulp van deze middelen, kunt u samen foerageren hebt dan een romantische nacht in het koken van uw vondsten.

Mensen vinden het vaak aansluitingen op tournee Steve's, en hij denkt dat het komt omdat de deelnemers hebben dezelfde passies. “Als mensen samen dingen doen, ze bond. Ze hebben vergelijkbare adviezen,”zei hij. “Het helpt als je dingen gemeen met iemand.”

Steve heeft een aantal grote plannen voor de toekomst, die zal mensen helpen meer veilig en gemakkelijk foerageren. “Ik ben het draaien van drie van mijn boeken in ebooks. In plaats van een pagina met foto's, als een collage van de verschillende stadia van de plant, je hebt een galerie in het e-boek,”zei hij. “Je vegen doorheen en de ene na de andere, full-size, zie je elke foto met een eigen titel. Er is eigenlijk meer materiaal in de eBooks dan de gedrukte boeken.”

Of u kunt Steve erachter te komen in zijn element, hosting tours weekend en op feestdagen. U kunt genieten van de rebel stedelijke naturalist zo veel dat je wilt zijn tours maken een gewone date.