Zijn vrouwen kieskeurige daters?

5 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Als het gaat om dating en relaties, we zijn vrouwen vaak van beschuldigd te kieskeurig. Jongens klagen dat we altijd op zoek naar dingen om over te muggenziften in plaats van zich te concentreren op meer bewonderenswaardige kwaliteiten van een kerel. Tot op zekere hoogte is dit waar is en wat is daar mis mee?

Als we kiezen voor een partner, zijn we eigenlijk het controleren van een vent om te zien of hij het huwelijk materiaal.

Sinds de leeftijd van vijf, toen we begonnen met het bekijken van Disney-films, hebben we ons overtuigd moeten we een droomprins vinden om volledig te zijn. De “lang, donker, knap, redding je op een wit paard” type, dat speelde in die film de lat behoorlijk hoog.

load...

We zijn altijd op zoek naar bewijs dat onze man niet meten met die fantasie, zodat we hem kunnen indelen in de “Hij is niet 'The One'” categorie.

We zijn prachtig, prachtig vrouwen en elke man die we kiezen moeten overwegen zich gelukkig te worden gezegend met onze aanwezigheid. Waarom zouden we niet selectief?

Sommigen van ons gaan te ver.

In onze zoektocht naar de perfecte partner, wij ten onrechte op zoek naar de perfecte man. Newsflash: De perfecte man is een mythisch wezen zo doen geloven als de Tooth Fairy, kabouters en de Paashaas.

Als je zo gezegend om de perfecte man voor u te vinden , fantastisch! Maar als je op de zoektocht naar een man vrij van gebreken en karakter gebreken, je verspilt je tijd.

load...

Het is mijn mening dat genoegen te nemen met iets minder dan het beste voor mezelf zou heiligschennis zijn. Dat gezegd zijnde, wil ik ook zeggen dat als de tijd door is gegaan, heb ik veel meer vergevingsgezind ten opzichte van mannen geworden en mijn verwachtingen aanzienlijk verlaagd.

Mijn Mr Right absoluut moest dit, dat en de ander ding of anders werd hij undateable geacht. Ik was kieskeurig op het punt van zelf-sabotage, en ik ben er nu van overtuigd Ik laat een groot aantal mooie jongens weg te komen in mijn obsessieve streven om mijn onrealistische ideale man te vinden.

Terwijl ik u aanmoedigen betuttelend over wie je kiest om intiem met geworden te zijn, ik wil u ook waarschuwen over het hebben onrealistische verwachtingen. Als je je verder zoeken naar een man die goed is voor u te vinden, is het mogelijk te idealistisch en te kieskeurig te zijn.

Het is belangrijk om een ​​open geest te houden en niet te beperken jezelf om ideeën vooropgezette over wat u denkt dat uw man zou moeten zijn. Als je uiteindelijk wel aan The One, zou ik durf te wedden dat hij gaat komen met een zak van verrassingen en hij zal alleen maar lijken op het beeld dat je hebt in je geest van wie hij is, wat hij draagt ​​en wat hij op het punt.

load...

“Niemand van ons wilt eindigen oude vrijsters met 50 katten,

het maakt niet uit wat voor soort dapper gezicht zien we aan de wereld.”

Als het gaat om kernwaarden, niet in gevaar brengen.

Religie, politieke gezindheid, bepaalde fysieke kwaliteiten, dezelfde interesses en een vergelijkbare waarde systeem zijn cruciaal voor het succes van een romantische relatie.

Deze gebieden zijn essentieel voor uw eigen geluk, en je moet niet zo snel te gooien handdoek in de ring als het gaat om het niveau van tevredenheid u onvermijdelijk voelen vijf jaar op de weg met je partner.

Als je een van deze fundamentele aspecten van de persoon die je wilt altijd doorbrengen, me vertrouwen te offeren, zult u later spijt van krijgen.

Als hij bijt op zijn nagels, rijdt in een onhandige auto, draagt een bril, heeft een dorky lach of beschikt over een aantal andere eigenzinnige eigenaardigheid dat u misschien in eerste instantie vinden off-putting, geef de man een kans.

De eigenschappen die vervelend lijken op het eerste zich kunnen ontwikkelen tot de kwaliteiten die je vertederend vinden zodra je hem kennen.

Laten we eerlijk zijn, niemand van ons wilt eindigen oude vrijsters met 50 katten, het maakt niet uit wat voor soort dapper gezicht we laten zien aan de wereld.