Wordsmith: de # 1 tool voor het opbouwen van woordenschat om eenvoudig uw communicatievaardigheden en datingleven te verbeteren

25 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Als het gaat om online dating, kun je niet veroorloven om mogelijke data door het sturen van de verkeerde boodschap in uw profiel af te wenden. Studies suggereren sterke woordenschat en grammatica zijn net zo belangrijk voor vrouwen als de kwaliteit van de tanden van een man. Het verbeteren van uw woordenschat door middel van Wordsmith en hun A.Word.A.Day dagelijkse e-mails kunnen ver gaan in het indruk maken potentiële liefde belangen. Zelfs als uw uitgebreide lexicon dividenden niet onmiddellijk te betalen op de dating scene, zelf-verbetering is waarschijnlijk een van de zekerste routes naar een vervullende relatie.

Volgens een Match studie, maar liefst 96% van de vrouwen beweren goede grammatica is van groot belang bij het zoeken naar een datum. Zozeer zelfs dat het behoort hoger zijn dan de toestand van de persoon tanden.

Geboren in India, Anu Garg begon Wordsmith.org in 1994 als een manier om te helpen zichzelf en anderen meer informatie over het Engels.

load...

Een andere studie van het schrijven-enhancement platform Grammarly gesloten mannen met twee spelfouten in hun profiel te ontvangen 14% minder respons dan mannen die hebben een perfecte spelling. Het bedrag van de rente een potentiële date heeft in een persoon hangt voor een groot deel af van hoe goed ze zijn in staat om zich te uiten. Als onze woorden ons niet af te schilderen als zowel geïnteresseerd en interessant, kan onze profielen echt lijden.

Wordsmith.org, in 1994 opgericht door Anu Garg, biedt tal van handige tools waarmee u uw woordenschat snel en gemakkelijk uit te breiden, zodat u de meest indrukwekkende versie van jezelf dat je kan zijn. Het doorbrengen van een minuut elke dag met Wordsmith en hun A.Word.A.Day e-mails is een niet-opdringerige manier genoemd om uw gesprek spel.

load...

Building Your Lexicon een dag in een tijd met de A.Word.A.Day Feature

Wordsmith.org's A.Word.A.Day aanmeldingspagina kenmerkt trots een citaat van The New York Times, waarin zij noemden de functie “de meest verwelkomd, meest duurzame stuk van het dagelijks massa e-mail in cyberspace.”

Dat is grote lof, niet in de laatste deel van de prevalentie van massa e-mail in de wereld van vandaag. Er zijn talloze e-maillijsten die er zijn, maar de A.Word.A.Day functie is een van de meest populair dankzij zijn bruikbaarheid en betrouwbaarheid. De voordelen iemand kunnen hebben bij het verbeteren van hun woordenschat een beetje elke dag zijn ontelbaar.

Aanmelden voor de A.Word.A.Day e-maillijst is een eenvoudige manier om het bouwen van uw woordenschat.

A.Word.A.Day heeft meer dan een miljoen directe abonnees (en onnoemelijke meer via proxies) in meer dan 170 landen over de hele wereld. Elke week Wordsmith produceert een reeks woorden die gerelateerd zijn of betrekking hebben op een bepaald thema. Een week de woorden kan alles sportgerelateerde, terwijl de week na kan woorden met betrekking tot de geschiedenis behoren. Dit woord vereniging helpt abonnees met geheugen retentionand maakt het gemakkelijk om rond te stuiteren en te leren woorden die in alle geledingen van het dagelijks leven.

load...

Er is een reden waarom zo veel mensen over de hele wereld wenden tot Wordsmith.org's A.Word.A.Day functie om hen te voorzien van een impuls aan hun woordenschat. Het is een leuke, praktische tool die usefuland neemt het stigma van leren. De ware schoonheid van het is in zijn eenvoud - het duurt slechts een minuut of twee van lezen op uw eind per dag ten volle te profiteren van de service.

Verbeterde Woordenschat vaardigheden kunnen gaan een lange weg in Online Dating

Wordsmith biedt een paar tools waarmee u uw vaardigheden aan te scherpen in een mum van tijd. Door het versturen van een eenvoudige e-mail direct naar Wordsmith's Wordserver , ontvangen gebruikers een directe reactie met een woord en de definitie ervan. De thesaurus functie werkt net zo gemakkelijk en keert e-mails van Wordsmith u laten kennismaken met nieuwe woorden die qua definitie aan het woord die u invoert zijn. Hint: “mooi” is misschien een clichГ © compliment voor je date zijn, dus gebruik maken van de thesaurus om meer schrijnende wijze van weergave van hoe je je voelt vinden. Wordsmith bevat ook gereedschappen om u te helpen werken met acroniemen en anagrammen.

Communicatie en inspanning van essentieel belang zijn in de liefde. Denk eraan: Als je niet zetten energie gestoken in het ontwerpen van uw dating profiel, zou mogelijke data denk dat je kan het bedrag van de inspanning die nodig is om een ​​relatie te laten werken niet aankan. Als u geen gebruik van de juiste grammatica of hebben een matte woordenschat, kunt u uitzenden uw would-be data die de communicatie een probleem zou kunnen zijn voor u.

Wordsmith gebruikt wekelijkse thema's om context te bouwen voor woorden in hun A.Word.A.Day e-mails.

Voor veel vrouwen, intelligentie is zo aantrekkelijk een kwaliteit als iets anders in een potentiële partner. Het kan ook spannend om verbinding te maken met iemand op een dieper niveau. Als u de mogelijkheid om jezelf te articuleren aan te tonen, zal een potentiële partner niet het gevoel alsof ze doen al het werk in de toekomst gesprekken.

Vergeet niet, je profiel is uw belangrijkste punt van contact met de online dating wereld. Laat iedereen zien dat je je beste beentje voor, en verkopen de best mogelijke versie van jezelf. Je leven online en in de echte wereld kan veel beter voor.

Origin Story: Liefde Een Indiase immigrant voor de Engels taal

Als je op zoek bent naar wat inspiratie of wilt u precies weten hoe ver een can-do houding die je kunt nemen met het Engels, niet verder te kijken dan de grondlegger van Wordsmith.org zichzelf.

Anu, een non-native speaker Engels, begon Wordsmith als een klein, eigen onderzoek assistent, en dit uiteindelijk explosief tot één van 's werelds go-to educatieve middelen voor de taal te verkennen. Hij dacht eerst dat het idee tijdens de studie voor zijn Master's degree in Computer Science aan de Case Western Reserve University.

Na fashioning zijn eigen werkstation naar woorden weer te geven naast hun definities elke dag, toen hij begon met het bestuderen, Anu maakte de dienst ter beschikking van de world.In maart 1994, Anu gelanceerd Wordsmith.org, en de site is gegroeid in populariteit in de afgelopen twee decennia.

Anu heeft drie boeken als gevolg van de eigenaardigheden is hij te vinden in het Engels geschreven.

Zijn visie van het delen van de vreugde van de taal met anderen niet stoppen bij Wordsmith. De service uitgebreid met een uitgebreid woordenboek, thesaurus, en hulpmiddelen voor het ontdekken van afkortingen en anagrammen op te nemen. In de vroege jaren 2000, Anu publiceerde zijn eerste boek, “A Word a Day:. Een Romp door een aantal van de meest ongewone en intrigerende woorden in het Engels”

Het boek introduceert lezers om concepten en eigenaardigheden van het Engels dat ze zich niet bewust van. In de pagina's, zijn Engels grammatica en zinsbouw sympathieke en verteerbaar via de auteur uniek perspectief en schrijfstijl gemaakt.

“A Word a Day” schot in de eerste plaats op Amazon.com voor een paar uur (geen geringe prestatie), overtreft “The Lovely Bones” van Alice Sebold. De opvolger gevolgd - “Een ander Word A Day: een volledig nieuwe Romp door enkele van de meest bijzondere en intrigerende woorden in het Engels” - als gevolg van het succes van het eerste boek, dieper ingaan op ideeën die in het eerste boek. Anu later publiceerde een derde, getiteld “The Dord, de Diglot en een avocado of Two:. The Hidden Lives en Strange Origins of Common en Not-So-Common Words”

Anu heeft zijn reputatie als een gekwalificeerde autoriteit op het Engels proza ​​verdiend. Hij leerde de taal van de grond upand heeft een passie voor het delen van zijn vreugde met anderen. Zijn boeken bieden iedereen - van beginner tot de welbespraakte spreker - een fris en interessant perspectief op het Engels. In de dating scene, kan zijn inzicht van onschatbare waarde zijn.

Ontgrendelen van de magie van woorden met Wordsmith

Onderzoek heeft aangetoond slechte grammatica, syntaxis, en een slechte woordenschat kan tegen je werken in een grote weg als u op zoek bent naar data online. Zowel mannen als vrouwen plaats een enorme hoeveelheid nadruk op communicatie, vertrouwen, moeite en intelligentie bij het zoeken naar een partner.

OkCupid op hun beurt eigen experiment op hoe belangrijk een goede woordenschat is in het vinden van een datum. Van de zes regels voor wat te zeggen in een eerste bericht, OkCupid zei dat het belangrijkste was om “lezen en schrijven.”

Je hebt veel tijd besteed aan uw dating profiel te pronken met de beste u, en u kunt zich niet veroorloven spelling en grammatica fouten. Gebruik Wordsmith en hun A.Word.A.Day functie opfrissen uw woordenschat. Het duurt slechts een paar minuten per dag, en in een mum van tijd op alle, zult u in staat om jezelf te articuleren met gemak.

Toon uw toekomstige data hoe leuk het is om in een gesprek met jou. Dat is een ernstige been omhoog.